NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
vidim u nedjelju sudi husein terzić..kakva li će to lakrdija od suđenja biti..uf..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
@BurningLegion
Slažemo se oko istog u suštini, ali ja govorim čisto sa sportske strane da bih volio da se na svim stadionima zabrani unošenje bilo čega osim klupskih zastava i navijačkih obilježja.Evo samo primjer srb-alb šta jedna zastava uradi.Ja lično bih zabranio ulazak na stadion i navijaču mog kluba kada bi krenuo da uđe sa zastavom na kojoj su zvijezda i polumjesec, jer toj zastavi nije mjesto na stadionu.I slažem se da se mnogima znalo omaći ali budi i ti realan da se samo na vašem stadionu pojavila svastika i to je činjenica.Meni ne smeta zastava hrvatskog naroda, ni slučajno, ali mi smeta svastika kojom ste mahali na utakmici sa nama, a ta zastava ne moze NIKAKO u isti kontekst sa zastavom hrvatskog naroda, pa i zastavom R Hrvatske
Slažemo se oko istog u suštini, ali ja govorim čisto sa sportske strane da bih volio da se na svim stadionima zabrani unošenje bilo čega osim klupskih zastava i navijačkih obilježja.Evo samo primjer srb-alb šta jedna zastava uradi.Ja lično bih zabranio ulazak na stadion i navijaču mog kluba kada bi krenuo da uđe sa zastavom na kojoj su zvijezda i polumjesec, jer toj zastavi nije mjesto na stadionu.I slažem se da se mnogima znalo omaći ali budi i ti realan da se samo na vašem stadionu pojavila svastika i to je činjenica.Meni ne smeta zastava hrvatskog naroda, ni slučajno, ali mi smeta svastika kojom ste mahali na utakmici sa nama, a ta zastava ne moze NIKAKO u isti kontekst sa zastavom hrvatskog naroda, pa i zastavom R Hrvatske
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- BurningLegion
- Kontakt:
Jest, ali to je folklor na vecini stadiona, pogledaj npr. Engleze.
Ne treba nista takvo zabranjivati, samo bi kontra efekt stvarao, pitali bi se ljudi cemu represija, jel ovo nasa drzava ili tudja (sva tri naroda bi se oko toga slozila i isto pobunila jer bi smatrala da ih ovaj drugi zakida il sta vec), jel ovo Juga da ne smijem istaknuti svoje, itd., itd. Vjeruj, to bi ti sto puta gore bilo.
Treba jednostavno napraviti jasnu razliku izmedju necega normalnog i nenormalnog, a u zastavi nekog naroda nema nista nenormalno i nepozeljno, drzava je tu da stiti takvo sto, a ne da brani.
Da, jest, pojavila se, odgovorni su za to kaznjeni, ista uklonjena i vise se pojavila nije jer to nikakav stav nije KN Škripari niti ce ikada biti, bar dok sam ja tu. Ako trazis vec stadione gdje se jos pojavila, pa pojavljivala se u vise navrata i na Nou Campu, Santiago Bernabeu, Olimpicu, Poljudu, i brojnim drugim (trebaju ti slike? slobodno se na PP javi), pa evo kad vec navodis u BiH, sta je u Tuzli bilo molim te pa slijep pored vlastitih ociju da kazes ''samo u vas''. Pa jel sad to znaci da su svi ti gradovi nekakve zaostale nacisticke sredine kakvom se voli moja klasificirati?
De malo realnosti i razlikovanja individualne krivnje od kolektivne krivnje. Sad bi ja ili vecina normalnog i neopterecenog stanovnistva trebao ispastati zbog stavova manjine i pojedinaca koji dodju lijeciti svoje frustracije kao i isti takvi bilo gdje u BiH, pa tako i iz tvoje vlastite sredine? Pa ne pada mi na pamet, isto kao sto ti ne bi trebao ispastati zbog gluposti pojedinaca iz vlastite sredine, grupe, a i sam znas da ih ima malo je reci svakakvih takodjer, zar ne.
Pricati u BiH i stavljati se iznad nekoga u tom kontekstu je za mene presmijesno i osobno zavaravanje, ali eto, imas i takvih ljudi, ne mislim na tebe nuzno, pricam opcenito.
