KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna
iskreno volio bi da bosna ispadne jer bi onda ovaj lopovluk mozda i otisao Imamovic asa telecom tako se klub zove,jadno sve znaci naprijed helios
Otvaram i doniram 100 km u pulju za onog ko ubije hljeb u Zlatku jovanovicu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
STa vam je uradio,pa da tako pises,a mislim da takvo nesto nije za ovaj portal.Razmisljaj sta pisesFudo je napisao/la:Otvaram i doniram 100 km u pulju za onog ko ubije hljeb u Zlatku jovanovicu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jel to helios nešto zaslužio sve normalne utakmice izgubi 30 razlike samo što je kupio to je i pobjedio. Jovanović je najgori igrač Bosne svih vremena a Pašalić je za njega igrač što je još tužnije igra za repku.Neutral je napisao/la:Gore sam već upisao pobjedu i na kraju se ovo desi. Očigledno je da je veliki Partizan i sada ovako umoran i dalje prevelik za njih. Mislim da treba početi od osnova u košarci, a to je osim vođenja lopte i šut sa slobodnih bacanja. Toliko promašaja i da se nadamo pobjedi...Jovanović, ljudi moji, kakav je neko play, ili ti bek-šuet ako ne zna pogoditi slobodna bacanja. Kakva prilika za Bosnu, i oni ovo urade. Nisu zaslužili ništa drugo osim tog posljednjeg mjesta, nažalost je tako, iako bih volio da je to potpuno drugačije.
FEDERER= KLOC
Jovanovicu nije za tebe kosarka, idi igraj klikera smoto smotani.
Da Bog da ispali iz Lige, koliko su me iznervirali nocas!
Uopste nisu zasluzili da ostanu u ligi!
Nesposobni! vodis sa 3 i fulis 4 slobodna 10 sek prije kraja!
To je najveci amaterizam sto postoji!
Uopste nisu zasluzili da ostanu u ligi!
Nesposobni! vodis sa 3 i fulis 4 slobodna 10 sek prije kraja!
To je najveci amaterizam sto postoji!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovo je jedna gnereacija invalida u KK Bosna, prvenstveno gledam na famozni učinak u slobodnim bacanjima. Kaze komentator : " Izgleda su igraci Partizana dosli po pobjedu u Sarajevo" , pa nisu zbog čevapa. Klizište, odron, Bosna
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jovanović smoto jedan isto kao da je centar, pa ne može slobodna da pogodi! 

Desilo se ono sto sam i ocekivao. Retardi nisu u stanju da nauce neke osnove kosarke. Isto se desilo i protiv FMP-a, a i sada protiv Partizana, samo zbog ova dva nastupa su zasluzili da ispadnu iz lige. A igracima treba hebati mater, skratiti plate 90 % pa da vidimo onda kako ce se ponasati na terenu. Parezanin drzi time-out, a Felix ga ne hebe ni jedan posto nego vodi neku svoju pricu. Na sta je ova Bosna spala jadna ti majka. Sta neki klocevi poput Imamovica, i onih retarda (neko ih zove igracima) uradise od kluba kojeg su Tanjevic i Delibasic doveli na krov Evrope, takvim bi u nekim drzavama zabranili da se bave kosarkom i to drzavnim zakonom. A clan foruma koji pise o borbi, mogu se i ja boriti i vecina forumasa ovdje, ali ako ne znamo osnove kosarke ne mozemo stici do pobjede i nismo od koristi ekipi.
Jovanovicu idi opet u Slobodu i pusti KK Bosnu na miru, i nemoj da vise zbog tebe gubimo utakmice koje smo vec dobili.
Inace bez obzira sta ce se desiti treba napravti remont ekipe za narednu sezonu, krenuvsi od playa kao veliki prioritet.
Jovanovicu idi opet u Slobodu i pusti KK Bosnu na miru, i nemoj da vise zbog tebe gubimo utakmice koje smo vec dobili.
