FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Htjeo bih da porucim momcima koji su napravili sacekusu na Ormanici, da vam to nikako nije trebalo neznam cime su Zvijedini navijaci kod vas to zasluzili tacnije RED DRAGONSi, Ali nema veze htjeo bih onom momku sa bijelim touaregom da porucim da cu doci licno u lukavac i zapalit mu isti jer nema ih mnogo u lukavcu...
Gdje si ti prije palio bijelog tuarega u Lukavcu ?Talenat je napisao/la:Htjeo bih da porucim momcima koji su napravili sacekusu na Ormanici, da vam to nikako nije trebalo neznam cime su Zvijedini navijaci kod vas to zasluzili tacnije RED DRAGONSi, Ali nema veze htjeo bih onom momku sa bijelim touaregom da porucim da cu doci licno u lukavac i zapalit mu isti jer nema ih mnogo u lukavcu...
Radnicki Lukavac
Mi smo tenkove palili, branili vas tamo u lukavcu i pola bosne... Grad hroja uzmi malo udzbenik.Amfetamin je napisao/la:Gdje si ti prije palio bijelog tuarega u Lukavcu ?Talenat je napisao/la:Htjeo bih da porucim momcima koji su napravili sacekusu na Ormanici, da vam to nikako nije trebalo neznam cime su Zvijedini navijaci kod vas to zasluzili tacnije RED DRAGONSi, Ali nema veze htjeo bih onom momku sa bijelim touaregom da porucim da cu doci licno u lukavac i zapalit mu isti jer nema ih mnogo u lukavcu...
Dirali ste gdje treba upamtite moje rijeci...
Nesto se dogodilo?Talenat je napisao/la:Htjeo bih da porucim momcima koji su napravili sacekusu na Ormanici, da vam to nikako nije trebalo neznam cime su Zvijedini navijaci kod vas to zasluzili tacnije RED DRAGONSi, Ali nema veze htjeo bih onom momku sa bijelim touaregom da porucim da cu doci licno u lukavac i zapalit mu isti jer nema ih mnogo u lukavcu...
Sve ja to razumijem, procitaj poruku sto sam ti poslo...Talenat je napisao/la:Mi smo tenkove palili, branili vas tamo u lukavcu i pola bosne... Grad hroja uzmi malo udzbenik.Amfetamin je napisao/la:Gdje si ti prije palio bijelog tuarega u Lukavcu ?Talenat je napisao/la:Htjeo bih da porucim momcima koji su napravili sacekusu na Ormanici, da vam to nikako nije trebalo neznam cime su Zvijedini navijaci kod vas to zasluzili tacnije RED DRAGONSi, Ali nema veze htjeo bih onom momku sa bijelim touaregom da porucim da cu doci licno u lukavac i zapalit mu isti jer nema ih mnogo u lukavcu...
Radnicki Lukavac
-
- Kontakt:
grupa navijaca kamenovala autobus red dragonsima,a lobanje pobjegle nisu smjeli ostati kad su zmajevi izasli iz bussasodaacm je napisao/la:Nesto se dogodilo?Talenat je napisao/la:Htjeo bih da porucim momcima koji su napravili sacekusu na Ormanici, da vam to nikako nije trebalo neznam cime su Zvijedini navijaci kod vas to zasluzili tacnije RED DRAGONSi, Ali nema veze htjeo bih onom momku sa bijelim touaregom da porucim da cu doci licno u lukavac i zapalit mu isti jer nema ih mnogo u lukavcu...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Debilizam i renesansacrvenobijeli je napisao/la:grupa navijaca kamenovala autobus red dragonsima,a lobanje pobjegle nisu smjeli ostati kad su zmajevi izasli iz bussasodaacm je napisao/la:Nesto se dogodilo?Talenat je napisao/la:Htjeo bih da porucim momcima koji su napravili sacekusu na Ormanici, da vam to nikako nije trebalo neznam cime su Zvijedini navijaci kod vas to zasluzili tacnije RED DRAGONSi, Ali nema veze htjeo bih onom momku sa bijelim touaregom da porucim da cu doci licno u lukavac i zapalit mu isti jer nema ih mnogo u lukavcu...

