FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stani ba, zar nije utakmica u srijedu (22.10) a ne sutra (21.10) kako piše na SS.ba
Utorak ili srijeda?
Utorak ili srijeda?
Sutra.
Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo odigrana u subotu pod Bijelim Brijegom prošla je bez ikakvih incidenata.
S tim u vezi iz FK Sarajeva su uputili zahvalnicu HŠK Zrinjski u kojoj stoji:
Poštovani,
Ovim putem Vam se u ime kolektiva FK Sarajevo želimo zahvaliti na organizaciji i dočeku ekipe, delegacija i navijača našeg kluba na utakmici XI kola BH Telecom Premijer Lige BiH 14/15 odigrane u subotu, 18.10.2014. godine između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na stadionu "Pod Bijelim Brijegom" u Mostaru.

Poštovani,
Ovim putem Vam se u ime kolektiva FK Sarajevo želimo zahvaliti na organizaciji i dočeku ekipe, delegacija i navijača našeg kluba na utakmici XI kola BH Telecom Premijer Lige BiH 14/15 odigrane u subotu, 18.10.2014. godine između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na stadionu "Pod Bijelim Brijegom" u Mostaru.

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Nije sve tako bijelo kao što ti vidiš.crnov je napisao/la:Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo odigrana u subotu pod Bijelim Brijegom prošla je bez ikakvih incidenata.
Poštovani,
![]()
SRETAN BROJ - 1725
Pozdrav bordo braćo, evo i ja se vratio malo iz Banovića.
Da nešto malo kažem o ovoj utakmici sa Zrinjskim, pa dobar je i bod, al moglo je vala i 3 biti. Deji svaka čast na penalu, Amer odigro odlično nakon dugo vremena, nadam se da će takav i ostati. Duljević, pa momak se zajebava sa svim odbranama ove lige, još samo da skonta da bi nekad trebalo i dodati i bit će još bolji. Bilbija, pa tačno mi žao momka, neće ga gol pa neće.
Leon Benko, ajde dolazi već više
Mehoooo Kodrooo

Da nešto malo kažem o ovoj utakmici sa Zrinjskim, pa dobar je i bod, al moglo je vala i 3 biti. Deji svaka čast na penalu, Amer odigro odlično nakon dugo vremena, nadam se da će takav i ostati. Duljević, pa momak se zajebava sa svim odbranama ove lige, još samo da skonta da bi nekad trebalo i dodati i bit će još bolji. Bilbija, pa tačno mi žao momka, neće ga gol pa neće.
Leon Benko, ajde dolazi već više

Mehoooo Kodrooo

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
naravnoBuzdovan je napisao/la:Jesil na ovo mislio:BitiSrcemVezan je napisao/la:Raja, ima li neko izvjestaj od derbija iz sezone kada smo bili prvaci i dobili tada na kosevu strumfove 2 1, sjecam se dobro Kurto dao pobjedonosni go a oni poveli bili preko Dialibe iz nekakvog slobodnjaka nesto, i to na gol ispred juga. Ako ko ima da mi upload-uje ili posalje link ako vec ima taj izvjestaj na netu, bio bih zahvalan

1946
Odlican tekst . http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/je-li- ... u-bih/1931" onclick="window.open(this.href);return false;
- molotovljev
To je to, konacno da krenemo sa pricom o rekonstrukciji Koseva. Ne treba da ostane samo na ovom tekstu,selfmade je napisao/la:Odlican tekst . http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/je-li- ... u-bih/1931" onclick="window.open(this.href);return false;
nego iz dan u dan da pricamo, vrsimo pritisak na nadlezne da vec jednom dobijemo moderan stadion.
Nas stari drug...