Inace bez obzira sta ce se desiti treba napravti remont ekipe za narednu sezonu, krenuvsi od playa kao veliki prioritet.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jovanovic i Milosevic KATASTROFA!Sram ih bilo!!!
Izgubili smo dobijenu utakmicu,sta ces,dragi Bog nam nije dao da pobjedimo,sigurno ima razlog za to....Mozda nasa nesposobna,amaterska i bezobrazna uprava nije ni zasluzila da ostanemo u ligi..jer bi u tom slucaju sa ovim istim,da ne kazem intelektualno oskudnim igracima usli u domace prvenstvo gdje bi nam nastavljali cupati zivce...Mozda je bolje ovako,mozda ce ovako Sipa ili neko drugi uci u klub i procackati sve nepravilnosti,jer Bosna iako ima poptisane ugovore sa jakim preduzecima,firmama,ima jako oskudan igracki kadar,gdje te pare idu,niko ziv ne zna..
Imamo jako glupe,ma preglupe igrace,6 sekundi do kraja utakmice ,mi vodimo 3 razlike,umjesto da pravimo faul,mi igracima Partizana dozvoljavamo da sutaju trojku,i naravno igraci njihovok intelektualnog kapaciteta i igrackog umjeca pogadjaju trojku za produzetak,gdje su nas opet samo zahvaljujuci svom pleyu koji je za naseg tutkuna Jovanovica izmislio kosarku,gosti su dosli do pobjede...Zivot je jednostavno takav,izgubili smo zadnje dvije dobijene utakmice i zasluzeno smo na zadnjem mjesto! Glupo je i bilo vaditi se protiv Partizana,za sve lose u toku sezone sto si napravio,nasli smo se vaditi protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi koji ni rodjenu mater ne bi pustili...
Zetra puna,zaista lijepo je vidjeti navijace u onolikom broju,nakon dugo dugo vremena....
Molim dragog Boga da u ovom porazu izvucemo neke pouke,i ako kojim slucajem budemo ispred Heliosa,da nasoj upravi otvori oci i da dovedu pleya i cetvorku,kako i u domacem prvenstvu ne bi cupali nerve sarajlijama,koji vole ovaj klub i ovaj grad!..
Izgubili smo dobijenu utakmicu,sta ces,dragi Bog nam nije dao da pobjedimo,sigurno ima razlog za to....Mozda nasa nesposobna,amaterska i bezobrazna uprava nije ni zasluzila da ostanemo u ligi..jer bi u tom slucaju sa ovim istim,da ne kazem intelektualno oskudnim igracima usli u domace prvenstvo gdje bi nam nastavljali cupati zivce...Mozda je bolje ovako,mozda ce ovako Sipa ili neko drugi uci u klub i procackati sve nepravilnosti,jer Bosna iako ima poptisane ugovore sa jakim preduzecima,firmama,ima jako oskudan igracki kadar,gdje te pare idu,niko ziv ne zna..
Imamo jako glupe,ma preglupe igrace,6 sekundi do kraja utakmice ,mi vodimo 3 razlike,umjesto da pravimo faul,mi igracima Partizana dozvoljavamo da sutaju trojku,i naravno igraci njihovok intelektualnog kapaciteta i igrackog umjeca pogadjaju trojku za produzetak,gdje su nas opet samo zahvaljujuci svom pleyu koji je za naseg tutkuna Jovanovica izmislio kosarku,gosti su dosli do pobjede...Zivot je jednostavno takav,izgubili smo zadnje dvije dobijene utakmice i zasluzeno smo na zadnjem mjesto! Glupo je i bilo vaditi se protiv Partizana,za sve lose u toku sezone sto si napravio,nasli smo se vaditi protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi koji ni rodjenu mater ne bi pustili...
Zetra puna,zaista lijepo je vidjeti navijace u onolikom broju,nakon dugo dugo vremena....