Stigla brzina prejaka u Lukavac, ne zamjerite...
Hajde da je bilo koja druga navijacka grupa, al stvarno nikad nisam cuo da su Red dragonsi pravili neke probleme, jos komsije... nije nam trebalo ovo

Hajde da je bilo koja druga navijacka grupa, al stvarno nikad nisam cuo da su Red dragonsi pravili neke probleme, jos komsije... nije nam trebalo ovo

Radnicki Lukavac
Ocigledno ,,,, razocaran sam ali sta ces ,zvonarluk okurazi ljudeAmfetamin je napisao/la:Stigla brzina prejaka u Lukavac, ne zamjerite...![]()
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i na izbijanju na prvo mjesto
Radnicki do Premier Lige
Pricam sa jaranom iz Gradačca sad, prica mi bas to belaj bio kae zakamenjali ih Siouxi pa se razbjezali, ne znam cemu to manje vise s obzirom da su ovi momci iz Gradačca onako mirni sto jes jes al eto
Bice da su se nesto zamjerili izmedju sebe... Nejse, nije moje ni da komentarisem. Dodjoh da cestitam na pobjedi i prvom mjestu a bezveze odoh na ovo 

Pricam sa jaranom iz Gradačca sad, prica mi bas to belaj bio kae zakamenjali ih Siouxi pa se razbjezali, ne znam cemu to manje vise s obzirom da su ovi momci iz Gradačca onako mirni sto jes jes al eto

1946
ne bih da ulazim u razloge toga sto se desilo samo cu reci da nije trebalo sta god da je razlog mada vjerujem da ga nije ni bilo bezze je Siouxi nemojte kvarit ugled koji ste stekli!!!!!!!!
Bravo komšije
Iskrene čestitke na pobjedi i povratku na prvo mjesto.Pozdrav iz Gračanice 

Da ti malo pošaljem video materijale svakodnevnih odlazaka boraca 117. i 212. brigade iz Lukavca na brčansko i gradačačko ratište? Da ti pošaljem posmrtnice Lukavčana koji su poginuli u Gradačcu? Da te pitam znaš li za Zudu (Ramba) i Batu?? Znaš li ko je bio u osnovnoj školi u Gradačcu kada su je avioni sravnili sa zemljom?? (Lukavčani, ako nisi znao).Talenat je napisao/la:
Mi smo tenkove palili, branili vas tamo u lukavcu i pola bosne... Grad hroja uzmi malo udzbenik.
Ne laprdaj, molim te.
Što se incidenta tiče, ništa nisam čuo. Valjda će više informacija biti uskoro.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ma vjerovatno pogrešno vrijeme i pogrešno mjesto. Koliko znam Siouxi nemaju neke razmirice sa drugim grupama (nisam čuo za to), a pogotovo ne sa ovima iz Gradačca. Dugo vremena već nismo igrali međusobno. Vidio sam da su odmarali na onoj pumpi kod skretanja za Gradačac, e šta se kasnije desilo neka oni kažu ako žele.
Btw fina kontrola utakmice danas, pogotovo drugo poluvrijeme kada su domaći već pali. Rezultat nije dolazio u pitanje, sve je išlo svojim tokom. Po njihovim riječima, Radnički je danas bio dominantniji nego što je Goražde bilo prije 15 dana u Orašju. I pored svih problema i razmirica, igrači su danas pokazali da im je stalo do rezultata.
Džindo opet **** ljudima živce, Šubić ne može da hoda i pokazuje mu više puta na izmjenu a on kao mulac ništa ne poduzima. Jbt zamijeni čovjeka i mirna Bosna, zar ti publika mora dati do znanja šta kapiten traži ....
Btw fina kontrola utakmice danas, pogotovo drugo poluvrijeme kada su domaći već pali. Rezultat nije dolazio u pitanje, sve je išlo svojim tokom. Po njihovim riječima, Radnički je danas bio dominantniji nego što je Goražde bilo prije 15 dana u Orašju. I pored svih problema i razmirica, igrači su danas pokazali da im je stalo do rezultata.