Ne treba nista takvo zabranjivati, samo bi kontra efekt stvarao, pitali bi se ljudi cemu represija, jel ovo nasa drzava ili tudja (sva tri naroda bi se oko toga slozila i isto pobunila jer bi smatrala da ih ovaj drugi zakida il sta vec), jel ovo Juga da ne smijem istaknuti svoje, itd., itd. Vjeruj, to bi ti sto puta gore bilo.
Treba jednostavno napraviti jasnu razliku izmedju necega normalnog i nenormalnog, a u zastavi nekog naroda nema nista nenormalno i nepozeljno, drzava je tu da stiti takvo sto, a ne da brani.
Da, jest, pojavila se, odgovorni su za to kaznjeni, ista uklonjena i vise se pojavila nije jer to nikakav stav nije KN Škripari niti ce ikada biti, bar dok sam ja tu. Ako trazis vec stadione gdje se jos pojavila, pa pojavljivala se u vise navrata i na Nou Campu, Santiago Bernabeu, Olimpicu, Poljudu, i brojnim drugim (trebaju ti slike? slobodno se na PP javi), pa evo kad vec navodis u BiH, sta je u Tuzli bilo molim te pa slijep pored vlastitih ociju da kazes ''samo u vas''. Pa jel sad to znaci da su svi ti gradovi nekakve zaostale nacisticke sredine kakvom se voli moja klasificirati?
De malo realnosti i razlikovanja individualne krivnje od kolektivne krivnje. Sad bi ja ili vecina normalnog i neopterecenog stanovnistva trebao ispastati zbog stavova manjine i pojedinaca koji dodju lijeciti svoje frustracije kao i isti takvi bilo gdje u BiH, pa tako i iz tvoje vlastite sredine? Pa ne pada mi na pamet, isto kao sto ti ne bi trebao ispastati zbog gluposti pojedinaca iz vlastite sredine, grupe, a i sam znas da ih ima malo je reci svakakvih takodjer, zar ne.
Pricati u BiH i stavljati se iznad nekoga u tom kontekstu je za mene presmijesno i osobno zavaravanje, ali eto, imas i takvih ljudi, ne mislim na tebe nuzno, pricam opcenito.
davljenik se i za slamku hvata
dolazimo po bodove
ps: joj i meni ovaj Terzic nesto pravo sumnjiv. Travniku bodovi u proslom kolu legli.
sve teorije i zavjere padaju u vodu jer fakat nikom ne treba pomoc protiv Celika
dolazimo po bodove
ps: joj i meni ovaj Terzic nesto pravo sumnjiv. Travniku bodovi u proslom kolu legli.
sve teorije i zavjere padaju u vodu jer fakat nikom ne treba pomoc protiv Celika
A jbg, isao sa prijateljima koji su imali ulaznice za jug, pa nisam htio ostati sam na sjeveruljutinar je napisao/la:Majstore promjeni lokaciju na profilu , ako na tako bitnoj utakmici ideš na jug ne vidim zašto ti u lokaciji stoji tribina sjeverAndroid je napisao/la:Ahaa, ono je bio dvojni C, bio sam na jugu pa nisam dobro vidio, nije valjda zbog toga trazio lijecnicku pomoc
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Remi u Mostaru, idealno
Sutra pobjediti i ponovno se izdvojiti na vrhu
Sutra pobjediti i ponovno se izdvojiti na vrhu
HRHB
HRHB
Ubiste brasno u likCe, a nsita posebno niste odigri, bit ce"opet extra 15 kolo [WINKING FACE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream
Pa tko ce ga kazniti, nece valjda NK Široki? NK Široki radi pod okriljem tog saveza i savez je trebao kazniti FK Sarajevo ako ništa simboličnom kaznom od 500 KM čisto da ne ispada da je dozvoljen svakakav cirkus u ligi, al eto, očito jeste. Al ko ih J**+.arelinho je napisao/la:Pa ne moze od strane saveza biti kaznjeno jer savez nije zabranio unosenje majica vec vasa policija i uprava kluba.Kevin je napisao/la:znači sarajevo bez kazne za unošenje majica?
