HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

aS_Roma

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la aS_Roma » 20 okt 2014, 11:20

crnov je napisao/la:Travnik pobjediti,dolazi nam los Celik zatim gostovanje soldinom Olimpicu gdje se moze igrati otovreno i dolaze nam opet rivali sa Pecare gdje ce ta utakmica vjerovatno odlucivati o prvaku jesenjeg dijela,nakon ovih utakmica imamo po meni lagan raspored gdje proljetni dio (tko ziv a tko mrtva :urnebes: ) otvaramo sa dvije domace utakmice protiv Slavije i Drine ,zatim gostovanje Radniku ,dolazi Zeljo,pa gosti Vitezu,dolazi Sloboda pa idemo Zvijezdi te utakmica sa Borcem nekih 8 kola na proljece gdje ovakvom igrom nebi trebali izgubiti niti jednu utakmicu ,sve do Veleza nemamo ozbiljnije gostovanje a i oni ce na proljece vjerovatno tada biti u rasulu i nama ce utakmica biti bitnija,znaci veoma dobar raspored sa odlicno do sada ucinjenim daje veliku nadu da se titula opet moze osvojiti,naravno cilj je izlazak u europu ali ako nam se pruzi prilika kao lani ne sumnjam da ce je momci iskoristiti!
Oporavak Brkovica i Zlatica ce nam jako znaciti !

Mogli bi opet biti sampioni! :bih:
Koliko vama u drugom dijelu ide raspored na ruku, hajmo reci da i Sarajevu ide, jer cem jedino tesko gostovanje imati Velezu, a svi dolaze , ako budemo recimo na -3 boda na polusezoni, onda smo mi u boljem polozaju :D

A tako i tako gostovanja ekipama kao sto su Drina, Čelik, Sloboda itd u drugom dijelu ce biti najteza, bodovi spasa ce svima trebati, al kako god, zadnje ce kolo ce odluciti prvaka ja mislim...

Odsluškivat ce se kao u Premiershipu rezultat ..
Zadnje kolo , Sarajevo - Sloboda , Široki - Zrinjski :P :P

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 20 okt 2014, 12:27

aS_Roma je napisao/la:
crnov je napisao/la:Travnik pobjediti,dolazi nam los Celik zatim gostovanje soldinom Olimpicu gdje se moze igrati otovreno i dolaze nam opet rivali sa Pecare gdje ce ta utakmica vjerovatno odlucivati o prvaku jesenjeg dijela,nakon ovih utakmica imamo po meni lagan raspored gdje proljetni dio (tko ziv a tko mrtva :urnebes: ) otvaramo sa dvije domace utakmice protiv Slavije i Drine ,zatim gostovanje Radniku ,dolazi Zeljo,pa gosti Vitezu,dolazi Sloboda pa idemo Zvijezdi te utakmica sa Borcem nekih 8 kola na proljece gdje ovakvom igrom nebi trebali izgubiti niti jednu utakmicu ,sve do Veleza nemamo ozbiljnije gostovanje a i oni ce na proljece vjerovatno tada biti u rasulu i nama ce utakmica biti bitnija,znaci veoma dobar raspored sa odlicno do sada ucinjenim daje veliku nadu da se titula opet moze osvojiti,naravno cilj je izlazak u europu ali ako nam se pruzi prilika kao lani ne sumnjam da ce je momci iskoristiti!
Oporavak Brkovica i Zlatica ce nam jako znaciti !

Mogli bi opet biti sampioni! :bih:
Koliko vama u drugom dijelu ide raspored na ruku, hajmo reci da i Sarajevu ide, jer cem jedino tesko gostovanje imati Velezu, a svi dolaze , ako budemo recimo na -3 boda na polusezoni, onda smo mi u boljem polozaju :D

A tako i tako gostovanja ekipama kao sto su Drina, Čelik, Sloboda itd u drugom dijelu ce biti najteza, bodovi spasa ce svima trebati, al kako god, zadnje ce kolo ce odluciti prvaka ja mislim...

Odsluškivat ce se kao u Premiershipu rezultat ..
Zadnje kolo , Sarajevo - Sloboda , Široki - Zrinjski :P :P
Ja sam mislio da će četvorka odlučivat o vrhu, ali me Olimpik iznenadio, a Velež razočarao, tako da evropa će se riješit par kola prije kraja a prvenstvo auuuu :zviz:
I have a dream

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la amorovski » 20 okt 2014, 14:27

crnov je napisao/la:slika

slika

slika

slika

:opaopa:
Odlična posjeta. Taman. Off pitanje, jel veća posjeta u subotu bila nego na zadnjem vašem gradskom derbiju? Čisto informativno..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 20 okt 2014, 15:36

amorovski je napisao/la: Odlična posjeta. Taman. Off pitanje, jel veća posjeta u subotu bila nego na zadnjem vašem gradskom derbiju? Čisto informativno..

