Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la FaraonTM » 19 okt 2014, 22:56

Bravo Štila majstore! :clap:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 okt 2014, 23:05

stilic-opet-briljira-autor-dva-gola-u-razbijanju-gornika
http://sportsport.ba/ino_fudbal/stilic- ... ika/143373" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 20 okt 2014, 00:47

http://www.eyefootball.com/news/4886/Ar ... tilic.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sjeca li se ko ovoga ?
Kako bi ga volio vidjeti u Bundeski. Mislim da bi mu liga legla ko budali pleska. Recimo HsV :) .

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 okt 2014, 12:00

Interesantna izjava:
Štilić je kratko kazao:

"Izvinite, ali moj stav je da ne komentarišem reprezentaciju BiH. Ovdje mi je lijepo, ljudi me cijene, ove sezone super mi sve ide. Zaista, pokušajte me shvatiti, ne želim pričati o reprezentaciji".
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Semir Štilić

Post Postao/la amorovski » 21 okt 2014, 12:03

BaDa12 je napisao/la:Interesantna izjava:
Štilić je kratko kazao:

"Izvinite, ali moj stav je da ne komentarišem reprezentaciju BiH. Ovdje mi je lijepo, ljudi me cijene, ove sezone super mi sve ide. Zaista, pokušajte me shvatiti, ne želim pričati o reprezentaciji".
Normalno da ne zeli komentarisat. Da ga se poziva, drugacije bi bilo, vjerujem.. Za sve je kriva D.O.O. Brato Agencija

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 okt 2014, 13:56

Semir Štilić u životnoj formi: Reprezentaciju BiH ne komentarišem, ponude dobijam sa svih strana

Zovu me sa svih strana i nude mi angažmane. Normalno je da želim dodatno napredovati i otići u još veći klub, ali ugovor sa Wislom veže me do kraja sezone, istakao je Sarajlija Semir Štilić, jedan od najboljih fudbalera u poljskom šampionatu

Semir Štilić je, ako ne najbolji, onda jedan od pet najboljih fudbalera ove sezone u poljskom nacionalnom šampionatu. Bosanac koji je očarao Poljake odlično igra u dresu Wisle iz Krakova za koju je u tekućem šampionatu dao šest golova i ubilježio pet asistencija.

"Dobro mi ide, šest golova i pet asistencija. Sigurno je ovo jedna od mojih najboljih sezona. Samo da me povrede zaobiđu i da nastavim u ovom ritmu", u razgovoru za Anadolu Agency (AA) svoju životnu formu prokomentarisao je uvijek skromni Štilić, a na pitanje da li je dobijao određene ponude za promjenu kluba posljednjih mjeseci, odgovorio je:

"Zovu me sa svih strana i nude mi angažmane. Zato i kažem samo da me povrede zaobiđu. Normalno je da želim dodatno napredovati i otići u još veći klub. No, sada samo mislim o Wisli sa kojom imam ugovor do kraja sezone. Šta će biti u budućnosti nezahvalno je govoriti".

- Pasoš Poljske i Željina djeca -

Wisla je poslije 12. kola na četvrtoj poziciji tabele poljskog društva najboljih sa dva boda zaostatka iza vodećih Legie Varšava, Jagiellonie i Slaska poravnatih na vrhu, a koji su sakupili po 23 boda.

"Wisla je takav klub u poljskim okvirima da svake sezone mora ići na titulu. Ipak, trenutno je Legija ispred svih. Imaju najraznovrsniji fond kvalitetnih igrača, odnosno najširi igrački kadar. Naš cilj je plasman u Evropu, ali se ne odričemo i titule prvaka. To će umnogome zavisiti od kartona i povreda u dugoj sezoni. Ukoliko budemo imali i malo sreće daj Bože da budemo šampioni", rekao je Štilić.

Pošto je pet godina u Poljskoj pokrenuo je proceduru dobijanja državljanstva ove zemlje. Ne, kako su neki tvrdili da bi promijenio i reprezentaciju.

"Nema to veze sa reprezentacijom. Pasoš Poljske mi treba zbog nekih drugih stvari u klupskoj karijeri jer je Poljska članica Evropske unije. Primjerice, zbog kvote stranaca u klubovima u EU sa poljskim pasošem ne bih bio treniran kao igrač iz inostranstva i lakše bi mogao ostvariti eventualni transfer", pričao je Štilić.

Međutim, mediji u Poljskoj nerijetko su govorili kako bi njihovom nacionalnom timu dobro došao organizator igre poput Štilića. Čak su i iz stručnog štaba reprezentacije Poljske govorili "da ranije nije igrao za BiH računali bi na njega". O tome da li bi on prihvatio poziv Poljaka ili bi i dalje njegov prvi izbor bila Bosna i Hercegovina, za koju ne igra posljednjih godina, Štilić je kratko kazao:

Bez obzira na sve prati utakmice i rezultate reprezentacije BiH, ali i svog matičnog kluba, Željezničara iz Sarajeva.

"Raduje me da ove sezone za Želju igra mnogo mladih igrača, Željine djece. Nadam se da će doći do titule. Gdje god igrao i šta god radio uvijek ću biti Željino dijete i Željin navijač", istakao je Štilić za Anadolu Agency.

