Ovakvog Veleža i ovakvog Želju ne vidim ni u konkurenciji za kup HNK/Sa kantona. No, sve se to da promijeniti kroz par kola.jovanmaksimovic je napisao/la:
@'
па $, ? је " " на % ", &, ? ' " вас у $ пар $, све се $ на " & је ? " $ /, " & - $ " то " & ? ? европу $... " " ", $ ? " овог ? у " за европу?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Daj Definisi "Evropu" majke ti? Da ima i malo pravde ekipe koje igraju kao Velez i Zeljo danas nas nebi ni predstavljale u toj "Evropi". Ali to drug nije "Evropa", ispadnemo odmah od nekih lijevih ekipa iz Makedonije i Albanije. Daj bola majke ti, ja bih radije da ovakav Velez ne igra u Evropi jer to po kvaliteti nezasluzuje, samo da se dzabe sramotimo kao vi protiv onih konobara-makedonaca. Ovaj danas Zeljo isto tako nije nista bolji od Veleza, dno dna.jovanmaksimovic je napisao/la:" " ", $ ? " овог ? у " за европу?
Nek nas Velez igra u Evropi kada to bude zasluzio, danas objektivno majke mi moje ovdje nema te kvalitete. Zeljo isto, dno dna.
Jel' vam se ono grupa raspada, prestadoše navijati početkom drugog pol. a neki odnesoše glavni trans?
Sportski pozdrav
Sportski pozdrav
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
PeleFerguson
- Kontakt:
Supka bi vi dali,za taj jedan dvomec sa tim "konobarima"Tosre je napisao/la:Daj Definisi "Evropu" majke ti? Da ima i malo pravde ekipe koje igraju kao Velez i Zeljo danas nas nebi ni predstavljale u toj "Evropi". Ali to drug nije "Evropa", ispadnemo odmah od nekih lijevih ekipa iz Makedonije i Albanije. Daj bola majke ti, ja bih radije da ovakav Velez ne igra u Evropi jer to po kvaliteti nezasluzuje, samo da se dzabe sramotimo kao vi protiv onih konobara-makedonaca. Ovaj danas Zeljo isto tako nije nista bolji od Veleza, dno dna.jovanmaksimovic je napisao/la:" " ", $ ? " овог ? у " за европу?
Nek nas Velez igra u Evropi kada to bude zasluzio, danas objektivno majke mi moje ovdje nema te kvalitete. Zeljo isto, dno dna.
- Mostarac1971
- Kontakt:
Žalosno ma i ne Znam da li može žaljivije da bude s kojim pristupom udjemo u svakoj utakmici. Ima dvaes i kusur godina mi i nekoj Evropi sanjamo . Znaš kad će mo u Evropu? Nikad a možda ni tad ! Mi se izgleda takmičimo s državnim političarima ko će prije izjaviti I najaviti takvu nebulozu. Sa ovakvim igraćima i pristupom daj bože da griješim ! I onda se čude tj čudimo gdje je publika gdje su navijači ?! Ogorčen Sam ! Ali opet kažem djaba sve Mostar u Srcu Velež do Groba! Nešto se mora mjenjati i to pod hitno, zahvaliti se "Pojačanjima što su dovedena" i sve jovo na novo. Staviti rukometaše da igraju za sveti GrB! 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- Mostarac1971
- Kontakt:
Iduće godine kad se opet sastanemo trebamo ih sve izgruhat pa makar svi dobili Crvene kartone , jer oni su savjetovani danas da Oštro igraju barem da se vidi borbenost ! Mrš tako Sam relvoltiran. 
Tosre brate, pusti ih majke ti, vidis da su ovo sve djeca od 20-tak godina /mislim na Jovana i ostale padobrance/ koja izgleda nemaju damu da sta opale sa starne, pa se isfrustirani ufate tastature i lupaju gluposti.
Gdje nam je bolan vise brat Pastrmka, da koju pametnu kaže i da ove pacijente i luzere spremi gdje im je i mjesto.
Onaj zeljovac umjesto da iskreno komentarise da su oba tima bila katastrofalno losa, ne on filozofira kako je Zeljo bio nadmocan itd.
E jadovi jadni, pokri te se sa usima i molite boga da onaj Turkovic nije osakatio dobrog i postenog Kvesica.
Gdje nam je bolan vise brat Pastrmka, da koju pametnu kaže i da ove pacijente i luzere spremi gdje im je i mjesto.