Kakav genocid nad Celikom
Bili su ovi zreli za najmanje 10 komada, ali postedise ih nasi
Mihaljevic procepio, krenut ce ga sada, Zvone i Wagi standardno
Bili su ovi zreli za najmanje 10 komada, ali postedise ih nasi
Mihaljevic procepio, krenut ce ga sada, Zvone i Wagi standardno
HRHB
HRHB
- BurningLegion
- Kontakt:
Tocno sto prognozirah se i desilo, ocekivano, Celik ni kriv ni duzan unisten na Pecari zbog rezultata sa Travnikom, logicno.
Kakvi su ono plakati Barcelona u Širokom ?
dolazi barca odigrat prijateljskuhifans je napisao/la:Kakvi su ono plakati Barcelona u Širokom ?
dobra utakmica danas, mislim na široki, čelik nikad lošiji...jako lijepo se igralo, čvrsto, agresivno i rastrčano što se nagradilo sa 7 golova..
da li će biti poseban tekst na ovom portalu o potezu publike na pecari koja je zapljeskala na skandiranje robijaša vedranu, bas me zanima
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
1. Široki Brijeg 11 8 2 1 24:9 26
2. Zrinjski 11 7 2 2 16:4 23
3. Olimpic 11 7 2 2 23:13 23
4. Željezničar 11 7 2 2 20:12 23
5. Sarajevo 11 5 5 1 21:10 20
6. Borac 11 6 2 3 11:12 17
7. Slavija 11 4 4 3 12:9 16
8. Velež 11 4 4 3 11:9 16
9. Travnik 11 3 3 5 10:16 12
10. Drina 11 3 3 5 9:14 12
11. Sloboda 11 3 2 6 8:11 11
12. Vitez 11 2 4 5 8:15 10
13. Radnik 11 2 2 7 7:15 8
14. Čelik 11 1 4 6 7:16 7
15. Mladost 11 1 3 7 5:16 6
16. Zvijezda 11 0 6 5 11:23 6
2. Zrinjski 11 7 2 2 16:4 23
3. Olimpic 11 7 2 2 23:13 23
4. Željezničar 11 7 2 2 20:12 23
5. Sarajevo 11 5 5 1 21:10 20
6. Borac 11 6 2 3 11:12 17
7. Slavija 11 4 4 3 12:9 16
8. Velež 11 4 4 3 11:9 16
9. Travnik 11 3 3 5 10:16 12
10. Drina 11 3 3 5 9:14 12
11. Sloboda 11 3 2 6 8:11 11
12. Vitez 11 2 4 5 8:15 10
13. Radnik 11 2 2 7 7:15 8
14. Čelik 11 1 4 6 7:16 7
15. Mladost 11 1 3 7 5:16 6
16. Zvijezda 11 0 6 5 11:23 6
HRHB
HRHB
- molotovljev
Kazes cirkus... Ne volim o tome puno da pricam, pogotovo ne na forumu i pogotovo ne na ovoj temi, cisto izImp je napisao/la:Pa tko ce ga kazniti, nece valjda NK Široki? NK Široki radi pod okriljem tog saveza i savez je trebao kazniti FK Sarajevo ako ništa simboličnom kaznom od 500 KM čisto da ne ispada da je dozvoljen svakakav cirkus u ligi, al eto, očito jeste. Al ko ih ****.arelinho je napisao/la:Pa ne moze od strane saveza biti kaznjeno jer savez nije zabranio unosenje majica vec vasa policija i uprava kluba.Kevin je napisao/la:znači sarajevo bez kazne za unošenje majica?
razloga jer se to tumaci pogresno i onda rasprava uglavnom ide u pogresnom smjeru.
Ali, eto hajde, zgrozen onim sto sam procitao, kao i svi razumni ljudi, odlucio sam da kazem i ja svoje misljenje
na tu temu; Postavicu vam pitanje, ali da mi odgovorite kao normalni ljudi... sa ljudske strane, kako vas nije
sramota da "majice" komentarisete na ovako jedan morbidan nacin i da ih spominjete u negativnom kontekstu?
Zasto vam smetaju majice ?
