FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SiggySinatra
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SiggySinatra » 20 okt 2014, 20:42

KrojcicaHills je napisao/la:
wienultras je napisao/la:krojcica popusi ****...i da na ime kazni smo za dvije sezone popusili 200 milja,,nije to smijesno,to je zalosno..

jel i to informacija sa ovog foruma ili ste pricali o tome dok ste bili na skeli ????

usput za ostale :
da imate i jednog clana SG na fb recimo ili poznajete licno znali bi sve a ne pitali preko ovog foruma....usput ti momci su zaduzili fukare sigurno za zivota...imaju pravo na svoje misljenje isto kao i mi ostali.......u nekim stvarima su u pravu to je sigurno e sad je pitanje dal je dotle doslo da ovako postupaju....teska tema sigurno nije za ovog foruma na kojem su djeca od 13 god
O tome ja pricam i licno sam neutralan, al ne mogu zanemarit izjave nekih ljudi za koje znam da su nam cuvali ledja sve ove godine i da nece lupat u prazno ..

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 20 okt 2014, 20:43

Fukare moraju shvatiti da su tu da podrže igrače na terenu i zabave se na jedan pozitivan način na tribini!
Uprava je tu da radi na boljitku kluba,prodaji-kupovini-sponzorima.... i vraćanju duga jel pod broj 1!
Gledaoci i ljubitelji Slobode su tu da se druže i uživaju u popodnevnoj utakmci i popodnevu uopće i svojim prisustvom na direktan ili indirektan način podrže klub.
Igrači i stručni štab su tu da daju sve od sebe na samom terenu gdje je najbitnije.

Svi trebaju raditi svoj posao i raditi samo na boljitku kluba a ne na njegovom srozavanju. Sve što šteti klubu finansijski ili imidžu kluba promjeniti, uvodi samo stvari koje će poboljšati to. Sve četri kategorije Slobode moraju da funkcionišu kako bi projekat uspio!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Par činjenica koje definitivno stoje:
Da Azmir nije preuzeo klub, Sloboda danas ne bi postojala!!!
Fukare se moraju preorganizovati i registrovati kao udruženje građanja, da se zna ko je član i ko je odgovoran za šta, samim plaćanjem članarine grupa će imati novca za koreografije ili šta već.
Gdje je bila navijačka grupa Fukare kada se pravio dug ovaj ogromni ? Dug nije nabijen preko noći nego se godinama gomilao. Zna se ko je bio u upravi,skupštini? Zašto se tada ni na jedan način nije reagovalo?
Ukoliko Azmir ode iz kluba dug će veoma brzo opet početi da se stvara, plata neće biti...slijedi nam isti scenario kao prije par godina samo još bržim tempom!

Ovde se napada čovjek koji jedini u klubu poslije rata nije napravio dug ni marke. Eto nek nije uložio ni jednu svoju marku kako kažu pojedinci (a što je jako smiješno i glupo i pomisliti) čovjek nije ni napravio marke duga.
To mu se izgleda i zamjeri!

Na kraju svega ovoga se postavlja pitanje "Šta mi uopće zaslužujemo ?"

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 okt 2014, 20:44

KrojcicaHills je napisao/la:Da dodjes malo u bosnu znao bi da je 5 ljudi iz uprave krivo za makar 150 000 dok su fukare recimo 50 000...... dobra stara vremena kad su se tukle sudije , napadali igraci na poluvremenu , prijetilo pistoljima na poluvremenu itd lagano je na kraju uraditi izvjestaj i reci sve su fukare :lol: :lol:

najveca kazna u tim sezonama je bila 2000-3000 ako smo toliko bakljada pravili onda svaka nam cast :mrgreen:
neznam gdje su tu dobra vremena druze... :roll: meni je pun **** borbe za opstanak,praznog stadiona,prodanih finala kupa,mozes misliti o meni sta hoces,**** me boli..nemora to biti azmir,moze to biti bilo ko,ali ja u njemu vidim konacno nekoga sa lovom,ko mi moze,dok se nepocnem postapati ko dido,pruziti da gledam jednu novu slobodu,mocnu slobodu..kako se zove,bio seljak,il gradjanin,mene boli ****...pogotovo me boli sta je reko za navijace...ja hocu,titulu,evropu,dobre igrace,dug da se eliminise,da vidim pun tusanj u nekom evro takmicenju...ove gluposti nas nazalost,nece nikud odvest :?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 20 okt 2014, 20:44

