NK Vitez

FanVitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la FanVitez » 02 okt 2014, 12:40

RezervniGolman je napisao/la:Jasta ste nego selendra yebote i istocni mostar ne postoji samo mostar grad svih naroda i narodnosti. Zao mi je sto vas redovno namirujemo ali dobro sta ces. Sto se tice zrinjevaca daj bola skupite se zajedno opet vas nema ko trecina nas. Jest da je raji malo pun **** svega ali u punom sastavu su neradni dani i zakljucavanja objekata gdje mi gostujemo. Eto pa se iskupite u drugoj utakmici :urnebes: :urnebes: :wave:
tacno mi je zao sto s kretenima nekad i ulazim u glupe rasprave :facepalm: zanima me bas gdje ti zivis seljoberu,negdje na periferiji grada,uspjeh ti doci na internet..bolan boli me ona stvar za velez,i za njegove navijace.isto tako se ne obazirem na ova vasa nafuravanja prilikom pobjeda protiv nas,isto da ste reala pukli jbt.klub ste koji zivi od stare slave i bit ce tako jos dugo godina ;) meni ne smeta rezultat,smeta mi sto serete po drugima uvijek,omalovazavate druge klubove,a do prije 3 godine ste bili bruka lige kao i ostale ekipe koje ne spadaju u vrh Premijer lige ;) malo objektivnosti nebi bilo na odmet strucnjak,al doduse kao da ti znas sta je to.vjerovatno obradujes vinograde tamo,malo uhvatis wifi i mozak odmoris . gubili smo i od vecih ekipa,pa nisam srao po njima,poraz priznam i sta je tu je. lijep pozdrav za neandrtalce iz vrapcica :salut:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 okt 2014, 13:29

:urnebes: :urnebes: šta je brato kakve te nervoze pucaju :lol: necu te vrijeđati jer ako krenem smijat ce ti se citav forum. Nego radi li riba u lašvi da naletim malo
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 okt 2014, 13:49

RezervniGolman je napisao/la::urnebes: :urnebes: šta je brato kakve te nervoze pucaju :lol: necu te vrijeđati jer ako krenem smijat ce ti se citav forum. Nego radi li riba u lašvi da naletim malo
ako si tako **** kao sto se predstavljas,probaj ;) :mrgreen:
TH 1950

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 okt 2014, 14:24

FanVitez je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la::urnebes: :urnebes: šta je brato kakve te nervoze pucaju :lol: necu te vrijeđati jer ako krenem smijat ce ti se citav forum. Nego radi li riba u lašvi da naletim malo
ako si tako **** kao sto se predstavljas,probaj ;) :mrgreen:
Ma dokazao sam se mnogo puta. Ne isplati mi se dobijat ban na ovom pdf-u. Iz ponizenja mi je vjeruj :urnebes: :urnebes: :wave:
KLUB SVIH NAS.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 okt 2014, 14:31

ajde,ajde brini se ti o vinogradima,u slobodno vrijeme malo na tekmu i tako.. :wave:
TH 1950

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 okt 2014, 14:36

FanVitez je napisao/la:ajde,ajde brini se ti o vinogradima,u slobodno vrijeme malo na tekmu i tako.. :wave:
Hocu brato hvala. Uvijek prihvacam dobronamjerne savijete velikograđana :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB SVIH NAS.

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 02 okt 2014, 14:42

FanVitez ode ti malo predaleko...
Pitaj ti svog oca, ili nekog starijeg svejedno da ti objasni kakvo je stanje bilo u tim selima kad bi gostovao Velež. Skupilo bi se čitavo selo da uživo gleda Velež, a ekipa Veleža bi to hladno rješavala sa 7-8 komada i 5-6 juniora u ekipi.
Ja shvatam tvoje frustracije, ne moraš ti priznati ali siguran sam 100% da bi i ti htio da navijaš za klub koji ima historiju, navijače širom svijeta i da dolazi iz grada kojeg u sezoni obiđe više hiljada turista. I ne možeš ti iz male sredine kao što je Vitez reć da je seljak nekom ko je iz Mostara i to iz starog grada. Ti si frustriran jer navijaš za seljačku ekipu kojoj je najveći uspjeh u historiji odigrat par sezona u nakaradnoj premier ligi...
Imate vi svi još pure pojest dok stignete uspjehe Veleža. Odigrajte 1/4 finala Evropske lige, otiđite na neko gostovanje sa 2.000 navijača pa onda tek možete stat u istu rečenicu s Veležom.

