FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
I ja sam isto cuo kad je M... reko da je besplatan ulaz za Fukare na BiH-Danska
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vezano za ovog navijaca iz Zivinica,iz kojih sam i ja.Samo da kazem da u Zivinicama nema apsoulutno nikakve veze za koga navijas Zeljo,Sarajevo,Sloboda.Ja jos nisam cuo da je neko imao problema sa time.Mozda ova balavurdija(14-16 godina).To je tako nebitno,i smijesno,zalosno al je nazalost istina.Pored toliko problema da se neko zamjeri na fildzan ligi:)
Ali isto tako da napomenem,posto godinama pratim Slobodu,i svaki put primjetim dosta raje iz Zivinica,samo da kazem da prije ja na Tusanj nego neke "fukare" koje su kao iz Tz.
Al to nece reci normalana osoba:)
Ali isto tako da napomenem,posto godinama pratim Slobodu,i svaki put primjetim dosta raje iz Zivinica,samo da kazem da prije ja na Tusanj nego neke "fukare" koje su kao iz Tz.
Al to nece reci normalana osoba:)
- nesvrstani
- Kontakt:
jel moze neko na pp da kaze zbog cega SG bojkotuje utakmice i predsjednika?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
i mene bas to zanima..nesvrstani je napisao/la:jel moze neko na pp da kaze zbog cega SG bojkotuje utakmice i predsjednika?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim da je napokon vrijeme da Ćiro podnese ostavku...ovo ne moze vise ovako.borit ce se ekipa za opstanak a najavljivano je da ce se ici u europska takmicenja
koji smrad je Fule, jeb'o mu pas mater, a i ja mu J*** mater
Sta je bilo,aj kazii i nama..Chinaglia je napisao/la:koji smrad je Fule, jeb'o mu pas mater, a i ja mu **** mater
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma ništa, nego tamo lajka sve ove negativne, kontra Slobode komentare 
Ni jedan pojedinac ili grupa ne treba biti vaznija od same Slobode ma koliko god oni mislili da su vazniji od same svrhe postojanja. Svako ko misli da moze bolje kes na sto pa pricaj.
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sreca nasa ove godine pa ima jednako losih ekipa kao mi 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sto je jos smijesnije...ima i gorihtuzlak1987 je napisao/la:Sreca nasa ove godine pa ima jednako losih ekipa kao mi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nisam ja siguran da ova ekipa ne bi ispala iz lige do kraja sezone
da,ali mislim da Sloboda tesko moze u europutuzlak1987 je napisao/la:Sreca nasa ove godine pa ima jednako losih ekipa kao mi
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
mozda cemo mi tesko do evrope al bi ti mogao lagano do banovica...ne rise vise ovdje i o.d.j.e.b.i u poskocimaHattrick je napisao/la:da,ali mislim da Sloboda tesko moze u europutuzlak1987 je napisao/la:Sreca nasa ove godine pa ima jednako losih ekipa kao mi
-
PeleFerguson
- Kontakt:
Kupili ste Premier ligu,kupicete i opstanak,ne brnite.Sad se vidi kako su dosle one pobjede.Nikakva provokkacija vec realnost.X momaka iz Tz mi je ovo isto reklo.
pa zar niste najavljivali na pocetku sezone da cete u Europu ili sam ja pobrko se nekim drugim klubom.staragarda je napisao/la:mozda cemo mi tesko do evrope al bi ti mogao lagano do banovica...ne rise vise ovdje i o.d.j.e.b.i u poskocimaHattrick je napisao/la:da,ali mislim da Sloboda tesko moze u europutuzlak1987 je napisao/la:Sreca nasa ove godine pa ima jednako losih ekipa kao mi
@ Hattrick
Prije bi bilo da si ti pobrko neke tablete !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ne hranite trolaTuzlak04 je napisao/la:@ Hattrick
Dugo on radi protiv uprave i kluba...nemoj samo nadimak vec puno ime i prezime grobara i splektarosa treba pisat,da svi znaju...Mirsad Tinjic zv. Fuckoharry_90 je napisao/la:Sta je bilo,aj kazii i nama..Chinaglia je napisao/la:koji smrad je Fule, jeb'o mu pas mater, a i ja mu **** mater
Zlatan Nalić sin tuzlanski
I meni je dosta vise nemoj imena. Neka se zna ko je protiv jake Slobode po imenima. Svi su oni imali svoje prilike da se dokazu kao prijatelji. Druga stvar koju je vec neko ranije napisao najvise sam razocaran u nase klupske legende.
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.