Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
boljeg igraca od Dzeke mi nemamo....jos dugo necemo ni imati....uvjerio sam se protiv Belgije uzivo
nek si nam rek'oBajric981 je napisao/la:boljeg igraca od Dzeke mi nemamo....jos dugo necemo ni imati....uvjerio sam se protiv Belgije uzivo
E ovo je cist penal.
Ali Kun fula
Mislim da je pravda sad zadovoljena, idemo dalje
Ali Kun fula
Mislim da je pravda sad zadovoljena, idemo dalje
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
mogo bi ih kostat ovaj igracina...kepecNerminovic je napisao/la:Igracina ovaj Aguero
De nek' ne ulazi, da mi bude kvota 1Ajax je napisao/la:Mislim da ga ipak cuva za sljedecu utakmicu lige prvaka koja je za par dana koju ce poceti Dzeko - Aguero a Jovetic ce zamjeniti Aguera oko 60 minuta. Cetiri utakmice zaredom Dzeke bi bile ipak previse.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kako samo brze igraju bez Dzeke. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Totenhem iz nekog razloga protiv ovih jacih klubova uvijek ide u nadigravanje umjesto da se zatvore i cekaju priliku iz kontri i zato i gube velikom razlikom protiv jacih klubova u zadnje 2 godine.
Jedan Celzi igra defanzivno protiv Sitija a Totenhem se nadigrava..
Dzeko kad bi usao imao bi sigurno 2-3 prilike za gol
Cini ti se jer se Totenhem uopste ne brani, ostale ekipe protiv Sitija se postave i lopta nema gdje da prođe i onda gledaš Siti kako pelja loptu po 2-3 minute bez rjesenja jer imas 2 reda odbrane na 30 metara od gola dok Totenhem otvara prevelik prostor kad napada, vidio si da je Aguero ostao sam sa Kabulom na centru igralista a to se ne smije desiti...Cartman je napisao/la:Kako samo brze igraju bez Dzeke.
varka , ovdje je do protivnika, jedini totenhem igra ovako otvoreno protiv sitija .Cartman je napisao/la:Kako samo brze igraju bez Dzeke.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bas tako Tottenham se uvijek nadigrava i popusi 5 komada u gostima protiv Citya kojima takav protivnik odgovara. Aguero jeste jedan od najboljih napadaca na svijetu sigurno jedan od trojice i on bas protiv ovakvih protivnika igra najbolje i jos puca penale. Aguero je puno losiji u gostima protiv momcadi koje igraju defanzivno posebno onih koje imaju visoke i snazne stopere koji idu jace u duele. Posebno jer je jako sklon povredama i bjezi od tih jacih duela. Protiv takvih protivnika je puno bolji Dzeko koji se hrva sa njima i tako stvara prostor za Aguera i druge. Danas da je poceo Dzeko bio bi sigurno u par izglednih prilika jer stoperi Tottenhama nisu bas nesto a jos i igraju ofanzivno ljudi. Mada ne treba pricati o Agueru uopste. On i Diego Costa ce se boriti za prvog strijelca lige sigurno. Kada kod zazeli svi ga uposljavaju tako da njega samo povreda/e moze zaustaviti da zabije 20+ golova u prvenstvu.totasef1 je napisao/la:Totenhem iz nekog razloga protiv ovih jacih klubova uvijek ide u nadigravanje umjesto da se zatvore i cekaju priliku iz kontri i zato i gube velikom razlikom protiv jacih klubova u zadnje 2 godine.
cuj toCartman je napisao/la:Kako samo brze igraju bez Dzeke.
moze li neki dobar stream ne radi lemon tv sve im
-
Nerminovic
- Kontakt:
Evo Aguero ko Dzeko u vakat, samo su njemu trebala 3 penala.
Taaa ce Aguero, kepec, kloc, sebican. Bolji je nas Edo. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cartmane, od cega patis druze?
Dzeko nema ni srece kao nekad,,,, tuga da nece dobiti niti minut u ovakvoj utakmice, gdje bi se golova nadavao plus ovi imaju igraca manje. Igrace kad nista ne bude funkcionisalo u timu Shity-a i kad se protivnicki igraci svi povuku na svoj teren. Sve bih dao da je otisao iz Cit<a,,,toliko mrzim City fuj.
Aguero je TOP klasa i igrac koji moze igrati u bilo kojoj ekipi u svijetu, svidjelo se to kome ili ne.
Strasan napadac koji je zasluzeno prva violina i glavni igrac City-a.
Strasan napadac koji je zasluzeno prva violina i glavni igrac City-a.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Da, drugi igrac (poslije Dzeke) koji je u jednoj PL tekmi zabio za City 4 gola. I oba protiv Spursa.mirzatele je napisao/la:Evo Aguero ko Dzeko u vakat, samo su njemu trebala 3 penala.
Bas ti penali su on sto Edinu nedostaje. Zabijao bi po sezoni sigurno 5-6 golova vise da izvodi penale. Ne znam sto ne trenira to? A mogao bi i slobodnjake trenirati. To nije tesko, ne moras biti neki talenat da bi dobro pucao penale, nego je vaznije biti uporan na treningu.
naravno da je boljiCartman je napisao/la:Taaa ce Aguero, kepec, kloc, sebican. Bolji je nas Edo.
ne trebaju mu penali da bi bio najbolji strijelac
a ovaj mali kloc je opet sebican
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: dedo26, RobijasiZenica1988 i 37 gostiju.