Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
Dobro to za prozivanje oko osnivanja je bezveze, sta bi trebo Željo onda, mi osnovani 1921, Sarajevo 46, kao i PFC i CZV, komunisticki klubovi 
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Nije fazon toliko oko osnivanja ,razilka je mala ,nego zbog njihovog prvog predsednika.Wert je napisao/la:Dobro to za prozivanje oko osnivanja je bezveze, sta bi trebo Željo onda, mi osnovani 1921, Sarajevo 46, kao i PFC i CZV, komunisticki klubovi
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hahaha, jel fakat to im Tuđman bio presjednik???Devil je napisao/la:Nije fazon toliko oko osnivanja ,razilka je mala ,nego zbog njihovog prvog predsednika.Wert je napisao/la:Dobro to za prozivanje oko osnivanja je bezveze, sta bi trebo Željo onda, mi osnovani 1921, Sarajevo 46, kao i PFC i CZV, komunisticki klubovi
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Jeste brate,to svi znaju ali Grobari to nece da priznaju.Wert je napisao/la:Hahaha, jel fakat to im Tuđman bio presjednik???Devil je napisao/la:Nije fazon toliko oko osnivanja ,razilka je mala ,nego zbog njihovog prvog predsednika.Wert je napisao/la:Dobro to za prozivanje oko osnivanja je bezveze, sta bi trebo Željo onda, mi osnovani 1921, Sarajevo 46, kao i PFC i CZV, komunisticki klubovi
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@neutral: evo za tebe malo rapidovaca s danasnjeg derbija..

austria wien danas

austria wien danas

Baš sam čekao to od tebe, vidim zanimljivo je bilo a i Rapid je dobio utakmicu, sada ne znam baš ko je na tribini, ali mislim i Rapidovi navijači. Ekstra, nema šta, imaju ukusa.
Lahku noć.
Lahku noć.
neznam jel bilo ali je cooooolll
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Nije fazon toliko oko osnivanja ,razilka je mala ,nego zbog njihovog prvog predsednika.[/quote]
Hahaha, jel fakat to im Tuđman bio presjednik???[/quote]
Jeste brate,to svi znaju ali Grobari to nece da priznaju.[/quote] E vala neka sam i to saznao
gledama onaj klip kada je umro Tudjman i Delije prozivaju Grobare,a ali opet ne razumijem odakle Tudjman u Partizanu 
Hahaha, jel fakat to im Tuđman bio presjednik???[/quote]
Jeste brate,to svi znaju ali Grobari to nece da priznaju.[/quote] E vala neka sam i to saznao
ova parola od navijaca austrije mi se svidjela pravo: Pyrotechnik ist kein verbrechenNeutral je napisao/la:Baš sam čekao to od tebe, vidim zanimljivo je bilo a i Rapid je dobio utakmicu, sada ne znam baš ko je na tribini, ali mislim i Rapidovi navijači. Ekstra, nema šta, imaju ukusa.
Lahku noć.
Evo i od mene nesto, sa jucerasnje utakmice:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
steve-o je napisao/la:ova parola od navijaca austrije mi se svidjela pravo: Pyrotechnik ist kein verbrechenNeutral je napisao/la:Baš sam čekao to od tebe, vidim zanimljivo je bilo a i Rapid je dobio utakmicu, sada ne znam baš ko je na tribini, ali mislim i Rapidovi navijači. Ekstra, nema šta, imaju ukusa.
Lahku noć.
I nije, samo ako se normalno koristi, a i ne ubacuje u teren. Također moram naći neki klip sa ove utakmice, da malo vidim šta i kako se pjevalo.
ftc gostovanje u 2.ligi prosle sezone..

Mrtvačke glave, masonski znak
Inače ja ne volim Mađare nikako, iako su bila prije velesila , mislim kao država, još davnih vremena srednjega vijeka.
Našao sam zanimljivu sliku
http://www.redkaos.de/mtkvidi.htm

Inače ja ne volim Mađare nikako, iako su bila prije velesila , mislim kao država, još davnih vremena srednjega vijeka.
Našao sam zanimljivu sliku
izgleda da su red kaos i red blue devils bracaNeutral je napisao/la:Mrtvačke glave, masonski znak![]()
Našao sam zanimljivu sliku![]()

@steve-o
Bratski odnosi, morat ću da pitam frenda više o tome. Po slikama se ipak lahko zaključuje hehe. Reći ću mu da dođe u BiH, iako je bio ovdje na Čelik-Sarajevo.
Odvest ga ako Bog da na utakmicu Laktaši-Modriča, neka vidi kako se navija.
No offense to Laktaši and Modriča
Bratski odnosi, morat ću da pitam frenda više o tome. Po slikama se ipak lahko zaključuje hehe. Reći ću mu da dođe u BiH, iako je bio ovdje na Čelik-Sarajevo.
hehe dolaze li ovi nijemci u BiH cesto? npr. ultras dynamoNeutral je napisao/la:@steve-o
Bratski odnosi, morat ću da pitam frenda više o tome. Po slikama se ipak lahko zaključuje hehe. Reći ću mu da dođe u BiH, iako je bio ovdje na Čelik-Sarajevo.![]()
On je meni rekao da oni (Red Kaos) idu često putuju po Evropi, te da imaju dosta prijatelja širom Evrope. Također su u bratskim odnosima sa Ultrasima iz Dynama, pa ako ovi putuju, onda mislim da jesu i ovi drugi.
Nešto mi je rekao zanimljivo za Juventus, ali nikako da se sjetim...šteta, samo se sjećam da je cool bilo.
Ma i on ide na fakultet u Njemačkoj, pa će ako Bog da ljetost doći u mene , tako barem mislim. Taman da obnovim malo svoj sprechen sie Deutsch, i da pričamo o Doner Kebabu.
A vidio si i zajedničku akciju RK , te UD-a za Zwickau.
Nešto mi je rekao zanimljivo za Juventus, ali nikako da se sjetim...šteta, samo se sjećam da je cool bilo.
Ma i on ide na fakultet u Njemačkoj, pa će ako Bog da ljetost doći u mene , tako barem mislim. Taman da obnovim malo svoj sprechen sie Deutsch, i da pričamo o Doner Kebabu.
A vidio si i zajedničku akciju RK , te UD-a za Zwickau.