Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

jessus123
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la jessus123 » 15 mar 2010, 09:34

Edin Cocalic ,odbrambeni igrac Panionios Athensa,je se vec ustalio u prvom sastavu i jucer je u utakmici protiv Panthrakikosa ubiljezio 86 minuta igre i pokazao se kao jedan od najboljih pojedinaca na terenu...Momak je zasluzio poziv u A repku,bar da ga oprobamo u ovim prijateljskim mecevima !!!! Ajmo pape i ostali reagujte ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2010, 14:26

Ko ti je taj?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 mar 2010, 15:10

jessus123 je napisao/la:Edin Cocalic ,odbrambeni igrac Panionios Athensa,je se vec ustalio u prvom sastavu i jucer je u utakmici protiv Panthrakikosa ubiljezio 86 minuta igre i pokazao se kao jedan od najboljih pojedinaca na terenu...Momak je zasluzio poziv u A repku,bar da ga oprobamo u ovim prijateljskim mecevima !!!! Ajmo pape i ostali reagujte ;)
Zaslužio ga je i dok je u ŽELJI igrao, a sad pogotovo. Al' eto, treba nekako da dođe informacija o njegovom postojanju do Papeta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2010, 16:05

Mravac donio trijumf Westerlou

Westerlo je večeras teškom mukom došao do pobjede nad Cercle Bruggeom. Strijelac pobjedonosnog gola bio je naš Adnan Mravac u 90. minuti susreta.

Domaćin je poveo u 50.minuti a mrežu Bruggea je pogodio Liliu. Nakon toga gosti nekoliko puta ozbiljnije prijete a poravnanje dolazi u 67.minuti, preko Foleya.

Ipak sve nedoumice oko pobjednika golom u posljednjim trenutcima meča otklanja naš Adnan Mravac, za veliko slavlje svih prisutnih na stadionu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2010, 16:08

miky_hz je napisao/la:Mravac donio trijumf Westerlou

Westerlo je večeras teškom mukom došao do pobjede nad Cercle Bruggeom. Strijelac pobjedonosnog gola bio je naš Adnan Mravac u 90. minuti susreta.

Domaćin je poveo u 50.minuti a mrežu Bruggea je pogodio Liliu. Nakon toga gosti nekoliko puta ozbiljnije prijete a poravnanje dolazi u 67.minuti, preko Foleya.

Ipak sve nedoumice oko pobjednika golom u posljednjim trenutcima meča otklanja naš Adnan Mravac, za veliko slavlje svih prisutnih na stadionu.
Mravcu je ovo treci ili cetvrti gol.A igra stopera u ekipi. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 mar 2010, 16:13

harishp je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Mravac donio trijumf Westerlou

Mravcu je ovo treci ili cetvrti gol.A igra stopera u ekipi. 8-)
Bosanac nije stvoren da bude stoper. :mrgreen:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 mar 2010, 16:19

Edin Cocalic bi mogao bi rjesenje za nas u odbrani jer Papac nece se vracati a od Ediza iz Turske sigurno nece biti nista jer Susic je izgleda skuzio da Ediz iz Turske nije dobar kao Carlos Puyol iako su mnogi ovjde na forumu to mislili. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 15 mar 2010, 19:23

Maloprije sam odigrao na kladionici da ce danski Arhus GF postici gol...i upalim flashscore.com i vidim vec 1:0 u 10 min. ..pogledam ko je dao gol kada vidim Sanel Kapidzic..ukucam u gogole i nadjem na wikipediji da je rodjen u Sarajevu i izrazio zelju da igra za BiH :mrgreen: tek mu 19 godina.

Zna li iko sta o ovome momku?!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 19:25

Znam da je visok 1.83, te da ima ugovor u klubu do 2013. I ne zabija često jer očigledno en dobija toliko često priliku.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 mar 2010, 19:38

Necromacer je napisao/la:Maloprije sam odigrao na kladionici da ce danski Arhus GF postici gol...i upalim flashscore.com i vidim vec 1:0 u 10 min. ..pogledam ko je dao gol kada vidim Sanel Kapidzic..ukucam u gogole i nadjem na wikipediji da je rodjen u Sarajevu i izrazio zelju da igra za BiH :mrgreen: tek mu 19 godina.

