Sportski kaladont
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportski kaladont
Donovan
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Andersonnevjernik je napisao/la:Donovan
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- the scouser
- Kontakt:
Donovan i Anderson su do sada 1000 puta bili 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Oneal!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
i Ikerthe scouser je napisao/la:Donovan i Anderson su do sada 1000 puta bili
Wert je napisao/la:Oneal!
Almunia
Anelka
KakaNeutral je napisao/la:Anelka
KaladontNeutral je napisao/la:Anelka
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:KaladontNeutral je napisao/la:AnelkaCilj igre je da se rijec ne zavrsava na KA.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto? Pa ima sa KA.lejla je napisao/la:KaladontNeutral je napisao/la:AnelkaCilj igre je da se rijec ne zavrsava na KA.
Karanka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da,ima sa KA,ali ima li sa NT(kaladoNT)? Zato se izbjegava da se zavrsava rijec na KA.Uostalom,igra zavrsi i onaj ko je rekao(postao) neku rijec koja zavrsava KA,taj ispada.omerbavarac je napisao/la:Zasto? Pa ima sa KA.lejla je napisao/la:KaladontNeutral je napisao/la:AnelkaCilj igre je da se rijec ne zavrsava na KA.
Karanka.
ontopic: Platini
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Mi is out, mi so noob. Yo no wana play animor. I cent beliv it.
Hehehe, morao sam jednostavno mi došlo. Samo momci i djevojke hrabro.
Ne daj se.Neutral je napisao/la:Mi is out, mi so noob. Yo no wana play animor. I cent beliv it.![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
ARMINIA B.Devil je napisao/la:Nilmar
- Omerbavarac
- Kontakt:
Arhus.Devil je napisao/la:Nilmar
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
lejla je napisao/la:Ne daj se.Neutral je napisao/la:Mi is out, mi so noob. Yo no wana play animor. I cent beliv it.![]()
Ne dajem se olahko, don't worry, be happy
USA
sampdoriaNeutral je napisao/la:lejla je napisao/la:Ne daj se.Neutral je napisao/la:Mi is out, mi so noob. Yo no wana play animor. I cent beliv it.![]()
Ne dajem se olahko, don't worry, be happy
USA
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.