Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Romariooo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Romariooo » 13 mar 2010, 23:11

E baš bi bilo dobro da se sastanu Barca i Arsenal u 1/4 Lige prvaka, da ova djecurlija nabrijana vide gdje je je mjesto Arsenalu, a i da Fabregas ako je pametan onako iz prve ruke uvidi gdje mu je mjesto. Ali i bez njega smo mi uzeli vise trofeja za godinu, nego Arsenal za 30.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 14 mar 2010, 01:30

smrdi, smrdi, uzasno smrdi :? . valja ovaj smrad trpiti do kraja maja. samo jako i u kost.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 mar 2010, 10:51

paja_patak je napisao/la:
drop je napisao/la:
paja_patak je napisao/la: Arsenal dominira!
A gdje to dominira bogati taj veliki i moćni Arsenal, koliko ja znam ispali su iz FA cupa, isto tako iz Curling cupa, u Premier ligi ste treći, u Ligi prvaka ste u 1/4 finala, glavni konkurenti vas nabijaju na vasem stadionu ko od šale, i ti pricas o dominaciji a izgleda nemas pojma sta taj pojam znaci, i jos vrijeđaš najjaci tim danasnjice kojem se divi cijeli svijet
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 14 mar 2010, 11:02

Barcelona je najjača ekipa na svijetu, to zasigurno. Imaju odlične pojedince i kolektiv. Spoj iskustva, mladosti i genijalnosti. Arsenalu fali iskustva zato čisto sumnjam da mogu bolje od 3. mjesta u ligi jer ih i Chelsea i Manchester redovito i brutalno "ubijaju".

paja_patak
Kontakt:

Post Postao/la paja_patak » 14 mar 2010, 12:25

Barceloneta je najjaca ekipa u kataloniji slazem se. Niko se tim jadovima ne divi zasto ih spominjes na temi Arsenala, ne zanimaju nas te seljacke ekipe.

Arsenal dominira, ALL GUNNS BLAZING!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 00:08

Iduća tekma je derbi Londonski, čekićari ;)

Mislim, ono, ovdje opet moramo dobit, igramo samo jednu tekmu iduću sedmicu, vraćaju se Rosicky i Cesc, a Gallas 50 % šanse ima... Mislim da je ovdje 3 boda zagrantovano, naravno, ne treba ih upisat prije tekme jer to zna nekad bit fatalno. Nama sad treba samo pristup da svaku tekmu igramo zasebno, da svaka tekma odlučuje o titulu ( kao što i jest )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 08:20

Evo Highlights sa utakmice Hulll - Arseanl ;)

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... highlights

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 mar 2010, 09:33

Gledam ovaj raspored Arsenala do kraja sezone i mogu vam reci da imate extra dobru sansu da napokon uzmete titulu u Engleskoj, do kraja gostujete Birmingemu, Totenhemu, Wiganu i Blekburnu, sto i nije nemoguca misija da sve dobijete do kraja.
Kući čekate West Ham, Wolwerhampton, City i Fulham, sto isto nije neki bauk, sve se moze pobijediti znaci do kraja.
Celzi ima teska gostovanja Totenhemu, Unitedu, Liverpulu, ceka Aston filmu, a United kod kuce ceka Liverpul, Celzi, Totenhem, ide u goste City-ju, sve u svemu i njima ce biti gutavo.
Bice tu velike do kraja sezone, ali eto Arsenal ima ubjedljivo najbolji raspored, nadam se da cete napokon uzeti titulu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 12:19

Slažem se, to je naš najveći plus ;)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 15 mar 2010, 12:57

Pusti ti raspored i kalkulacije, svaka tekma je teška, i nema unaprijed upisanih bodova ... Arsenal će da kiksa par puta i tako ostati bez titule koju su neki ovdje na forumu već upisali (čast izuzecima).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 13:24

Genghis je napisao/la:Pusti ti raspored i kalkulacije, svaka tekma je teška, i nema unaprijed upisanih bodova ... Arsenal će da kiksa par puta i tako ostati bez titule koju su neki ovdje na forumu već upisali (čast izuzecima).
Naravno da je teška, zato Arsenal u zadnjih 5-6 tekmi je ušao tako, svaku tekmu zasebno...

Gdje si Džemila proročice, nisam te prepoznao... Šteta što se ti i takvi kao ti ne pitaju ko će osvojit...

Ko god osvoji bit će zasluženo... Jer ovo je jedna od najzanimljivijih sezona u Premier Ligi odkako se tako zove...

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 15 mar 2010, 14:26

Romariooo je napisao/la:Gledam ovaj raspored Arsenala do kraja sezone i mogu vam reci da imate extra dobru sansu da napokon uzmete titulu u Engleskoj, do kraja gostujete Birmingemu, Totenhemu, Wiganu i Blekburnu, sto i nije nemoguca misija da sve dobijete do kraja.
Kući čekate West Ham, Wolwerhampton, City i Fulham, sto isto nije neki bauk, sve se moze pobijediti znaci do kraja.
Celzi ima teska gostovanja Totenhemu, Unitedu, Liverpulu, ceka Aston filmu, a United kod kuce ceka Liverpul, Celzi, Totenhem, ide u goste City-ju, sve u svemu i njima ce biti gutavo.
Bice tu velike do kraja sezone, ali eto Arsenal ima ubjedljivo najbolji raspored, nadam se da cete napokon uzeti titulu.
na oko je to lagan raspored ali ipak posto je ovo kraj sezone i posto je svaki bod bitan nikad se ne zna.do kraja moze svasta biti ali mislim da ono osnovno je da svaku utakmicu moramo pobijediti kod kuce to se MORA,a gostovanja su dosta teska birmingham koji je ove sezone jako dobar iako je u zadnje vrijeme pao u formi ipak ne znam da li su ikako izgubili kod kuce i jednu utakmicu,pa onda najveci londonski derbi sa totenhemom,i wiganu takodje trebaju bodovi za ostanak kao i blackburnu ,ali otom potom da previse ne kalkulisem treba se okrenuti narednoj tekmi sa west hamom,pa na kraju sezone vidjecemo sta ce biti
ono sto je sigurno je to da ce ovo prvenstvo biti najuzbudljivije prvenstvo u zadnjih par godina ;)
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 15 mar 2010, 14:30

