Safet Sušić - Pape

bordobijeli
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bordobijeli » 19 okt 2014, 23:22

a hajde recite koga bi vi postavili na beka kad je kolašinac povrijedjen. kvesica,zukanovica ili lulica :?:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 okt 2014, 23:26

Emire :mrgreen: :salut: ne provociraj objasnio sam da je igrao samo zbog povrede i krpio tu poziciju. Dali je tebi jasan taj fenomen. I Hadzic je krpio stopera pa on nije stoper cak je igrao prije Sturma ofanzivnog veznog. Mislim da je @Goalgetter napisao da je igrao 3 ili 4 utamice za svoj klub kao stoper ovu i proslu sezonu zajedno.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 okt 2014, 23:29

bvb je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
bvb je napisao/la: Pitanje je da li je Lulic na lijevom beku bolji od bilo kojeg drugog kandidata za ovu poziciju (Sejo, Zuka),
a na lijevom krilu je sigurno dosta bolji od Susica.
Kad je to Lulic pokazao da na lijevom krilu je 'sigurno dosta bolji od Susica', ja se ne sjecam kad je to zadnji put pokazao u reprezentaciju.
A kako ce, kao takav, cuvati cijelu lijevu stranu tj. igrati i beka i krilo ?
Dobro, ja ti samo kazem...;)

Susic je zadnje vrijeme imao dobre partije, solidan protiv Vels i tako isto protiv Belgije - nije sad da se nije pokazao. :shh:

Lulic je kvalitetan igrac, pravi team player ali ovo zadnje vrijeme + u Brazilu se totalno izgubio - ono protiv Nigerije nije on nista kriv, zaista velika takticka greska selektora. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 19 okt 2014, 23:29

bordobijeli je napisao/la:a hajde recite koga bi vi postavili na beka kad je kolašinac povrijedjen. kvesica,zukanovica ili lulica :?:
Pitanje ko je najbolji bek od navedenih nije jedini problem, stavljanjem Lulica na beka gubis igraca na lijevom krilu.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 okt 2014, 23:31

emir79 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pitanje je koliko su tacni podaci sa tm sto se tice pozicije koju je igrao. Mozda oni dobiju zapisnik sa svake utakmice ali puno je tu prostora za greske, bio sam i ja na stranici i vidio da sa mnogih utakmica uopste nemaju podatke o pozicijama, samo minutaza koju je odigrao.
Ali recimo da je 18%, to je petina. To je znaci svaka peta utakmica.

Ajax, moguce da sam te zamijenio sa nekim, desava se.
Naravno ovo za @Ajax i @Burundjija mu nije cesto za jedno krilo :mrgreen:
Ali smio bih se zakleti da je odigrao vise od 18% na LB, pa sjecam se kada je Radu bio povrijedjen, Lula non stop igrao beka.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 okt 2014, 23:32

Ne,dragi druze Ajax... :nene:
Postao/la Juventinisimo dana 17 okt 2014, 00:00

Senad Lulić (born 18 January 1986) is a Bosnian professional footballer who plays for Italian club Lazio and the Bosnia and Herzegovina national team. He has been deployed both as a left wing-back, and as a left midfielder, due to his pace and stamina.

U pravu ste svi...zasto toliku dramu pravite... :?
Lulic moze da igra sve pozicije na lijevoj strani...sve ih je i igrao...na beku se nekako najgore snalazi..ono ostalo jako dobro..
Neki su ga prebacivali i na desno krilo...e,o tome se vec moze raspravljati.. :kafa:

Koliko napadoste Gangstu..od nicega... :crazy:
Iza ovoga napisanog stojim... :salut:
Gangstu nikada nisam podrzao u tome da Lulic nije krilo,uopste se na to nije odnosilo..ali vi shvatite onako kako zelite i hocete da shvatite...sutra ce te reci kako sam rekao da Lulic igra libera...a evo napisao sam libero...neko ce to vec primjetiti... :thumbup:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 okt 2014, 23:35

Hajde OK to je istina za tebe. Samo kako mozes izjaviti da su ga napadali oko nicega a covjek je izjavio da Lulic skoro nikad ne igra krilo za svoj klub. Jesi li ti svjestan da to nema nikakve veze sa istinom. Znaci totalno je promasio jer svako zna da je krilo njegova primarna pozicija uvijek bila a covjek izjavi da skoro nikako ne igra krilo i jos ga poredi sa Misimovicem koji nikad u zivotu nije bio krilo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 okt 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 19 okt 2014, 23:36

Nerminovic je napisao/la: Dobro, ja ti samo kazem...;)