Džindo opet **** ljudima živce, Šubić ne može da hoda i pokazuje mu više puta na izmjenu a on kao mulac ništa ne poduzima. Jbt zamijeni čovjeka i mirna Bosna, zar ti publika mora dati do znanja šta kapiten traži ....

[/quote]Tačno da je publika i kritičari sa foruma zaslužni za svi 11 utakmica bez poraza,inače DŽINDO pojma nema o fudbalu
Sreća njegova pa čita ove forume i mišljenja fudbalskih znalaca pa na osnovu vaših kritika priprema ekipu,sastavlja prvih 11. i odrđuje taktiku.Još kad pogledaš sa kojim rosterom igrača razpolaže 

PostPostao/la Zoom088 dana 18 okt 2014, 19:59
Talenat je napisao/la:
Mi smo tenkove palili, branili vas tamo u lukavcu i pola bosne... Grad hroja uzmi malo udzbenik.
Da ti malo pošaljem video materijale svakodnevnih odlazaka boraca 117. i 212. brigade iz Lukavca na brčansko i gradačačko ratište? Da ti pošaljem posmrtnice Lukavčana koji su poginuli u Gradačcu? Da te pitam znaš li za Zudu (Ramba) i Batu?? Znaš li ko je bio u osnovnoj školi u Gradačcu kada su je avioni sravnili sa zemljom?? (Lukavčani, ako nisi znao).
Ne laprdaj, molim te.
Upravo sam htjeo da napisem i ja nesto o tim ratnim godinama i lukavcanima na Gradačcu, ali Zoom me preduhitrio.
A incidenti izmedju navijackih skupina su moguci, nazalost i bez razloga, mada nemam validne informacije o gore pomenutom incidentu, nesto je tesko vjerovati da je ekipa SIOUX-a koja je danas bila u Orasju bjezala od bilo koga, a pogotovo ne od nekih Red Gragons-a.
Talenat je napisao/la:
Da ti malo pošaljem video materijale svakodnevnih odlazaka boraca 117. i 212. brigade iz Lukavca na brčansko i gradačačko ratište? Da ti pošaljem posmrtnice Lukavčana koji su poginuli u Gradačcu? Da te pitam znaš li za Zudu (Ramba) i Batu?? Znaš li ko je bio u osnovnoj školi u Gradačcu kada su je avioni sravnili sa zemljom?? (Lukavčani, ako nisi znao).
Ne laprdaj, molim te.
Upravo sam htjeo da napisem i ja nesto o tim ratnim godinama i lukavcanima na Gradačcu, ali Zoom me preduhitrio.

A incidenti izmedju navijackih skupina su moguci, nazalost i bez razloga, mada nemam validne informacije o gore pomenutom incidentu, nesto je tesko vjerovati da je ekipa SIOUX-a koja je danas bila u Orasju bjezala od bilo koga, a pogotovo ne od nekih Red Gragons-a.
Hajde ba što guraš nos gdje mu nije mjesto. Neka ti znaš šta je bilo u Orašju, ako vam je dobar vodite ga sebi u GračanicuBLUTUD je napisao/la:Tačno da je publika i kritičari sa foruma zaslužni za svi 11 utakmica bez poraza,inače DŽINDO pojma nema o fudbalustudeni je napisao/la:Džindo opet **** ljudima živce, Šubić ne može da hoda i pokazuje mu više puta na izmjenu a on kao mulac ništa ne poduzima. Jbt zamijeni čovjeka i mirna Bosna, zar ti publika mora dati do znanja šta kapiten traži ....Sreća njegova pa čita ove forume i mišljenja fudbalskih znalaca pa na osnovu vaših kritika priprema ekipu,sastavlja prvih 11. i odrđuje taktiku.Još kad pogledaš sa kojim rosterom igrača razpolaže

