.pitic je napisao/la:Vidim sada je većina zadovoljna mrvicama pa se rade takve računice (kao npr. biti ćemo 3 boda iza na kraju polusezone), a još nije ni završilo 15 kolo. A da je toj većini neko prije početka sezone i uspiješnih evropskih utakmica ponudio mrvice izlupetali bi ga sa noge na nogu i još ga napravili budalom. A svi znamo koji je cilj bio prije početka prve polusezone. Treba priznati i reći (i ne stiditi se) ako do kraja prve polusezone ne budemo prvi, cilj nismo ispunili pa makar i 1 bod bili iza prvog.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
-
- Kontakt:
KrajPrice je napisao/la:Vama da nije lepog ( Ibrakovica) mogli ste biti 1 bez konkurencije, imate pare, uslove, zelju da uspjehom, ali njegova nesposobnost vas je dovela na iste grane kao i ove klubove sa dosta manjim budzetom.Lepi je doveo barem 6 igraca koji nemaju mjesta u prvih 11 u fk sarajevu, doveo 2-3 igraca koji sjede pola godine, zna da papiri nece biti spremni ali ipak ih dovede.Otjerajte Lepog, dovedite nekog sposobnog covjeka da vam dovodi igrace, vjerujte da ima u ovoj ligi boljih nego sto je on doveo!!
lp
Tebe bas opasno puca paranoja. Za tvoju info kontamo da dovedemo Lutvu i da nas dovede na ivicu bankrota..slicno ko vas. Bolan fataj se svojih problema jer ovdje nikog racku ne boli sta ti mislis. Znaci bjezi u Tuborg pa nam donesi sta pametnije
-
- Kontakt:
nismo zadovoljni trenutnim stanjem na tabeli i to je svima jasno i to treba reci ,ali igracki kadar i stanje u klubu daje nadu i vjeru da cemo biti prvaci i ja apsolutno vjerujem u to .bitno je ostati u 4-5 bodova sa vodecim i u drugom djelu vjerujem u Mehu da ce sve to posloziti i trba biti pozitivan i dati momcima podrsku .sta sad nismo ispunili cilj i treba mjenjati upravu ,trenere ili dovoditi novih 6-7 igracapitic je napisao/la:Vidim sada je većina zadovoljna mrvicama pa se rade takve računice (kao npr. biti ćemo 3 boda iza na kraju polusezone), a još nije ni završilo 15 kolo. A da je toj većini neko prije početka sezone i uspiješnih evropskih utakmica ponudio mrvice izlupetali bi ga sa noge na nogu i još ga napravili budalom. A svi znamo koji je cilj bio prije početka prve polusezone. Treba priznati i reći (i ne stiditi se) ako do kraja prve polusezone ne budemo prvi, cilj nismo ispunili pa makar i 1 bod bili iza prvog.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Raja, ima li neko izvjestaj od derbija iz sezone kada smo bili prvaci i dobili tada na kosevu strumfove 2 1, sjecam se dobro Kurto dao pobjedonosni go a oni poveli bili preko Dialibe iz nekakvog slobodnjaka nesto, i to na gol ispred juga
. Ako ko ima da mi upload-uje ili posalje link ako vec ima taj izvjestaj na netu, bio bih zahvalan 

1946
Po meni ako se pogledaju naredni susreti timova koji su ispred nas to se moze posloziti ovako:
4 utakmice
7-Bodova i manje, titulu mozemo zaboraviti
8-9 bodova bi nam jos uvjek davalo neke nade ali zaostak za vodecim se ne bi promjenio
10 ili 12 bodova bi nas ponovo vratilo u igru za titulu
Po meni je danas Velez otpao od trke za evropu.
Olimpik izgleda dosta ozbiljno, ali njih cekaju utakmice protiv sirokog i zrinjskog koje ce reci kolko oni mogu. Ukoliko izgube obje, nijaz ce poceti rasprodavanje bodova na proljece.
