slazem se potpuno. vedo ko da igra drvenim nogama. nikako da primi loptu kako treba, da doda jedan dobar pas.jasko_juve je napisao/la:Vedada ne volim vidit na terenu..ovo je MOJE misljenje..subjektivno..on veze nema s vezom,ja ne znam kako je dao one golove prosle godine..al opet kad bolje razmislim ni Inzaghi nikad u zivotu nije prediblao igraca a onoliko golova dao..svaka cast svakom al njega ne podnosim..opet naglasavam SUBJEKTIVNO misljenje..nemam nista protiv ako ga neko voli il cijeni..![]()
![]()
![]()
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- bosanac723
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Petoligasa.
Posebne kritike u ovoj ekipi, momentalno, ne zasluzuje niko. Ako ovako nastave, ni cvajta im nije daleko.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ne zelim ti nista objasnjavati jer ocigledno nismo gledali istu tekmu,a i nema koristi jer si o njemu formirao misljenje koje niko ne moze promjeniti,pa nastavi slobodno da ga blatis kad god stignes,imas pravo na misljenje.Cartman je napisao/la:Samo mi reci sta je napravio osim gola? Nije dodao loptu kako treba 2 puta. Ali on je u svakoj utakmici medju najgorim otkad igra za reprezentaciju, a opet igra svaku utakmicu. Yebiga, grcka liga nije dovoljno sexy pa Muslimovic ne moze igrat.Denizmare je napisao/la:Cartman je napisao/la: Yebiga i on je dio te ekipe, i kao (navodno) jedan od najboljih igraca mora preuzet odgovornost i nesto napravit. Ne moze uvjek svak bit kriv, samo ne on za njegove lose igre. A kad dobro igra onda je samo on za to zasluzan. Katastrofalno je odigro i protiv Gane, ali dao gol, i onda sve super.
Danas su bili svi losi totalno. Ali da je protiv Gane odigrao katastrofalno to moze reci samo neko ko nema pojma o fudbalu ili ga mrzi iz dna duse,pa biraj!
Sad ce govorit kako pljujem po Ibisevicu i da ga "mrzim iz dna duse"
Sa druge strane hvala Bogu da imamo i Muslimovica pa mozemo da raspravljamo ko treba medju 11 da igra, i da , porediti grcu i njemacku ligu je vise nego smijesno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislim da ako Zec ode u Njemacku , Vedad nece imati mjestu u repki , Zec mi je bolji jer covjek u malom klubu postize nesto sto neki ne bi mogli ni u Barci najbolji je napadac u Hrvatskoj pa mislim da bi ga trebali forisirati u repki...
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
2.MANDŽUKIĆ MARIO 12
3.VUGRINEC DAVOR 11
4.BULE NINO 10
5.IBRIČIĆ SENIJAD 9
6. BADELJ MILAN 8
7. GOLUBOVIĆ BOJAN 8
8.ŠEHIĆ ASIM 8
9. ZEC ERMIN 8
10. BARIŠIĆ JOSIP 6
Po kojoj logici je Zec najbolji? I Mandžukić, i Vugrinec, i Bule, i Ibričić, i Golubović, i Šehić su napadači.
Perfektno si skuzio jarane.SemPer_fi je napisao/la:neznam al sticem dojam da sam se prevario u vezi Vede ,mislio sam povreda vam tamo al kad skontam pa i nije tako mozda je prosla sezona bila njegov bljesak i to je to , nadam se da sam se prevario al...
Mislim da ako Zec ode u Njemacku , Vedad nece imati mjestu u repki , Zec mi je bolji jer covjek u malom klubu postize nesto sto neki ne bi mogli ni u Barci najbolji je napadac u Hrvatskoj pa mislim da bi ga trebali forisirati u repki...
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Jednostavno. Ibisevic je na 10. mjestu strijelaca a Zec na 9. Zdrava logika kaze da je ispred Ibisevica.Mrgood je napisao/la:1. MORALES FLORES PEDRO 13
2.MANDŽUKIĆ MARIO 12
3.VUGRINEC DAVOR 11
4.BULE NINO 10
5.IBRIČIĆ SENIJAD 9
6. BADELJ MILAN 8
7. GOLUBOVIĆ BOJAN 8
8.ŠEHIĆ ASIM 8
9. ZEC ERMIN 8
10. BARIŠIĆ JOSIP 6
Po kojoj logici je Zec najbolji? I Mandžukić, i Vugrinec, i Bule, i Ibričić, i Golubović, i Šehić su napadači.
Dobro jest da ovaj igra u Njemackoj, a onaj u Hrvatskoj, ali tu su te lige negdje. Nisu ovi ispred Ibisevica (Gomez, Dzeko, Kießling, Kuranyi, Robben) bas nesto posebno.
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
vedo & sejo
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Iil ovdje, iako nisam siguran da to nisu iste stranice samo preko razlicitih linkova:
http://www.iraqgoals.net/7009-1-fc-nurn ... heim-.html
-
vedo & sejo
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
-
vedo & sejo
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
-
vedo & sejo
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Hoffenheim drzi loptu i to je sve. Isto ****** kao svaki put, nema motivacije, kreativnost itd.
Ma nema Obasija i Ba da povuku kako je bog rekao.I to je citava teorija.Kad nisi kompletan djabe ti sve.Principatus je napisao/la:Ibisevic vani, Tagoe za njega. Ponovo dosadna utakmica, od Nürnberga se nije vidjelo nista.
Hoffenheim drzi loptu i to je sve. Isto ****** kao svaki put, nema motivacije, kreativnost itd.
Vedo je zicer promasio posteno i momacki
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, Beduin, Beli98, BiH26, Biscione, Blackwargreymon, Bosna2026, Bosnjo22, Burberry46, CHR, Confiance, DeeWa, Edincapitano, FerdinandF, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, Helemnejse, hurem, Jabroni, Jadnimi, jasmin10, JavierBosnia, johntravolta123, Jurica95, komax, LeCoq, Lokomotifa, mavi, Muumii, random11, Rio12345, rossonero85, smajke, stanjejepsihoticno, Taree, Tihi, Tracy3McGrady, tuzlanskinacin, Uknaac, USB, Wilshere10 i 371 gost.