Necu cekati na vas odgovor, nego cu povuci paralelu na vase komentare o majicama i nedavnim zvizducima i
prozivanjem naseg Vedrana, te cu to upakovati i pokusati definisati zasto je to tako;
Dakle, zanemarite cinjenicu to sto sam navijac FKS i ne gledajte na ovo kao neko subjektivno misljenje,
naprotiv, pokusajte razumno i civilizovano da razmisljate, jer vam sada pisem iz psiholoskog ugla.
Smatram da, kako vrijeme odmice, i pod snaznim pritiskom, poceli su da se javljaju prvi simptomi griznje savjesti.
Upravo vasi komentari o majicama na ovakavav nacin i nedavno prozivanje "javi se" ukazuje na to da vam
jako smeta ime i sve cesce skandiranje imena na gotovo svim terenima u BiH, sto je probudilo osjecaj krivice
i savjest je proradila, tako da se kompleksan mozdani sustav nasao u panici, pa se to reflektuje negodovanjem
kako bi se pokusalo sprijeciti da do uha dolazi iritirajuci glas i ime koje ne zelite da cujete. Grize vas savjest...
Da, da...
F.K.SARAJEVO
[youtube][/youtube]molotovljev je napisao/la:Kazes cirkus... Ne volim o tome puno da pricam, pogotovo ne na forumu i pogotovo ne na ovoj temi, cisto izImp je napisao/la: Pa tko ce ga kazniti, nece valjda NK Široki? NK Široki radi pod okriljem tog saveza i savez je trebao kazniti FK Sarajevo ako ništa simboličnom kaznom od 500 KM čisto da ne ispada da je dozvoljen svakakav cirkus u ligi, al eto, očito jeste. Al ko ih ****.
razloga jer se to tumaci pogresno i onda rasprava uglavnom ide u pogresnom smjeru.
Ali, eto hajde, zgrozen onim sto sam procitao, kao i svi razumni ljudi, odlucio sam da kazem i ja svoje misljenje
na tu temu; Postavicu vam pitanje, ali da mi odgovorite kao normalni ljudi... sa ljudske strane, kako vas nije
sramota da "majice" komentarisete na ovako jedan morbidan nacin i da ih spominjete u negativnom kontekstu?
Necu cekati na vas odgovor, nego cu povuci paralelu na vase komentare o majicama i nedavnim zvizducima i
prozivanjem naseg Vedrana, te cu to upakovati i pokusati definisati zasto je to tako;
Dakle, zanemarite cinjenicu to sto sam navijac FKS i ne gledajte na ovo kao neko subjektivno misljenje,
naprotiv, pokusajte razumno i civilizovano da razmisljate, jer vam sada pisem iz psiholoskog ugla.
Smatram da, kako vrijeme odmice, i pod snaznim pritiskom, poceli su da se javljaju prvi simptomi griznje savjesti.
Upravo vasi komentari o majicama na ovakavav nacin i nedavno prozivanje "javi se" ukazuje na to da vam
jako smeta ime i sve cesce skandiranje imena na gotovo svim terenima u BiH, sto je probudilo osjecaj krivice
i savjest je proradila, tako da se kompleksan mozdani sustav nasao u panici, pa se to reflektuje negodovanjem
kako bi se pokusalo sprijeciti da do uha dolazi iritirajuci glas i ime koje ne zelite da cujete. Grize vas savjest...
Da, da...
Moja savjest je mirna, i uvijek će biti što se tiče tog pitanja, predpostavljam kao i većine gledatelja. S ubojstvom mi je jedna poveznica da se dogodilo u ŠB i ne vidim razloga zašto bi ja s tim imao problema. Jedini tko bi trebao imati takvih problema su Vedranovi "prijatelji" s tribine jer oni najbolje znaju s kojom su namjernom došli u Široki taj dan. I svak pametan tko isključi emocije (i komplekse) to shvaća.
Nadalje, HZ imaju žestoke komplekse naspram Širokoga, htio ti to priznati ili ne, što radi tog dana, jer ih je ogromna većina dobila degenek, što zbog konstantnog tamburanja na terenu njihovog kluba od strane NK ŠB. Tako da svako gostovanje kad dodju u ŠB provociraju i vrijeđaju maksimalno, kako god znaju i umiju, e upravo iz tih razloga na spominjanje Vedrana dobiju "javi se" kao odgovor na njihova sva skandiranja.
