Ali Bože moj, vadio si nas dosta puta da tebe nije bilo možda ne bi ni vidjeli SP, možda bi već sada bili otpisani za EP... Tako da samo naprijed svakome se može desiti!
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Šteta Asmire, sve što si dobro uradio protiv Velsa i velikom većinom utakmice protiv Belgije zayebao si sa onim amaterskim golom koji ne primaju ni golmani u kantonalnim ligama.
Ali Bože moj, vadio si nas dosta puta da tebe nije bilo možda ne bi ni vidjeli SP, možda bi već sada bili otpisani za EP... Tako da samo naprijed svakome se može desiti!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kad su Belgijanci izasli na zagrijavanje imao je i Courtois problema da drzi loptu, nekako sam imao los osjecaj.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
jbg, drag mi je Beg, ali ovaj gol ide na njegovu dušuNerminovic je napisao/la:
mada treba reci da je spasio tri gola u prvom poluvremenu, jednu je skinuo prakticno sa gol linije u saradnji sa Tinom, potom odlicna intervencija kod šuta Naingolana - a posebno je upecatljiva ona odbrana nogom nakon šuta Lukakua
MA i ovaj sut igraci nisu usli u blok neki je igrac pokusao da presjece i bio kratak sjecam se i na pocetku utakmice onaj defur puco niko niej usao klizeci jbg Asmir jeste kriv ali i mi smo nonsalantni..Fejzic je mogao braniti protiv Kipra momak odlicno brani,a nikad nije na golu..To bi dalo dodatni motiv Asmiru ako je vec problem sto nema konkurencije
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ma Begović je ubjedljivo najmanji problem ovog trenutnog stanja u selekciji, on i Bešić daju uvijek maksimum...jbg, ovo jest kiks (desi se svakome, pa i Bufonu) ali on je klasa od golmana.
pravi problemi su na sredini terena, gdje nismo mogli parirati belgijancima, ljudi nas potinsuli totalno u drugom poluvremenu, sabili nas na našu polovinu i nametnuli svoj ritam, sve zbog nenormalne formacije Sušića i pogrešno raspoređivanja igraca na terenu.
pravi problemi su na sredini terena, gdje nismo mogli parirati belgijancima, ljudi nas potinsuli totalno u drugom poluvremenu, sabili nas na našu polovinu i nametnuli svoj ritam, sve zbog nenormalne formacije Sušića i pogrešno raspoređivanja igraca na terenu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
oni su nas pritisnuli radi njihovog kvaliteta a ne zbog nase loše formacije ,Belgija je trenutno bolja selkcija od nas i ovaj bod je dobar .let3 je napisao/la:Ma Begović je ubjedljivo najmanji problem ovog trenutnog stanja u selekciji, on i Bešić daju uvijek maksimum...jbg, ovo jest kiks (desi se svakome, pa i Bufonu) ali on je klasa od golmana.
Evo ko zeli pogeldati Ministar Odbrane upravo gostuje na Hayat TV. Emisija neki drugi ja.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gledal ga ko, jest isto malo dijete neko. Kako simpaticno prica hahaha
ma kakav tragičar. Da nije onda primio do kraja bi nam Belgija i 2 vjerovatno uvaljala.Saurman je napisao/la:Od junaka do tragičara.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Meni je on tipicni Amerikanac/Kanadanin.tuzlak1987 je napisao/la:Gledal ga ko, jest isto malo dijete neko. Kako simpaticno prica hahaha
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Puuuuuno vise kanadjanin nego amerikanacsoccerfan je napisao/la:Meni je on tipicni Amerikanac/Kanadanin.tuzlak1987 je napisao/la:Gledal ga ko, jest isto malo dijete neko. Kako simpaticno prica hahaha![]()
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Opet se povezuju R. Madrid i Asmir 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
A znamo dobro da od toga nema nista. Doveli su Keylor Navasa, imaju Casillasa, nemaju potrebe za golmanom zasad.Unofficialpage je napisao/la:Opet se povezuju R. Madrid i Asmir
nema veze, ima Barca dva odlična golmana, Brava i ter Stegena, šta ne bi i Real Madrid imao dva? Casillas će sigurno otić', dok Keylor Navas po meni nije bolji od Begovića
Barca ima panja Brava i solidnog Ter Stegena, npr da su doveli Begovića umjesto što su istresli za Brava 13 mil prošli bi mnogo bolje.Chinaglia je napisao/la:nema veze, ima Barca dva odlična golmana, Brva i ter Stegena, šta ne bi i Real Madrid imao dva? Casillas će sigurno otić', dok Keylor Navas po meni nije bolji od Begovića
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemate se sta cuditi,Begovic je vrhunski golman, i kad bude prelazio u neki klub ,to ce biti u rangu Real Madrida.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Ne diraj Fikreta, nema on takvih namjera u to sam sigurno ubjedjen. Momak je lijepo odgojen i vaspitan. Nije on kriv sto je nas jezik takakv kakav jeste, da ga mozes na sve nacine izopaciti. Zlobnici ce naravno uvijek okrenuti na svoje i iskrivljivati rijeci, to i sam znas.Misir je napisao/la:Dobar je Bega, gleda u Fikreta i kaze: Nicolle je jahala na dobrom nivou ...., a mahalac samo zvjera kako ce koga provaliti
Drugacije se ne mozes izraziti, a svi znamo na kakva tumacenja mozemo pomisliti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19