Molim dragog Boga da u ovom porazu izvucemo neke pouke,i ako kojim slucajem budemo ispred Heliosa,da nasoj upravi otvori oci i da dovedu pleya i cetvorku,kako i u domacem prvenstvu ne bi cupali nerve sarajlijama,koji vole ovaj klub i ovaj grad!..
Iskreno da budem, bez obzira sto sam djete ovog grada ( Sarajeva ), ova generacija BosneBHT i nemoze vise. Cak bi i realnije bilo da se ne takmice slijedece sezone u NLB ligi.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
ispadanje iz ove lige bi bilo mozda za nas ko pogodak na bingu!!!
konacno da se rijesimo kosarkaskih anonimusa prvo u upravi! Tu prvo mislim na Imamovica, kojeg sam jos davne 2004/2005 kritizirao kao jednog od glavnog krivca za polagani propast kluba (uz Konakovica), pa me zamalo ubise forumasi sa starog foruma
a glavna je bila "on nam je vratio dugove", on je digao Bosnu iz pepela, pitam se koje je on dugove vracao, iz kojeg nas on pepela vadio i gdje nas je sad zabio!!!
Kontam nesto, zaradjuju po 3-7.000EUR mjesecno, libo njih gabri za mene, sto sam zamalo zenu stocem puko zbog njih!
Amateri!
konacno da se rijesimo kosarkaskih anonimusa prvo u upravi! Tu prvo mislim na Imamovica, kojeg sam jos davne 2004/2005 kritizirao kao jednog od glavnog krivca za polagani propast kluba (uz Konakovica), pa me zamalo ubise forumasi sa starog foruma

a glavna je bila "on nam je vratio dugove", on je digao Bosnu iz pepela, pitam se koje je on dugove vracao, iz kojeg nas on pepela vadio i gdje nas je sad zabio!!!
Kontam nesto, zaradjuju po 3-7.000EUR mjesecno, libo njih gabri za mene, sto sam zamalo zenu stocem puko zbog njih!
Amateri!
Jovanovicu,Jovanovicu,Jovanovicu
Nemam rijeci,Siroki je za nas...............
Jovanovic,ti bi nacrtanu ovcu izgubio,a kamoli dobijenu utakmicu,ti mi ko neki Play,ma **** si ti moja....FUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJ

Nemam rijeci,Siroki je za nas...............
Jovanovic,ti bi nacrtanu ovcu izgubio,a kamoli dobijenu utakmicu,ti mi ko neki Play,ma **** si ti moja....FUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJ
Rotor Volgograd...
-
- Kontakt:
jel to onaj jovanović,za kojeg su pojedini forumaši govorili da je puno bolji od masona,da se ne vraćam itražim tko je to pisao,najbolje bi im bilo da se odjave s ovog foruma...
Molim uvazenog i cijenjenog forumasa Arsa01 da jos jednom samo istine radi ponovi ono sto je pisao prije vise od jednu godinu (pa bio popljuvan) ko je i kakvi su kvaliteti ovog parameciuma u ljudskom obliku kojeg zovu Jovanovic 

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
ma sta vam je, nije mali kriv, sto su nasi klocevi iz uprave nakon jedne dobre partije naprosto poletjeli da ga kupe!!! Glupani!!
Mali nije kriv, nije nikad igrao velike tekme, sta ce, za njega je najveca tekma bila produzetci u gackom....
Mali nije kriv, nije nikad igrao velike tekme, sta ce, za njega je najveca tekma bila produzetci u gackom....
Prvo ja se nadam da ce olimoija dati heliosu jer nisu zasluzili da uzmu nekom mjesto u NLB ligi, red je da Igokea ode tamo malo, drugo djubrad vec sam reko da sam ja trenr oni veceras nebi izasli iz dvorane dok svi odreda ne bi pogodili po 20 slobodnjaka u komadu.
