Hvala sto si nas'o info
aBd inshallahHendo je napisao/la:Je li vakat da i vi zaigrate u Evropi?
aBd inshallahHendo je napisao/la:Je li vakat da i vi zaigrate u Evropi?
Mirza piše OZBILJAN ROMAN sa ovim dečkima u OLIMPICU,,,,,,ČESTITAM.lupus je napisao/la:U pravu si.BitiSrcemVezan je napisao/la:Generacija Olimpika od koje se najmanje ocekivalo pravi do sad najbolje rezultate Olimpika
Head je napisao/la:Cestitke Mirzi pitaru i ostalim pitarima na sjajnim rezultatima.
Svaka cast, a sad uzmite Siroki.Head je napisao/la:Cestitke Mirzi pitaru i ostalim pitarima na sjajnim rezultatima.
I ja bi dosao i na Otoku svega mi za vikend, lagano recimo sta ja znam u 3 tekma na Otoci, karta je valjda kad ne igraju fks i zeljo oko 2-3 km, dvoje kospa 2 km i sok 1 km, pa lagano na tramvaj ili ako jos ko bude htio sa mnom a ko vozi pa lagano do Haseta, recimo da tekma nasa pocinje oko 6-7, i tu u nekoj od kafana pred Kosevom popiti koju pivu / sok zavisi kako budem raspolozen, lagano izvaditi osmicu karta za istok, i jos jedno 5-6 KM za sokove i kospe za raju na tekmi ili mozda to dobijem dzabaluka zavisi ko bude placo i eto super dana a za citav dan potrosicu manje od cvajeAdiFKS je napisao/la:Hajde uskladite termin utakmice da se ne podudara sa utakmicama Sarajeva i Zeljeznicara, pa da i mi drugi svratimo na Otoku.
Lede igrac kola, gol kola gol Smajicavedator je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.