Tu je to negdje.. iako na sluzbenoj stranici saveza stoji da je vise gledatelja bilo na utakmici sa sarajevom, moja procjena je da je ipak bilo vise ljudi protiv veleza.. Protiv sarajeva 4500 a veleza od 5000 do 5500...
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 20 okt 2014, 15:51

rondo je napisao/la:
amorovski je napisao/la: Odlična posjeta. Taman. Off pitanje, jel veća posjeta u subotu bila nego na zadnjem vašem gradskom derbiju? Čisto informativno..

Tu je to negdje.. iako na sluzbenoj stranici saveza stoji da je vise gledatelja bilo na utakmici sa sarajevom, moja procjena je da je ipak bilo vise ljudi protiv veleza.. Protiv sarajeva 4500 a veleza od 5000 do 5500...
Hvala na odgovoru.. Sretno u nastavku sezone..

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 20 okt 2014, 17:00

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo odigrana u subotu pod Bijelim Brijegom prošla je bez ikakvih incidenata.

S tim u vezi iz FK Sarajeva su uputili zahvalnicu HŠK Zrinjski u kojoj stoji:

Poštovani,

Ovim putem Vam se u ime kolektiva FK Sarajevo želimo zahvaliti na organizaciji i dočeku ekipe, delegacija i navijača našeg kluba na utakmici XI kola BH Telecom Premijer Lige BiH 14/15 odigrane u subotu, 18.10.2014. godine između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na stadionu "Pod Bijelim Brijegom" u Mostaru.

:tokralju:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 20 okt 2014, 17:04

Radosav Aleksić već je bivši, Ivan Mamić također, Marko Basara “rekreativno” trenira čekajući istek ugovora, a čini se da je Branko Karačić prekrižio još jednog igrača koji je pod Bijeli brijeg stigao u zimskom prijelaznom roku prošle sezone.

Naime, nakon što se nije našao na popisu kandidata za utakmicu protiv Mladosti, Danijel Stojanović izvan kombinacija je ostao i za derbi protiv Sarajeva, a vidjet ćemo hoće li završnica jeseni nešto promijeniti kada je njegov status u pitanju, piše danas Dnevni list.

U Mostaru je subotu bio i Zoran Brković, koji je već osam mjeseci izvan terena. On je ligamente koljena ozlijedio još krajem veljače, a na terenu ga ne treba očekivati prije proljeća.

“Ozljeda polako postaje prošlost. Uskoro ću se priključiti treninzima momčadi, ali s obzirom kako prvi dio sezone završava za mjesec dana, već odavno sam se pomirio da ću na teren tek u proljetnom dijelu sezone”, izjavio je za Dnevni list Brković, koji je prošle sezone do ozljede bio prvi Karačićev izbor na desnom boku.

slika
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 20 okt 2014, 19:05

crnov je napisao/la:Radosav Aleksić već je bivši, Ivan Mamić također, Marko Basara “rekreativno” trenira čekajući istek ugovora, a čini se da je Branko Karačić prekrižio još jednog igrača koji je pod Bijeli brijeg stigao u zimskom prijelaznom roku prošle sezone.

Naime, nakon što se nije našao na popisu kandidata za utakmicu protiv Mladosti, Danijel Stojanović izvan kombinacija je ostao i za derbi protiv Sarajeva, a vidjet ćemo hoće li završnica jeseni nešto promijeniti kada je njegov status u pitanju, piše danas Dnevni list.

U Mostaru je subotu bio i Zoran Brković, koji je već osam mjeseci izvan terena. On je ligamente koljena ozlijedio još krajem veljače, a na terenu ga ne treba očekivati prije proljeća.

“Ozljeda polako postaje prošlost. Uskoro ću se priključiti treninzima momčadi, ali s obzirom kako prvi dio sezone završava za mjesec dana, već odavno sam se pomirio da ću na teren tek u proljetnom dijelu sezone”, izjavio je za Dnevni list Brković, koji je prošle sezone do ozljede bio prvi Karačićev izbor na desnom boku.

slika
Ne znam unutarnje relacije ali meni je Stoja vrlo dobar igrac.Trenutno nije 100% spreman ali ja ga se ne bih tako lako rijesio.Imao je i ove sezone dobrih tekmi a onaj penal koji je napravljen na njemu protiv Sirokog nam je donio titulu.Ponavljam ne znam sta se dogadja u svlacionici ali ovo mi se ne svidja iako je dosad atmosfera bila ok.Valjda se nece dogoditi neki veci potresi.