Ovo opet ostavlja bitku ista cetri tima kao i prosle sezone. Mislim da komsije imaju najoskudniji kadar, ali njih nikada ne bih otpisivao. Nama svi dolaze i ako ih nismo ustanju pobjediti onda nismo ni zasluzili titulu.
Nisam zadovoljan. Ocekivao sam vise bodova. Ne sve pobjede kao neki, ali ranije napomenutih 6 bodova se vise nemogu nadoknaditi, a pomoglo bi da igramo rasterecenije.
4 utakmice
7-Bodova i manje, titulu mozemo zaboraviti
8-9 bodova bi nam jos uvjek davalo neke nade ali zaostak za vodecim se ne bi promjenio
10 ili 12 bodova bi nas ponovo vratilo u igru za titulu
Po meni je danas Velez otpao od trke za evropu.
Olimpik izgleda dosta ozbiljno, ali njih cekaju utakmice protiv sirokog i zrinjskog koje ce reci kolko oni mogu. Ukoliko izgube obje, nijaz ce poceti rasprodavanje bodova na proljece.
Ovo opet ostavlja bitku ista cetri tima kao i prosle sezone. Mislim da komsije imaju najoskudniji kadar, ali njih nikada ne bih otpisivao. Nama svi dolaze i ako ih nismo ustanju pobjediti onda nismo ni zasluzili titulu.
Nisam zadovoljan. Ocekivao sam vise bodova. Ne sve pobjede kao neki, ali ranije napomenutih 6 bodova se vise nemogu nadoknaditi, a pomoglo bi da igramo rasterecenije.
Broj bodova je zaista mizeran. Realno, trebali smo imati u ovom trenutku bar 8-10 bodova vise.
Ova ekipa nedvojbeno ima kvalitet i zasigurno ce proigrati, ali bojim se da tad ne bude prekasno.
Ova ekipa nedvojbeno ima kvalitet i zasigurno ce proigrati, ali bojim se da tad ne bude prekasno.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ja koliko se sječam, bile su najave o prekucavanju lige, dominaciji, bježanju bar deset bodova svima a sada neka druga priča ili ista kao svaka zadnjih osam godina. Ili mi se čini ?bordobijeli je napisao/la:nismo zadovoljni trenutnim stanjem na tabeli i to je svima jasno i to treba reci ,ali igracki kadar i stanje u klubu daje nadu i vjeru da cemo biti prvaci i ja apsolutno vjerujem u to .bitno je ostati u 4-5 bodova sa vodecim i u drugom djelu vjerujem u Mehu da ce sve to posloziti i trba biti pozitivan i dati momcima podrsku .sta sad nismo ispunili cilj i treba mjenjati upravu ,trenere ili dovoditi novih 6-7 igracapitic je napisao/la:Vidim sada je većina zadovoljna mrvicama pa se rade takve računice (kao npr. biti ćemo 3 boda iza na kraju polusezone), a još nije ni završilo 15 kolo. A da je toj većini neko prije početka sezone i uspiješnih evropskih utakmica ponudio mrvice izlupetali bi ga sa noge na nogu i još ga napravili budalom. A svi znamo koji je cilj bio prije početka prve polusezone. Treba priznati i reći (i ne stiditi se) ako do kraja prve polusezone ne budemo prvi, cilj nismo ispunili pa makar i 1 bod bili iza prvog.
