Glupane,
bez Susica bismo bili i bolji od 15.pozicije, jer da je neko drugi bistriji vodio reprezentaciju, ne bi postavio kriminalne postavke protiv SAD-a, Slovacke, Egipta, Nigerije, Kipra...ti sada samo zakljuci kako?
Svako normalan kritikuje Susica i njegova razmisljanja, od medija, preko "racionalnih" navijaca, pa do strucnjaka poput Ivice Osima i dr., pa i rezultati su protiv Safeta i njegovih besmislenih taktika...i onda se opet nadje neki hajvan poput tebe da ga brani, sto opet samo pokazuje da si gluplji od njega.
Jednom za sva vremena nek se zna, s onakvom ekipom i u onakvoj grupi bi i veci smotanko od Safeta izborio plasman na SP (nikada jacu repku nismo imali, ali je susic ipak unistava), ali za nesto vise i ozbiljnije i jace tekme nam je potreban STRUCNJAK na klupi, a ne amater poput Safeta.
Ko ne vidi sta se desava u poslj.godinu dana i vise (od SAD-a), glup je, to mu ne velim ja, nego sam sebe tako opisuje svojim pisanjem i razmisljanjem.
Hrvati su na vakat otpustili Stimca, nadam se da mi necemo cekati jos isuvise dugo, jer vec je kasno...sreca pa i drugi idu direktno na SP, ali nam je Safet cak i tu poziciju ugrozio.
Ponavljam:
mi smo s ovakvom ekipom trrebali izboriti plasman na EP 2 kola prije kraja, ali zahvaljujuci Safetu trebat ce nam pobjeda u posljednjem kolu protiv Kipra, a mozda ni ona nece biti dovoljna.
Kao sto
Ivica Osim rece: "...izgubili smo autoritet kod ostalih reprezentacija." (zahvaljujuci kome?)
i jos da dodam, koliki je safet necovjek pokazuje i to da nije se udostojio da sam dadne otkaz nakon sramotnog starta kvalifikacija i osvojena samo 2 b od mogucih 9...to se zove LJUDSKI PORAZ... i kako onda podrzavati takvog (ne)insana.