Jbt igrač ti povrijeđen, samo se šetka i traži zamjenu a trener ozbiljan ne **** on mijenjat....
Ledeni ti se trpaš u fudbal gdje ti nije mjesto jer te Irfan handri rezultatima pa si tako uporan sa da ga kritikuješ na bilo koji način.Bio je u Gračanici i uveo nas u viši rang a sad je sa limitiranom ekipom Radničkog prvi(vidi tabelu).Vidi se da vučeš ka Puračiću,Prokosovićima...Puna je i Gračanica kao i Lukavac ljaksi ko što si ti,odmah se vi prepoznajete,ubi zavidlukstudeni je napisao/la:Hajde ba što guraš nos gdje mu nije mjesto. Neka ti znaš šta je bilo u Orašju, ako vam je dobar vodite ga sebi u GračanicuBLUTUD je napisao/la:Tačno da je publika i kritičari sa foruma zaslužni za svi 11 utakmica bez poraza,inače DŽINDO pojma nema o fudbalustudeni je napisao/la:Džindo opet **** ljudima živce, Šubić ne može da hoda i pokazuje mu više puta na izmjenu a on kao mulac ništa ne poduzima. Jbt zamijeni čovjeka i mirna Bosna, zar ti publika mora dati do znanja šta kapiten traži ....Sreća njegova pa čita ove forume i mišljenja fudbalskih znalaca pa na osnovu vaših kritika priprema ekipu,sastavlja prvih 11. i odrđuje taktiku.Još kad pogledaš sa kojim rosterom igrača razpolaže
![]()
Jbt igrač ti povrijeđen, samo se šetka i traži zamjenu a trener ozbiljan ne **** on mijenjat....

Znam da dzindo nije strucnjak ali zasto ovoliki pritisak na covjeka koji jos nije izgubio utakmicu,,,stekao sam dojam da njegov prvi poraz znaci otkaz,,,jedino za mene sta bi imalo smisla je to da ga igraci ne podnose ali mi izgleda mnogo vise od toga,,,kao da neki pojedinci (ljudi oko kluba)zele mu otkaz dati sto prije,,,mozda nesto ne znam sto vi znate?studeni je napisao/la:Ma vjerovatno pogrešno vrijeme i pogrešno mjesto. Koliko znam Siouxi nemaju neke razmirice sa drugim grupama (nisam čuo za to), a pogotovo ne sa ovima iz Gradačca. Dugo vremena već nismo igrali međusobno. Vidio sam da su odmarali na onoj pumpi kod skretanja za Gradačac, e šta se kasnije desilo neka oni kažu ako žele.
Btw fina kontrola utakmice danas, pogotovo drugo poluvrijeme kada su domaći već pali. Rezultat nije dolazio u pitanje, sve je išlo svojim tokom. Po njihovim riječima, Radnički je danas bio dominantniji nego što je Goražde bilo prije 15 dana u Orašju. I pored svih problema i razmirica, igrači su danas pokazali da im je stalo do rezultata.![]()
Ma misle ljudi da ce Dzindu ako ode zamijenit Capello.. a u najboljem slucaju bi nam se vratila ona budala sto je u Slobodi imo gostujucu i domacu ekipusodaacm je napisao/la:Znam da dzindo nije strucnjak ali zasto ovoliki pritisak na covjeka koji jos nije izgubio utakmicu,,,stekao sam dojam da njegov prvi poraz znaci otkaz,,,jedino za mene sta bi imalo smisla je to da ga igraci ne podnose ali mi izgleda mnogo vise od toga,,,kao da neki pojedinci (ljudi oko kluba)zele mu otkaz dati sto prije,,,mozda nesto ne znam sto vi znate?studeni je napisao/la:Ma vjerovatno pogrešno vrijeme i pogrešno mjesto. Koliko znam Siouxi nemaju neke razmirice sa drugim grupama (nisam čuo za to), a pogotovo ne sa ovima iz Gradačca. Dugo vremena već nismo igrali međusobno. Vidio sam da su odmarali na onoj pumpi kod skretanja za Gradačac, e šta se kasnije desilo neka oni kažu ako žele.
Btw fina kontrola utakmice danas, pogotovo drugo poluvrijeme kada su domaći već pali. Rezultat nije dolazio u pitanje, sve je išlo svojim tokom. Po njihovim riječima, Radnički je danas bio dominantniji nego što je Goražde bilo prije 15 dana u Orašju. I pored svih problema i razmirica, igrači su danas pokazali da im je stalo do rezultata.![]()

Radnicki Lukavac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.