Ko hoce da se kladi po kucu da vise kazni imaju dedic i sabovici od fukara ????? a sve se svalilo na fukare...... eto ko god hoce nek trazi kazne fukara a ja cu od gore pomenutih :mrgreen: :mrgreen:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 okt 2014, 20:49

ABd Fukare krecu u dobrom pravcu,bila je skupstina i momci su raspodijelili zadatke i ide sve kroz papire i po zakonu.Da neduljim,uglavnom sve bi trebalo bit udure...Fkr,Ug i uprava ce bit u dogovorima,i bice to lijepa prica.Mozda trenutno neke stvari nestimaju ali ce doci sve na svoje...nemoj te se prepucavat bez veze...valjda smo svi ovde iz istih razloga!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 okt 2014, 20:54

Vi ste budale realno jer se ovdje po forumu prica sve i svasta zato sam se ja povukao odavde i slabije komentarisem o nekim stvarima, nema nista od palamudjena drugovi, tema navijaca nije za ovog mjesta nego se ovdje treba samo pricati o Slobodi i to je to, sto prije skontate bolje po nas sve, jestel vi svjesni da nam se druge skupine smiju zbog ovakvi i slicnih stvari.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 20 okt 2014, 20:57

fukara87 je napisao/la:Vi ste budale realno jer se ovdje po forumu prica sve i svasta zato sam se ja povukao odavde i slabije komentarisem o nekim stvarima, nema nista od palamudjena drugovi, tema navijaca nije za ovog mjesta nego se ovdje treba samo pricati o Slobodi i to je to, sto prije skontate bolje po nas sve, jestel vi svjesni da nam se druge skupine smiju zbog ovakvi i slicnih stvari.
pa normalno kad dodju ljudi koji nisu vidjeli tusnja 5 god i komentarisu navijace....i naravno moram se logat da ih zajebajem......eto ti wienultras predstavlja se da sve zna itd pogledaj pametnjakovica a pred gostovanje fukara dodje na ovaj forum i pita koliko nas ide ??? :lol: :lol: :lol:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 20 okt 2014, 20:58

[youtube][/youtube]
:salut:
Jedan grad, jedna ljubav!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 okt 2014, 21:01

i sta je tu smijesno majke ti... :) kakvo je stanje,trebo sam pitati idete li uopste :roll:
ovo je forum momce,razmjena misljena,pretpostavki,taktika,iskustava,ako ti se nesvidja,il se neslazes sa mojim postovima,imas ignore i oddjebi,ali nemoras se kacati,ko napaljena zenka na svaku..znam da nemas pametnija posla u zivotu,al nemoj bogati vise :lol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 okt 2014, 21:05

Ja cu samo reci ovo, kakvi smo mi navijaci da nas 70 % nema sala Slobode. Ja sam uvijek bio za tu furku da nas 90 % barem ima sal Slobode i da se napravi koreografija ali nista to.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 20 okt 2014, 21:07

cuj ja nemam pametnija posla :lol: :lol: normalno da cu odgovarati na sve tvoje provale...... crnis ime FUKARE iako si 2 puta bio sa istima mozda te neko posalje po pivo ili kospe pa eto imas te 2 utakmice...... ostavi se ss foruma i drzi se skele i fasade nije ovo za tebe

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 20 okt 2014, 21:10

fukara87 je napisao/la:Ja cu samo reci ovo, kakvi smo mi navijaci da nas 70 % nema sala Slobode. Ja sam uvijek bio za tu furku da nas 90 % barem ima sal Slobode i da se napravi koreografija ali nista to.
pa da ne sjecam se kad je neka pjesma bila sa salovima 90 % djece fura neki casual stil i dolaze u odjeci od 200-300 KM......dobra stara vremena kad se krene u trenerci i sal oko pasa.......

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 okt 2014, 21:19

Tačno nemam šala, a neću da kupujem onaj sa pijace, ili iz privatne radnje što ubire pare na oznakama Slobode ;)

Dobro ćemo mi izgurati ovu polusezonu i na tabeli i sa posjetom, siguran sam da smo 3-4 prema posjeti.