Ferguson: Arsenal bi mogao biti neugodniji od Chelseaja

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson označio je Arsenal kao opasnijeg konkurenta od Chelseaja u nastojanju “crvenih vragova” da dosegnu četvrti uzastopni premierligaški naslov i rekordni 19. ukupno...

- Svaka utakmica do kraja bit će vitalna. Trenutno se ovo čini kao najtjesnija premierligaška utrka koju smo ikad imali. Ponovo smo na vrhu, ali Chelsea ima utakmicu manje, a bit će problema i borbe s Arsenalom koji snažno nasrće... A imam osjećaj da bi upravo oni mogli biti naš najveći izazov – rekao je Ferguson, čija je momčad nedjeljnom 3-0 pobjedom nad Fulhamom osam kola prije kraja zasjela na vrh premierligaške ljestvice sa 66 bodova, dva boda više od drugoplasiranog Chelseaja (ima utakmicu manje) i trećeplasiranog Arsenala.

- Do određene mjere o naslovu sami odlučujemo jer Chelsea mora doći na Old Trafford, ali kažem, zabrinjava me Arsenal ukoliko mu se dodatno ne ozlijede neki ključni igrači – dodao je škotski stručnjak.

Manchester United u sljedeća tri kola igra dva derbija na svom Old Traffordu, prvo protiv Liverpoola (21. ožujka), a potom protiv Chelseaja (3. travnja).
ZANIMLJIVO :D

PS trener hulla phil brown dobio otkaz nakon poraza od arsenala sada u subotu
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 15 mar 2010, 16:35

A nije mi jasno što nam nema songa u zadnjim utakmicama lige?Opet igramo u onom glupom terminu u 18 i 30

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 15 mar 2010, 17:32

slika

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 15 mar 2010, 17:40

GunnerS je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Pusti ti raspored i kalkulacije, svaka tekma je teška, i nema unaprijed upisanih bodova ... Arsenal će da kiksa par puta i tako ostati bez titule koju su neki ovdje na forumu već upisali (čast izuzecima).
Naravno da je teška, zato Arsenal u zadnjih 5-6 tekmi je ušao tako, svaku tekmu zasebno...

Gdje si Džemila proročice, nisam te prepoznao... Šteta što se ti i takvi kao ti ne pitaju ko će osvojit...

Ko god osvoji bit će zasluženo... Jer ovo je jedna od najzanimljivijih sezona u Premier Ligi odkako se tako zove...
Ajd čućemo se na kraju sezone, dobar si ti lik, gotiviš Valenciu, al' Arsenal ne uzima ove godine, nema teorije. Ako Arsenal uzme EPL ja se više nikad neću logovati na ovaj acc, a kao što vidiš nisam baš "od skora" na njemu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

FC Barcelona _Ado
Kontakt:

Post Postao/la FC Barcelona _Ado » 15 mar 2010, 17:48

Mrgood je napisao/la:slika
:lol:
Visca El Barca !

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 mar 2010, 17:54

Genghis je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:

Ajd čućemo se na kraju sezone, dobar si ti lik, gotiviš Valenciu, al' Arsenal ne uzima ove godine, nema teorije. Ako Arsenal uzme EPL ja se više nikad neću logovati na ovaj acc, a kao što vidiš nisam baš "od skora" na njemu.
jarane po kojoj logici si skontao da arsenal nece osvojiti titulu? jos osam utakmica i nikoga ne mozes otpisati jos svi su u igri a arsenal u daleko najlaksoj jer i pritisak nije nesto prevelik a ni raspored nije tezak sto cini da se moze osvojiti a bitno je vjerovati da se moze!!!
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 18:10

ensadek je napisao/la:A nije mi jasno što nam nema songa u zadnjim utakmicama lige?Opet igramo u onom glupom terminu u 18 i 30
Pa Song je imao 2 utakmice suspenzije... Zbog crvenog ili 5 žutih, sad tačno ne znam.....

Polahko, okrenimo se mi prvo West Ham-u... Londonski derbi, bit će žestoko al, mislim da možemo i moramo ih dobit... Momci sigurno znaju da ni jedna tekma nije lahka i da sada igraju tekmu za tekmom, što je naravno i bolje...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 mar 2010, 18:13

GunnerS je napisao/la:
ensadek je napisao/la:A nije mi jasno što nam nema songa u zadnjim utakmicama lige?Opet igramo u onom glupom terminu u 18 i 30
Pa Song je imao 2 utakmice suspenzije... Zbog crvenog ili 5 žutih, sad tačno ne znam.....

Polahko, okrenimo se mi prvo West Ham-u... Londonski derbi, bit će žestoko al, mislim da možemo i moramo ih dobit... Momci sigurno znaju da ni jedna tekma nije lahka i da sada igraju tekmu za tekmom, što je naravno i bolje...
joj da ovo nije za titulu rekao bih lagana nasa pobjeda al jarane sad ne smijem nista reci vec se nadati dobroj tekmi :P
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.