F.K.SARAJEVO
Znam da ce me sad svi napasti, ali stadion ako se bude pravio ikad, pravit ce se na drugoj lokaciji i ja sa tim nemam problem. Ako je Bayern mogao seliti, ne vidim razlog da i mi isto ne uradimo. I onako je Kosevo na poprilicno nezgodnoj lokaciji za vecinu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Skupa je to investicija burazeru, ni Tan sam to ne moze izvesto. Trebaju jaki investitori, na nasim prostorima gradnja novog stadiona je po meni pucanj u sljepocnicu, pogotovo ako nema potrebe za tim, kod vas bas i nema. Rekonstrukcija Koseva, ne totalna jer uopste nema potrebe za tim, je vec druga prica, to sigurno moze ako i grad malo pogura.Aragon je napisao/la:Znam da ce me sad svi napasti, ali stadion ako se bude pravio ikad, pravit ce se na drugoj lokaciji i ja sa tim nemam problem. Ako je Bayern mogao seliti, ne vidim razlog da i mi isto ne uradimo. I onako je Kosevo na poprilicno nezgodnoj lokaciji za vecinu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Može Tan, ali realno što bi? 
Dok trenutne garniture vladaju ovom državom možemo sanjati o nekim stadionima, i vi, a i mi.

Dok trenutne garniture vladaju ovom državom možemo sanjati o nekim stadionima, i vi, a i mi.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma nista od toga zadugo, ali jeftinija bi bila nova gradnja nego kvalitetna rekonstrukcija. Kad kazem kvalitetna mislim na to da se Kosevo mora haman iz temelja mijenjati.Rooney88 je napisao/la:Skupa je to investicija burazeru, ni Tan sam to ne moze izvesto. Trebaju jaki investitori, na nasim prostorima gradnja novog stadiona je po meni pucanj u sljepocnicu, pogotovo ako nema potrebe za tim, kod vas bas i nema. Rekonstrukcija Koseva, ne totalna jer uopste nema potrebe za tim, je vec druga prica, to sigurno moze ako i grad malo pogura.Aragon je napisao/la:Znam da ce me sad svi napasti, ali stadion ako se bude pravio ikad, pravit ce se na drugoj lokaciji i ja sa tim nemam problem. Ako je Bayern mogao seliti, ne vidim razlog da i mi isto ne uradimo. I onako je Kosevo na poprilicno nezgodnoj lokaciji za vecinu.
Ako pricamo o nekim sitnim korekcijama i radovima, onda ok.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- molotovljev
Pa... bez ikakve potrebe kontriras, odnosno potenciras pricu o stadionu na drugoj lokaciji, jer ako sam dobroAragon je napisao/la:Znam da ce me sad svi napasti, ali stadion ako se bude pravio ikad, pravit ce se na drugoj lokaciji i ja sa tim nemam problem. Ako je Bayern mogao seliti, ne vidim razlog da i mi isto ne uradimo. I onako je Kosevo na poprilicno nezgodnoj lokaciji za vecinu.
zapazio to bi bila neka tvoja zelja. U tekstu ne pise o stadionu na drugoj lokaciji, niti je predstavljeno kao
anketno pitanje, nego je potpuno jasno da se radi na rekonstrukciji Koseva.
I zaista bih volio da vec sada prestanemo sa diskusijom na tu temu, zamolicu te da pisemo iskljucivo o Kosevu,
dakle samo o onome sto pise u tekstu ..
F.K.SARAJEVO
Pa i ne bas, ne vjerujem da Kosevu treba rekonstrukcija od temelja. To su mi vise nekako price za malu djecu gdje se biraju razlozi zasto se ne krene sa nekim radovima. U FKS logicno nece nista ozbiljnije raditi po tom pitanju jer nema smisla ulagati u objekat neke velike novce ako isti nije tvoj, bar ja ne vidim potrebu i to je pametno s vase strane. A i ne znam vala gdje bi taj novi, pricamo onako, stadion bio gradjen?
Ionako sva slobodna mjesta u SA odose trznim centrima. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Rekonstrukcijom Koseva bi dobio samo skup stadion koji opet nije fudbalski stadion, kao sto je onaj u Skoplju i to je maximum. Jedna arena od 20 000 do 25 000 mjesta bi bila idealno rijesenje za ovaj grad. Idealna lokacija? Bilo gdje samo da je lako dostupna gradskim prevozom.molotovljev je napisao/la:Pa... bez ikakve potrebe kontriras, odnosno potenciras pricu o stadionu na drugoj lokaciji, jer ako sam dobroAragon je napisao/la:Znam da ce me sad svi napasti, ali stadion ako se bude pravio ikad, pravit ce se na drugoj lokaciji i ja sa tim nemam problem. Ako je Bayern mogao seliti, ne vidim razlog da i mi isto ne uradimo. I onako je Kosevo na poprilicno nezgodnoj lokaciji za vecinu.
zapazio to bi bila neka tvoja zelja. U tekstu ne pise o stadionu na drugoj lokaciji, niti je predstavljeno kao
I zaista bih volio da vec sada prestanemo sa diskusijom na tu temu, zamolicu te da pisemo iskljucivo o Kosevu,
Mah.. Najlakše je uzeti koncesiju na recimo 100 godina, ali nema finansijske računice.Rooney88 je napisao/la:Pa i ne bas, ne vjerujem da Kosevu treba rekonstrukcija od temelja. To su mi vise nekako price za malu djecu gdje se biraju razlozi zasto se ne krene sa nekim radovima. U FKS logicno nece nista ozbiljnije raditi po tom pitanju jer nema smisla ulagati u objekat neke velike novce ako isti nije tvoj, bar ja ne vidim potrebu i to je pametno s vase strane. A i ne znam vala gdje bi taj novi, pricamo onako, stadion bio gradjen?Ionako sva slobodna mjesta u SA odose trznim centrima.

