FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

begipasha
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la begipasha » 20 okt 2014, 16:40

Stani ba, zar nije utakmica u srijedu (22.10) a ne sutra (21.10) kako piše na SS.ba

Utorak ili srijeda?

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 20 okt 2014, 16:43

Sutra.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 20 okt 2014, 16:57

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo odigrana u subotu pod Bijelim Brijegom prošla je bez ikakvih incidenata.

S tim u vezi iz FK Sarajeva su uputili zahvalnicu HŠK Zrinjski u kojoj stoji:

Poštovani,

Ovim putem Vam se u ime kolektiva FK Sarajevo želimo zahvaliti na organizaciji i dočeku ekipe, delegacija i navijača našeg kluba na utakmici XI kola BH Telecom Premijer Lige BiH 14/15 odigrane u subotu, 18.10.2014. godine između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na stadionu "Pod Bijelim Brijegom" u Mostaru.

:bow: :clap:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 okt 2014, 17:04

crnov je napisao/la:Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo odigrana u subotu pod Bijelim Brijegom prošla je bez ikakvih incidenata.

S tim u vezi iz FK Sarajeva su uputili zahvalnicu HŠK Zrinjski u kojoj stoji:

Poštovani,

Ovim putem Vam se u ime kolektiva FK Sarajevo želimo zahvaliti na organizaciji i dočeku ekipe, delegacija i navijača našeg kluba na utakmici XI kola BH Telecom Premijer Lige BiH 14/15 odigrane u subotu, 18.10.2014. godine između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo na stadionu "Pod Bijelim Brijegom" u Mostaru.

:bow: :clap:
Nije sve tako bijelo kao što ti vidiš.
SRETAN BROJ - 1725

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 okt 2014, 17:10

Pozdrav bordo braćo, evo i ja se vratio malo iz Banovića. :rol:

Da nešto malo kažem o ovoj utakmici sa Zrinjskim, pa dobar je i bod, al moglo je vala i 3 biti. Deji svaka čast na penalu, Amer odigro odlično nakon dugo vremena, nadam se da će takav i ostati. Duljević, pa momak se zajebava sa svim odbranama ove lige, još samo da skonta da bi nekad trebalo i dodati i bit će još bolji. Bilbija, pa tačno mi žao momka, neće ga gol pa neće.

Leon Benko, ajde dolazi već više :D

Mehoooo Kodrooo :thumbup:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 okt 2014, 18:34

Buzdovan je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Raja, ima li neko izvjestaj od derbija iz sezone kada smo bili prvaci i dobili tada na kosevu strumfove 2 1, sjecam se dobro Kurto dao pobjedonosni go a oni poveli bili preko Dialibe iz nekakvog slobodnjaka nesto, i to na gol ispred juga :) . Ako ko ima da mi upload-uje ili posalje link ako vec ima taj izvjestaj na netu, bio bih zahvalan :bih:
Jesil na ovo mislio:
naravno :thumbup: hvala burazeru
1946

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 20 okt 2014, 18:36

Odlican tekst . http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/je-li- ... u-bih/1931" onclick="window.open(this.href);return false;

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 okt 2014, 18:48

selfmade je napisao/la:Odlican tekst . http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/je-li- ... u-bih/1931" onclick="window.open(this.href);return false;
To je to, konacno da krenemo sa pricom o rekonstrukciji Koseva. Ne treba da ostane samo na ovom tekstu,
nego iz dan u dan da pricamo, vrsimo pritisak na nadlezne da vec jednom dobijemo moderan stadion.

Nas stari drug... :thumbup:
F.K.SARAJEVO

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 okt 2014, 19:24

Znam da ce me sad svi napasti, ali stadion ako se bude pravio ikad, pravit ce se na drugoj lokaciji i ja sa tim nemam problem. Ako je Bayern mogao seliti, ne vidim razlog da i mi isto ne uradimo. I onako je Kosevo na poprilicno nezgodnoj lokaciji za vecinu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 okt 2014, 19:28

Aragon je napisao/la:Znam da ce me sad svi napasti, ali stadion ako se bude pravio ikad, pravit ce se na drugoj lokaciji i ja sa tim nemam problem. Ako je Bayern mogao seliti, ne vidim razlog da i mi isto ne uradimo. I onako je Kosevo na poprilicno nezgodnoj lokaciji za vecinu.
Skupa je to investicija burazeru, ni Tan sam to ne moze izvesto. Trebaju jaki investitori, na nasim prostorima gradnja novog stadiona je po meni pucanj u sljepocnicu, pogotovo ako nema potrebe za tim, kod vas bas i nema. Rekonstrukcija Koseva, ne totalna jer uopste nema potrebe za tim, je vec druga prica, to sigurno moze ako i grad malo pogura.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 20 okt 2014, 19:30

Može Tan, ali realno što bi? :mrgreen:

Dok trenutne garniture vladaju ovom državom možemo sanjati o nekim stadionima, i vi, a i mi.

