Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otelo je napisao/la:Travnik > Oxford
Prolazi bus kroz Travnik i ka'e vozač: " Pauza od 10 minuta, možete pištat', možete nešto pojesti, a možete i fakultet završiti."Head je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:Pitanje. Koja su vaša iskustva sa privatnim fakultetima?
Da li pri zapošljavanju poslodavac gleda gdje ste završili fakultet?
Da li je teže dobiti posao ako ste fakultet završili na privatnom fakultetu?
Hvala.
Inače sam na Internacionalnom Univerzitetu u Travniku koji je po jačini među TOP10 u Evropi.![]()
![]()
![]()
![]()
don_burza je napisao/la:Hahaha nisam se ovoliko ismijao od kako me zena ostavila
Sent from my iPhone using Tapatalk
don_burza je napisao/la:Hahaha nisam se ovoliko ismijao od kako me zena ostavila
Donnie Darko je napisao/la:don_burza je napisao/la:Hahaha nisam se ovoliko ismijao od kako me zena ostavila
Dobar je faks u Kiseljaku nemoj tako. Ja jednom slučajno ušao sa drugom i odmah prvu godinu ekonomije završio.Head je napisao/la:Visoka skola CEPS, Kiseljak
Centar za obrazovanje Siroki Brijeg
Filozofski fakultet Istocno SArajevo
Univerzitet u Travniku
Ekonomski fakultet Pale
Hahaha na Zeljinoj temiIlProfessore je napisao/la:Imam jedno totalno off pitanje...![]()
Ne znam da li je ovo pitanje bilo prije i koliko često posjećujete treninge, ali da vas pitam da li ste primjetili da Lutvo jede travu?
Travnik > Univerzitet u SarajevuOtelo je napisao/la:Travnik > Oxford