Sanel Kapidzic, veliki talenat. Prosle sezone prekomandovan u prvi tim AGF-a. Danci ga zele po svaku cijenu u svoju repku. Vec je izgleda pokrenut postupak za dansko drzavljanstvo, i sve su prlike da je DBU( danski savez) povukao svoje konce, da bi se sto prije rijesilo.

Dok nasi indijanci iz saveza garant neznaju za njega. Mali je vec davao intervju i tu je rekao da ga jos niko do sada nije kontaktirao s nase strane. Bas cudno :lol:. Jos jednom velika hvala NSBiH :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 15 mar 2010, 19:39

Ajmo pape ako ti ovo citas ili neko od tvojih pomocnika >>> EDIN COCALIC iz grckog Panionios Athensa je odbrambeni igrac i on bi nam mogao puno pomoci sto se tice odbrane u reprezentaciji BiH,,,A povrh svega momku su tek 22 godine,blistava je karijera pred njim 8-)

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 15 mar 2010, 19:43

Adinjo je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Maloprije sam odigrao na kladionici da ce danski Arhus GF postici gol...i upalim flashscore.com i vidim vec 1:0 u 10 min. ..pogledam ko je dao gol kada vidim Sanel Kapidzic..ukucam u gogole i nadjem na wikipediji da je rodjen u Sarajevu i izrazio zelju da igra za BiH :mrgreen: tek mu 19 godina.

Sanel Kapidzic, veliki talenat. Prosle sezone prekomandovan u prvi tim AGF-a. Danci ga zele po svaku cijenu u svoju repku. Vec je izgleda pokrenut postupak za dansko drzavljanstvo, i sve su prlike da je DBU( danski savez) povukao svoje konce, da bi se sto prije rijesilo.

Dok nasi indijanci iz saveza garant neznaju za njega. Mali je vec davao intervju i tu je rekao da ga jos niko do sada nije kontaktirao s nase strane. Bas cudno :lol:. Jos jednom velika hvala NSBiH :lol:
Koliko sam procitao na wikipediji vec je dobio drzavljanstvo Danske...evo neka sportsport i administratori koji prate ovu temu napisu clanak o momku i skrenu paznju Tulicu ili kome vec... mogu i oni nesto uraditi kada su nasi mladi u pitanju...ali to treba raditi konstantno ,a ne jednom u godini dana...steta stvarno da gubimo talente.

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 15 mar 2010, 19:47

Napravljen je nedavno jedan lijep članak na S.portinu, samo niko ovdje nije obratio pažnju ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 mar 2010, 19:48

Vjerovatno da jeste, jer sam citao o tome ljetos, garant je vec i dobio. Ja mislim da ima negdje taj intervju sa njim na temi Bh talenti.

Btw..10 min mu je trebalo i postigao je prvi gol. Dobio je prliliku jer im je prvi napadac van ekipe do kraja sezone, a on vec opravdao svoj talenta vec u prvoj utakmici kao starter.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2010, 19:55

Adinjo je napisao/la:Vjerovatno da jeste, jer sam citao o tome ljetos, garant je vec i dobio. Ja mislim da ima negdje taj intervju sa njim na temi Bh talenti.

Btw..10 min mu je trebalo i postigao je prvi gol. Dobio je prliliku jer im je prvi napadac van ekipe do kraja sezone, a on vec opravdao svoj talenta vec u prvoj utakmici kao starter.
Ma ja mislim da je on vec tu negdje sa Rooneyem. Ipak je dao gol u velikoj danskoj ligi. Trebaju otic Susic i Siljadzic zajedno u Dansku i molit ga ko Boga da zaigra za nas. Dzeku odma na klupu naravno.

Covjek apsolutno nista nije pokazo sa svojih 20 godina. Koliko golovi u skandinavskim ligama vrijedu je pokazo Emra Tahirovic koji je u Svedskoj davo golove kako je god htio i onda otiso u Francusku i nigdje ga. I ko je on da BiH ucjenjuje kao sto je radio preko medija? Ako hoce da igra, neka priceka poziv Bubala ili Tulica. O A reprezentaciji moze samo sanjat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 mar 2010, 20:05

Dobro je strucnjak i tvog vise, ne mlati zivota ti vise. Zato i gubimo igrace sirom Evrope sa takvim razmisljanjem, i posle se isti blate od strane strucnjaka s raznih foruma.

