Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 11:04

arelinho je napisao/la:Evo u Avazu pise da je tele odbilo ponudu Azerbejdzana prosle sedmice vrijednu 3 miliona eura :rol:
Pa da, cim krenu kritike, pojave se basnoslovni, atraktivni ugovori koje je odbio :roll:
Kakvi nitkovi, Susicevi novinari koji su saucesnici u unistavanju reorezentacije, djubrad korumpirana i priucena.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 okt 2014, 11:07

Cartman je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Gdje god igrao, on je za repku panj. Igrao je i krilo i beka, nikad nista. Mislim da mu jedino moze bit spas da ga prebaci na desnu stranu.

Mrzim Susica, ali cak i ja kazem da je Lulic bio najnormalnije rijesenje za beka prosli put. Pa je li trebao Kvesica stavit? To je ludilo, igraci iz nase lige ne mogu protiv ozbiljnih protivnika. Cak i da je Zukanovic bio na spisku, opet bi bilo najbolje da je Lulic bek (a Zukanovic stoper).
Ovo ti nije trebalo :oops:
Reci sta nije istina. :kafa:
Meni je uvijek igrao korektno kad bi bio blize golu protivnika. I ne slazem se da bi Kvesic+Lulic bilo losije rjesenje od Lulic+Susic gdje se ne zna ko pije, ko placa
arelinho je napisao/la:Evo u Avazu pise da je tele odbilo ponudu Azerbejdzana prosle sedmice vrijednu 3 miliona eura :rol:
Cak i da je to istina (u sto ne vjerujem 5%) pitanje je zasto bi neko odbio 4-5 puta jacu finansijski ponudu u trenutku kad mu se ovamo trese stolica? Tek bi se sa prosjecnim azerbejdzanskim igracima vidjelo koji je to takticki mag :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 okt 2014, 11:11

Consigliere je napisao/la:
Cak i da je to istina (u sto ne vjerujem 5%) pitanje je zasto bi neko odbio 4-5 puta jacu finansijski ponudu u trenutku kad mu se ovamo trese stolica? Tek bi se sa prosjecnim azerbejdzanskim igracima vidjelo koji je to takticki mag :mrgreen:
Zato što je tvrdoglav k'o mazga. Ostaće na klupi dok matematički ne izgubimo šanse, dotad će odbrojavati bodove koji su u igri i biti siguran u plasman :rol: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 11:13

Bod iz Izraela bi trebao biti odlučujući u borbi za EP!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 okt 2014, 11:15

Na sta je spala nekada 15:a reprezentacija svijeta da joj bod protiv ekipa tipa Vels i Israel bude uspjeh a pobjeda protiv top ekipa kao Belgija nemoguca misija.

Hvala ti Susicu. Bez tebe ovo nebi bilo moguce. :) :salut:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 okt 2014, 11:25

Susic “Gledao sam meč između Rome i Chieva, koji igra u formaciji u kojoj mi vjerovatno nećemo nikada. Oni pokušavaju držati liniju sa tri stopera, a Zukanović je lijevo. Gledao sam utakmicu i vidio kako mu je Ljaljić pobjegao kod drugog pogotka, što se ne smije desiti. Morao mu je ranije ući u šut, a uz Zukanovića, krivicu snosi i golman”,

eto novih izgovora za nepozivanje zukanovica :puke: :puke: :puke:
priprena teren,kad ne moze izvlacit se na to da ne igra za klub ,sad ce bit puno grijesio,ne treba mu jer ne igra istu formaciju :sick: :sick: :puke: :puke:

jednom rjecju tele

doso je sad na novi nivo,sad govori greske u utakmici sto su cinili igraci ,sto ne pogleda tinu ili hadzica pa nam malo saopsti gdje su oni grijesili u svojim utakmicama :crazy:
koji debil je ovaj covjek
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 okt 2014, 11:29

gdje je ovo izjavio ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 okt 2014, 11:30

Ne vjerujem da je to izjavio, mada od njega me više ništa ne čudi
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 okt 2014, 11:34

jel fkt toliko tesko reci, ne zovem ga zbog onog sto se dogodilo prije SP-a
a ne sastavljati izgovore u koje ne bi povjerovali ni klinci iz osnovne ili nas fkt ubleha drzi za narod koji nije previse inteligentan pa fura da ce ovo proci (kad bolje razmislim kod vecine i prolazi sto samo govori kakav je nas narod)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 20 okt 2014, 11:39

sajo10 je napisao/la:Na sta je spala nekada 15:a reprezentacija svijeta da joj bod protiv ekipa tipa Vels i Israel bude uspjeh a pobjeda protiv top ekipa kao Belgija nemoguca misija.