- Najbolji trener i savjetnik otac Ismet -

Kada je počinjao karijeru volio je posebno gledati utakmice u kojima su igrali Italijani Francesco Totti i Alessandro Del Piero, kao i Francuz Zinedine Zidane.

"Nisam nikada imao nekog uzora, ali njihov stil i način igranja posebno sam volio", kazao je Štilić.

Prije nekoliko mjeseci Ljubinko Drulović, bivši v.d. selektora Srbije i svojevremeno saigrač u Portugalu i dobar prijatelj Semirovog oca Ismeta za AA naglasio je "da je Štilić junior nadmašio seniora".

"Moj otac bio je defanzivni vezni igrač, a ja igram ofenzivnije. Vjerovatno je i zbog toga Ljubinko rekao da sam bolji od oca. I moj otac voli reći da sam ga nadmašio, ali ono što je prava istina je da je on moj najbolji trener i savjetnik", zaključio je Semir Štilić.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 24 okt 2014, 22:26

Wisla večeras pobjedila 3:2. Semir opet igrač utakmice.
Asistencija za 2:2, i pogodak za 3:2 iz penala
Asistenicija u njegovom maniru :tokralju:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 24 okt 2014, 22:47

On (Pape) ti ga pusi Semireeee, Semireee, Semireee
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 okt 2014, 22:51

Gledao sam citavu utakmicu. Semire potreban si nam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 24 okt 2014, 22:56

Sabinho je napisao/la:Gledao sam citavu utakmicu. Semire potreban si nam.
džaba, momak nije iskoristio svoj momenat, a imao ih je na pretek.. džaba mu svi ovi golovi, nagrade i sl. nemojte smarat safeta sa ovim momkom koji ne zna iskoristiti svoj momenat. zašto tini konkurenciju praviti?
a i momak, za kog ti navijaš pa prizivaš štilića?
:cool:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 okt 2014, 22:56

Jest ovaj Semir navalio dosta je sto Pape ima Zuku na ledjima jos i ovog treba da nosi :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 okt 2014, 00:22

plavipatriota je napisao/la:
džaba, momak nije iskoristio svoj momenat, a imao ih je na pretek.. džaba mu svi ovi golovi, nagrade i sl. nemojte smarat safeta sa ovim momkom koji ne zna iskoristiti svoj momenat. zašto tini konkurenciju praviti?
Da je umjesto Brozeka bio Ibisevic imao bi on asistenciju(2) vise na svom kontu. Zao mi je sto on nije izvodio slobodnjak u 10. minuti sa 19m. Navijam za BIH kao i ti, Stilic bi mogao biti lijek za bezidejnost u pojedinim momentima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 25 okt 2014, 09:37

Evo rekao je da ce kad bude vrijeme otvoriti dusu i reci sve sto je prezivio i sto ga tisti u vezi reprezentacije i selektora.
15.10 - 15.06 ...

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 okt 2014, 13:25

hajlajts od sinoc
http://livetv.sx/en/showvideo/213393_wi ... sko_biala/" onclick="window.open(this.href);return false;

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 25 okt 2014, 15:35

sta bih poljaci dali da ga imaju u svojoj repki...
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 29 okt 2014, 14:32

Mozda i njega Safet ne cijeni kao covjeka, :hmmmmm:

Drugi razlog za nepoziv ne postoji... :wtf:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 29 okt 2014, 15:12

plavipatriota je napisao/la:
Koji bola momenat ? Jesi dobar ti s glavom ? :urnebes:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 09 nov 2014, 14:05

http://livetv.sx/en/showvideo/216764_wisla_slask/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo highlighst od sinoc: Wisla - Slask 1:1 ..Vrijedno pomena Stilin slobodnjak na 01:07 na nesreću nije pogodio..I na 01:32 akcija kod gola u kojoj je i Semir učestvovao.
U prošlom kolu je imao asist. a Wisla je tu tekmu izgubila 3:2

Treba reći, da Wisla stvrno teško dolazi do pobjeda. Ove utakmice koje sam imao priliku gledati ove godine su uglavnom bila patnja, i u svakoj utakmicu su na startu bili u podređenom položaju, pa su se na kraju vadili.
Neću pretjerati ako kažem da bez Štilića ne bi skupili pola ovih bodova što su dosad osvojili. Uglavnom prvi tim je sastavljen od sporih igrača, osim Sarkya..U poređenju sa Lechom Stili je dosta teško igrati, uz to u skoro svakoj utakmici stalno su tu 2 ili 3 igrača na njemu, jer nije teško skontati kako zaustaviti Wislu, to se posebno dobro vidjelo u proslom kolu i u utakmici sa Legiom koja ih je razbila.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 nov 2014, 09:28

Momak je zaslužio poziv.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 10 nov 2014, 10:26

skyisthelimit je napisao/la:Evo rekao je da ce kad bude vrijeme otvoriti dusu i reci sve sto je prezivio i sto ga tisti u vezi reprezentacije i selektora.
A, vala, il nek je otvori odma, il nek šuti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, jasmin10 i 41 gost.