Susic je zadnje vrijeme imao dobre partije, solidan protiv Vels i tako isto protiv Belgije - nije sad da se nije pokazao. :shh:

Lulic je kvalitetan igrac, pravi team player ali ovo zadnje vrijeme + u Brazilu se totalno izgubio - ono protiv Nigerije nije on nista kriv, zaista velika takticka greska selektora. :kafa:
Ma, znam, nisam ni ja mislio nista lose :salut:

Nije Tino los, ali, kao sto rece @Ajax nekoliko puta, tesko moze donijeti neku prevagu na terenu.
Po meni, Lulic je zadnje dvije utakmice bio dobar ofanzivno, imao je dosta dobrih dodavanja i ulazaka u sredinu (do 20-25 metara od gola). Cesto je bilo opasno kad krene u ofanzivu (opasno i za nas, ali takva je bila formacija). Najveci problem su mu bili losi centarsutevi.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 19 okt 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 okt 2014, 23:38

bvb je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:a hajde recite koga bi vi postavili na beka kad je kolašinac povrijedjen. kvesica,zukanovica ili lulica :?:
Pitanje ko je najbolji bek od navedenih nije jedini problem, stavljanjem Lulica na beka gubis igraca na lijevom krilu.
manja je steta ako lulic igra bek a medunjanin ,tino ili visca na krilo. nego da igra kvesic beka a da lulic moze na krilo .

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 okt 2014, 23:41

Ajax je napisao/la:Emire :mrgreen: :salut: ne provociraj objasnio sam da je igrao samo zbog povrede i krpio tu poziciju. Dali je tebi jasan taj fenomen. I Hadzic je krpio stopera pa on nije stoper cak je igrao prije Sturma ofanzivnog veznog. Mislim da je @Goalgetter napisao da je igrao 3 ili 4 utamice za svoj klub kao stoper ovu i proslu sezonu zajedno.
Mene ne interesuje razlog, ja ti kazem da je cesto igrao za jedno krilo. Sto se Hadzica tice, meni je veci fenomen to sto se pokazao kao bolji tandem sa Sunjicem, nego Bicakcic koji je pravio katastrofalne greske, kako protiv Argentine, tako i protv Egipta.

Hadzic je dosta pozicija igrao u karijeri, u Riedu je igrao nekoliko puta desnog beka i stopera. U Sturmu je takodje igrao par puta stopera. Kako god , dobro je odradio svoj zadatak na mjestu kojeg je strasno malo igrao u karijeri.Nije petljanac, zna iznijeti loptu bez da panici, ne petlja u vlastitom 16-ercu , nego se rjesava opasnih situacija.

Uostalom, Ivica Osim je pohvalio momka, sta da ti pricam .
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 19 okt 2014, 23:43

Lulic nije krilo,klasican trkac.Najbolja pozicija za njega je LWB u formaciji sa 3-5-2.Pricajte vi sta hocete,al Lulic i minimalno znanje lopte koje krilo treba da ima su 2 razlicita svjeta.Pa covjek nije uputio koristan centarsut godinu dana u repci.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 okt 2014, 23:43

De Lula ako citas, registruj se i napisi gdje si igrao i koliko :mrgreen:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 okt 2014, 23:46

bvb je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: Dobro, ja ti samo kazem...;)

Ma, znam, nisam ni ja mislio nista lose :salut:

Nije Tino los, ali, kao sto rece @Ajax nekoliko puta, tesko moze donijeti neku prevagu na terenu.
Po meni, Lulic je zadnje dvije utakmice bio dobar ofanzivno, imao je dosta dobrih dodavanja i ulazaka u sredinu (do 20-25 metara od gola). Cesto je bilo opasno kad krene u ofanzivu (opasno i za nas, ali takva je bila formacija). Najveci problem su mu bili losi centarsutevi.
:thumbup:

Koliko nam samo znaci Kolasinac... :cry:
Tesko je inace sta reci, nije da smo losi ako nam Susic ne igra ali i ovako bez Kolasinca imamo problema na poziciju beka. Lulic nije rodjen bek ako mene pitas, ali ko ce ako ne on? Kvesic? :nene:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 okt 2014, 23:48