Hvala ti Susicu. Bez tebe ovo nebi bilo moguce. :) :salut:
Slazem se, bez Safeta Susica ne bi bilo moguce da budemo 15. reprezentacija svijeta. :bih:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 11:46

Joj ovdje likova,odmah gdje je izjavio :D Nije nigdje! Ali ako ne pobijedimo Izrael,to će biti glavna spika,ako dođemo do boda,a prije će se desiti da popusimo,a onda cemo vidjet sta i kako dalje! :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 okt 2014, 11:46

Kakva drzava, takav i narod. Da nije zalosno bilo bi smijesno :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 11:50

barca_87 je napisao/la:Susic “Gledao sam meč između Rome i Chieva, koji igra u formaciji u kojoj mi vjerovatno nećemo nikada. Oni pokušavaju držati liniju sa tri stopera, a Zukanović je lijevo. Gledao sam utakmicu i vidio kako mu je Ljaljić pobjegao kod drugog pogotka, što se ne smije desiti. Morao mu je ranije ući u šut, a uz Zukanovića, krivicu snosi i golman”,

eto novih izgovora za nepozivanje zukanovica :puke: :puke: :puke:
priprena teren,kad ne moze izvlacit se na to da ne igra za klub ,sad ce bit puno grijesio,ne treba mu jer ne igra istu formaciju :sick: :sick: :puke: :puke:

jednom rjecju tele

doso je sad na novi nivo,sad govori greske u utakmici sto su cinili igraci ,sto ne pogleda tinu ili hadzica pa nam malo saopsti gdje su oni grijesili u svojim utakmicama :crazy:
koji debil je ovaj covjek
Mislis da je gledao !? :nene:
Nema sansi, ako je uopste ovaj intervju tacan, to mu je neko javio, da iskoristi priliku da popljuje Zukanovica. Da naglasi da Vrancic nema papire..dakle djubre nad djubradima, nitkov i smece, kao i njegovi medijski advokati.
Nije spomenuo kako je Vranjes odigrao ?
Definitivno ga savjetuju domaci "experti", sportsko-politicka mafija iz NFSBiH ! Kako se ponasati prema raji?
Sto si bezoberazniji i veci lazov, to bolje prolazis...
Ostani zlotvore !
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 20 okt 2014, 11:55, ukupno mijenjano 2 puta.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 okt 2014, 11:50

Kad bi ga neki hrabri novinar upitao otvoreno za Zukanovića, da li se vuku repovi iz prošlosti, šta se konkretno desilo, možda bismo i dobili odgovor, bar govor tijela bi nam nešto rekao, kako je to kod njega često slučaj. Ovako on izmišlja izgovore neke, Ervin ćuti o tome i kaže da će se i dalje truditi, a ekipa realno pati. Ovakva reakcija Ervina govori da je on ipak svjestan situacije i očito je donekle kriv.
Novinar sa onog videa je probao, ali nije do kraja izgurao pitanje o Zuki. Trebao je ponoviti ono "je li istina da su igrači bili povrijeđeni njegovom reakcijom", kako li je već bilo i ostatak o Ervinu. Pape je skrenuo na "hajte u Veronu pa ga pitajte" i nastavio o minutaži, a možda je baš u "tom putovanju" odgovor. :hmmmmm:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 20 okt 2014, 11:52

Avazu ni riječi ne treba vjerovati. Uhvaćeni su nedavno u laži sa onim člankom o Hajroviću. To je novina koja Sušiću daje bezrezervnu podršku i svako malo pokušava da osnaži njegovu poziciju na uzdrmanoj selektorskoj stolici. Baš me interesira koji je njihov interes tu.

