Azmirawienultras je napisao/la:protiv cegaSiggySinatra je napisao/la:Jestel svjesni da je Slana Garda protiv?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SiggySinatra
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ako je UG podržalo Azmira, ako su simpatizeri podržali Azmira, ako su Fukare Tuzla podržali Azmira, mene stvarno ne zanima što je jedna podgrupa kontra Azmira .. ili znaju nešto što niko od ovih gore nabrojanih (a to su hiljade) ne zna, ili su to neki lični razlozi, u svakom slučaju, mene to ne zanima! samo je krajnje neozbiljno, čisto da se zna
Druze mislim da lupas...ako imas dokaze postavi ovde...nemoj samo rekla kazala.SiggySinatra je napisao/la:Azmirawienultras je napisao/la:protiv cegaSiggySinatra je napisao/la:Jestel svjesni da je Slana Garda protiv?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
i koga boli k.u.r.a.c za tim....eo i ja sam protiv faraona ima 5 godina pa njemu silno piste jaja zbog toga....pa nece Husic otici zbog 10 likova koji usput i ne dolaze na tekme...mislim,smijesnoSiggySinatra je napisao/la:Azmirawienultras je napisao/la:protiv cegaSiggySinatra je napisao/la:Jestel svjesni da je Slana Garda protiv?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
wienultras
- Kontakt:
zastoSiggySinatra je napisao/la:Azmirawienultras je napisao/la:protiv cegaSiggySinatra je napisao/la:Jestel svjesni da je Slana Garda protiv?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolji navijaci su oni koji plate kartu.
Svako ko se proda za saku dinara kako bi pisao nesto i pricao nesto neka mu je na dusu.
Svako ko se proda za saku dinara kako bi pisao nesto i pricao nesto neka mu je na dusu.
Jesu li svjesni da i njih ne bi vise bilo da ne dodje jedan "seljak"SiggySinatra je napisao/la:Jestel svjesni da je Slana Garda protiv?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
- SiggySinatra
- Kontakt:
Nemam sta lupat frajer je na fb-u izjavio da su protiv i mislim da je to radi objave u novinama gdje Azmir govori kako nas treba ugasitemirzlaTu je napisao/la:Druze mislim da lupas...ako imas dokaze postavi ovde...nemoj samo rekla kazala.SiggySinatra je napisao/la:Azmirawienultras je napisao/la: protiv cega
- tuzlak1987
- Kontakt:
Covjek je rekao tacno to za gasenje.
Budite malo realni, neko udje na stadion za 3 marke i u sekundi napravi kaznu klubu od 2-3 hiljade. Normalno klub to mora platiti ili ce imati probleme da odigra utakmicu narednu ili naredne. Time kvari citavu koncepciju, dok se neki pametniji ljudi od njega trude da smanje dug.
To ko ne skonta glup je ili voli vise baklju od Slobode. Jedno je palit u specijalnim prilikama, drugo kada se sada ekipa vadi iz dugova i kada ima slabe rezultate.
I dobro je pa je prestalo, moze se navjati, moze se odraditi koreografija. Na taj nacin pomoci klubu i opet ispasti dobra grupa, ne mora se zapaliti baklja
Budite malo realni, neko udje na stadion za 3 marke i u sekundi napravi kaznu klubu od 2-3 hiljade. Normalno klub to mora platiti ili ce imati probleme da odigra utakmicu narednu ili naredne. Time kvari citavu koncepciju, dok se neki pametniji ljudi od njega trude da smanje dug.
To ko ne skonta glup je ili voli vise baklju od Slobode. Jedno je palit u specijalnim prilikama, drugo kada se sada ekipa vadi iz dugova i kada ima slabe rezultate.
I dobro je pa je prestalo, moze se navjati, moze se odraditi koreografija. Na taj nacin pomoci klubu i opet ispasti dobra grupa, ne mora se zapaliti baklja
-
wienultras
- Kontakt:
pa i treba ugasiti....zadnje dvije godine,ona kada smo ispali,i sezonu prije,fukare generalno,slobodu su na ime kazni kostale 200 000 km...i tadasnja uprava je izasla sa tim u javnost...hejjjj 200 000....i sta sad oni protiv,i tjeraj azmira....znaci oni bi da pale baklje,prave sranja,a on da sutke placa i guta....
izvrcu se njegove rijeci,a sve to neko placa...
kada fukare budu organizovane,i regostrovane,poput tm,hordi robijasa i sl,kada se bude znalo,imenom i prezimenom,ko je vodja,cija se pika.....onda mogu pricati sa upravom.do tad slana garda....
kada fukare budu organizovane,i regostrovane,poput tm,hordi robijasa i sl,kada se bude znalo,imenom i prezimenom,ko je vodja,cija se pika.....onda mogu pricati sa upravom.do tad slana garda....
- SiggySinatra
- Kontakt:
Stoji sve to druze, al frajer ti hoce ugasit grupu koja je zasluzna za sve ovo za SLOBODU ... i ocito ste svi navijaci sa zapada pa su vam baklje toliki problem, spadam u mladju generaciju i za ovih 7 godina kako idem na tekme uvijek je bio takav mentalitet, vasa je zelja izgleda da ubijete sve ono sto mi volimo...da nam oduzmete slobodu...tuzlak1987 je napisao/la:Covjek je rekao tacno to za gasenje.
- SiggySinatra
- Kontakt:
Jestel svjesni da sada pljujete Fukare koje ste do maloprije dizali u zvijezde? Koje ste vi dvolicne pizde iskreno sad eto..