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 04 okt 2014, 01:40

Ajmo mala Barca po te bodove kod male zvijezde, onda srediti u kupu one "velikane" s velikom crvenom zvezdom i eto nas...euro liga!!! Sad ocemo preko kupa ili lige svejedno! ( jeb.te sta radi viljamovka... :crazy: :crazy:

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 04 okt 2014, 09:30

Sretan Sveti Franjo svima koji ga slave...(osim smradu Franku Andrijasevicu!)

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 04 okt 2014, 18:45

Hvala Jugend...također i ja se pridruzujem cestitkama!
Godine prolaze jubav ostaje...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 04 okt 2014, 20:04

Vitežani umjereni optimisti

U posljednja dva kola Vitez je osvojio 4 boda (0 : 0 Drina u Gostima i 3 : 1 Sloboda na domaćem terenu) kao u prethodnih sedam, što je momčadi vratilo mir i vjeru u vlastite mogućnosti pred nedjeljni susret sa Zvijezdom u gostima.

Zvijezda je fenjeraš, sa samo 4 osvojena boda, bez pobjede u dosadašnjem dijelu prvenstva, što nikako ne smije zavarati Vitežane. Jer, za momčad kvalitete Viteza nema lakih protivnika i unaprijed „knjiženja“ bodova. Čeka ih teška i neizvjesna borba a samo s maksimalnim angažmanom imaju šansu za povoljan ishod kojemu se nadaju i njihovi navijači. U takvim očekivanjima umjereni optimist je i uvijek pouzdani Goran Jurić.

„Naša forma je u uzlaznoj putanji, momčad je profilirana i rekao bih standardizirana, vratili smo poljuljano samopouzdanje, rasterećeni smo teškog imperativa pobjede koji nam se nametao zbog loših rezultata i malog broja osvojenih bodova. Jer, uspjesi protiv Drine i Slobode sve su okrenuli na drugu, za nas pozitivnu stranu i sada osokoljeni idemo na meč za dno zakovanoj Zvijezdi. Znamo mi da trenutni plasman Zvijezde nije i stvarni pokazatelj njihovih mogućnosti, nego splet okolnosti koje su se okrenule protiv njih. Međutim, sigurno je, pozicija u kojoj se nalaze bit će im otežavajuća okolnost, imperativno opterećenje osvajanja bodova. A to je voda na naš mlin“, kazao je Jurić.

„Bez obzira na trenutni plasman, Zvijezda je momčad naše kvalitete i sigurno nas čeka vrlo težak zadatak. Zvijezda je domaćin i favorit u ovom susretu. Međutim, ni to, kao uostalom ni trenutni plasman Zvijezde, ne mora ništa posebno značiti. Mi ćemo u ovom susretu nastupiti u najjačem mogućem sastavu, svi nogometaši na koje računam, osim od ranije ozlijeđenog Miloša i kartoniranog Livaje, zdravi su i spremni za izazove koji nas čekaju u nedjeljnom susretu sa Zvijezdom. Trebat će nam mir, samopouzdanje, vjera da možemo, a možemo, i iz ovoga susreta mnogo dobroga za nas možemo izvući“, poručio je trener Viteza, Ante Miše.

Ne bude li u zadnji tren nekih nepredviđeni razloga za promjenu, u prvoj jedanaestorici protiv Zvijezde bit će: Živković, Jurić, M. Jurčeviić, Alić, Ćuljak Pezo, Kapetan, Vidović, Smriko, Hećo i Pinjuh.
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 okt 2014, 17:24

Zvijezda 1-1 Vitez

tooooooooooooooooo Jurčevićuuuu ,bod veoma vazan ! :clap: :D zicere masimo opet,moglo je se ovo i dobiti danas :evil:
TH 1950

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 05 okt 2014, 23:10

Ovo je odlicno, kako kažu zrno po zrno pogača :D

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 10 okt 2014, 12:33

Pinjuh: Uz podršku publike po nova tri boda

Nogometaši Viteza naredni će vikend na svom stadionu dočekati do sada najtežeg protivnika ove sezone, banjalučki Borac.

Vitez u posljedne tri ligaške utakmice nema poraza, a upisao je dva remija sa Drinom i Zvijezdom u gostima, te pobjedu nad Slobodom na svom terenu.

"Biti će ovo tvrda utakmica. I mi i oni imamo pozitivne rezultate u posljedne vrijeme, zato očekujem dosta tešku i tvrdu utakmicu, ali se nadam uz podršku publike da možemo pobjediti i osvojiti nova tri boda" izjavio je Ante Pinjuh za SportSport.