Tko želi shvatit situaciju shvatit će, tko neće nek i dalje drži glavu u pjesku kao noj i vrti jednu te istu priču i ne pokušavaju koristiti mozak i razmisliti malo vlastitom glavom.
Over and out.
- BurningLegion
- Kontakt:
Ne smetaju mi, ali mogu razumjeti zasto Uprava ili policija takvo sto ne zeli, jer svjesni su da bi gostujuci navijaci dosli s ciljem provociranja domace publike i izazivanja reakcije i zele takvo sto svesti na apsolutni minimum. A dosli su dobrim dijelom s tim ciljem, to su pokazali od prve minute utakmice gdje su pola vremena proveli baveci se protivnikom, a ne navijajuci za svoj klub. Znaci, pretpostaviti cu da je to bolje sprijeciti nego lijeciti kategorija od strane policije i kluba, a ako ces iskreno nakon onakvog divljanja i ponasanja gosti bolje nisu ni zasluzili, tragedija nastranu, to nitko nikad nije pokusavao opravdati, ali niti sam ja kriv za nju niti je grad niti je klub niti su navijaci krivi za nju, tu kolektivnu krivnju koju pokusavate jednom cijelom gradu pripisati objesite macku o rep.molotovljev je napisao/la: Kazes cirkus... Ne volim o tome puno da pricam, pogotovo ne na forumu i pogotovo ne na ovoj temi, cisto iz
Rekao si sam iskljuci nekakve emocije i s razumne strane odgovori, pa evo, jednostavno receno zgadilo se i ljudima ovdje sta se sve lazi i huskanja ispisalo i ispricalo o Širokom Brijegu i stvorilo animozitet i apsolutno nepovjerenje prema takvima, a nitko od tih gostujucih navijaca sebi nece priznati, kamoli javnosti, da su zapoceli taj nered taj dan i sta sve ne. Nitko se nije ŠB ispricao za huskacke medije i sve lazi i neistine ispisane nego se krenulo u masineriju zigosanja cijele jedne sredine i to se i dan danas radi sustavno, kako na ovom portalu, tako i na brojnim drugim, od izvlacenja iz konteksta do raznoraznih generalizacija i stereotipa.
A sta o svemu tome moze napraviti obicni gradjanin? Moze samo gledati i citati debilnosti i huskacke postove, pljuvanja i sta sve ne, da mu se jednostavno zgadi to sve i da postane u potpunosti na to neosjetljiv jer drugacije ne moze, a promijeniti u vezi toga nista ne moze.
Široki Brijeg je vec duze vrijeme pod snaznim pritiskom,jasno, politicke igre i huskanje, a ja ne vidim zasto bi imao griznju savjesti? Nikoga nisam ubio, a nisam Boga mi nikome ni dosao u grad s ciljem izazivanja nereda kao pojedini koji se i dan danas kriju iza tragedije i skrivaju pred ocima vlastite javnosti, lazuci i ombanjujuci i druge kao i sami sebe.Necu cekati na vas odgovor, nego cu povuci paralelu na vase komentare o majicama i nedavnim zvizducima i
Da, da...
To prozivanje je bilo u jednom jedinom momentu i od dijela debila koji i tako i tako tu nisu niti cine tu publiku niti su vecina u tom gradu, a ne znam da je itko ovdje to opravdao ili podrzao. Dosli tada izbaciti svoje frustracije i cao. Ne opravdavam, niti cu ikada, ali to je tako, a takvih debila ima bilo gdje, pa vama obicna publika na Grbavici na derbiju psuje da ne kazem sta i da ne kazem sve kome, za zaprepastiti se, tako da.
