@haris: ovako ide raspored s direktnim rivalima za playoffs: kuci igramo protiv charltona i swindona, a na strani idemo colchesteru i huddersfieldu. znaci izjednacen je raspored i licno smatran od ovi utakmica sto igramo na strani da je najvaznije da ne izgubimo kod huddersfielda. sto se tice playoffsa, 3-4. na tabeli igraju zadnju utakmicu playoffsa na svome terenu, tj. ako udjemo u playoffs igramo prvu utakmicu kuci. ps: u playoffsima se ne racunaju golovi na strani..harishp je napisao/la:Kakve medjusobne susrete imate sa potencionalnim protivnicima u Play offu.
Mislim kako leze ,ne leze i tako to.
I kako im ono pici redoslijed play offa-ko domacin prvi ,koliko tekmi folovi ,solovi.
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
gubimo 0-1 nakon 18 minuta igre 
0-2 
edit: 1-2, morison smanjio!
edit: 1-2, morison smanjio!
walsall-millwall 2-2 FT. na kraju odlican rezultat kako smo bili krenuli! svaka cast dunney-u za gol u 90', meni se cini da mu je ovo prvi gol ove sezone al itekako naj-vrijedniji
. bod ovdje + gubitak huddersfielda opet danas = biti ce ovo odlicna subota 
ps: komsije bas napreduju vidi se
ps: komsije bas napreduju vidi se
veceras gostovanje kod carlisle-a, inace ova utakmica se trebala igrati krajem 2009 al je tada odgodena radi vremenski uslova. tri boda ovdje bi nas odveli 4 boda ispred huddersfielda koji je trenutno 7. na tabeli. veliki minus za millwall je podatak da chopper harris(inace igrac lige za februar) nece igrati veceras nakon udarca po koljenu koji je dobio u subotu protiv walsalla, njega mjenja najvjerovatnije jon obika!
come on you lions!
come on you lions!
Jesu li vise usli u tu ''Premier ligu'' 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Jesu li vise usli u tu ''Premier ligu''
jos malo
carlisle-millwall 0-1(morison 12') 
edit: 0-2(morison 79')..
edit: 0-2(morison 79')..
carlisle-millwall 1-3 FT. sta reci o steve morisonu, dva gola i asistencija
. opet odlicna pobjeda na gostovanju(walsall je bio izuzetak
) i odjednom 4 boda prednosti nad huddersfieldom. swindon takodje izgubio veceras, znaci trenutno smo 5. na tabeli, samo 4 boda iza charltona koji je 3. i kuci igramo protiv njih u subotu 
sutra igramo protiv charltona, izgleda da se sutra vraca u tim chopper harris nakon sto je preskocio tekmu protiv carlislea. bez njega se nemoze, to njegovi 17 golova ove sezone dokazivaju! sutra ocekujem tri boda u ovoj utakmici u kojoj navijaci charltona smatraju ko derbi
.
come on you lions!
come on you lions!
millwall-charlton 1-0(ward 44') HT.
millwall-charlton 4-0 FT. odlican mec(doduse sto se tice millwalla) i rezultat, kako je tek los danas bio ovaj charlton
, tj. 3. tim ove divizije i millwall jos igrao bez svog najboljeg igraca. nakon sto je ovu utakmicu harris poceo na klupi, opet je odgovornost preuzeo na sebe steve morison i opet zabio dva gola, pravi golgeter
. sto se tice tabele, opet rezultati odgovaraju nama, danas huddersfield, leeds i colchester svi izgubili! znaci trenutno smo 4. samo bod iza charltona, i sto je najbolje samo 6 bodova iza leedsa a kasnije ovog mjeseca idemo se nadigrati tamo s njima
ps: danas najbolja brojka gledalaca ove sezone na the new denu, 17.632
ps: danas najbolja brojka gledalaca ove sezone na the new denu, 17.632
Baš sam gledao tu utakmicu, mislim na teletekstu hehe. Mislio igrati keca, no nisam, eto poderaše ih, ali sada nema meni više kladionice, tako da mogu u miru davati svoje prognoze.
Nadam se da će sada započeti neku seriju.
iduci ponedeljak gostujemo leedsuNeutral je napisao/la:Baš sam gledao tu utakmicu, mislim na teletekstu hehe. Mislio igrati keca, no nisam, eto poderaše ih, ali sada nema meni više kladionice, tako da mogu u miru davati svoje prognoze.
steve-o je napisao/la:iduci ponedeljak gostujemo leedsuNeutral je napisao/la:Baš sam gledao tu utakmicu, mislim na teletekstu hehe. Mislio igrati keca, no nisam, eto poderaše ih, ali sada nema meni više kladionice, tako da mogu u miru davati svoje prognoze.
Nadam se da će sada započeti neku seriju., jedva cekam na tu utakmicu moje prvo gostovanje s millwallom
Jel ti živiš u engleskoj ??
btw. gotivim millwall al najdraži engleski klub mi je Leeds to je jedini klub poslije Slobode za koji bi platio ulaznicu
Premiership ne volim jer nema tamo te atmosfere ko u nižim ligama
A kako su cekicari krenuli mogli bi sljedece sezone gledat u Championshipu (ako millwall uđe) WHUTD- Milwall
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
nisam, u norveskoj sam. volio bi vidjeti derbi u championshipu iduce sezone, dobre su sanse kako sad stvari stojeFrutek je napisao/la:steve-o je napisao/la:iduci ponedeljak gostujemo leedsuNeutral je napisao/la:Baš sam gledao tu utakmicu, mislim na teletekstu hehe. Mislio igrati keca, no nisam, eto poderaše ih, ali sada nema meni više kladionice, tako da mogu u miru davati svoje prognoze.
Nadam se da će sada započeti neku seriju., jedva cekam na tu utakmicu moje prvo gostovanje s millwallom
Jel ti živiš u engleskoj ??
btw. gotivim millwall al najdraži engleski klub mi je Leeds to je jedini klub poslije Slobode za koji bi platio ulaznicu
Premiership ne volim jer nema tamo te atmosfere ko u nižim ligama
cuj komentatora i navijaca
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
steve-o je napisao/la:cuj komentatora i navijaca![]()
[youtube][/youtube]
Atmosfera da se naježiš, zato ja volim Championship i League 1
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
steve-o je napisao/la:cuj komentatora i navijaca![]()
[youtube][/youtube]
Incredible
ja mislim da se moze uhvatiti preko satelitske sky i bbc..Frutek je napisao/la:nego znal neko na kojim se kanalima preko satelitske može gledati Champioship i League 1 da ne trošim limit na loše internet feedove
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.