Onaj zeljovac umjesto da iskreno komentarise da su oba tima bila katastrofalno losa, ne on filozofira kako je Zeljo bio nadmocan itd.
E jadovi jadni, pokri te se sa usima i molite boga da onaj Turkovic nije osakatio dobrog i postenog Kvesica.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- bistrikboy
- Kontakt:
Vi da imate jednu pravu 10-tku sad bi sa Sirokim bili u vrhu,ovako nista.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kako ćeš to uopšte porediti!? Ekipa sa Bajevicem i Vladicem bi dominirala ovom ligom k'o Celtic škotskom.Hattrick je napisao/la:gledo sam danas nakon dugo godina Velez...ovo je smijesno.Ova ekipa nije ni blizu po kvaliteti onoj prijeratnoj sa Bajevicem i Vladicem
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
$ се ? %... " ја ' - $ % 30salmy je napisao/la:Tosre brate, pusti ih majke ti, vidis da su ovo sve djeca od 20-tak godina /mislim na Jovana i ostale padobrance/ koja izgleda nemaju damu da sta opale sa starne, pa se isfrustirani ufate tastature i lupaju gluposti.
ја $ " свега ? ", & са " ', ? " се нађе & & " & ", " $ % " " ($ $ " је пост "), ја те " $ " " -, то " %, $ " "...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Zeljo nista bolji od Veleza. A Velez ne zna gola dat.
Meni stvarno nije jasno sta su ovi nasi vidjeli u ovim napadacima i sta su oni kupovali. Toliko se istrosili - i za sta? Ja ovdje gol igraca ne vidim.
Ovaj Zeljo je bio zreo za 0:3. Izgubiti od ovake ekipe je stvarno dokaz da mi nemamo ekipu za Evrope. Ne dovede li se 3-4 PRAVA pojacanja na proljece, od ovog nema nista.
Meni stvarno nije jasno sta su ovi nasi vidjeli u ovim napadacima i sta su oni kupovali. Toliko se istrosili - i za sta? Ja ovdje gol igraca ne vidim.
Ovaj Zeljo je bio zreo za 0:3. Izgubiti od ovake ekipe je stvarno dokaz da mi nemamo ekipu za Evrope. Ne dovede li se 3-4 PRAVA pojacanja na proljece, od ovog nema nista.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Mostarac1971
- Kontakt:
Na Brato ni tako a ni onako nema ništa. Samo se poklopit i tišu .MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljo nista bolji od Veleza. A Velez ne zna gola dat.
U 3. kolu naši rukometaši su u Jajcu savladali istoimenu ekipu rezultatom 29:32. Dobrom odbranom i efikasnim napadom naši momci su dobro otvorili utakmicu i u 15. minuti rezultat je glasio 5:12 za naše rukometaše. Tu prednost su održavali čitavo prvo poluvrijeme. Rezultat na poluvremenu je glasio 11:22 za naše rukometaše koji su zalaganjem na terenu pokazali kako se bori za svoj dres. U drugom poluvremenu neke sudijske greške su znatno utjecale na našu igru, ali ni to nije omelo trenera Merdana da pruži priliku i mlađim igračima.
Domaćini su to pred kraj iskoristili i ublažili poraz pred svojom publikom, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo na fer i sportskom navijanju. Treba istaći da su na ovo gostovanje rukometaši Veleža otišli bez nekoliko standardnih igrača.
Najbolji pojedinci u našoj ekipi su bili Nedžad Šapuh sa 13, te Emir Muratović sa 8 postignutih pogodaka. Treba istaći i potvrdu kvalitete golmanskog para Jelovac/Fazlagić koji su svojim intervencijama u ključnim momentima održavali prednost iz prvog poluvremena. Najbolji pojedinac kod ekipe Jajca je bio Karaula sa 10 golova.
U sljedećem kolu naši rukometaši u derbiju kola dočekuju RK Vitez. Ovom prilikom vas pozivamo da dođete i podržite naše momke koji žele ostvariti četvrtu uzastopnu pobjedu ove sezone i tako ostati u samom vrhu tabele.
