FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Džindo umislio da je stvarno Alex Ferguson, otjerat to g0vno što prije iz kluba.
Radnički: Baščelić, Todorović, Šubić, Jusufović, Sućeska, Jaganjac, Jahić, Kuduzović, Mujić, Širanović, Salihović.
Umjesto Salihovića će vjerovatno odmah ući Džanić. Fali samo Mujagić ja kako znam iz prve postave. Ako igrači budu dali sve od sebe, mislim da možemo ostati neporaženi. Neka nam je sretno.
Radnički: Baščelić, Todorović, Šubić, Jusufović, Sućeska, Jaganjac, Jahić, Kuduzović, Mujić, Širanović, Salihović.
Umjesto Salihovića će vjerovatno odmah ući Džanić. Fali samo Mujagić ja kako znam iz prve postave. Ako igrači budu dali sve od sebe, mislim da možemo ostati neporaženi. Neka nam je sretno.
0-1 Mujic 20min. Za sada dobro djeluje ovo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo da Orasje ne dobije crveni i bit ce sve okstudeni je napisao/la:0-1 Mujic 20min. Za sada dobro djeluje ovo

0-2 Mujic 36min.
Sudije opet u sluzbi domacih,jbt.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
a šta vas briga kad vodite,onakva ekipa Orašja može samo Igmanu go dat,nikom višestudeni je napisao/la:0-2 Mujic 36min.
Support your local club !
-
- Kontakt:
Eh idemo ovo rutinski završit, ne povlačit se i igrat muški cijelih 90 minuta. Svaka čast Mujiću na dva gola, idemo po hetrik. 

Sigurno uzimamo 3 boda i idemo na prvu poziciju 

Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
0-3 Mujic 56min. Laganica,lose Orasje do bola
Specijalni raport za Septembarsku ulicu ...

Ako ostanu trenutni rezultati preuzimamo prvo mjesto 

-
- Kontakt:
Odlično. Hvala na javljanju.studeni je napisao/la:0-3 Mujic 56min. Laganica,lose Orasje do bola
Auuu koliko moraju biti loši pa da od nas prime 3 gola još kući poznavajući našu igru i patnju, al svaka čast našim, posebno Mujiću na hat-tricku. Idemo dalje, nema stajanja.
PL

-
- Kontakt:
Kako stvari stoje nakon 11 utakmica bez poraza izbili smo na prvo mjesto.

Kraj 0-3, rutinski
-
- Moderator
- Kontakt:
Svaka cast komsije, nek ude jos neko iz TK vi ili mistudeni je napisao/la:Kraj 0-3, rutinski

Mi kad bi vratili Trumu sad na zimu ulazimo opusteno u PL s 10 bodova prednosti ispred 2.
Radnicki Lukavac
-
- Moderator
- Kontakt:
Zapamti dolazis u Gracanicu i jos ovi jaci timovi dolaze u Gracanicu opusteno sa 1 mjestomAmfetamin je napisao/la:Mi kad bi vratili Trumu sad na zimu ulazimo opusteno u PL s 10 bodova prednosti ispred 2.

-
- Kontakt:
Trumić, Jaranović i još jedan osrednji igrač u vezi tipa Kitić. S tim pojačanjima bi skoro pa sigurno uspjeli ostati na tom prvom mjestu a ti igrači nas ne bi ni skupo koštali. Vidjet ćemo šta vrijeme nosi, možda se to i obistini. Idemo Radnički, glavom.Amfetamin je napisao/la:Mi kad bi vratili Trumu sad na zimu ulazimo opusteno u PL s 10 bodova prednosti ispred 2.

Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 18 okt 2014, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Druže moj, Gračanica nije nikakva ekipa baš kao što nismo ni mi, pravu snagu ste pokazali prošlo kolo kada ste s nama zajedno bili više ekipa za ispast a ne kao ekipa koja hoće u veći rang. I mi a i vi se trebamo pojačat kvalitetno da bi mogli konkurisati za to prvo mjesto.GracanicaAA je napisao/la:Zapamti dolazis u Gracanicu i jos ovi jaci timovi dolaze u Gracanicu opusteno sa 1 mjestomAmfetamin je napisao/la:Mi kad bi vratili Trumu sad na zimu ulazimo opusteno u PL s 10 bodova prednosti ispred 2.
Uh ako se budemo do tad drzali blizu 1. mjesta bice ludnica u GracaniciGracanicaAA je napisao/la:Zapamti dolazis u Gracanicu i jos ovi jaci timovi dolaze u Gracanicu opusteno sa 1 mjestomAmfetamin je napisao/la:Mi kad bi vratili Trumu sad na zimu ulazimo opusteno u PL s 10 bodova prednosti ispred 2.

@SiouxLukavac Jare bi nam bio od koristi jedino ako s novom glavom dodje..
Radnicki Lukavac
-
- Moderator
- Kontakt:
hah polahko evo i mi ganjamo vec neka pojacanja na zimu 

Niko kao Radnicki Soda...
Radnickom je prije pocetka sezone imperativ bio opstanak, i niko se nije ni nadao da ce Radnicki imati niz od 11 utakmica bez poraza i biti i blizu vrha tabele. Kapa do poda svima, pocevsi od igraca i strucnog staba, pa sve do uprave i SIOUX-a (bez SIOUX-a bi sve bilo drugacije).
Radnickom je prije pocetka sezone imperativ bio opstanak, i niko se nije ni nadao da ce Radnicki imati niz od 11 utakmica bez poraza i biti i blizu vrha tabele. Kapa do poda svima, pocevsi od igraca i strucnog staba, pa sve do uprave i SIOUX-a (bez SIOUX-a bi sve bilo drugacije).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.