RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

arelinho
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la arelinho » 19 okt 2014, 10:54

Dobrodosli na Grbavicu ! :bih:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 okt 2014, 10:57

Gotovi ste :P
Željeznicar za život cijeli !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 okt 2014, 11:02

Nase princeze idu poluskinutih gaca , sve osim 3 i mrezi ja zadovoljan.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 okt 2014, 11:24

kimbo je napisao/la:Nase princeze idu poluskinutih gaca , sve osim 3 i mrezi ja zadovoljan.
Ako idete skinutih gaća u Koldžinu opštinu onda ste dobrodošli, ako idete da pokažete mu.a onda niste dobrodošli. To će te možda danas skontati poslije utakmice, ako šta otkinete od bodova.

Kada ste mogli kidati bodove svojim sportskim prijateljima možete onda i danas šta otkinuti. Borite se za evropu bodovi vam trebaju, a usput možete učiniti još zanimljivijom borbu za vrh tabele.

Kako god vi započnite mi ćemo završiti.

Sretno neka sve s hajrom prođe.
SRETAN BROJ - 1725

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 okt 2014, 11:27

pitic je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Nase princeze idu poluskinutih gaca , sve osim 3 i mrezi ja zadovoljan.
Ako idete skinutih gaća u Koldžinu opštinu onda ste dobrodošli, ako idete da pokažete mu.a onda niste dobrodošli. To će te možda danas skontati poslije utakmice, ako šta otkinete od bodova.

Kada ste mogli kidati bodove svojim sportskim prijateljima možete onda i danas šta otkinuti. Borite se za evropu bodovi vam trebaju, a usput možete učiniti još zanimljivijom borbu za vrh tabele.

:rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 okt 2014, 11:30

Nema sanse da mi ne primimo gol :urnebes:
Željeznicar za život cijeli !

salmy

Post Postao/la salmy » 19 okt 2014, 11:45

pitic je napisao/la:

Vala da budem iskren,mogli ste i vi juce oderat Hinjski, ali niste i nedostajalo vam je sportske srece, a Velež ce danas abd srusiti tradiciju i ako nista drugo iscupat bod iz doline ćupova.
O porazu i ne razmiljam, a kako sam cuo pored Stanica kod njih je upitan i Bajic, sto nama otvara sanse i prostor da im Haurda ili Ani zakucaju bar 2 komada.
Zato Rodjeni danas je dan "D" i po meni presudna utakmica za pohod prema Evropi :clap: :clap: :clap:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 19 okt 2014, 12:18

salmy je napisao/la:
pitic je napisao/la:

Vala da budem iskren,mogli ste i vi juce oderat Hinjski, ali niste i nedostajalo vam je sportske srece, a Velež ce danas abd srusiti tradiciju i ako nista drugo iscupat bod iz doline ćupova.
O porazu i ne razmiljam, a kako sam cuo pored Stanica kod njih je upitan i Bajic, sto nama otvara sanse i prostor da im Haurda ili Ani zakucaju bar 2 komada.
Zato Rodjeni danas je dan "D" i po meni presudna utakmica za pohod prema Evropi :clap: :clap: :clap:
bas tako, dan D! sa porazom se lagano mozemo oprostit od ikakvi prica o evropi a sa pobjedom dobijamo dosta toga! dovoljno je malo pogledat tabelu i vidit vodece ekipe da se to skonta! kone,olimpic i siroki(utakmica manje kao i mi) 7 bodova ispred nas! sarajevo i zeljo po 4 i borac 1 bod! sa porazom danas nastaje kvartet koji je po 7 bodova ispred nas i to je vec sad previse da bi se nadali nekoj evropi na kraju sezone! ako dobijemo danas okretaj za 180 stepeni, sve vedro izgleda, presli borac, zelji i sarajevu na bod, konama i olimpicu na 4 dok vjerovatno siroki uzima celik i njima ostajemo na 7! sljedece kolo od ovi ekipa sto su pri vrhu jedino mi i sarajevo igramo kuci i trebali bi imat sigurne bodove dok ostatak ide na gostovanja stim da ima i derbi vrha tabele gdje ce se sastat olimpic i siroki u sarajevu!

napisa ja svasta! haha, ali eto u kracoj verziji, ginut danas na terenu jer su nam vazniji bodovi danas nego u sve i jednoj utakmici ove sezone do sad, prvenstvo se lomi, hajmo ga slomit u nasu korist! idemo danas plavoj lokomotivi klepit sav ugalj! :twisted:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 19 okt 2014, 12:31

Rušimo snove!!! :mrgreen: 1921 Nek´ pobjedi bolji! ;)
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 19 okt 2014, 13:54

