Ne znam da li je ovo pitanje bilo prije i koliko često posjećujete treninge, ali da vas pitam da li ste primjetili da Lutvo jede travu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imam jedno totalno off pitanje...
Ne znam da li je ovo pitanje bilo prije i koliko često posjećujete treninge, ali da vas pitam da li ste primjetili da Lutvo jede travu?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Benjamin Čolić: Nisam navikao sjediti na klupi, želim igrati jer znam da zaslužujem
Benjamin Čolić godinama je bio jedan od najboljih igrača Željezničara, čak i u onim drugim, prošlim, za Plave boljim vremenima kada su Grbavicom marširali neki sjajni fudbaleri kakvih danas u Dolini ćupova nema.
Pouzdan i stamen, brz, besprijekorno spreman, uvijek motiviran i nadasve - kvalitetan, Čolić se ove sezone nakon nekoliko slabih mečeva, obreo na klupi.
Nije ugodno, ali teškim se radom ponovo izborio za mjesto koje mu pripada. Kako je u razgovoru kazao, više ga ne želi izgubiti.
''Bilo je neobično sjediti na klupi iako sam spreman i imam pravo nastupa. Nisam navikao, slaba forma koštala me prvog sastava, ali sad sam ponovo na svom mjestu. Ne želim ponovo prolaziti kroz sve to'', kaže bivši mladi reprezentativac.
Smatra da tim igra dobro, ali da će biti još bolje.
''Dobri smo, dolaskom novog trenera nije se mnogo toga promijenilo. Imamo svoju filozofiju, prati nas pobjednički mentalitet iz prethodnih sezona i mislim da nas do kraja sezone očekuje još radosti'', dodaje.
Naredni protivnik Željezničara je Velež. Derbi na Grbavici, obje ekipe u vrlo dobroj formi. Bit će teško.
''Kvalitetni su. Mislim da ove sezone mogu do Evrope. Imaju sjajnog Admira Vladavića koji je sposoban riješiti utakmicu jednim potezom. No, imamo i mi svoje adute i nadam se pobjedi'', zaključuje Čolić
Benjamin Čolić godinama je bio jedan od najboljih igrača Željezničara, čak i u onim drugim, prošlim, za Plave boljim vremenima kada su Grbavicom marširali neki sjajni fudbaleri kakvih danas u Dolini ćupova nema.
Pouzdan i stamen, brz, besprijekorno spreman, uvijek motiviran i nadasve - kvalitetan, Čolić se ove sezone nakon nekoliko slabih mečeva, obreo na klupi.
Nije ugodno, ali teškim se radom ponovo izborio za mjesto koje mu pripada. Kako je u razgovoru kazao, više ga ne želi izgubiti.
''Bilo je neobično sjediti na klupi iako sam spreman i imam pravo nastupa. Nisam navikao, slaba forma koštala me prvog sastava, ali sad sam ponovo na svom mjestu. Ne želim ponovo prolaziti kroz sve to'', kaže bivši mladi reprezentativac.
Smatra da tim igra dobro, ali da će biti još bolje.
''Dobri smo, dolaskom novog trenera nije se mnogo toga promijenilo. Imamo svoju filozofiju, prati nas pobjednički mentalitet iz prethodnih sezona i mislim da nas do kraja sezone očekuje još radosti'', dodaje.
Naredni protivnik Željezničara je Velež. Derbi na Grbavici, obje ekipe u vrlo dobroj formi. Bit će teško.
''Kvalitetni su. Mislim da ove sezone mogu do Evrope. Imaju sjajnog Admira Vladavića koji je sposoban riješiti utakmicu jednim potezom. No, imamo i mi svoje adute i nadam se pobjedi'', zaključuje Čolić
navuko se jadnicakIlProfessore je napisao/la:Imam jedno totalno off pitanje...![]()
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Karte sutra za jug. Mogu li se kupiti još negdje ili samo na ulazu pred početak utakmice?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sutra ocekujem da se Velezu adekvatno odgovori na proslogodisnji poraz koji nam je nanio, naravno u sportskom duhu.
Dakle, od svih nasih igraca ocekujem da maksimalno grizu i da budu zeljni osvete.
Sto se posjete tice, ocekujem oko 2.000...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dakle, od svih nasih igraca ocekujem da maksimalno grizu i da budu zeljni osvete.
Sto se posjete tice, ocekujem oko 2.000...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ima li šta novo oko onih najavljivanih novih dukserica u fan shopu? 
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Poseban ulaz za roditelje sa djecom
http://fkzeljeznicar.ba/poseban-ulaz-za ... m-3/12087/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/poseban-ulaz-za ... m-3/12087/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi lose bilo na zimu pokusati dovesti Obradovica iz Radnika i Rustemovica iz Drine. Relativno su mladi, a ima u njima perspektive.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nama generalno za vrijeme pauze treba servis, da ekipa konacno stane na noge za nastavak sezone.
Sve dok smo u vrhu je odlicno s obzirom na razne poteskoce ove sezone.
Sve dok smo u vrhu je odlicno s obzirom na razne poteskoce ove sezone.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sa pobjedom sutra mi smo na diobi drugog mjesta i najviše tri boda od prvog, što bi bilo sjajno obzirom na objektivne okolnosti. do te pobjede nećemo lako, to je sigurno, ova ekipa nikoga lako ne pobjeđuje, a naročito ekipu sa vladavićem i maletićem. ali nadam se i mislim da ćemo nekako iščačkati nekih 2-1.
- ultrassa1921
- Kontakt:
bogami teško, ali vidjećemo.
Biće nas 3 milje u vrh glave i njih 50 max.
Nadam se pobjedi, obraduj nas Željo
Nadam se pobjedi, obraduj nas Željo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
не & " сутра... & ? $ $, " & не $ ? у " 15-20 ", не & ", - " " ", а ? ? " - & " $ $ за нас...
" је $ " $, & ' "...
ја ' у $ $ 2-3 ?...
" је $ " $, & ' "...
ја ' у $ $ 2-3 ?...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Mislim da je red da ne primimo gol. Ocekujem pobjedu uz gol(ove) Bajica i Tomica 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Karte za jug. Je l' se mogu kupiti sutra pred početak utakmice na ulazu?
- Ljiljani87
- Kontakt:
DaSvePlavo je napisao/la:Karte za jug. Je l' se mogu kupiti sutra pred početak utakmice na ulazu?
Juniori ubili Mladost 10:0 , mladost igrala sa 9 igraca
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Slazem se drug sa tobom ...i ja sam za njih dvojicu komentarisao da bi volio da dodju kod nas,a prvenstveno rustemovic, i koga jos bi volio vidjeti to je komarcevic iz mladosti ...Minjore je napisao/la:Ne bi lose bilo na zimu pokusati dovesti Obradovica iz Radnika i Rustemovica iz Drine. Relativno su mladi, a ima u njima perspektive.
Zadnja izmjena: adi93, dana/u 18 okt 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Babayaro, Beli98, berjan, Cwirek, delinjo, DUVNO1921, ELDIABLO20, ExBlueone, feniksptica, GIBRA, Grbavica786, Grk1234, Hazre, Hrasno15, Kockoglavi, Lynx, MarcosSenna, mavi, OzmoodPinglewood, PeppermintSA, perodeformero, Plavamamba, PointBlank, Proximic, Rauber33, ultrazonfa i 332 gosta.