- Evolution87
- Kontakt:
Za pocetak prvo treba napraviti plan rekonstrukcije Koseva i onda se baciti u potragu za investitorima, vjerovatno bi dobili i neku marku od UEFE, pa mozda i drzave. Uz stadion izgraditi i neke pratece objekte koji bi radili svaki dan te samim tim donosili kakve-takve prihode.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- molotovljev
Ne slazem se... ne, ne. Pricamo o modernom stadionu a ti kazes da to opet ne bi bio fudbalsk stadion.Aragon je napisao/la:Rekonstrukcijom Koseva bi dobio samo skup stadion koji opet nije fudbalski stadion, kao sto je onaj u Skoplju i to je maximum. Jedna arena od 20 000 do 25 000 mjesta bi bila idealno rijesenje za ovaj grad. Idealna lokacija? Bilo gdje samo da je lako dostupna gradskim prevozom.molotovljev je napisao/la:Pa... bez ikakve potrebe kontriras, odnosno potenciras pricu o stadionu na drugoj lokaciji, jer ako sam dobroAragon je napisao/la:Znam da ce me sad svi napasti, ali stadion ako se bude pravio ikad, pravit ce se na drugoj lokaciji i ja sa tim nemam problem. Ako je Bayern mogao seliti, ne vidim razlog da i mi isto ne uradimo. I onako je Kosevo na poprilicno nezgodnoj lokaciji za vecinu.
Ne razumijem... takodje i o broju sjedecih mjesta se ne slazem, cak mislim da na postojecih 36.000 treba
dodati 5 do 6.000.
F.K.SARAJEVO
Ali posto od svega toga nece biti nista narednih bar dvadeset godina, mozemo odmah prestati sa ovom pricom. Prisiljeni smo jos dugo gledati fudbal na ovim i vise nego nesalovnim stadionima. Gledao sam sad utakmicu Zeljo-Velez, Grbavica fakat djeluje tuzno. Kosevo na sve vise lici nego na fudbalski stadion, uslovi za doci i provesti ugodno par sati si nikakvi.
- molotovljev
Plan vec postoji, cak i maketa novog Koseva. Znaci VRHEvolution87 je napisao/la:Za pocetak prvo treba napraviti plan rekonstrukcije Koseva i onda se baciti u potragu za investitorima, vjerovatno bi dobili i neku marku od UEFE, pa mozda i drzave. Uz stadion izgraditi i neke pratece objekte koji bi radili svaki dan te samim tim donosili kakve-takve prihode.
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Dave, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Haksss, jurisicduska, keli, Napapijri, NazorUso, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem, Tatamata1946, tuitamo, ubipara, Vanja8 i 109 gostiju.