Što se tiče Osimovog intervjua, reći ću samo: "kasno Marko na Kosovo stiže". :D

Savez je krivac u identičnoj mjeri za ove rezultate - to jest, nedostatak istih - kao i Sušić. Oni su ga odlučili zadržati kada je sve upućivalo na to da mu ne treba dati novi ugovor i kada su sve ankete jasno govorile da je izgubio podršku javnosti. Ali kod nas se uvijek nađe par telećih glava, koje tjeraju svoje bez obzira što sve upućuje da tako više ne može.

No uzaludno je sada o tome pričati. Očekujem da Safetu uruče otkaz u slučaju bilo kojeg rezultata osim pobjede u novembru. To je nešto što se jednostavno mora uraditi kako sve ono što je građeno proteklih nekoliko godina nebi otišlo u ambis. Može se još uvijek izaći iz ove krize, ali moraju se napraviti odlučni potezi, a ne neke polumjere, kao sastanak IO koji je služio za zamazivanje očiju javnosti, a poslije njega opet blijeda partija u Walesu, sa istim sistemom igre.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 okt 2014, 11:56

Glupane,
bez Susica bismo bili i bolji od 15.pozicije, jer da je neko drugi bistriji vodio reprezentaciju, ne bi postavio kriminalne postavke protiv SAD-a, Slovacke, Egipta, Nigerije, Kipra...ti sada samo zakljuci kako?

Svako normalan kritikuje Susica i njegova razmisljanja, od medija, preko "racionalnih" navijaca, pa do strucnjaka poput Ivice Osima i dr., pa i rezultati su protiv Safeta i njegovih besmislenih taktika...i onda se opet nadje neki hajvan poput tebe da ga brani, sto opet samo pokazuje da si gluplji od njega.

Jednom za sva vremena nek se zna, s onakvom ekipom i u onakvoj grupi bi i veci smotanko od Safeta izborio plasman na SP (nikada jacu repku nismo imali, ali je susic ipak unistava), ali za nesto vise i ozbiljnije i jace tekme nam je potreban STRUCNJAK na klupi, a ne amater poput Safeta.

Ko ne vidi sta se desava u poslj.godinu dana i vise (od SAD-a), glup je, to mu ne velim ja, nego sam sebe tako opisuje svojim pisanjem i razmisljanjem.

Hrvati su na vakat otpustili Stimca, nadam se da mi necemo cekati jos isuvise dugo, jer vec je kasno...sreca pa i drugi idu direktno na SP, ali nam je Safet cak i tu poziciju ugrozio.

Ponavljam:
mi smo s ovakvom ekipom trrebali izboriti plasman na EP 2 kola prije kraja, ali zahvaljujuci Safetu trebat ce nam pobjeda u posljednjem kolu protiv Kipra, a mozda ni ona nece biti dovoljna.
Kao sto
Ivica Osim rece: "...izgubili smo autoritet kod ostalih reprezentacija." (zahvaljujuci kome?)

i jos da dodam, koliki je safet necovjek pokazuje i to da nije se udostojio da sam dadne otkaz nakon sramotnog starta kvalifikacija i osvojena samo 2 b od mogucih 9...to se zove LJUDSKI PORAZ... i kako onda podrzavati takvog (ne)insana.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 12:07

Ma nemojte se tu puno sekirati,to je tako, Susic je u talu sa odredjenim ljudima iz saveza, koji ne dopustaju da se smijeni. Trebace dotaci dno, da ga se otjera, a ima tu i politike, iz RS podrzavaju, a oni bas ne bi volili plasman.
Naravno, uvijek se , za par stoja, moze kupiti "novinarsko smece" i to ide tako, krezava masa mu pljesce, dok nas vodi u propast.
Ne cudi me od Arkanovaca Susica .
Davorin Popović, Zdravko Čolić i ja poznavali smo se s Arkanom jer je on bio kum Seada Sušića, brata Safeta Sušića, i on je često dolazio u Sarajevo

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 okt 2014, 12:08

Papčino, lažove, licemjeru, ljigo...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 okt 2014, 12:11

Albanci mu lete iznad glave sa zastavama, a on na bh. forumu o Arkanu. :facepalm: :facepalm:

:kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 12:13

Zukanović i Štilić,vidimo se braćo u kvalifikacijama za SP 2018. Kad budemo imali normalnog selektora !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.