tocno takocrespo je napisao/la: Nek igra ko za koga hoce.Treba da shvatis da je 99% hrvata iz bh zelja da igra za hrvatsku.Pa ako tamo nema mijesta moze i bih
samo si malo promasio u postotcima,nije 99% vec 100%
tocno takocrespo je napisao/la: Nek igra ko za koga hoce.Treba da shvatis da je 99% hrvata iz bh zelja da igra za hrvatsku.Pa ako tamo nema mijesta moze i bih
aj sta si dosadan,iđi vrvi nonamo!bordo_momak je napisao/la:boli me ona stvar nemozes birat domovinu seljacino jer tvoja je domovina ona u kojoj se rodis
Nemoj gledati samo hercegovacke hrvate,moze se naci njih par stotina sto bi prije igrali za BiH.Imp je napisao/la:tocno takocrespo je napisao/la: Nek igra ko za koga hoce.Treba da shvatis da je 99% hrvata iz bh zelja da igra za hrvatsku.Pa ako tamo nema mijesta moze i bihjbg nemozes od nekoga ocekivat da ima zelju da igra za bih ako je cilo djetinjstvo navija za HR
ma ni on sam sebe ne razumije...bordo_momak je napisao/la:ne razumijem tebe el zrinja ti bi vise volio da ode u susjede nego da igra za tvoju domovinu??Babilon je napisao/la:Sunjic u repki hrvatske?!Da su ga htjeli zvali bi ga u u21 HR,a odmah iz Zrnjskog u A vrstu Hrvatske,pa to nije ni Luki Modricu uspjelo iako je bio vanserijski igrac,bio bi mu ogrman uspjeh da uspije uci u a vrstu BiH jer ta repka ima također odlicnu buducnost sa Pjanicem(ubojicom zvijezda) i Dzekom,da je odigrati par puta za bh repku moglo bi se jako jako dobro zaraditi na njemu!el zrinja je napisao/la:nadam se da će ga bilić primjetit
to ti mislis da je 100%,nisu svi nacionalisti kao vas par huliganaImp je napisao/la:tocno takocrespo je napisao/la: Nek igra ko za koga hoce.Treba da shvatis da je 99% hrvata iz bh zelja da igra za hrvatsku.Pa ako tamo nema mijesta moze i bihjbg nemozes od nekoga ocekivat da ima zelju da igra za bih ako je cilo djetinjstvo navija za HR
ma kakvi ba,to vodja ultrasabordo_momak je napisao/la:Wert je napisao/la:Kakve su ovo seljacine, ccc, Babilon, nadam se da nisi ti ovdje
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
ne kontam ovo sarajeva mi jel moze neko pojasnit ako se ne varam onaj sa megafonom je navijac brage jel tako???
DebilizamWert je napisao/la:Kakve su ovo seljacine, ccc, Babilon, nadam se da nisi ti ovdje
[youtube][/youtube]
Eh ako cemo tako, onda i Željo da je dobio Newcastle bio bi u Ligi prvaka. Dobro, ovo je fakat tuga, ovakav go priznat, ali ima i gori, sjetite se Maradone na svjetskom ili Henry-ja nedavno...Marin je napisao/la:Taj gol koji smo primili u Bragi je bio možda i presudan za utakmicu kvalifikacija LP protiv Slovana. Koeficijent nam je bio taman toliki (sitna razlika) da smo bili najbolje rangirani nenositelji tj. da smo možda protiv Brage izvukli 0-0 vjerojatno bismo bili nositelji i dobili bismo lakšeg protivnika od Slovana.
Nisam,ja sam bio na gornjoj tribini ,standarni promatrac odozgo,imam bolji uvid u igracke kvalitete iz pticje perspektive,Wert je napisao/la:Kakve su ovo seljacine, ccc, Babilon, nadam se da nisi ti ovdje
[youtube][/youtube]
Babilon je napisao/la:Nisam,ja sam bio na gornjoj tribini ,standarni promatrac odozgo,imam bolji uvid u igracke kvalitete iz pticje perspektive,Wert je napisao/la:Kakve su ovo seljacine, ccc, Babilon, nadam se da nisi ti ovdje
[youtube][/youtube]inace tu na videu se vidi jedan momak inace poznat po incedentnom ponasnju ,ne cudi me da je on sve to i zakuhao,radi takvih budala moj mali rođak dobije sprej u oci od policije...ccc

de prevedi ovu glagoljicuSamo ZRINJA je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.