Sportska Dvorana Jajce
Gledalaca : 300
Sudije : Križanović Jakov / Stančić Matej
Delegat : Begagić Ferid
RK Jajce – RK Velež 29:32 (11:22)
RK JAJCE: Agić S., Omerinović, Topal, Agić A. 4, Karaula 10, Brtan, Aganović 5, Halaba, Redžić 1, Popaja Admir 5, Jukanović, Hajdar, Zrilić 1, Cano Amar 2, Popaja Adis 1, Arapović. Trener: Agić Rešad
RK VELEŽ: Jelovac Al. , Džakić, Jelovac Ad. 1, Jakić, Marić 1, Muratović 8, Muharemović 3, Sapuh 13, Brkan 4, Fazlagić, Korjenić, Demić, Isić, Hadžiabdić 2. Trener: Merdan Mesud
Domaćini su to pred kraj iskoristili i ublažili poraz pred svojom publikom, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo na fer i sportskom navijanju. Treba istaći da su na ovo gostovanje rukometaši Veleža otišli bez nekoliko standardnih igrača.
Najbolji pojedinci u našoj ekipi su bili Nedžad Šapuh sa 13, te Emir Muratović sa 8 postignutih pogodaka. Treba istaći i potvrdu kvalitete golmanskog para Jelovac/Fazlagić koji su svojim intervencijama u ključnim momentima održavali prednost iz prvog poluvremena. Najbolji pojedinac kod ekipe Jajca je bio Karaula sa 10 golova.
U sljedećem kolu naši rukometaši u derbiju kola dočekuju RK Vitez. Ovom prilikom vas pozivamo da dođete i podržite naše momke koji žele ostvariti četvrtu uzastopnu pobjedu ove sezone i tako ostati u samom vrhu tabele.
Sportska Dvorana Jajce
Gledalaca : 300
Sudije : Križanović Jakov / Stančić Matej
Delegat : Begagić Ferid
RK Jajce – RK Velež 29:32 (11:22)
RK JAJCE: Agić S., Omerinović, Topal, Agić A. 4, Karaula 10, Brtan, Aganović 5, Halaba, Redžić 1, Popaja Admir 5, Jukanović, Hajdar, Zrilić 1, Cano Amar 2, Popaja Adis 1, Arapović. Trener: Agić Rešad
RK VELEŽ: Jelovac Al. , Džakić, Jelovac Ad. 1, Jakić, Marić 1, Muratović 8, Muharemović 3, Sapuh 13, Brkan 4, Fazlagić, Korjenić, Demić, Isić, Hadžiabdić 2. Trener: Merdan Mesud
- Mostarac1971
- Kontakt:
Bravo Rukometaši, koliko stranaca imamo u ekipi?
@shaman7
Svaka cast momci . Tako je to momci, tako se bori i to je pravi sportski duh !
Svaka cast momci . Tako je to momci, tako se bori i to je pravi sportski duh !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Koliko god imao simpatije prema našem strategu, sada već lagano počinjem sumnjati u istog.
Da li je problem taj što on ne zna motivirati ekipu ili ga je ista jednostavno prestala slušati, pa na terenu izgledaju kao hrpa nezainteresiranih srednjoškolaca (Široki, Zrinjski pa sad i ova tekma), ne znam, ali ovako više definitivno ne ide.
Pa ne može nam vječito biti kriv svak' živ osim nas samih. Te loša sudijska odluka, te ovaj dan nisu važni igrači bili na nivou, te ovo, te ono... Vazda nešto izmišljamo i pravdamo ono što se opravdati ne može i ne smije.
Ajmo biti realni za promjenu ?
- Igra nam je za goli qurac kroz cijelo ovo prvenstvo.
- Nismo još odigrali susret (kući ili na strani) a da smo bili zadovoljni i igrom i bodovima.
- Kada smo zadnji put uvezali 2, 3 pobjede u prvenstvu ?
- U više od pola odigranih utakmica računajući i kup utakmice ekipa je djelovala poluzainteresovano na terenu.
- Fali nam barem 1 a vrlo moguće i 2 špic igrača i jedan izraziti veznjak tipa Blagojević.
- Ne stvaramo mnogo šansi, dajemo premalo golova a ono šansi i što stvorimo ne znamo zabiti kada je to najpotrebnije.
Da li je problem taj što on ne zna motivirati ekipu ili ga je ista jednostavno prestala slušati, pa na terenu izgledaju kao hrpa nezainteresiranih srednjoškolaca (Široki, Zrinjski pa sad i ova tekma), ne znam, ali ovako više definitivno ne ide.
