Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ej nije da ga branim pošto je i meni otiso vise na neku stvar, ali on za tu utakmicu protiv Armenije nije uveo Pjanića jer taman kad ga je pustio na zagrijavanje javio se, čini mi se, Spahić da se povrijedio i on je morao njega izmjeniti, a nije vise imao prava na izmjenu. Slažem se u vezi Štilića i Jahića.Tarik14 je napisao/la:Ja nerazumijem zasto Ciro neslusa BH javnost koja bi sigurno bila presretna da on pozove igrace poput Jahica, Stilica itd.Protiv Armenije, je publika skandirala : "Hocemo Pjanica" a Ciro ga nije ni uveo u igru!
Ja mislim da od svih tih arapskih zemalja, najbolje je da odigramo protiv Egipta.bihfanaticos je napisao/la:izgleda da ce se februarska utakmica igrati protiv neke od arapski zemalja (katar egipat...)
ciro ce valjda izabrati tako kazu
Ej nije da ga branim pošto je i meni otiso vise na neku stvar, ali on za tu utakmicu protiv Armenije nije uveo Pjanića jer taman kad ga je pustio na zagrijavanje javio se, čini mi se, Spahić da se povrijedio i on je morao njega izmjeniti, a nije vise imao prava na izmjenu. Slažem se u vezi Štilića i Jahića.[/quote]Zagor je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Ja nerazumijem zasto Ciro neslusa BH javnost koja bi sigurno bila presretna da on pozove igrace poput Jahica, Stilica itd.Protiv Armenije, je publika skandirala : "Hocemo Pjanica" a Ciro ga nije ni uveo u igru!
Da u potpunosti se slazem, nesto tipa NEMA PREDAJE VEDADE !amir je napisao/la:Valjalo bi kada bi napravili veliki transparent podrske Vedadu Ibisevicu na utakmici Belgija-BiH, jer bi to bilo nesto veliko za njega i sigurno da bi ga osnazilo da nam se sto prije vrati. Volio bi ja kada bi on bio na terenu u Belgiji i da nepravimo transparent ali ...,
amir je napisao/la:Valjalo bi kada bi napravili veliki transparent podrske Vedadu Ibisevicu na utakmici Belgija-BiH, jer bi to bilo nesto veliko za njega i sigurno da bi ga osnazilo da nam se sto prije vrati. Volio bi ja kada bi on bio na terenu u Belgiji i da nepravimo transparent ali ...,
da je Osim bio trener poslao bi im Pjanica na tribine "eto vam ga kad ga trazite"Tarik14 je napisao/la:Ja nerazumijem zasto Ciro neslusa BH javnost koja bi sigurno bila presretna da on pozove igrace poput Jahica, Stilica itd.Protiv Armenije, je publika skandirala : "Hocemo Pjanica" a Ciro ga nije ni uveo u igru!
Dobar vic ali je to bila ozbiljana situacija!calcio je napisao/la:da je Osim bio trener poslao bi im Pjanica na tribine "eto vam ga kad ga trazite"Tarik14 je napisao/la:Ja nerazumijem zasto Ciro neslusa BH javnost koja bi sigurno bila presretna da on pozove igrace poput Jahica, Stilica itd.Protiv Armenije, je publika skandirala : "Hocemo Pjanica" a Ciro ga nije ni uveo u igru!
ma daj sto si ozbiljan, nasmij se maloTarik14 je napisao/la:Dobar vic ali je to bila ozbiljana situacija!calcio je napisao/la:da je Osim bio trener poslao bi im Pjanica na tribine "eto vam ga kad ga trazite"Tarik14 je napisao/la:Ja nerazumijem zasto Ciro neslusa BH javnost koja bi sigurno bila presretna da on pozove igrace poput Jahica, Stilica itd.Protiv Armenije, je publika skandirala : "Hocemo Pjanica" a Ciro ga nije ni uveo u igru!
Tarik, nije to vic, nego je to Osim rekao Nikoli Nikicu kad su uzvikivali njegovo ime na tribinamacalcio je napisao/la:da je Osim bio trener poslao bi im Pjanica na tribine "eto vam ga kad ga trazite"Tarik14 je napisao/la:Ja nerazumijem zasto Ciro neslusa BH javnost koja bi sigurno bila presretna da on pozove igrace poput Jahica, Stilica itd.Protiv Armenije, je publika skandirala : "Hocemo Pjanica" a Ciro ga nije ni uveo u igru!
Nema jos karata i nemogu se nabaviti, a nezna im se ni cijena. Bit ce u prodaji, tek 15.02. znat ce im se cijenabatva tz je napisao/la:zna li neko ,kako nabaviti kartu za utakmicu,belgija BIH
amir je napisao/la:Tarik, nije to vic, nego je to Osim rekao Nikoli Nikicu kad su uzvikivali njegovo ime na tribinamacalcio je napisao/la:da je Osim bio trener poslao bi im Pjanica na tribine "eto vam ga kad ga trazite"Tarik14 je napisao/la:Ja nerazumijem zasto Ciro neslusa BH javnost koja bi sigurno bila presretna da on pozove igrace poput Jahica, Stilica itd.Protiv Armenije, je publika skandirala : "Hocemo Pjanica" a Ciro ga nije ni uveo u igru!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.