- egocentrik
- Kontakt:
Ne mijesam se u rad ljudi koji su strucni za svoje pozicije, ali abdulah ibrakovic bi trebao biti jedina promjena u zimskoj pauzi. Ne bacaju strumfovi koskw, upravu su ljudi, covjek tipa irfana, malverzacije radi po klubu, promovise seljakluk i razne talove s menadjerima. Ima mnogo ljudi koji su kadar za njegovu poziciju. Bojim se da je on ta crna rupa u nasem klubu, najslabija karika . Nek ide u Nk bratstvo i tamo prodefiluje svojih 50 igraca. Ulog je prevelik, ozbiljan je ovo projekat, on jednostavno previse smrdi da bi se pojavljivao u nasim klubskim prostorijama.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Jesil na ovo mislio:BitiSrcemVezan je napisao/la:Raja, ima li neko izvjestaj od derbija iz sezone kada smo bili prvaci i dobili tada na kosevu strumfove 2 1, sjecam se dobro Kurto dao pobjedonosni go a oni poveli bili preko Dialibe iz nekakvog slobodnjaka nesto, i to na gol ispred juga. Ako ko ima da mi upload-uje ili posalje link ako vec ima taj izvjestaj na netu, bio bih zahvalan
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- Moscardelli
- Kontakt:
Duljevic gost Face Magazina:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne znam sto svakog docekate na noz fkt,covijek kaze svoje misljenje i bez ikakvih provokacija vi se odma palite bezvezefcsforever je napisao/la:KrajPrice je napisao/la:Vama da nije lepog ( Ibrakovica) mogli ste biti 1 bez konkurencije, imate pare, uslove, zelju da uspjehom, ali njegova nesposobnost vas je dovela na iste grane kao i ove klubove sa dosta manjim budzetom.Lepi je doveo barem 6 igraca koji nemaju mjesta u prvih 11 u fk sarajevu, doveo 2-3 igraca koji sjede pola godine, zna da papiri nece biti spremni ali ipak ih dovede.Otjerajte Lepog, dovedite nekog sposobnog covjeka da vam dovodi igrace, vjerujte da ima u ovoj ligi boljih nego sto je on doveo!!
lp
Tebe bas opasno puca paranoja. Za tvoju info kontamo da dovedemo Lutvu i da nas dovede na ivicu bankrota..slicno ko vas. Bolan fataj se svojih problema jer ovdje nikog racku ne boli sta ti mislis. Znaci bjezi u Tuborg pa nam donesi sta pametnije

Pitari pitari bas ste cudna raja nekada ste bili .... a sada ste ....

...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...
ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...
ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI
Selekcije Akademije zabilježili pobjede u Bijeljini.
U sklopu 12. kola Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine, kadeti i juniori Fudbalskog kluba Sarajevo zabilježili su pobjede na gostovanju kod Radnika iz Bijeljine. Utakmice u obje starosne kategorije završene su identičnim rezultatom, 2:0 u korist bordo kluba.
Kadeti su slavili golovima Agića u 47. minuti i Veladžića u 77. minuti utakmice.
U-17: FK Radnik 0:2 FK Sarajevo
FK Sarajevo: Isović (Topolović), Sadiku, Husejinović (Škrijelj), Smajlagić (Halavać), Bošnjak, Agić (Bešagić), Mujakić (Torlak), Resić, Pozder, Šehić i Veladžić.
Juniori su pobijedili golovima Aganspahića u 76. minuti i Osmanovića u 87. minuti.
U-19: FK Radnik 0:2 FK Sarajevo
FK Sarajevo: Trifković, Kadušić, Pendek (Avdić), Anđušić, Rastoder (Sjenar), Aganspahić (Osmanović), Burović (Simović), Zeljković, Vazda (Cenaj), Tahiri i Herić.
Naredne utakmice selekcije Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo igrati će 29. oktobra protiv Zrinjskog.
Juniori su cetvrti na tabeli sa 23 boda (pet manje od prvoplasiranog i utakmica manje), a kadeti drugi na tabeli sa cetiri boda zaostatka za prvoplasiranim (26 bodova) i utakmicom manje. Treba istaci da kadeti jos nemaju poraz u ligi.
U sklopu 12. kola Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine, kadeti i juniori Fudbalskog kluba Sarajevo zabilježili su pobjede na gostovanju kod Radnika iz Bijeljine. Utakmice u obje starosne kategorije završene su identičnim rezultatom, 2:0 u korist bordo kluba.
Kadeti su slavili golovima Agića u 47. minuti i Veladžića u 77. minuti utakmice.
U-17: FK Radnik 0:2 FK Sarajevo
FK Sarajevo: Isović (Topolović), Sadiku, Husejinović (Škrijelj), Smajlagić (Halavać), Bošnjak, Agić (Bešagić), Mujakić (Torlak), Resić, Pozder, Šehić i Veladžić.
