Koliko vama u drugom dijelu ide raspored na ruku, hajmo reci da i Sarajevu ide, jer cem jedino tesko gostovanje imati Velezu, a svi dolaze , ako budemo recimo na -3 boda na polusezoni, onda smo mi u boljem polozajucrnov je napisao/la:Travnik pobjediti,dolazi nam los Celik zatim gostovanje soldinom Olimpicu gdje se moze igrati otovreno i dolaze nam opet rivali sa Pecare gdje ce ta utakmica vjerovatno odlucivati o prvaku jesenjeg dijela,nakon ovih utakmica imamo po meni lagan raspored gdje proljetni dio (tko ziv a tko mrtva) otvaramo sa dvije domace utakmice protiv Slavije i Drine ,zatim gostovanje Radniku ,dolazi Zeljo,pa gosti Vitezu,dolazi Sloboda pa idemo Zvijezdi te utakmica sa Borcem nekih 8 kola na proljece gdje ovakvom igrom nebi trebali izgubiti niti jednu utakmicu ,sve do Veleza nemamo ozbiljnije gostovanje a i oni ce na proljece vjerovatno tada biti u rasulu i nama ce utakmica biti bitnija,znaci veoma dobar raspored sa odlicno do sada ucinjenim daje veliku nadu da se titula opet moze osvojiti,naravno cilj je izlazak u europu ali ako nam se pruzi prilika kao lani ne sumnjam da ce je momci iskoristiti!
Oporavak Brkovica i Zlatica ce nam jako znaciti !
Mogli bi opet biti sampioni!

A tako i tako gostovanja ekipama kao sto su Drina, Čelik, Sloboda itd u drugom dijelu ce biti najteza, bodovi spasa ce svima trebati, al kako god, zadnje ce kolo ce odluciti prvaka ja mislim...
Odsluškivat ce se kao u Premiershipu rezultat ..
Zadnje kolo , Sarajevo - Sloboda , Široki - Zrinjski