Safet Sušić - Pape

Misir
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Misir » 20 okt 2014, 12:16

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 12:16

storm_raider je napisao/la:Albanci mu lete iznad glave sa zastavama, a on na bh. forumu o Arkanu. :facepalm: :facepalm:

:kafa:
Nek si se i ti javio,ljubitelju zavidovićke eskadrile :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 20 okt 2014, 12:30

barca_87 je napisao/la:Susic “Gledao sam meč između Rome i Chieva, koji igra u formaciji u kojoj mi vjerovatno nećemo nikada. Oni pokušavaju držati liniju sa tri stopera, a Zukanović je lijevo. Gledao sam utakmicu i vidio kako mu je Ljaljić pobjegao kod drugog pogotka, što se ne smije desiti. Morao mu je ranije ući u šut, a uz Zukanovića, krivicu snosi i golman”,

eto novih izgovora za nepozivanje zukanovica :puke: :puke: :puke:
priprena teren,kad ne moze izvlacit se na to da ne igra za klub ,sad ce bit puno grijesio,ne treba mu jer ne igra istu formaciju :sick: :sick: :puke: :puke:

jednom rjecju tele

doso je sad na novi nivo,sad govori greske u utakmici sto su cinili igraci ,sto ne pogleda tinu ili hadzica pa nam malo saopsti gdje su oni grijesili u svojim utakmicama :crazy:
koji debil je ovaj covjek
Podmukli krmak...Koliko je golova Vrsajevic skrivio za Bosnu, krmak?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 okt 2014, 12:33

Umjesto da ide razgovarati sa Marticem, Arslanagicem, Tankovicem, Vrancicem i pokusa vidjeti ima li sta od Scuka jer nam treba jos jedan DM ova kretencina se navalila Zukanovicu na vrat. Imam osjecaj da bi mu rado unistio karijeru samo da ga ne vrati u repku. Smece jedno. Sta hoce reci u ovim zadnjim izjavama u vezi Zukanovica nije mi jasno. Sto nije gledao Vranjesa u Pribramu ili Hadzica kako igra stopera u Sturmu, a cak se ni Sunjic se nije proslavio u zadnjoj utakmici. Ne seljacina se navalio Zuki na vrat. Da li mu Vranjes igra u gigantu to nije ni vazno. Nece lik pozvati nikog ozbiljnog na Tinovu stranu jer ovaj mora igrati. Kako mi se gadi ovaj lik rijecima ne mogu opisati.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 20 okt 2014, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 20 okt 2014, 12:38

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 okt 2014, 12:39

Jeli ima negdje link da je ovo izjavio ili je neko na fejsu provalio, na to me podsjeca... :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 12:41

Consigliere je napisao/la:Jeli ima negdje link da je ovo izjavio ili je neko na fejsu provalio, na to me podsjeca... :hmmmmm:
Gledao sam meč između Rome i Chieva, koji igra u formaciji u kojoj mi vjerovatno nećemo nikada. Oni pokušavaju držati liniju sa tri stopera, a Zukanović je lijevo
Upisi u search i ...
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 12:44

Consigliere je napisao/la:Jeli ima negdje link da je ovo izjavio ili je neko na fejsu provalio, na to me podsjeca... :hmmmmm:
Ima,al' ovdje je zabranjeno objaviti s drugih portala linkove... lako ti je brate naći,prekopiraš jednu Safetovu nebuloznu rečenicu na google i odmah će ti izbaciti orginalni tekst :D

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 okt 2014, 12:47

Potpisnik tih redova je napisao i ovo
Izbornika BiH Safeta Sušića smo upitali da nam prokomentariše i navode pojedinih medija kako je odbio klupu Azerbejdžana.

"Nisam ja ništa odbio. Prvenstveno, nemam menadžera - Milan Ćalasan je moj prijatelj, a ne zastupnik. I istina je da me je pitao da li sam zainteresovan za Azerbejdžan, na što sam ga odmah prekinuo. Moj jedini interes je BiH", kaže selektor zmajeva.

Na kraju, dodajmo i to kako će reprezentacija BiH 31. marta, nakon kvalifikacijskog meča protiv Andore, odigrati i prijateljski meč protiv Austrije u gostima.
Ovdje je je opet objašnjeno kako to fercera sa ponudama, ali znamo da pojedini novinari to vole izokrenuti na ekskluzivu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 12:55

BaDa12 je napisao/la: "Nisam ja ništa odbio. Prvenstveno, nemam menadžera - Milan Ćalasan je moj prijatelj, a ne zastupnik. I istina je da me je pitao da li sam zainteresovan za Azerbejdžan, na što sam ga odmah prekinuo. Moj jedini interes je BiH", kaže selektor zmajeva.

Pa kažem ja kad god je u krizi pojave se ponude i milioni,da li partizanski da li azerbejdžanski :D A sve iste ponude k'o za Barcelonu,Marseille,Iran itd!

