Fanaticosi podržavaju PapetaGladiator je napisao/la:jedino nas BH Fanaticosi mogu spasiti ako nesto urade , al dugo nesto cute,da ih nisu ovi iz Saveza kupili
ko su one budale bile sto su skandirali Safetu
Sent from Angelina's bed
Fanaticosi podržavaju PapetaGladiator je napisao/la:jedino nas BH Fanaticosi mogu spasiti ako nesto urade , al dugo nesto cute,da ih nisu ovi iz Saveza kupili
ko su one budale bile sto su skandirali Safetu
Cuj vehabije, pa da je tako i da se te stvari gledaju prilikom izdavanja viza prvi Medunjanin ne bi izvirio iz BiH.Ali vidiš moguće je da pape tako argumentuje eventualno nepoznavanje Mede protiv Izraela.Ne daju **** vehabijima u svetu zemljuharis92 je napisao/la:Neko rece da se Zuka druzio sa vehabijima, mozda je glupost a mozda je i istina. Ali znam da se amerikanci i izraelci prilicno lizu i ako mu amerikanci nisu odobrili vizu zbog nekih grijehova iz proslosti ili nesto slicno, 99% je ne bi dobio ni od izraela.
Mozambik je napisao/la:Odgovor Safeta: "Brat Sead? Koji brat Sead? Prvi put cujem da imam brata Seada. Evo ako imam, nek se javi."
Za sve su krive vehabije.soccerfan je napisao/la:Cuj vehabije, pa da je tako i da se te stvari gledaju prilikom izdavanja viza prvi Medunjanin ne bi izvirio iz BiH.Ali vidiš moguće je da pape tako argumentuje eventualno nepoznavanje Mede protiv Izraela.Ne daju **** vehabijima u svetu zemljuharis92 je napisao/la:Neko rece da se Zuka druzio sa vehabijima, mozda je glupost a mozda je i istina. Ali znam da se amerikanci i izraelci prilicno lizu i ako mu amerikanci nisu odobrili vizu zbog nekih grijehova iz proslosti ili nesto slicno, 99% je ne bi dobio ni od izraela.Ne znam kakav je sad sa bradom
Hhaha bas tako jarane sada ce ovi sto podrzavaju Papeta rec da je Zukanovic kriv ako izgubimo od Izraela joj jesu namazani kao njihov idol boze sacuvaj, odlazi Safete!Batko je napisao/la:Evo i prvog alibija za poraz u Izraelu!!!!
Sent from Angelina's bed
Convicts1988 je napisao/la:Ko god brani Safeta, a se.e po poštenom Zukanu, nek se kur.a napuši dobrano
Šta očekujemo?Virtu4l je napisao/la:Ovo je samo početak svega što nas čeka pred gostovanje Izraelu.
I ja to mislim,jer moras biti stvarno glup ko magare ili placen da branis ovog idiota od selektora.Mislim da ovi momci nisu glupi ili ?revan je napisao/la:Mislim da mi je to sve zvučalo nerealno, ali kako ona Sherlockova izreka kaže: Kada eliminiraš nemoguće, ono što ostane, ma koliko čudno bilo, je istina. Zbog toga sve mislim da su forumaši emir79, Juventisimo, calcio, Virtu4l, Sabinho stvarno plaćeni od strane nekoga da brane Sušića i njegove nebuloze. Drugačije se ne može objasniti to kolektivno slijepilo uprkos silnim dokazima koji bi svakog razumnog čovjeka okrenuli protiv ovakvog selektora. Doduše, Virtu4l je bio promijenio ploču nakon Kipra, ali moguće je da je to iz razloga što zadnja tranša nije legla na račun. No dok su pare stigle, vratio se na staro.
Sve to zvuči nadrealno, ali kada malo promislite, političke stranke rade istu stvar po bh. forumima, što je i dokazano, pa zašto onda neko to nebi uradio i za našeg selektora? Ako neko ima bolje objašnjenje za ovu pojavu, molim vas prosvijetlite nas sve.
Kakav selektor takvi i obožavaocinisko je napisao/la:I ja to mislim,jer moras biti stvarno glup ko magare ili placen da branis ovog idiota od selektora.Mislim da ovi momci nisu glupi ili ?revan je napisao/la:Mislim da mi je to sve zvučalo nerealno, ali kako ona Sherlockova izreka kaže: Kada eliminiraš nemoguće, ono što ostane, ma koliko čudno bilo, je istina. Zbog toga sve mislim da su forumaši emir79, Juventisimo, calcio, Virtu4l, Sabinho stvarno plaćeni od strane nekoga da brane Sušića i njegove nebuloze. Drugačije se ne može objasniti to kolektivno slijepilo uprkos silnim dokazima koji bi svakog razumnog čovjeka okrenuli protiv ovakvog selektora. Doduše, Virtu4l je bio promijenio ploču nakon Kipra, ali moguće je da je to iz razloga što zadnja tranša nije legla na račun. No dok su pare stigle, vratio se na staro.
Sve to zvuči nadrealno, ali kada malo promislite, političke stranke rade istu stvar po bh. forumima, što je i dokazano, pa zašto onda neko to nebi uradio i za našeg selektora? Ako neko ima bolje objašnjenje za ovu pojavu, molim vas prosvijetlite nas sve.
Sad ispada da mi branimo svaki Susicev potez a dobro znamo da nije tako. Mi smo malo realniji od vecine koji se ponasaju djetinjasto i skacu na svaku glupost. Neki nas igrac u znj klubu i znj ligi zabije gol i odmah je svjetska klasa koga Susic ignorise jer nije iz germanije...... Ako se ne slazem sa tim, onda sam Susicev placenik.nisko je napisao/la:I ja to mislim,jer moras biti stvarno glup ko magare ili placen da branis ovog idiota od selektora.Mislim da ovi momci nisu glupi ili ?revan je napisao/la:Mislim da mi je to sve zvučalo nerealno, ali kako ona Sherlockova izreka kaže: Kada eliminiraš nemoguće, ono što ostane, ma koliko čudno bilo, je istina. Zbog toga sve mislim da su forumaši emir79, Juventisimo, calcio, Virtu4l, Sabinho stvarno plaćeni od strane nekoga da brane Sušića i njegove nebuloze. Drugačije se ne može objasniti to kolektivno slijepilo uprkos silnim dokazima koji bi svakog razumnog čovjeka okrenuli protiv ovakvog selektora. Doduše, Virtu4l je bio promijenio ploču nakon Kipra, ali moguće je da je to iz razloga što zadnja tranša nije legla na račun. No dok su pare stigle, vratio se na staro.
Naravno, u americkoj ambasadi ti , za sitnicu, odbiju vizu! I nisu duzni dati bilo kakvo obrazlozenje.nemam.nick je napisao/la:Nemojte lupetati. Sigurno mu nije odbijena viza iz sigurnosnih razloga jer je ipak igrac jedne reprezentacije u pitanju i tu nema nikakvih sumnji. Viza mu je najvjerovatnije odbijena jer nisu dali potpunu dokumentaciju ili su napravili neku proceduralnu gresku. Vjerovatno namjerno, a birokratija i administrativne procedure su veoma stroge i jasne, tako da nema nikakvih ustupaka.
Neko je spomenuo hrvatsko drzavljanstvo i ulazak u Izrael bez vize. Medjutim, mislim da su tu pravila jasna a to je da ako si fudbaler reprezentacije BiH mozes ici iskljucivo sa putnim ispravama BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.