Pa ne može nam vječito biti kriv svak' živ osim nas samih. Te loša sudijska odluka, te ovaj dan nisu važni igrači bili na nivou, te ovo, te ono... Vazda nešto izmišljamo i pravdamo ono što se opravdati ne može i ne smije.
- Nismo još odigrali susret (kući ili na strani) a da smo bili zadovoljni i igrom i bodovima.
- U više od pola odigranih utakmica računajući i kup utakmice ekipa je djelovala poluzainteresovano na terenu.
- Fali nam barem 1 a vrlo moguće i 2 špic igrača i jedan izraziti veznjak tipa Blagojević.
- Ne stvaramo mnogo šansi, dajemo premalo golova a ono šansi i što stvorimo ne znamo zabiti kada je to najpotrebnije.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ma braćo ne treba se poklopit sa ušima, imamo mi jos šanse u Kupu.Mostarac1971 je napisao/la:Na Brato ni tako a ni onako nema ništa. Samo se poklopit i tišu .MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljo nista bolji od Veleza. A Velez ne zna gola dat.
Naime kad u srijedu zavrsimo sa "malom Barcom", a onda to ovjerimo u subotu i jos do kraja prvenstva odigramo posteno i pozrtvovano, mozemo se ljubazno zahvaliti i punom nogom nabiti nekoliko panjeva koji trenutno igraju u Veležu.
Onaj Haurdic je stvarno tehnicki potkovan i brz, ali nema pregled igre i isto kao da je gluhonijem jer imam osjecaj da ne komunicira sa ostalim iz ekipe kad povuce loptu, luta li luta.
I od Nikolica sam danas ocekivao kreativniju igru ali nista.
Popa sam vec ranije spomenuo i iskreno Mirza Cemalovic je robusniji centarfor od njega, samo ga treba ubacivati vise u igru. Ne kontam sto ga je Feja stavio na ignore vec duzi period. Pa i Mace bi danas nesto odradio na terenu.
E u zimskom periodu dovesti provjerena pojačanja, pa onda pokusati nesto odraditi u 2015-toj.
Mostar u srcu, Velež do groba. Forzaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
NeverGiveUp je napisao/la:Koliko god imao simpatije prema našem strategu, sada već lagano počinjem sumnjati u istog.
Fali nama drug igrač koji će uzet lopu i drčno krenuti vertikalno prema golu da se vidi tu nema zaj.ebavanja. U stvari fali nam par takih kojima je stalo. Ne moraju nešto puno znati, al da se bore , da znaju ući žustro bez smiješnog žutog kao juniori i tako dalje ..
Nikakav strateg. Odigramo 4,5 sličnih utakmica a on izvuče 4,5 različitih zaključaka. Njemu je kaže ovo dobro bilo samo falio go. Eto on vidio jedno a svi ostali drugo.
Ovo brate ne liči na ekipu nikako. ZAdnjih tekmi se ništa ne može vidjeti što bi čovjeku dalo neki tračak nade. Ah da jedino mi je mali Zolj se popravio pravo i dečko igra recimo iznad standarda svog. Svaka čast.
Ostalo sve kao drogiarano.
Neko se može tješiti kup ovo ono .. smiješno kad nas i tamo čeka neko od ekipa koji nam redovno daje po guzici.
Ne bude li borbra za opstanak ove godine dobro smo prošli , nit pomoćnog nit omladinske...
Jedino što imamo da se par pojedinaca sa strane i par pojedinaca u upravi neklapalo love imaju sigurnu i solidnu platu . Ukljucujuci i trenere omladinskih pogona koji inace rade fantastican posao
Ostalo samo priča ... tipa
Ah da imam dobre vijesti strašne se stvari spremaju , al nije za foruma mora na PP
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Mostarac1971
- Kontakt:
Ova ekipa barem od mene gubi sva povjerenja a takodje i Feja. Brato tako je svake godine uradićemo nešto u Kupu pa ništa, jedva nešto- ništa uradimo ne uradimo. Kao što rekoh sve je ovo podji podji pa stani... Tanani Trofać!
Sve Velezova skola rukometa sem Hadziabdica, stariji igrac iz Bugojna prije nekoliko godina preselio tu pa igra. Hvala na cestitkama, vidimo se u dvorani nadam seMostarac1971 je napisao/la:Bravo Rukometaši, koliko stranaca imamo u ekipi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.