Samo budale vjeruju da bi on odbio 3 miliona dolara radi BiH :rol:

Sad će me emir79 napast :D
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 20 okt 2014, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 okt 2014, 12:55

Nasao... Ako je stvarno ovo izjavio za Zuku, ovo je jadno da jadnije ne moze. Opet preko medija komentarise igru igraca.. Ljaljicev gol je golmanov gol, lopta je bukvalno prosla kroz njega u mrezu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 20 okt 2014, 12:56

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 20 okt 2014, 12:58

Idem na trening, s mojim jaranima, Pajom i Čalom, da igram ševe, "na male" i malo izvodimo "slobodnjake"

a poslije... pa zna se idemo na srneca :lol:
Rođeni brato

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 okt 2014, 13:01

rishaaa je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la: "Nisam ja ništa odbio. Prvenstveno, nemam menadžera - Milan Ćalasan je moj prijatelj, a ne zastupnik. I istina je da me je pitao da li sam zainteresovan za Azerbejdžan, na što sam ga odmah prekinuo. Moj jedini interes je BiH", kaže selektor zmajeva.

Pa kažem ja kad god je u krizi pojave se ponude i milioni,da li partizanski da li azerbejdžanski :D A sve iste ponude k'o za Barcelonu,Marseille,Iran itd!

Samo budale vjeruju da bi on odbio 3 miliona dolara radi BiH :rol:

Sad će me emir79 napast :D
Safet Sušić: Odbio sam Iran!
Iran: "I don"t know about anyone in FFIRI contacting Susic.

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 13:07

slika

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 okt 2014, 13:09

rishaaa je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Albanci mu lete iznad glave sa zastavama, a on na bh. forumu o Arkanu. :facepalm: :facepalm:

Eh, kako se javljaju ovi sa dronovima iznad glava. :mrgreen:
Evo poruka od 'ogara:

slika
Nije lako danas pored svih tih zastava. :kafa:

@risha,
Ja uopste nisam za Papeta, fulao si debelo, ljubitelju. :kafa:
Ali sam protiv ovih 'ogara, dusebriznika i slicnih. Ako je on bio najbrzi crvic, covjek se zapita kakva je to bila mutirana konkurencija. Pazi glavu 'ogare eto zastave. :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 13:19

storm_raider je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:

Eh, kako se javljaju ovi sa dronovima iznad glava. :mrgreen:
Evo poruka od 'ogara:

slika
Nije lako danas pored svih tih zastava. :kafa:

@risha,
Ja uopste nisam za Papeta, fulao si debelo, ljubitelju. :kafa:
Ali sam protiv ovih 'ogara, dusebriznika i slicnih. Ako je on bio najbrzi crvic, covjek se zapita kakva je to bila mutirana konkurencija. Pazi glavu 'ogare eto zastave. :kafa:
A sada cu te poceti prijavljivati za primitivizam, nacionalizam i objavljivanje PP ! :)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 okt 2014, 13:22

Kakav nacionalizam? Ti si prijavljen zbog psovanja u porukama vec. Dobro si se nasao i u tome 'nacionalizam'. Hajde da ne smaramo ljude, mnogo mudriji od tebe su bili banovani zbog tih provokacija. Siptomaticno je da ti je zasmetao komentar o zastavama, pa kada vec gubis vrijeme u zivotu, onda si odlucio da ga gubis na bh. forumu? Pape nije selektor za BiH, ali ovo je tvoja zemlja isto kao sto je moja ta tvoja. Da ne spominjem komentarisanje o Arkanu na prosloj strani, lako je Bosnju zavaditi jelde, pa se nadas da ce se neko upaliti? A kada spomenem dronove, stizu poruke u kojima psujes. Miran. :kafa:
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 20 okt 2014, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 okt 2014, 13:24

Srami se Safete jos jednom ako si izjavio ovo za Zukanovica

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 okt 2014, 13:31

@Rižoni, ne treba te emir napadati, ja ću ti reći da nisi (ili se praviš da nisi) shvatio poentu. Već je par puta objašnjeno kako ide to sa ponudama, menadžerima, pitanjima, ali naši ljudi neće da čitaju ono što im se da, nego sve svode pod jednu riječ: senzacija. I onda je igrač kriv što "ga hoće Barcelona", Pape kriv što "Iran pojma nema ni o kakvoj ponudi" i slično.
Ne moram valjda sad tražiti onu priču kako nastaje trač u Bosni, od jedne sasvim normalne rečenice nastane totalno okrenuta.
A, drugi je par cipela razlog takvih senzacionalnih naslova i redova. No, i nakon što se ljudi objasne i demantuju ili potvrde te priče, puk i dalje svira po svome. To je sve.

Nego, pustimo mi to sve, de mi reci kako Badi podnosi promjenu vremena? Haman da je zahladilo. :(
Pored svih tvojih nickova, od prvog dana sam pročitala Riža, i tako ćeš biti uz razne varijacije, ne zamjeri. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.