Brojni drugi su dolazili i prolazili s tim istim skandiranjem ili raznoraznim provokacijama pa nitko im ni a nije rekao, pa tako ni Robijasi danas, dapace i aplauz su dobili. Naravno, to nikakva vijest nije, bila bi da su nasjeli na takve. Prije Sarajeva su bili RA, istu su stvar radili, nitko ih dozivljavao nije, poslije Sarajeva su i Manijaci bili i istu su stvar radili. U oba slucaja su gosti proveli dobar dio vremena provocirajuci domacu publiku i j.ebajuci Listicu itd., pa i skandirajuci Vedranu, dok im se domacin ni sekunde obratio nije, isto tako ni Sarajevu. Tko od koga tu ima komplekse i koga sta tu puca je iz svega toga jasno, ali ako je vama interesantno derogirati Široki Brijeg, smatrati se nesto kao iznad ili pucati svoje vlastite stereotipe, slobodno, nece vas vise nitko razuvjeravati, svoje ste rekli diljem BiH, ne samo u Širokom Brijegu, ali eto, bit ce uvijek vazda jadni isprovocirani i sta sve ne, toboze izolirani incidenti. Sto je najzesce ta ista ulica je pocela i klub voditi, Uscuplic je otjeran upravo direktnim prijetnjama i huskanjem takvih, ali to je druga prica.
Moja savjest je cista, nema apsolutno nikakvog razloga ne biti jer ni za sto kriv ni sam, kao ni prosjecni stanovnik ovoga grada, a zapitaj se ti je li vasa cista zbog tog licemjerja i plasiranih lazi po dolasku kuci te mrznje koja vam ispada iz svakog posta da vam je kompletan jedan grad kriv za grijehe pojedinaca ili policije. Da, da...
A sad lijepo se vrati na vlastitu temu ako ovdje neces pisati o sportu.
- molotovljev
A tako dakle, vasa uprava zajedno sa organima reda smatra da majice provociraju domacu publiku ?!
Mislim, bez uvrede ali meni ovo zvuci nekako provincijski.
Zamislite da vam dodje 800 navijaca iz Poljske ili Italije, sto je moguce, s obzirom da redovno igrate u evropskim kv.
Namjerno sam izostavio kontradiktornosti i licemjerje, a nemate pojma koliko toga ima barem u ova dva zadnja posta.
Mislim, bez uvrede ali meni ovo zvuci nekako provincijski.
Zamislite da vam dodje 800 navijaca iz Poljske ili Italije, sto je moguce, s obzirom da redovno igrate u evropskim kv.
Namjerno sam izostavio kontradiktornosti i licemjerje, a nemate pojma koliko toga ima barem u ova dva zadnja posta.
F.K.SARAJEVO
- BurningLegion
- Kontakt:
Dobro, mi smo provincija, vi ste metropola, a ti nista iz napisanog nisi shvatio niti si u mogucnosti shvatiti zato sto, kao sto rekoh, imas vec formirano stereotipno misljenje i to je nemoguce promijeniti.
A o licemjerju od strane onih koji se skrivaju iza tragedije i namecu kolektivnu krivnju kompletnoj jednoj sredini i ljudima koji s tim veze nemaju - necemo.
Mozes slobodno nastaviti upraznjavati gore spomenuto misljenje na drugim temama, kvariti ovu neces, zivio, svaki daljni post ce ti biti prijavljen za OT.
A o licemjerju od strane onih koji se skrivaju iza tragedije i namecu kolektivnu krivnju kompletnoj jednoj sredini i ljudima koji s tim veze nemaju - necemo.
Mozes slobodno nastaviti upraznjavati gore spomenuto misljenje na drugim temama, kvariti ovu neces, zivio, svaki daljni post ce ti biti prijavljen za OT.
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa u pravu si, dosta te/vas je vise. Moja savjest je APSOLUTNO cista, nek se organi sigurnosti i sud bavi takvim stvarima jer ja i moji sugradjani s tim veze nemamo niti ikakvog utjecaja na to imamo, a VI pogledajte u ogledalo i sebi priznajte neke stvari i prestanite se skrivati iza tragedije kao najveci licemjeri. Ti ces meni sta sam ja.
Ajde bjezi tamo ne kvari temu, kompleksiraj drugdje - ĆAO!
Ajde bjezi tamo ne kvari temu, kompleksiraj drugdje - ĆAO!
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 20 okt 2014, 10:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, ErosViverosViv, GG3, LondonBlues i 29 gostiju.