Pinjuh je trenutno najbolji strijelac Viteza sa tri postignuta pogodka, dok su se u listu strijelaca upisivali i Jurčević, Smriko i Kapetan.
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 12 okt 2014, 09:04

Prijateljska utakmica Vitez 1-1 Olimpic

Manje vise u obje ekipe dobili su svi igraci priliku za igrati.utakmica je koristila i jednim i drugim za uigravanje pred predstojece utakmice.Strijelci: Hrkac i Husovic.

slika

slika

slika

slika
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 okt 2014, 16:28

Miše: Borac ima dosta najboljih igrača

Nogometaši Viteza će u 11. kolu BH Telecom Premijer lige, nakon reprezentativne pauze imati težakzadatak. U goste Vitežanima stiže Borac koji je u seriji od pet uzastopnih pobjeda.

"Borac je jedan od moje četiri ekipe u kojima sam igrao. Oni su u zadnji pet utakmica ostvarili pet pobjeda, sve sa po 1:0 što pokazuje da se radi o jednoj homogeniziranoj i discipliniranoj ekipi koja daje malo golova, ali isto tako malo i prima. Imaju jednu momčad u kojoj je teško reći ko je najbolji igrač, imaju dosta najboljih igrača. Jedan od njih je sasvim sigurno Joco Stokić od kojeg će nam prijetiti najveća opasnost. Imaju Žižovića koji svojim iskustvom, ali ne samo iskustvom već i kvalitetom, odskače u toj momčadi. Plus Subić, njihov lijevi krilni napadač koji je dosta brz i preko kojeg dosta toga pokušavaju napraviti u fazi napada. i imaju dva vezna igrača, koji su jako bitni, a to su Grujić i Žeravica, za mene otkriće Borca u dosadašnjem dijelu prvenstva, To je momak koji jako dobro drži balans u ekipi, povezuje odbranu i napad. Vrlo je dobar igrač, ima dobar šut, dobro razigrava i teško gubi loptu, za mene možda i najbolji igrač Borac", rekao je Miše u početku svog zvaničnog obraćanja novinarima pred duel sa Banjalučanima.

Uprkos svemu, Miše ima svoje adute za duel 11. kola BH Telecom Premijer lige BiH.

"Nama je reprezentativna pauza došla super. Igrači koji su bili ozlijeđenii oni koji nisu bili u onakvoj fizičkoj pripremi kako sam ja želio su iskoristili da se oporave, odnosno poprave svoju spremu. Pokušali smo malo uigrati ekipu, a odigrali smo i jedan prijateljski duel. Ako smo mogli Borca pobijediti i prošle godine kada su, mislim, bili bolji nego sada onda se imamo pravo nadati da ćemo i ovaj put odigrati dobru utakmicu i slaviti u Vitezu, te donijeti tri prijeko potrebna boda za miran nastavak natjecanja", rekao je Miše.

Utakmica između Viteza i Borca na programu je u subotu sa početkom u 15 sati.
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 16 okt 2014, 22:05

Uzeshe dushmani 3 boda Borcu, sjebashe i nas i njih!Sad ce zapeti jos vise protiv nas da to nadoknade!Mada nece im biti lako u Vitezu,lomili smo mi i "tvrđe orahe";).Ps.ja sam na pocetku sezone rekao da ce Borac biti u samom vrhu....kako stvari stoje......8-)

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 17 okt 2014, 21:38

mala barca melje sve pred sobom,vitez je bolja ekipa od borca stim da su vitezani tek sad se uskladili kao prošlu sezonu tako da nevidim borcu nekakve sanse pa ni bod u vitezu.sretnoooo :P

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 20 okt 2014, 09:37

Ovo smo trebali dobiti , ali na kraju moramo biti zadovoljni i bodom , Borac je bio bolji i sa igračem manje ("Gareša" bez veze dobio drugi žuti)! Tek nam sad na naplatu dolaze fizičke pripreme Special2 Husnije Arapovića , jbt sa igračem više ti 70% utakmice budeš u podređenom položaju. Žao mi je što Miše nije izvršio treću izmjenu , siguran sam da bi mali Jurčević bio prevaga! Valjda će igrati u Kupu protiv Crvenih Kmera. Zanima me zašto su navijači Borca kasnili pola sata , znam da u ovoj nakaradnoj državi je normala da gostujući navijači ulaze kasnije a izvedu ih prije...ili su bili u obilasku Donjeg Uskoplja (Vakufa)? :D Svaka im cast na korektnom navijanju , nisu momci stali...

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 20 okt 2014, 20:27

Steta sto nismo uzeli 3 boda mada smo mogli ostati i bez ovog jednog!Borac sa igracem manje je stvarno bio opasan,a leshinari kultura ziva...ja nisam cuo je-be cijelu utakmicu,ni sa jedne strane!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.