Podrška Azmiru ne smije izostati, bez obzira što nije tu pratiće klub, mislim da UG može i mora imati važnu ulogu u ostanku predsjednika.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2014, 21:30

Šta se dešava ovdje večeras ako smijem znati!? :shock:

Prvo, wiena i krojčica, pobogu dojadili ste i bogu i narodu. Pa svaka 3 dana moramo pročitati vaših novih nekoliko stranica prepucavanja koje možete i preko pp odraditi. Ovako ćemo! Pošto znam obojicu, a lijepo ću vam dati brojeve pa se pošorajte ko ljudi kada wiena budeš dolazio. Iako mu možeš otac biti, samo ću reći da ima i Krojčice :mrgreen:

Drugo, pa kakve veze ima što SG-e nema na tekmama. Momci su u tim godinama da ne znaju ni oni šta hoće. Plus, ove godine rodila domačica! I oni, a i svi drugi prvo moraju srediti svoje živote pa onda voliti Slobodu. Tako će biti u stanju pomoći mnogo više.

Treće, ja nisam tip osobe koji će glorificirati nečije ime, ali ću uvijek podržati viziju, rad i žrtvu. U priči zvanoj Sloboda to je trenutno Azmir Husić!

Četvrto, ima li tko raspoložen da plati predračun od 135,00 KM za tepihe podretne prostorijama Fukara?

Peto, ima li tko raspoložen da donira 80,00 KM za Omladinski pogon kroz nabavku prve pomoći za obje selekcije kadeta i juniora (i oni što igraju Premijer ligu i oni što igraju onu Regionalnu ligu)!?

Novac za obje stvari je osiguran od strane Prijatelja, ali da vidim ima li tko da hoće preuzeti na sebe donaciju?
tuzlanska Sloboda

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 20 okt 2014, 21:33

zlajci je napisao/la:Šta se dešava ovdje večeras ako smijem znati!? :shock:

Prvo, wiena i krojčica, pobogu dojadili ste i bogu i narodu. Pa svaka 3 dana moramo pročitati vaših novih nekoliko stranica prepucavanja koje možete i preko pp odraditi. Ovako ćemo! Pošto znam obojicu, a lijepo ću vam dati brojeve pa se pošorajte ko ljudi kada wiena budeš dolazio. Iako mu možeš otac biti, samo ću reći da ima i Krojčice :mrgreen:

Drugo, pa kakve veze ima što SG-e nema na tekmama. Momci su u tim godinama da ne znaju ni oni šta hoće. Plus, ove godine rodila domačica! I oni, a i svi drugi prvo moraju srediti svoje živote pa onda voliti Slobodu. Tako će biti u stanju pomoći mnogo više.

Treće, ja nisam tip osobe koji će glorificirati nečije ime, ali ću uvijek podržati viziju, rad i žrtvu. U priči zvanoj Sloboda to je trenutno Azmir Husić!

Četvrto, ima li tko raspoložen da plati predračun od 135,00 KM za tepihe podretne prostorijama Fukara?

Peto, ima li tko raspoložen da donira 80,00 KM za Omladinski pogon kroz nabavku prve pomoći za obje selekcije kadeta i juniora (i oni što igraju Premijer ligu i oni što igraju onu Regionalnu ligu)!?

Novac za obje stvari je osiguran od strane Prijatelja, ali da vidim ima li tko da hoće preuzeti na sebe donaciju?
Vrlo rado da nisam fakultetlija :lol:

djulba
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 20 okt 2014, 21:35

fukara87 je napisao/la:Ja cu samo reci ovo, kakvi smo mi navijaci da nas 70 % nema sala Slobode. Ja sam uvijek bio za tu furku da nas 90 % barem ima sal Slobode i da se napravi koreografija ali nista to.
ja imam šal iz 97 ili 98 godine :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2014, 21:38

SiggySinatra je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Šta se dešava ovdje večeras ako smijem znati!? :shock:

Vrlo rado da nisam fakultetlija :lol:
Znači studenti bi da kroje klupsku politiku! :mrgreen:

Ajd vi završite fax i malo manje surfajte. Mi stariji čekamo novi talas generacija koje će nam pomoći ;)
tuzlanska Sloboda

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 20 okt 2014, 21:42

Prije ce nama trebat vasa pomoc :lol: :lol:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 20 okt 2014, 21:44

SiggySinatra je napisao/la:Prije ce nama trebat vasa pomoc :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

posteno od tebe zlajci podrzavam :mrgreen: :mrgreen: mislim da ce nam pauza dobro doci da sredimo taj prostor i sve oko toga dolazi u pravi trenutak

ps sigurno je da ce pauza bolje doci navijacima da se saberu malo nego ovim manekenima ionako ce ih 90 % nogu dobiti
Zadnja izmjena: KrojcicaHills, dana/u 20 okt 2014, 21:48, ukupno mijenjano 2 puta.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2014, 21:45

SiggySinatra je napisao/la:Prije ce nama trebat vasa pomoc :lol: :lol:
:urnebes:
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.