don_burza je napisao/la:Hahaha nisam se ovoliko ismijao od kako me zena ostavila
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
don_burza je napisao/la:Hahaha nisam se ovoliko ismijao od kako me zena ostavila
Sent from my iPhone using Tapatalk
GangstaX je napisao/la:ali znaj da sam od prošle sedmice nekoliko vas neznalica poslao u Banoviće. Izbacujem vas jednog po jednog, a ja opstajem. Baš kao i Pape.
admin je napisao/la:GangstaX je banovan zbog trolovanja..
Lik rekao nešto kao da nijedna ekipa u Italiji neće imati zagarantovana 3 boda protiv Milana, u tom kontekstu je bilo. Nije se izvalio tako da ne vidim šta je smješno.shzna je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pa ovaj je prije nekoliko dana napisao, čuvajte se novog Milana kojeg će ove sezone da se boji cijela Seria A a dogodine će da strahuje i Evropa![]()
![]()
Caeruleus je napisao/la:16-40 mil. Na isti đavo to dođe kad se u ovu prvu brojku (16) uvrste porezi, naknada za menadžera, naknade za agente, bonusi, ekološka taksa, mjesečna plaća za razdoblje ugovora i plaćeno zdravstveno. Dođe koliko ono? Oko 38-39 mil? Pa eto zaokružimo na 40. Uglavnom svemirski novci za čovjeka koji je prevara.Otelo je napisao/la:16mil, ne 40mil ali razumijem ako si zakasnio na upis. Stici ces dogodine valjde.Caeruleus je napisao/la:Ovaj Balotelli je prevara. Žali Bože na šta baciste novce. Dati 40 mil za tamnoputog Talijana i onda očekivati da će se probuditi iz milanskog sna. Nije dobro.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Donnie Darko je napisao/la:Način na koji ga je jedno desetak forumaša poduvalo forumašu @LFC_YNWA na temi Liverpoola je fenomenalan
ronweasley je napisao/la:Koliko je popularan Mesut Ozil postao za kratko vrijeme, svjedoči i nevjerovatni podatak da su forumu bh. internet portala SS.ba među smajlije uveli i smajli Mesuta Ozila. Izgleda ovako:![]()
Otelo je napisao/la:Sakho bi nam legao ko Vrsajevicu nogometni talenat.
zlajson je napisao/la:Ima li na ovoj temi slučajno kakav upućeni agronom ili botaničar da mi odgovori koja je sorta trave posijana na Bilinom Polju i koliko ta posijana sorta u procentima sadrži vlasnjače a koliko ljulja? Kolika joj dužina vlasi?
billythekid je napisao/la:ko da vola kupuju pa ih trojica treba da upregnu sjetim se upravi najmilijih vise putaCartman je napisao/la:Evo navodno trojica predstavnika Uniteda vidjena kod zgrade Spanskog saveza da uplate tu klauzulu.
Monolog je napisao/la:Evo jedna motivirajuća za tebe.Cautinho je napisao/la:Oj Safete baš si drag,poližeš mi s qrca šlag.
Jedna motivirajuća za našeg izbornika,do zadnje kapi.
Krvi i znoja
"Hej vozaču daj sirenu kad prema Banovićima kamioni krenu".
Listu TOP 10 privatnih fakulteta zatvaraju neki fakulteti iz Njemacke,Engleske i Svicarske.Head je napisao/la:Visoka skola CEPS, Kiseljak
Centar za obrazovanje Siroki Brijeg
Filozofski fakultet Istocno SArajevo
Univerzitet u Travniku
Ekonomski fakultet Pale
Lutvo konjamorovski je napisao/la:Hahaha na Zeljinoj temiIlProfessore je napisao/la:Imam jedno totalno off pitanje...![]()
Ne znam da li je ovo pitanje bilo prije i koliko često posjećujete treninge, ali da vas pitam da li ste primjetili da Lutvo jede travu?
Podsjeti me molim teOtelo je napisao/la:Al jedan od najjacih je onaj za sastav Celika
komorat je napisao/la:nidi je napisao/la: je napisao/la:može li neko napisati sastav čelika
Može
Opšti sastav čelika uslovljen je još pri samom postupku njegove izrade. Pored
ugljika koji ulazi u sastav čelika u određenom procentu od 0.02 % tu su još i drugi
mnogobrojni elementi.U prvom redu to su silicij, mangan, fosfor, sumpor, azot (dušik) i
neki nemetalni uključci koji mogu biti sulfidne, oksidne i silikatne prirode. Osim toga u
sastav čelika ulaze i vrlo male količine bakra, nikla, kroma, kiseonika, aluminija,
vodonika i sl. Ovi elementi direktno utiču na kvalitet proizvoda kao i njihova količina i
raspodjela.
Kaunas je napisao/la:komorat je napisao/la:nidi je napisao/la: je napisao/la:može li neko napisati sastav čelika
Može
Opšti sastav čelika uslovljen je još pri samom postupku njegove izrade. Pored
ugljika koji ulazi u sastav čelika u određenom procentu od 0.02 % tu su još i drugi
mnogobrojni elementi.U prvom redu to su silicij, mangan, fosfor, sumpor, azot (dušik) i
neki nemetalni uključci koji mogu biti sulfidne, oksidne i silikatne prirode. Osim toga u
sastav čelika ulaze i vrlo male količine bakra, nikla, kroma, kiseonika, aluminija,
vodonika i sl. Ovi elementi direktno utiču na kvalitet proizvoda kao i njihova količina i
raspodjela.
" Imam jedno totalno off pitanje...schweinsteiger je napisao/la:Listu TOP 10 privatnih fakulteta zatvaraju neki fakulteti iz Njemacke,Engleske i Svicarske.Head je napisao/la:Visoka skola CEPS, Kiseljak
Centar za obrazovanje Siroki Brijeg
Filozofski fakultet Istocno SArajevo
Univerzitet u Travniku
Ekonomski fakultet Pale
![]()
Lutvo konjamorovski je napisao/la:Hahaha na Zeljinoj temiIlProfessore je napisao/la:Imam jedno totalno off pitanje...![]()
Ne znam da li je ovo pitanje bilo prije i koliko često posjećujete treninge, ali da vas pitam da li ste primjetili da Lutvo jede travu?
ko god prati zvijezdin forum, sve mu je jasnovijestifriske je napisao/la:evo majke mi doro napravio nofi profil i sad je ljubomoran,kao sto on kaze nema boljg trener od njega,ima doro vidi da ima,svaki je bolji od tebe pa i petar nas spasitelj ako bogda,ima napretka u igri ko god je bio u tuzli i ako malo poznaje fudbal vidi da ima napretka,pogotovo u tom fizickom dijelu.a ti se okani ovog foruma ako ces nas pljuvat i u ovako teskim trenutcimabosanskepiramide je napisao/la:Pisete o napretku? Kojem, u igri? Spremi? Igre nije bilo,a izmjene zbog grceva igraca. Ono sto je dobro to sam i prije napiso u ovoj igri nista-nista bod je ko kuca.![]()
![]()
uz hokej i dva gola za 10 secOtelo je napisao/la:Al jedan od najjacih je onaj za sastav Celika
Trenutno korisnika/ca: Quartararo, sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.