NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
uh ajmo izdržati još ovih 20 min. sigurno da su igrači Slobode već nervozni,pa možda preko neke kontre i do tri boda..
Chinaglia je napisao/la:ostavite svaku nadu vi koji pođoste ..
dobro nam došli, al' bodeva nema

Cestitke na bodu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
hvala,zrno po zrno-pogača,dobro izgleda da nije neka igra bila igrači još uvijek igraju pod grčem,kako bi nam samo jedna pobjeda dobro došla ...gavran je napisao/la:Cestitke na bodu
Bod po bod i opstat će te i biti će Doro i Kadić i svi ostali zadovoljni.
SRETAN BROJ - 1725
-
Sloboda katastrofa,mi jos gori,sreca samo sto se i za 0-0 bod dobije
"Navijam za psg i schalke,a od većih klubova za ZVIJEZDU"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"
Danas nije lose igraci su ispraceni aplauzom nasi, moglo je i mnogo bolje Sloboda definitivno najlosija ekipa lige ili smo mi danas bili dobri u sredini, odbrana je odlicna nijednog kiksa nismo imali Ivan Jakovljevic najjaci danas.
Jedina mrlja danas je sacekusa navijaca SIOXU-a iz Lukavca koji su kamenovali par automobila i autobus... Srecom nema povredenih pricinjena je materijalna steta.
Sada idemo u kupu pobjediti, pa idemo u Zvornik po bodove.
Jedina mrlja danas je sacekusa navijaca SIOXU-a iz Lukavca koji su kamenovali par automobila i autobus... Srecom nema povredenih pricinjena je materijalna steta.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
vi ste zreli za druge lige...bas kao i mi..ovi i jedni i drugi ne bi do sutra gola zabili...odron odrona....i jos da pohvalim valjanje igraca
...ja konto da smo mi prvaci svijeta u tome al bogami i ovi vasi nisu daleko..pozz komsije

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
realno sam prezadovoljan bodom.ali ostaje zal sto nismo probali malo hrabrije odigrati pred kraj i probati pobijediti.
sloboda ima slabu ekipu sve govori kad im je omic glavni igrac. mi se pomalo dizemo ali dok god ne dovedemo bar dva veznjaka koji ce imati pas za napadace nista od nas.
igrali smo pozrtvovano zadnja linija perfektna.daje samo da nas povrede zaobidu ovih zadnjih kola i da uspijemo sakupiti sto vise bodova.
pohvale za red dragonse, na korektnost slobodinih igraca i na odlicno sudenje kakvo zvijezda na strani nije imala od druge lige sjever
sad kup i akobogda u zvornik po pobjedu nadam se da ce red dragonsi odraditi i ovo gostovanje i pomoci klubu da dode do prve pobjede
sloboda ima slabu ekipu sve govori kad im je omic glavni igrac. mi se pomalo dizemo ali dok god ne dovedemo bar dva veznjaka koji ce imati pas za napadace nista od nas.
igrali smo pozrtvovano zadnja linija perfektna.daje samo da nas povrede zaobidu ovih zadnjih kola i da uspijemo sakupiti sto vise bodova.
pohvale za red dragonse, na korektnost slobodinih igraca i na odlicno sudenje kakvo zvijezda na strani nije imala od druge lige sjever
sad kup i akobogda u zvornik po pobjedu nadam se da ce red dragonsi odraditi i ovo gostovanje i pomoci klubu da dode do prve pobjede
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
čuj kamenovali,zašto? nisam upoznat sa situacijom zbog čega su to uradili,jel se vuku neki repovi odprije?Talenat je napisao/la:Danas nije lose igraci su ispraceni aplauzom nasi, moglo je i mnogo bolje Sloboda definitivno najlosija ekipa lige ili smo mi danas bili dobri u sredini, odbrana je odlicna nijednog kiksa nismo imali Ivan Jakovljevic najjaci danas.
Nema nikakvih repova, eto da se pokazu kao mangupi. Manijaci mali.... Srecom da bus nije stao na vrijeme, mi sa autima smo prije proletili pa tako da nisu uspjeli da nas pogode.
Bilo je problema na utakmici Radnicki-Zvijezda..ja mislim da je to bila zadnja utakmica izmedju te dvije ekipe u Lukavcu..sad ne znam dal je zbog tog il sto su vasi u dobrim odnosima sa Fukarama... 

OFK Gradina Srebrenik
AKO NISTA , pomogli smo zvijezdi , olaksali ovu borbu za opstanak .... zvijezda mnogo jaca ekipa od slobode , cestitam na bodu i vasimnavijacima na navijanju svih 90 minuta . Poslije slobode , zvijezda i gradacac su moji favoriti . pozdrav komsije !!!
p.s. dobro poznajem ekipu ZMAJEVA i kontatujem da siouxi ne znaju koga su kamenovali , zmajevi da su stali pregazili bi ove seljobere .
p.s. dobro poznajem ekipu ZMAJEVA i kontatujem da siouxi ne znaju koga su kamenovali , zmajevi da su stali pregazili bi ove seljobere .
hvala vama na korektnosti,nama je ovaj bod od velike vaznosti.vi cete sigurno opstati necete se ni boriti za opstanak.vama na proljece dolaze sve laksi protivnici dok zvijezdi redom dolaze sarajevo siroki zeljo celik zrinjski slobodaRUDARSKA2 je napisao/la:AKO NISTA , pomogli smo zvijezdi , olaksali ovu borbu za opstanak .... zvijezda mnogo jaca ekipa od slobode , cestitam na bodu i vasimnavijacima na navijanju svih 90 minuta . Poslije slobode , zvijezda i gradacac su moji favoriti . pozdrav komsije !!!
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vozac je stao 100 metara od mjesta incidenta da nebih nastaradali slucajni prolaznici, a sioxu su dali se u bijeg...
dobro je izvukli smo bod i ja licno sam zadovoljan to da su obje ekipe lose stoji takodje i valjanje igraca al ono sto je po meni najbitnije jeste ovaj bod sto smo uzeli Slobodi...sto se tice tih nesuglasica navijaca jeste upravu ste da je bio manji incident na prijateljskoj utakmici opet krivicom tih navijaca Radnickog jer su vrijedjali nase igrace a po najvise Crnogorca sto je momcima iz Zmajeva prikipilo i samo su upozorili da ne vrijedjaju nase igrace i da gledaju utakmicu, a i ovo danas prolazio sam kraj njih na Oramanici kod salona Škode i vidio sam par njih skroz kod tunela valjda su ih ganjali, a te navijace Radnickog nisam vidio vjerovatno je bilo pobacaj sto imas i bjezi ali u to necu da ulazim...samo jos jednom cestitke momcima i strucnom stabu na bod-u i Zmajevima na fer i korektnom navijanju svaka cast
Cestitke momcima na osvojenom bodu.Evidentno je podizanje fisicke spreme.
- nesvrstani
- Kontakt:
Cestitke na bodu, zasluzeno koliko sam od sunca mogao da vidim... svaka cast i za skandiranje na kraju

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
komšije, čestitam vam na osvojenom bodu i želim vam da što prije pobjegnete iz opasne zone 

Svaka cast Tuzlacima jucer na gostoprimstvu, hodao sam u dresu NK.Zvijezde bez ikakvih problema.
Hvala im sto su carsija, bio je to pravi fudbalski praznik.
Hvala im sto su carsija, bio je to pravi fudbalski praznik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.