FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SiggySinatra
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SiggySinatra » 20 okt 2014, 20:05

@Staragarda otvori oci, uspjeli su nas podijelit :)

Da ne pricam o onoj tuci sad u subotu jer ne znam mnogo o tome.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 20 okt 2014, 20:10

Protiv sarajeva ce bakljada bit 1000% i SG je jasno napisala na fb poslje utakmice sa sirokim da je to njihova zadnja utakmica do nekih boljih vremena...

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 okt 2014, 20:15

SiggySinatra je napisao/la:@Staragarda otvori oci, uspjeli su nas podijelit :)

Mali, nego de ti nama objasni kako neko nešto misli ugasiti. Kako to misli izvesti. Et rek'o je da će ugasiti . .
Et, ugasit će kospičare, j e b a č e sa A tribine, Fukare, Slanu gardu,Slobodu. Nego kako !!! Šuplja ba . . .. Samo nam još treba da nas Husić kolektivno o d j e b e zbog par likova.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 okt 2014, 20:16

SiggySinatra je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:Jestel svjesni da je Slana Garda protiv?
protiv cega
Druze do mene je,izvini,ja otisao na Staru Gardu ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 okt 2014, 20:18

Ja ne znam o cemu vi pricate ovdje, jedna podgrupa nit moze sta promijenit nit moze smijenit Azmira Husica, boli me ona stvar ko je protiv a ko je za, vratimo se samo 2 godine unazad kad nas je bilo saka jada na tribini, ovo danas kad je doslo vrijeme stabilnosti u oko klubu svi bi da komanduju i da sefuju, e pa ne moze to tako drugovi, ocigledno se vrte navijaci poput Cipe kojima je u interesu da uzmu para i nista drugo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 okt 2014, 20:20

Tuzlak04 je napisao/la:

Mali, nego de ti nama objasni kako neko nešto misli ugasiti. Kako to misli izvesti. Et rek'o je da će ugasiti . .
Et, ugasit će kospičare, j e b a č e sa A tribine, Fukare, Slanu gardu,Slobodu. Nego kako !!! Šuplja ba . . .. Samo nam još treba da nas Husić kolektivno o d j e b e zbog par likova.
bravo druze.par likova se ufatilo navodne izjave,i unosi nemir.ta izjava je izvucena iz konteksta,nije mi jasno kako neko moze biti tako naivan i rusiti sve dosad uradjeno.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 20 okt 2014, 20:21

KrojcicaHills je napisao/la:lako je baustelcu iz dijaspore pricati ajmo ugasit ovog, ajmo ugasit onog :mrgreen: :mrgreen: de ti wien pitaj koliko ce nas ici u banja luku ovdje na forumu pametnije ti je :lol: :lol:
o cemu ti pricas retardosu jedan...doduse,boli tebe ****,takvima ko ti,baklja je zakon,kazne nek placa ko hoce.

cuj 200 000 :lol: :lol: :lol: e moj sabane :mrgreen: odjavi se sam ali prvo pitaj ovdje za banja luku jer nemas koga u tz pa moras preko ovog foruma :lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 okt 2014, 20:23

niko nas nije podijelio brate....JA SAM UVIJEK NA STRANI SLOBODE...UVIJEK....ovdje je problem sto je neko pridao toliku vaznost sebi da je postao dovoljan sam sebi
za tucu ti je bolje sto ne znas...vjeruj mi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 20 okt 2014, 20:23

pitao sam prije par strana za SG pa nisam dobio bas odgovor zbog cega bojkot? kojih boljih vremena? zar nam ovo
nisu najbolja vremena do sada? kao da se ne moze istrpit jedna polusezona bez bakljade ako covjek fino zamoli, jel to mentalita ultra samo ako se baklje pale? ajmo pomoci klubu pa ne praviti bezveze kazne ( siroki je donekle i razumljivo bilo ) covjek iz svog dzepa da placa kazne za nase bakljade? pa ko je ovdje lud... umjesto za baklje ajmo te pare usmjerit na koreografiju, zastave, transparente, majice i sl...

niko nije iznad slobode, pa ni jedna podgrupa a ni jedan predsjednik... SAMO SLOBODA!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 okt 2014, 20:26

nesvrstani je napisao/la:pitao sam prije par strana za SG pa nisam dobio bas odgovor zbog cega bojkot? kojih boljih vremena? zar nam ovo
nisu najbolja vremena do sada? kao da se ne moze istrpit jedna polusezona bez bakljade ako covjek fino zamoli, jel to mentalita ultra samo ako se baklje pale? ajmo pomoci klubu pa ne praviti bezveze kazne ( siroki je donekle i razumljivo bilo ) covjek iz svog dzepa da placa kazne za nase bakljade? pa ko je ovdje lud... umjesto za baklje ajmo te pare usmjerit na koreografiju, zastave, transparente, majice i sl...

niko nije iznad slobode, pa ni jedna podgrupa a ni jedan predsjednik... SAMO SLOBODA!
pusti bolan SG....nek bojkotuju...jaka stvar....njihovo pravo...cuj,boljih vremena :urnebes: :urnebes:

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 20 okt 2014, 20:27

staragarda je napisao/la:

niko nas nije podijelio brate....JA SAM UVIJEK NA STRANI SLOBODE...UVIJEK....ovdje je problem sto je neko pridao toliku vaznost sebi da je postao dovoljan sam sebi
za tucu ti je bolje sto ne znas...vjeruj mi
Ne znam brate, al kako stvari stoje jedino su East Front i SCB neutralni i trenutno odrzavaju tribinu...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 okt 2014, 20:29

wienultras je napisao/la:krojcica popusi ****...i da na ime kazni smo za dvije sezone popusili 200 milja,,nije to smijesno,to je zalosno..
de se malo smiri,jarane...krojcica je regularan momak i zna sta prica....i ubleha je to za 200 000...mada i da je 2000 puno je....prestanite se vrijedzat i normalno diskutujte il se prebacite na PP

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 okt 2014, 20:31

Sve mi se cini da je neko od vas Fucko :D :D unosi nemir na forumu...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 20 okt 2014, 20:31

wienultras je napisao/la:krojcica popusi ****...i da na ime kazni smo za dvije sezone popusili 200 milja,,nije to smijesno,to je zalosno..

jel i to informacija sa ovog foruma ili ste pricali o tome dok ste bili na skeli ????

usput za ostale :
da imate i jednog clana SG na fb recimo ili poznajete licno znali bi sve a ne pitali preko ovog foruma....usput ti momci su zaduzili fukare sigurno za zivota...imaju pravo na svoje misljenje isto kao i mi ostali.......u nekim stvarima su u pravu to je sigurno e sad je pitanje dal je dotle doslo da ovako postupaju....teska tema sigurno nije za ovog foruma na kojem su djeca od 13 god

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 okt 2014, 20:31

Azmir nije rekao da navijačku grupu treba ugasit', to je pogrešno protumačeno šta je rekao, imate u onom intervjuu, pa pogledajte

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 okt 2014, 20:33

emirzlaTu je napisao/la:Sve mi se cini da je neko od vas Fucko :D :D unosi nemir na forumu...
Fule ti se care ne zna ni registrovat ovdje vjeruj :mrgreen:

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 20 okt 2014, 20:33

SiggySinatra je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Covjek je rekao tacno to za gasenje.

Budite malo realni, neko udje na stadion za 3 marke i u sekundi napravi kaznu klubu od 2-3 hiljade. Normalno klub to mora platiti ili ce imati probleme da odigra utakmicu narednu ili naredne. Time kvari citavu koncepciju, dok se neki pametniji ljudi od njega trude da smanje dug.

To ko ne skonta glup je ili voli vise baklju od Slobode. Jedno je palit u specijalnim prilikama, drugo kada se sada ekipa vadi iz dugova i kada ima slabe rezultate.
I dobro je pa je prestalo, moze se navjati, moze se odraditi koreografija. Na taj nacin pomoci klubu i opet ispasti dobra grupa, ne mora se zapaliti baklja
Stoji sve to druze, al frajer ti hoce ugasit grupu koja je zasluzna za sve ovo za SLOBODU ... i ocito ste svi navijaci sa zapada pa su vam baklje toliki problem, spadam u mladju generaciju i za ovih 7 godina kako idem na tekme uvijek je bio takav mentalitet, vasa je zelja izgleda da ubijete sve ono sto mi volimo...da nam oduzmete slobodu...
Azmir? :crazy: Da nema njeg ne bi imali priliku da dolazite na stadion :kafa:
Zato tamo neki što bojkotuju i čekaju bolja vremena, poklonite se gospodinu :tokralju:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 okt 2014, 20:33

de se malo smiri,jarane...krojcica je regularan momak i zna sta prica....i ubleha je to za 200 000...mada i da je 2000 puno je....prestanite se vrijedzat i normalno diskutujte il se prebacite na PP
nema tu ublehe jarane.stim je uprava izasla u javnost,i dokumentovala jos davno..jos dok su bili prozivani za pare koje smo savez dobili na sudu...ljudi su prebijali kazne,i jos stosta,...sve to se moze provjeriti,koga zanima..najlakse reci ubleha..
uostalom niko ovdje ne napada fukare,ali mnoge stvari nestimaju i nisu jasne,to je vec odavno poznato.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 20 okt 2014, 20:36

Da dodjes malo u bosnu znao bi da je 5 ljudi iz uprave krivo za makar 150 000 dok su fukare recimo 50 000...... dobra stara vremena kad su se tukle sudije , napadali igraci na poluvremenu , prijetilo pistoljima na poluvremenu itd lagano je na kraju uraditi izvjestaj i reci sve su fukare :lol: :lol:

najveca kazna u tim sezonama je bila 2000-3000 ako smo toliko bakljada pravili onda svaka nam cast :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 okt 2014, 20:41

nema tu ublehe jarane.stim je uprava izasla u javnost,i dokumentovala jos davno..jos dok su bili prozivani za pare koje smo savez dobili na sudu...ljudi su prebijali kazne,i jos stosta,...sve to se moze provjeriti,koga zanima..najlakse reci ubleha..
uostalom niko ovdje ne napada fukare,ali mnoge stvari nestimaju i nisu jasne,to je vec odavno poznato.
ja ti kazem a ti vjeruj ako hoces...kakvih bolan 200 000 na kazne....pa nije niko budala,jbt...jel znas koliko je to bakljada...100 recimo...nema sanse da je ova cifra...skontaj malo realno..mada,ponavljam i da je 2000 puno je i tome ce se stati u kraj

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.