emir79 je napisao/la: Sto se Hadzica tice, meni je veci fenomen to sto se pokazao kao bolji tandem sa Sunjicem, nego Bicakcic koji je pravio katastrofalne greske, kako protiv Argentine, tako i protv Egipta. Nije petljanac, zna iznijeti loptu bez da panici, ne petlja u vlastitom 16-ercu , nego se rjesava opasnih situacija.
Slazem se sa tobom to je stvarno fenomen. Jer svako od nas zna da je Bicakcic bar duplo bolji stoper od Hadzica. Igra standardno za jedan Hoffenheim koji je trenutno pri vrhu tabele. Sve njemacke novine ga hvale da je kao ministar obrane. Trener ga jako hvali ali eto tako je ispalo. Protiv Argentine jeste kisao tu se nema sta pricati. Mada treba znati da je bio rovit odnosno nije trenirao 15 dana i onda odjednom utakmica protiv Argentine ima i to svoje. Sto se tice Kipra. Prvi gol je pogreska Avdije koji nije usao u igraca pa onda Begovica koji ne napravio gresku realno pa tek onda Bicakcica i Sunjica manje koji su se spetljali. Kod drugog gola Kipra opet oni si pobjegli na nasu stranu a na nasem beku nije bilo igraca znas i sam kojeg.

Realno Spahic onaj stari je bio najbolji sto znas i sama. Sada je pitanje zbog godina dali jos moze i koliko. Sunjic, Bicakcic i Zukanovic ( koji igra dobro za svoj klub ) su tu negdje po kvalitetu realno. Jednom ce kiksati Bicakcic drugi put Sunjic i tako u krug i tako ce biti kada bude veci broj utakmica. Hadzic jeste sve iznenadio samo on nebi trebao da ima prednost pred ovim igracima nabrojanim ispred njega. :salut:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 okt 2014, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 okt 2014, 23:50

mirzatele je napisao/la:De Lula ako citas, registruj se i napisi gdje si igrao i koliko :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da nas postedi patnje :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 okt 2014, 23:54

emir79 je napisao/la:
Ajax je napisao/la:SEZONA 2011/12 LAZIO
15 x lijevo krilo
2 x desno krilo
1 x centralni vezni
1 x lijevi bek

SEZONA 2012/13 LAZIO
21 x lijevo krilo
8 x lijevi bek

SEZONA 2013/14 LAZIO
12 lijevo krilo
6 lijevi bek
7 ljevo-krilni napadac
3 centralni vezni

SEZONA 2014/15 LAZIO
3 x centralni vezni
2 x lijevo-krilni napadac
1 x lijevo krilo

Znaci 18,2% je igrao beka i to vise manje zbog povrede svojih saigraca je krpao te pozicije inace nebi. U Svici skoro pa nikako. 8,5% centralnog veznog i 73,2 % krilo ili krilni-napadac.

Znaci kako to moze biti CESTO ako je manje od 20% i to sam silom prilike jer se im je povrijedio bek. Da Lulic posjeduje defanzivne kvalitete trener/i bi ga vise gurao na beka a nije ga nijedan do sada osim Papeta.
U prevodu to znaci da je cesto igrao lijevog beka, za razliku od tebe koji tvrdi da je rijetkost. Presaberi se covjece.
Nema on samo podrsku burundije, nego i mene :mrgreen:. Covjek u ovoj sezoni nije odigrao jednom na lijevom beku, u 2013 cak sest puta od dvadesetosam utakmica. To ne moze biti cesto! cak ni u tvojoj habitabloj zoni :lol: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 19 okt 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 19 okt 2014, 23:54

Lulic je i za repku ove dvije utakmice igrao beka sto je morao, bas kao u Laziju, mogao je Kvesic, ali Pape je procijenio da Kvesic ne bi mogao odgovoriti zadatku.

Vidjecemo sta ce biti protiv Izraela kada se Sejo vrati, da li se vracamo staroj kombinaciji na lijevoj strani Sejo-Lulic ili ce Pape opet nesto iskombinovati.
DD

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 okt 2014, 00:03

DonCorleone je napisao/la:
Nema on samo podrsku burundije, nego i mene :mrgreen:. Covjek u ovoj sezoni nije odigrao jednom na lijevom beku, u 2013 cak sest puta od dvadesetosam utakmica. To ne moze biti cesto! cak ni u tvojoj habitabloj zoni :lol: .
Ne kontas i ne vrijedi, a @Ajax je vec skontao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 okt 2014, 00:11

Dajte statistiku iz Grasshoppera i Young Boysa :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2014, 00:11

Gdje god igrao, on je za repku panj. Igrao je i krilo i beka, nikad nista. Mislim da mu jedino moze bit spas da ga prebaci na desnu stranu.

Mrzim Susica, ali cak i ja kazem da je Lulic bio najnormalnije rijesenje za beka prosli put. Pa je li trebao Kvesica stavit? To je ludilo, igraci iz nase lige ne mogu protiv ozbiljnih protivnika. Cak i da je Zukanovic bio na spisku, opet bi bilo najbolje da je Lulic bek (a Zukanovic stoper).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.