Niko nije rekao da je veci od tvog Shreka, i da treba Dzeko na klupu radi njega ili vec sta si namlatio u postu, vec da se moze ako nista drugo obratiti paznja na njega. Ali neboj se, nemoj se ti sikirati, nezna niko za njega tako da ces ga u buducnosti gledati kako igra za DK, ali nemoj onda pljuvati po njemu. ;)

O cemu ti ba? Uposte momak nije nikog ucjenjivao, vec je sa njim samo napravljen intervju, isto tako kao sto je napravljen sa onim malim Damirom sto je kapiten njemacke U19 ja mislim. I taj je momak koliko mise cini "ucjenjivao" repku, rekavsi "ukoliko me niko ne zovne, ja cu biti primoram da obucem njemacki dres" i opet ga niko ovde nije pljuvao, naprotiv ga uzdizali kao patriotu. E nabijem ja takvog igraca. Ovaj mali tako nista nije rekao, a evo vec je nabijen na kolac. Ma bravo...svaka cast!!!
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 15 mar 2010, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2010, 20:12

Adinjo je napisao/la:Dobro je strucnjak i tvog vise, ne mlati zivota ti vise. Zato i gubimo igrace sirom Evrope sa takvim razmisljanjem, i posle se isti blate od strane strucnjaka s raznih foruma.

Niko nije rekao da je veci od tvog Shreka, i da treba Dzeko na klupu radi njega ili vec sta si namlatio u postu, vec da se moze ako nista drugo obratiti paznja na njega. Ali neboj se, nemoj se ti sikirati, nezna niko za njega tako da ces ga u buducnosti gledati kako igra za DK, ali nemoj onda pljuvati po njemu. ;)
Ma znas kako me zanima za koga ce on igrat. Takvih imamo 20 u nasoj ligi, a ne po Evropi. A dok se on prodaje nama preko Avaza i evo 2 godine prica kako ga danci mole da igra a jos nije zaigro, i nije bas toliki talenat kako on sam tvrdi. Ove sezone je odigro cak 5 utakmica. IGRACINA. Pa na osnovu toga nije zasluzio da iko obrati paznju na njega.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 mar 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 mar 2010, 20:14

Cartman je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Dobro je strucnjak i tvog vise, ne mlati zivota ti vise. Zato i gubimo igrace sirom Evrope sa takvim razmisljanjem, i posle se isti blate od strane strucnjaka s raznih foruma.

Ma znas kako me zanima za koga ce on igrat. Takvih imamo 20 u nasoj ligi, a ne po Evropi. A dok se on prodaje nama preko Avaza i evo 2 godine prica kako ga danci mole da igra a jos nije zaigro, i nije bas toliki talenat kako on sam tvrdi.
Uzalud je s tobom nesto diskutovati na ovu i slicne teme ( Seferovic) ;) . Zivio

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 15 mar 2010, 21:31

5 utakmica ove sezone nije bas sve to, plus danska liga je tu negdje ko i norveska trenutno, tako da kvalitet te lige i nije bas extra...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 mar 2010, 21:43

Sanela Kapidzica mozete zaboraviti, ovdje u Danskoj on igra za AGF i skroz malo nastupa ima, ali njihov najbolji napadac Peter Graulund je povrjedjen tako da mozda dobije sada vise sansi za AGF do ljeta.

A inace Sanel imao je bh. pasos ali nema vise, dobio je danski je ga je trazio i morao se odreci bosanskog.

Iz bh. saveza nikad niko nije nista uradio oko Kapidzica dok ovdje u Danskoj su bukvalno sve uradili za Sanela, tako da momak ce igrati za Dansku, ako uopste bude dovoljno dobar toliko, a u to sa sumljam ipak sad ce imati 20 godina uskoro a rezerva za AGF u danskoj ligi.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.