I za sve koji seru jovanovicu, sto nisu srali kojadinovicu protiv FMP-a, kad pljujete igrace onda pljujte kako treba
:D.
Sve u svemu katastrofa, igra kolko tolko i solidna, potez utakmice imo Đurasovic da je bar imo vise takvih, rakocevic dobar neko je psolje FMP-a srao o tome kako prodaje tekme, nek se ponovo zapita da li rakocevic prodaje tekme, sve u svemu lose cak smo imali bolji procenat suta za tri poena nego sa slobodnih, kad ekipa fuli 17-18 slobodnih bacanja to ne moze nicemu voditi.
Sto rece parezanin da nisu imali pameti samo se covjek pogresno izrazi ipak malo kulturnije ali trebo je reci da su glupi.
Vjerujte najvise mi je zao upravo Parezanina covjek se trudi, pokusava al ne ozes sa debilima napraviti nista, dvije ciste pobjede smo propustili radi debila koji ne mogu imati procenat slobodnih 70% bar a i to je lose
I za sve koji seru jovanovicu, sto nisu srali kojadinovicu protiv FMP-a, kad pljujete igrace onda pljujte kako treba

Sve u svemu katastrofa, igra kolko tolko i solidna, potez utakmice imo Đurasovic da je bar imo vise takvih, rakocevic dobar neko je psolje FMP-a srao o tome kako prodaje tekme, nek se ponovo zapita da li rakocevic prodaje tekme, sve u svemu lose cak smo imali bolji procenat suta za tri poena nego sa slobodnih, kad ekipa fuli 17-18 slobodnih bacanja to ne moze nicemu voditi.
Sto rece parezanin da nisu imali pameti samo se covjek pogresno izrazi ipak malo kulturnije ali trebo je reci da su glupi.
Vjerujte najvise mi je zao upravo Parezanina covjek se trudi, pokusava al ne ozes sa debilima napraviti nista, dvije ciste pobjede smo propustili radi debila koji ne mogu imati procenat slobodnih 70% bar a i to je lose
Mes Que Un Club
21/38 slobodna bacanja. Prvo da objasnim Jovanovićev zločin. Stane na liniju bacanja i treba nam jedno da pobijedimo. Fuli oba! Playmaker! I onda sljedeći napad ne prosljeđuje loptu, već čeka da njega fauliraju!!! I fauliraju ga. Naravno, bilo bi mangupski da je stavio oba, a ovako mu treba ugovor raskinuti. Ionako ni po građi ni po igri ne liči na košarkaša. Lijepe ga k'o dijete. Elem, kralj opet staje na liniju slobodnih i sada nam 2 trebaju za pobjedu. Pogađa jedno!!! Kakav bezobrazluk i drskost! Trebao je proslijediti loptu kad je već znao da nije siguran, a on glumi mangupa i čeka da ga fauliraju. Dalje bez psovanja ne mogu.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
nakon glupog poraza od partizana jednostavno je da bih se kosarka igrala u evropu zahtjeva se inteligencija dok u bosni imaju ranga debila. pa onaj djurasovic pusti bozica neometan da opali tricu stvarno glup igrac nije znao napravit faul
Iskreno mislim da bi mozda bilo dobro da ispadnemo iz lige, tako da ode cjela uprava, na celu s grobarom bh.kosarke Imamovicem. Mislim da ispadanjem se blizi i kraj njegovoj eri, jer on zna da bez NLB-a nema publike i nema sponzora i nema najvaznije novca. Sponzori zele da se njihova reklama vidi protiv Partizana, Cibone, Zvezde, a ne u Bileci, Capljinji, Gurdama. One godine ga je izvukao Uleb Cup, i sto je odrijesio kesu i doveo pojacanja kao sto su BB, Williams i ostali igraci, ali sada ga ne moze nista izvuci ukoliko se ne plasiramo u NLB ligu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.