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 20 okt 2014, 21:45

A šta bi onda trebao reći za Duraka i Sušića

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 21 okt 2014, 13:15

Igra ko zasluži kod Brane, bar je dosad bilo tako...
Evo sad uzvrat kupa pa neka se pokažu sigurno će biti miješanja sastava.
;)
I have a dream

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 21 okt 2014, 20:22

westherc je napisao/la:Igra ko zasluži kod Brane, bar je dosad bilo tako...
;)
nemam ništa protiv brane i najvjerovatnije je tako da igraju najbolji i najspremniji ali BASARA > mile pehar , da nije tako niko me nemože uvjerit .

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 22 okt 2014, 16:26

3 gola radeljića

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 22 okt 2014, 17:23

primasquadra je napisao/la:
westherc je napisao/la:Igra ko zasluži kod Brane, bar je dosad bilo tako...
;)
nemam ništa protiv brane i najvjerovatnije je tako da igraju najbolji i najspremniji ali BASARA > mile pehar , da nije tako niko me nemože uvjerit .
Ja se naprimjer ne mogu složiti s ovime.
Ja ću uvijek izabrati Ivicu Olića ispred bilo kojeg virtuoza nogometne igre ako taj virtuoz jedino što radi gleda sebe, svoju frizuru, kako će zabiti gol i ako ne igra defanzivu.
Ja sam uvjeren da bi primali puno više golova da Basara igra jer taj čovjek ne zna za riječ - obrana i bio bi nam propuh po desnoj strani konstantno.

Nego, nazad na bitne stvari - kad je ždrijeb za Kup za sljedeće kolo?

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 22 okt 2014, 17:56

Vidim igrali Galić i Jozić.Kako su se snašli?
Drago mi je zbog Zlatića , znači povreda je sanirana ali i zbog Stojanovića koji je ipak još u timu. :thumbup:

Uvijek sam govorio da je Radeljić naš Peter Crouch :lol: :clap:
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 22 okt 2014, 18:21

acovic2 je napisao/la:Vidim igrali Galić i Jozić.Kako su se snašli?
Drago mi je zbog Zlatića , znači povreda je sanirana ali i zbog Stojanovića koji je ipak još u timu. :thumbup:

Uvijek sam govorio da je Radeljić naš Peter Crouch :lol: :clap:
Malci solidno odigrali,meni osobno posebno Galić :thumbup: vrlo dobar,Mile danas igro ko Ronaldinho iz najboljih dana :lol: :lol: ,Stoja danas vala iskreno pokazo zašto ga Brana ne stavlja pa nije čovjek 3 puta dobro centrirao a imao je bezbroj prilika,Anto je zmaj kako trpa treba ga umjesto Kreše stavljat na špic,Sloga ne loša momčad,čak su imali 2 vrlo dobre prilike da povedu,prvo se Tirić poskliznuo,ali su naši izblokirali drugi put 1 vs 1 kad su pogodili Tirića u glavu,sve u svemu rutinski odrađeno sa potpuno 2 postavom,samo je Mumin igro iz prve,drago mi je i da je Pavle napokon zaigro.Sada gostovanje u Travniku a teren će sudeći po vremenu koje vlada biti nikakav,ali opet moramo zabilježiti 3 boda kako god znamo i umijemo.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 22 okt 2014, 18:38

Rutinski odrađena utakmica,Radeljić proradio,nametnuo se kao alternativa Nikoliću;)
Sloga simpatična ekipa,neka im bude sretno do puta za prvu ligu...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 22 okt 2014, 19:26

solidan ovaj Galić, koliko je godina momku ?

Radeljić u stilu Coste :lol:

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 22 okt 2014, 19:37

Ko je uso s klupe jeli igrao durak ?

sebalos
Kontakt:

Post Postao/la sebalos » 22 okt 2014, 19:42

johnnyyK je napisao/la:solidan ovaj Galić, koliko je godina momku ?

Ima 19 g izlazna generacija juniora...

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 22 okt 2014, 19:43

johnnyyK je napisao/la:solidan ovaj Galić, koliko je godina momku ?

95. godište je dečko

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.