Ovim putem zelim reci svim navijacima zelje koji su dosli nas vrijedjat na nasu temu nek odje** sa ove teme.
Mi nismo isli na njihovu temu pa nek ne dolaze ni oni na nasu.
Danas prognoza 2-1 za nas.Strijelci Hebibovic i Popovic.
Forza Velez.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 19 okt 2014, 14:01

Danas ne trebamo ni srljati. Nam je i bod dobar.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 okt 2014, 14:17

slika :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 19 okt 2014, 14:30

Adma je napisao/la:Danas ne trebamo ni srljati. Nam je i bod dobar.
njima je bod dobar, nama bogami trebaju tri da nam se nebi ovi gore odljepili! oni i sa bodom ostaju u utrci za sami vrh na polusezoni i kaskaju samo 2 boda za prvim mjestom! bod bi nama donekle bio dobar jedino sa te strane da direktnom konkurentu oduzimamo 2 uracunata boda na domacem terenu! da nismo napravila 2 kiksa na domacem terenu protiv mladosti i olimpica i da sad imamo 20 umjesto 16 i bod danas bi nam bio ok ali ovako ako cemo ic na tu evropu i top 4 onda nam je i taj bod tanak i trebaju nam sva 3!

hajmooooo rodjeni!
igrajte bolje, igrajte jace, igrajte samo za navijace!

FORZA VELEZ

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 19 okt 2014, 14:32

VELEŽ: Dragojević, Škaljić, Zolj, Hajdarović, Hebibović, Merzić, Blagojević, Pejić, Haurdić, Nikolić, Maletić.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 19 okt 2014, 14:36

mikki21 je napisao/la:
Adma je napisao/la:Danas ne trebamo ni srljati. Nam je i bod dobar.
njima je bod dobar, nama bogami trebaju tri da nam se nebi ovi gore odljepili! oni i sa bodom ostaju u utrci za sami vrh na polusezoni i kaskaju samo 2 boda za prvim mjestom! bod bi nama donekle bio dobar jedino sa te strane da direktnom konkurentu oduzimamo 2 uracunata boda na domacem terenu! da nismo napravila 2 kiksa na domacem terenu protiv mladosti i olimpica i da sad imamo 20 umjesto 16 i bod danas bi nam bio ok ali ovako ako cemo ic na tu evropu i top 4 onda nam je i taj bod tanak i trebaju nam sva 3!

hajmooooo rodjeni!
igrajte bolje, igrajte jace, igrajte samo za navijace!

FORZA VELEZ
Brate slazem se ali treba malo biti i realan. Ne ulijevaju mi zadnje igre Veleza neki prevelik optimizam.
Fali nam napadac i jednostavno nedajemo golove. Utakmica protiv kona gdje smo totalno lose usli u tekmu kao primjer, ne znam sta se desava sa ekipom ali ako se ne trznu i ne pocnu igrati kako treba i boriti se tesko da mozemo ocekivati ista bolje. Ja bi licno bio zadovoljan sa bodom. Ipak ocekujem i kikseve drugih klubova i mozda nerijesene rezultate tako uz pobijede nad laksim pritivnicima mozda se i ubacimo za utrku za vrh.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 19 okt 2014, 14:38

Maestro^^ je napisao/la:VELEŽ: Dragojević, Škaljić, Zolj, Hajdarović, Hebibović, Merzić, Blagojević, Pejić, Haurdić, Nikolić, Maletić.

Nema Vladavica i opet bez napadaca i opet Hajdarovic pocinje hmmm. :roll:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 okt 2014, 15:28

Neka vas ne cudi ovo vijedjanje sa pjesmama o hercegovki i Mostarske ckepi. Oni samo bracu sa Listice i vaseg grada ne vrijedjaju...a mozda su i direktivu od bijelih carapa dobili da otjpjevaju te gadosti....
do sada ste bolji ...izdrzite i kuci pjevajuci

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 19 okt 2014, 15:29

Jesu jadne ove Bosancine, pjevaju o HB kao da smo mi dio toga..a glupana u p.m.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 19 okt 2014, 15:51

Oni jedna prilika, u nas dino i blagoje sami na golmana i normalno mi gubimo! Nekad tacno za nepovjerovat kakve smo mi utakmice u stanju gubit! Na pjesme manijaka jednostavno nemam komentara, neki ide njima na cast..

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 19 okt 2014, 15:53

Naivni smo. Puno im pustamo i sami smo opet sebi ovo dozvolili. Ne ulazimo u duele i puno vise trebamo igrati ostrije i prekidati igru Zelje. Imali smo i sanse iz kojih se morao postici bar jedan gol.
Imamo igru do gola ali zavrsnice nema. Ne ocikavam neku derasticnu promjenu.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.