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 20 okt 2014, 19:30

Rooney88 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Znam da ce me sad svi napasti, ali stadion ako se bude pravio ikad, pravit ce se na drugoj lokaciji i ja sa tim nemam problem. Ako je Bayern mogao seliti, ne vidim razlog da i mi isto ne uradimo. I onako je Kosevo na poprilicno nezgodnoj lokaciji za vecinu.
Skupa je to investicija burazeru, ni Tan sam to ne moze izvesto. Trebaju jaki investitori, na nasim prostorima gradnja novog stadiona je po meni pucanj u sljepocnicu, pogotovo ako nema potrebe za tim, kod vas bas i nema. Rekonstrukcija Koseva, ne totalna jer uopste nema potrebe za tim, je vec druga prica, to sigurno moze ako i grad malo pogura.
Ma nista od toga zadugo, ali jeftinija bi bila nova gradnja nego kvalitetna rekonstrukcija. Kad kazem kvalitetna mislim na to da se Kosevo mora haman iz temelja mijenjati.
Ako pricamo o nekim sitnim korekcijama i radovima, onda ok.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 okt 2014, 19:32

Pa... bez ikakve potrebe kontriras, odnosno potenciras pricu o stadionu na drugoj lokaciji, jer ako sam dobro
zapazio to bi bila neka tvoja zelja. U tekstu ne pise o stadionu na drugoj lokaciji, niti je predstavljeno kao
anketno pitanje, nego je potpuno jasno da se radi na rekonstrukciji Koseva.
I zaista bih volio da vec sada prestanemo sa diskusijom na tu temu, zamolicu te da pisemo iskljucivo o Kosevu,
dakle samo o onome sto pise u tekstu ..
F.K.SARAJEVO

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 okt 2014, 19:35

Pa i ne bas, ne vjerujem da Kosevu treba rekonstrukcija od temelja. To su mi vise nekako price za malu djecu gdje se biraju razlozi zasto se ne krene sa nekim radovima. U FKS logicno nece nista ozbiljnije raditi po tom pitanju jer nema smisla ulagati u objekat neke velike novce ako isti nije tvoj, bar ja ne vidim potrebu i to je pametno s vase strane. A i ne znam vala gdje bi taj novi, pricamo onako, stadion bio gradjen? :? Ionako sva slobodna mjesta u SA odose trznim centrima. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 okt 2014, 19:36

molotovljev je napisao/la:
Pa... bez ikakve potrebe kontriras, odnosno potenciras pricu o stadionu na drugoj lokaciji, jer ako sam dobro
zapazio to bi bila neka tvoja zelja. U tekstu ne pise o stadionu na drugoj lokaciji, niti je predstavljeno kao
I zaista bih volio da vec sada prestanemo sa diskusijom na tu temu, zamolicu te da pisemo iskljucivo o Kosevu,
Rekonstrukcijom Koseva bi dobio samo skup stadion koji opet nije fudbalski stadion, kao sto je onaj u Skoplju i to je maximum. Jedna arena od 20 000 do 25 000 mjesta bi bila idealno rijesenje za ovaj grad. Idealna lokacija? Bilo gdje samo da je lako dostupna gradskim prevozom.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 20 okt 2014, 19:37

Rooney88 je napisao/la:Pa i ne bas, ne vjerujem da Kosevu treba rekonstrukcija od temelja. To su mi vise nekako price za malu djecu gdje se biraju razlozi zasto se ne krene sa nekim radovima. U FKS logicno nece nista ozbiljnije raditi po tom pitanju jer nema smisla ulagati u objekat neke velike novce ako isti nije tvoj, bar ja ne vidim potrebu i to je pametno s vase strane. A i ne znam vala gdje bi taj novi, pricamo onako, stadion bio gradjen? :? Ionako sva slobodna mjesta u SA odose trznim centrima. :D
Mah.. Najlakše je uzeti koncesiju na recimo 100 godina, ali nema finansijske računice. :kafa:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 okt 2014, 19:43

Za pocetak prvo treba napraviti plan rekonstrukcije Koseva i onda se baciti u potragu za investitorima, vjerovatno bi dobili i neku marku od UEFE, pa mozda i drzave. Uz stadion izgraditi i neke pratece objekte koji bi radili svaki dan te samim tim donosili kakve-takve prihode.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 okt 2014, 19:44

Aragon je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
Rekonstrukcijom Koseva bi dobio samo skup stadion koji opet nije fudbalski stadion, kao sto je onaj u Skoplju i to je maximum. Jedna arena od 20 000 do 25 000 mjesta bi bila idealno rijesenje za ovaj grad. Idealna lokacija? Bilo gdje samo da je lako dostupna gradskim prevozom.
Ne slazem se... ne, ne. Pricamo o modernom stadionu a ti kazes da to opet ne bi bio fudbalsk stadion.
Ne razumijem... takodje i o broju sjedecih mjesta se ne slazem, cak mislim da na postojecih 36.000 treba
dodati 5 do 6.000.
F.K.SARAJEVO

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 okt 2014, 19:46

Ali posto od svega toga nece biti nista narednih bar dvadeset godina, mozemo odmah prestati sa ovom pricom. Prisiljeni smo jos dugo gledati fudbal na ovim i vise nego nesalovnim stadionima. Gledao sam sad utakmicu Zeljo-Velez, Grbavica fakat djeluje tuzno. Kosevo na sve vise lici nego na fudbalski stadion, uslovi za doci i provesti ugodno par sati si nikakvi.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 okt 2014, 19:47

Evolution87 je napisao/la:Za pocetak prvo treba napraviti plan rekonstrukcije Koseva i onda se baciti u potragu za investitorima, vjerovatno bi dobili i neku marku od UEFE, pa mozda i drzave. Uz stadion izgraditi i neke pratece objekte koji bi radili svaki dan te samim tim donosili kakve-takve prihode.
Plan vec postoji, cak i maketa novog Koseva. Znaci VRH
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, Amidzaa, amypitar, Google Adsense [Bot], iliyaa8, Kockoglavi, nedimmmm1337, PeppermintSA, TETRAPAK i 77 gostiju.