Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Marseille
ja sam zadovoljan i sa ovim kad sam vidio da ej odmarao cetvoricu iz prve postave, mada ne znam kojeg je vraga odmarao ih , trebo je ici n apobjedu **** nema veze zato ce benfica i lyon stradati i titula je nasa to s ezna , ali polako polako sve ce biti jasnije i jasnije
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-Kao prvo pozdrav! Vidim da ima još navijača ovog slavnog francuskog kluba i drago mi je da mogu čitati komentare iskusnih navijača sa naših prostora na ovoj temi! Primjeri su marseille_unique i wert.... 
Allez l'OM
DinoZaa, dobrodosao na nasu temu, jesi li i ti navijac OM!DinoZaa je napisao/la:-Kao prvo pozdrav! Vidim da ima još navijača ovog slavnog francuskog kluba i drago mi je da mogu čitati komentare iskusnih navijača sa naših prostora na ovoj temi! Primjeri su marseille_unique i wert....
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
-Naravno da jesamWert je napisao/la:DinoZaa, dobrodosao na nasu temu, jesi li i ti navijac OM!DinoZaa je napisao/la:-Kao prvo pozdrav! Vidim da ima još navijača ovog slavnog francuskog kluba i drago mi je da mogu čitati komentare iskusnih navijača sa naših prostora na ovoj temi! Primjeri su marseille_unique i wert....
Allez l'OM
Ok, kako to da si ovo napiso na temi Millwall,
Kao prvo pozdrav,ja sam veliki fan Millwalla i pratim ga od svoje 8.godine.Drago mi je da nisam jedini navijač ovog velikog engleskog kluba na Balkanu.Pozdrav!!!
A ovo na drugom forumu,
Ja sam veliki fan NUFC-a i pratim ga od svoje 8.godine.Drago mi je da nisam jedini navijač ovog velikog engleskog kluba na Balkanu.Pozdrav!!! Cmon Newcastle!
Kao prvo pozdrav,ja sam veliki fan Millwalla i pratim ga od svoje 8.godine.Drago mi je da nisam jedini navijač ovog velikog engleskog kluba na Balkanu.Pozdrav!!!
A ovo na drugom forumu,
Ja sam veliki fan NUFC-a i pratim ga od svoje 8.godine.Drago mi je da nisam jedini navijač ovog velikog engleskog kluba na Balkanu.Pozdrav!!! Cmon Newcastle!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
-To se moj brat zezao samo da znašWert je napisao/la:Ok, kako to da si ovo napiso na temi Millwall,
A ovo na drugom forumu,
Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
jesi siguran, ako nsii navijac marseilela nema veze, nas je dvojica ko nekih dreugih sto , jer marseille ima posebne navijace, tako da koliko nas god manje ima navijaca marseillea mi smo uvijek vise vriejdni nego ostali, ako jesi dobro doso i nadam se da neces ubrzo napustiti ovaj forum i temu, da ces biti ovdje uvijek aktivan
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-Ma sigurno sam navijač išao sam prošle godine na utakmicu Marseille vs Lyon i bilo je odlično.Ja vasu temu redovno posjecujem i necu je zaboravit.marseille_unique je napisao/la:jesi siguran, ako nsii navijac marseilela nema veze, nas je dvojica ko nekih dreugih sto , jer marseille ima posebne navijace, tako da koliko nas god manje ima navijaca marseillea mi smo uvijek vise vriejdni nego ostali, ako jesi dobro doso i nadam se da neces ubrzo napustiti ovaj forum i temu, da ces biti ovdje uvijek aktivan
Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
ako si i so svaka ti cast meni je to zelja koju kanim da ispunim uskoro, samo cekam pravu utakmicu koja ce kasniej biti historijska
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Imas li kakvih slika sa utakmice!?
-Znao sam da ces to pitat,eh ovako...problem je bio taj sto kad sam ulazio na stadion necete vjerovat ali et i to se događaWert je napisao/la:Imas li kakvih slika sa utakmice!?
Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
ma zezas
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-Mah ne zezam poslije toga ni utakmica me nije zanimalamarseille_unique je napisao/la:ma zezas
Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
pa gdje zivis, imas li sta od marseilla je li to jedini klub za koji navijas, ili si ao neki imas vis eklubova iz svake zemlje, imas li dres sal,
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Ja zivim u Bugojnu,da to je klub za koji bi zivot dao,i kad sam isao u Francusku kupio sam bijeli dres Marseilla i šal u fan-shopumarseille_unique je napisao/la:pa gdje zivis, imas li sta od marseilla je li to jedini klub za koji navijas, ili si ao neki imas vis eklubova iz svake zemlje, imas li dres sal,
Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
dobar si care svaka ti cast, ako tako kazes onda smo braca po tomi ako je sve to istina, ne znam samo sto do sada se nisi prikljucio ovoj temi, je si li bio na nekim drugim forumima pricao o marseilelu i pisao da vidimo malo to, mislim ja to volim da vidim sta ljudi misle o nama i ako ima jo snekih naviajca na balkanu nasih je si bio jso na nekim forumima da vidim malo postove, svaka cast iz bugojna na utakmicu nema ti se sta reci, ja se uviejk spremam stedim i onda me nesto zezne, ali bice uskoro
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-Hvala u tom slucaju smo bracamarseille_unique je napisao/la:dobar si care svaka ti cast, ako tako kazes onda smo braca po tomi ako je sve to istina, ne znam samo sto do sada se nisi prikljucio ovoj temi, je si li bio na nekim drugim forumima pricao o marseilelu i pisao da vidimo malo to, mislim ja to volim da vidim sta ljudi misle o nama i ako ima jo snekih naviajca na balkanu nasih je si bio jso na nekim forumima da vidim malo postove, svaka cast iz bugojna na utakmicu nema ti se sta reci, ja se uviejk spremam stedim i onda me nesto zezne, ali bice uskoro
Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
care je li ti mene zezas majke ti, i stari ti navijac marseilla, pa sta reci ne znam ja sam zanijemio nemoj sta se ljutiti ali malo mi nekako i tesko je to vejrovati ali ti vjerujem, moj stari ne prati fudbal tokko ali mu je drago kad pobiejdimo radi mene, ja sam tuzlak iz tuzle sam , ne znam stavrno sta da ti kazem pozdravi starog hehe, malo sam u soku znao sam da smo poseban klub i da ima ljudi koji to shvataju pa se to sad i pokazuje
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-Hahahah moj stari i ja svake subote i nedjelje zajedno preko satelitske strepimo.....on ih prati ima mozda 5 godina radi navijaca ali i radi kladionicemarseille_unique je napisao/la:care je li ti mene zezas majke ti, i stari ti navijac marseilla, pa sta reci ne znam ja sam zanijemio nemoj sta se ljutiti ali malo mi nekako i tesko je to vejrovati ali ti vjerujem, moj stari ne prati fudbal tokko ali mu je drago kad pobiejdimo radi mene, ja sam tuzlak iz tuzle sam , ne znam stavrno sta da ti kazem pozdravi starog hehe, malo sam u soku znao sam da smo poseban klub i da ima ljudi koji to shvataju pa se to sad i pokazuje
Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
sad ce dvije dobre tekme protiv benfice i lyon ajaki smo ove godine samo jso jedno pojacane u napadu i odbrani i mozemo dosta toga da napravimo, ja te pita je si li bio po kakim drugim forumima
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.