Tačno neke ljude treba nalupati. Majku im
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pogresno si me malo skontao, covjek je mozda rekao nesto slicno. A mozda je rekao i to, ko ce znati jer su novinari losi generalno.SiggySinatra je napisao/la:Stoji sve to druze, al frajer ti hoce ugasit grupu koja je zasluzna za sve ovo za SLOBODU ... i ocito ste svi navijaci sa zapada pa su vam baklje toliki problem, spadam u mladju generaciju i za ovih 7 godina kako idem na tekme uvijek je bio takav mentalitet, vasa je zelja izgleda da ubijete sve ono sto mi volimo...da nam oduzmete slobodu...tuzlak1987 je napisao/la:Covjek je rekao tacno to za gasenje.
I sada mozda mu je to bio jedini nacin da se malo smire navijaci jer je to receno nakon utakmice protiv Zeljeznicara i na sjeveru su se cak slomile i stolice, baceno je i par baklji na stazu. Dosta je momaka pokusalo utrcati i onda normalno da je covjeku nakon 2 kazne prekipilo sto mora isplatiti i trecu..
Sigurno da nije mislio da treba ugasiti grupe vec je mislio da smiri malo ljude i pokaze da je ljut jer ga niko nije slusao..
Ja sam za baklje kada bude klub stabilan i kada bude pun stadion pa da gori onda. Ovako ne..
Pa eto reci mi da ne pricam pametno i u korist kluba. Valjda je svima korist kluba na prvom mjestu..
To za gasenje je prijetnja ocajnog covjeka vec, iznerviranog. Tako je jedino mogao dobiti paznju jer ga nije niko slusao..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 okt 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ko bolan pljuje FKR i ko hoce da ih ugasi....de malo pojasni ako te ne mrzi....posto meni nije jasno o cemu ti pises ovdjeSiggySinatra je napisao/la:Jestel svjesni da sada pljujete Fukare koje ste do maloprije dizali u zvijezde? Koje ste vi dvolicne pizde iskreno sad eto..
- SiggySinatra
- Kontakt:
pa i treba ugasiti....zadnje dvije godine,ona kada smo ispali,i sezonu prije,fukare generalno,slobodu su na ime kazni kostale 200 000 km...i tadasnja uprava je izasla sa tim u javnost...hejjjj 200 000....i sta sad oni protiv,i tjeraj azmira....znaci oni bi da pale baklje,prave sranja,a on da sutke placa i guta....staragarda je napisao/la:ko bolan pljuje FKR i ko hoce da ih ugasi....de malo pojasni ako te ne mrzi....posto meni nije jasno o cemu ti pises ovdjeSiggySinatra je napisao/la:Jestel svjesni da sada pljujete Fukare koje ste do maloprije dizali u zvijezde? Koje ste vi dvolicne pizde iskreno sad eto..
-
Sloboda1919
- Kontakt:
SiggySinatra je napisao/la:Stoji sve to druze, al frajer ti hoce ugasit grupu koja je zasluzna za sve ovo za SLOBODU ... i ocito ste svi navijaci sa zapada pa su vam baklje toliki problem, spadam u mladju generaciju i za ovih 7 godina kako idem na tekme uvijek je bio takav mentalitet, vasa je zelja izgleda da ubijete sve ono sto mi volimo...da nam oduzmete slobodu...tuzlak1987 je napisao/la:Covjek je rekao tacno to za gasenje.
druze moj sa tim razmisljanjem cete "sami sebi oduzeti slobodu" pozz
-
wienultras
- Kontakt:
i cime sam ja vrijedjo FUKARE,skupinu ciji sam bio ponosni clan,i prosao sa njom sto mnogi nece za zivota...
jel sam slagao mozda nesto...
jel sam slagao mozda nesto...
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
lako je baustelcu iz dijaspore pricati ajmo ugasit ovog, ajmo ugasit onog
de ti wien pitaj koliko ce nas ici u banja luku ovdje na forumu pametnije ti je

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
i ti sad na osnovu jednog forumasa ovdje generalizujes i govoris da su ovdje svi pizde...jel tako....i ta izjava Husica nema veze sa zdravim mozgom jer covjek nije uopste tako izjavio ali radi bombasticnosti vijesti neki kvazi novinari su to izvukli iz konteksta...a eo i ja sam protiv paljenja vise...i nece se palit vise jer taj k.u.r.c.e.v hir ovi jazavci iz ovog mafijaskog saveza jedva docekaju da ti zakace kaznuSiggySinatra je napisao/la:pa i treba ugasiti....zadnje dvije godine,ona kada smo ispali,i sezonu prije,fukare generalno,slobodu su na ime kazni kostale 200 000 km...i tadasnja uprava je izasla sa tim u javnost...hejjjj 200 000....i sta sad oni protiv,i tjeraj azmira....znaci oni bi da pale baklje,prave sranja,a on da sutke placa i guta....staragarda je napisao/la:ko bolan pljuje FKR i ko hoce da ih ugasi....de malo pojasni ako te ne mrzi....posto meni nije jasno o cemu ti pises ovdjeSiggySinatra je napisao/la:Jestel svjesni da sada pljujete Fukare koje ste do maloprije dizali u zvijezde? Koje ste vi dvolicne pizde iskreno sad eto..
izvrcu se njegove rijeci,a sve to neko placa...![]()
kada fukare budu organizovane,i regostrovane,poput tm,hordi robijasa i sl,kada se bude znalo,imenom i prezimenom,ko je vodja,cija se pika.....onda mogu pricati sa upravom.do tad slana garda....dovoljno ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.