Ne bi me nimalo iznenadilo da prenosa ne bude,naprotiv
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ajd nek bude kako ti kazes,ali ja jos nekako ne vjerujem u taj prenos,sve dok ne vidim svojim ocima.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja samo kazem, prenos ili ''neprenos'', ako imas argument da je do nas iskljucivo ili da se ima nekog utjecaja na to u nesredjenoj drzavi koja za vlastiti sport, kamoli prijenose istog, mari kao majka za pobaceno dijete, stavi, zanimalo bi i mene, jer cisto sumnjam s obzirom da znam kakve uvjete ostali postavljaju i kako zele birati sta bi da im se prenosi, pogotovo u gostima, a ne u kljucnim momentima kuci, a slove za najbolje ekipe lige i velike klubove, dok mi to ne radimo. Ovako je, jebga, glupo. I u biti odmah mi pane na pamet sezona ranije, gdje je Široki ''stalno'' bio jedno vrijeme, jer i dalje nije pravio probleme niti je stimao sebi kuci (da ne navodim primjere izgubljenih bodova sa ili bez kamera), pa ne valja vecini ostalih ''a nije derbi, a nije ovo, a nije ono, pa zar opet, pa bili su prosli put''. Ukratko, ne mozes ugoditi ljudima, nikako.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 15 mar 2010, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- denza_hordas
- Kontakt:
slager brate ko je ovaj pasa novi neki mod??
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Pasha je nas novi kolega moderator. Inace je navijac Celika.
čovjek bi rekao da sam ja tu neki novi korisnik, a ne više od godinu "piskaram gluposti" po forumu.

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- denza_hordas
- Kontakt:
svaka cast nisam te primjecivao a na forumu sma vec 4-5 mjeseci pa mi zato cudnoPasha je napisao/la:čovjek bi rekao da sam ja tu neki novi korisnik, a ne više od godinu "piskaram gluposti" po forumu.![]()
ps koji su uslovi da i postali moderator?
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Moras biti pametan,iskren,posten,objektivan,dobronamjeran,pravedan,obrazovan,nacitan,vrijedan,nepotkupljiv i odlucan 
Ili da budes dobar sa Adminom
Ili da budes dobar sa Adminom
- denza_hordas
- Kontakt:
ko je admin da se zblizimo malo eheheh salim se iduce godine aBd postajem moderator

Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
nemam ja nista protiv Borca kamo sreca da su jos Čelik i Sloboda u vrhu to bi bila liga...uz Želju i Sarajevu koji bi se borili za titulu svake sezone neko od od Veleža,Borca,Slobode i Čelika bilo bi lijepo da se umijesa u tu borbu to bi bila najljepsa liga po meni al etoborcev_navijac je napisao/la:Borac je uvijek Borac, bez obzira ko igra od igraca. Polako samo polako.....samo se vi nadajte :)tako su jesenjašnju ekipu otpisivali i prognozirali joj ispadanjeHamo je napisao/la:Borac hmm nije ni B od Borca koji je bio u polusezoni otišao trener pola igrača itd. neznam kakav će otpor pružiti ŠirokomKevin je napisao/la:moje misljenje je da je definitvno derbi kola Široki-Borac...ali eto..neka prenose sta oce
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Stole iz Bora
- Kontakt:
21-10-2009 Kup BiH Široki Brijeg 1 - 1 Borac Banja LukaSchlager je napisao/la:Sirokobrijezani,znam da imate sajt pa me zanima ima li negdje da se nadju dosadsnji medjusobni rezultati Borca i Sirokog od kad se igra zajednicka liga da vidim jesu li gostujuce ekipe ikad uzeli bod u Banjaluci i Sirokom (ja se nesto ne sjecam) ili ce ovo biti prvi put?
30-09-2009 Kup BiH Borac Banja Luka 2 - 0 Široki Brijeg
22-08-2009 Premier Liga Borac Banja Luka 3 - 2 Široki Brijeg
08-04-2009 Premier Liga Borac Banja Luka 2 - 0 Široki Brijeg
14-09-2008 Premier Liga Široki Brijeg 4 - 1 Borac Banja Luka
14-03-2007 Premier Liga Široki Brijeg 4 - 1 Borac Banja Luka
19-08-2006 Premier Liga Borac Banja Luka 2 - 1 Široki Brijeg
20-04-2005 Premier Liga Borac Banja Luka 1 - 0 Široki Brijeg
26-09-2004 Premier Liga Široki Brijeg 2 - 0 Borac Banja Luka
14-04-2004 Premier Liga Široki Brijeg 1 - 0 Borac Banja Luka
20-09-2003 Premier Liga Borac Banja Luka 1 - 3 Široki Brijeg
21-05-2003 Premier Liga Borac Banja Luka 3 - 2 Široki Brijeg
17-11-2002 Premier Liga Široki Brijeg 2 - 1 Borac Banja Luka
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Hvala Stole...Kao sto sam i mislio,u Premijer Ligi od 11 susreta 10 pobjeda domacih ekipa....vrijeme je da se tome stane u kraj,ja bih bio zadovoljan i minimalnom pobjedom 
promjenjeno je na subotu u 16:00Steve Urkel je napisao/la:utakmica široki borac se igra u nedjelju u 16-00 uz izravan tv prjenos,objavljeno na sluzbenoj stranici širokog...
Evo vidim da prenose sutra Slavija-Zrinjski znaci vraca se liga na male ekrane 
Samo jedan klub Velež Mostar
pored utakmica:Adnel je napisao/la:Evo vidim da prenose sutra Slavija-Zrinjski znaci vraca se liga na male ekrane
borac-celik
velez - sarajevo
oni prenose slavija-zrinjski, ali haj nek makar prenose nesto...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Blizu im je pa zato,manje goriva ce potrosit,joj i tebe19TM87 je napisao/la:pored utakmica:Adnel je napisao/la:Evo vidim da prenose sutra Slavija-Zrinjski znaci vraca se liga na male ekrane
borac-celik
velez - sarajevo
oni prenose slavija-zrinjski, ali haj nek makar prenose nesto...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- denza_hordas
- Kontakt:
pise 15:55 subota siroki brijeg borac na programskoj semi haj hvala bogu
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Ako bude dobra utakmica kao jesenas u Banjaluci,ima da svi uzivaju....bilo pet golova,brdo sansi...
Jel to konacno za prenos sutra,da mogu malo pogledati?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- denza_hordas
- Kontakt:
hahah jeste joj brate i ja sma takav ko i ti prije bih gledao nase lige nego ligu prvaka hehe ja gledma cg ligu kad ima prenos i srbijansku kad ima gledam i hrvatsku kad radi hrt2 a nasu najvise pratimDevil je napisao/la:Jel to konacno za prenos sutra,da mogu malo pogledati?
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Velež - Sarajevo se može uživo gledati na "fkvelezlive" stranici u predobrom kvalitetu.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, laszlo i 18 gostiju.