Juniori su pobijedili golovima Aganspahića u 76. minuti i Osmanovića u 87. minuti.
U-19: FK Radnik 0:2 FK Sarajevo
FK Sarajevo: Trifković, Kadušić, Pendek (Avdić), Anđušić, Rastoder (Sjenar), Aganspahić (Osmanović), Burović (Simović), Zeljković, Vazda (Cenaj), Tahiri i Herić.
Naredne utakmice selekcije Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo igrati će 29. oktobra protiv Zrinjskog.
Juniori su cetvrti na tabeli sa 23 boda (pet manje od prvoplasiranog i utakmica manje), a kadeti drugi na tabeli sa cetiri boda zaostatka za prvoplasiranim (26 bodova) i utakmicom manje. Treba istaci da kadeti jos nemaju poraz u ligi.
Mitrevski postoji i igrat ce sutra 

Re: Odg: FK Sarajevo
Fala qrcu da i on zaigra.. Ne ocekujem nista posebno od njega sutra, jer nema ni utakmica u nogama. Forma mu je, vjerujem, ko qrac.. Ali forma je prolazna, a klasa vjecna.. Ako pokaze znake zivota sutra i da bi mogo bit uvijek na raspolaganju, po kvaliteti i fizikalijama, zasto ne prodati Dupovca, ako vec ima nekih finih ponuda..mirzatele je napisao/la:Mitrevski postoji i igrat ce sutra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Dupovca smo mnogi (svi) kritikovali, s pravom, ali za subotnju predstavu ga moramo pohvaliti.
U srijedu će sigurno igrati oni koji imaju malu minutažu. Ja bih volio da i Anđušić dobije koju minutu.
U srijedu će sigurno igrati oni koji imaju malu minutažu. Ja bih volio da i Anđušić dobije koju minutu.
Sutra je tekma, a Andjusic ima utakmicu sa juniorima u srijedu.hilmo je napisao/la:Dupovca smo mnogi (svi) kritikovali, s pravom, ali za subotnju predstavu ga moramo pohvaliti.
Re: Odg: FK Sarajevo
Znam Hilmo, al kazem ako bi se dobila ponuda za njega, jer je mlad, perspektivan, ima dosta utakmica u nogama, zasto da se ta ponuda ne prihvati??? Cisto da ne postane slucaj Svrake.. Jer mi i tako ne mozemo prodat igraca preko 500k da yebe rak rakahilmo je napisao/la:Dupovca smo mnogi (svi) kritikovali, s pravom, ali za subotnju predstavu ga moramo pohvaliti.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
I ja bih prvu ponudu za njega prihvatio baš iz tog razloga.
@smnhz
Hvala na ispravci
@smnhz
Hvala na ispravci

Znači sutra će definitivno duh s tribina AFH igrati i baš me zanima kako će nam odbrana izgledati sa duhom na stoperu. Taman imamo priliku da vidimo njegovu magiju i nadam se da neće razočarati sve one koji su ga prozivali mjesecima. Taman će ova utakmica Mehi dobro doći da vidi na koga će manje (ili nikako) računati u narednom periodu.
Sutrašnji sastav
................................. Plakalo.........................................
Kallasi.............Tatomirović........Mitrevski.............Protić
...........................Kostić.............Radovac(Kovačević)...............
Purić.............................................................Todorović
....................................Bilbija........................................
....................................Velkoski......................................
Sutrašnji sastav
................................. Plakalo.........................................
Kallasi.............Tatomirović........Mitrevski.............Protić
...........................Kostić.............Radovac(Kovačević)...............
Purić.............................................................Todorović
....................................Bilbija........................................
....................................Velkoski......................................
SRETAN BROJ - 1725
@smn
Juniori će protiv Zrinjskog igrat' tek 29. čini mi se
Juniori će protiv Zrinjskog igrat' tek 29. čini mi se

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Confiance, dlakavijazavac, Hajdeee, jurisicduska, kogmagie46, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, rimljanin90, Velaxsa i 53 gosta.