kokuz je napisao/la:uz hokej i dva gola za 10 secOtelo je napisao/la:Al jedan od najjacih je onaj za sastav Celika![]()
mozel ko naci taj post ako nije problem.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kokuz je napisao/la:uz hokej i dva gola za 10 secOtelo je napisao/la:Al jedan od najjacih je onaj za sastav Celika![]()
Eric Cartman je napisao/la:Pa kako da budem u **** plusu, kad pogodim tenis i cekam **** hokej i zavrse X ,a zadnjih 1000 godina ih guzili,i u gostima i kod kuce,kako ????
edit: ipak nisam toliki baksuz, dadose 20 sekundi prije kraja,napokon neka sica![]()
edit 2: **** te bog i hokej, zar je moguce u 20 sekundi dat gol i primit jos jedan,**** im bog majku ****
Donnie Darko je napisao/la:Eric Cartman je napisao/la:Pa kako da budem u **** plusu, kad pogodim tenis i cekam **** hokej i zavrse X ,a zadnjih 1000 godina ih guzili,i u gostima i kod kuce,kako ????
edit: ipak nisam toliki baksuz, dadose 20 sekundi prije kraja,napokon neka sica![]()
edit 2: **** te bog i hokej, zar je moguce u 20 sekundi dat gol i primit jos jedan,**** im bog majku ****
Nedimko je napisao/la:jedva čekam da imam sex kad se oženim deraću mjesec dana non stop ni u školu neću ići
HahahahGoalgetter je napisao/la:Nedimko je napisao/la:jedva čekam da imam sex kad se oženim deraću mjesec dana non stop ni u školu neću ići![]()
![]()
![]()
don_burza je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Joj koji sam peh, odem do kladionice, opkladim se izadjem i stavim listic u predjnji dzep. I kako idem premjestim ja listic u zadnji, sada nemogu da ga nadjem, nigdje listicaaa ?!
Nisi ti peh ti si madzionicar
Goalgetter je napisao/la:Nedimko je napisao/la:jedva čekam da imam sex kad se oženim deraću mjesec dana non stop ni u školu neću ići![]()
![]()
![]()
Goalgetter je napisao/la:Nedimko je napisao/la:jedva čekam da imam sex kad se oženim deraću mjesec dana non stop ni u školu neću ići![]()
![]()
![]()
Klasik svih klasikaNe budite smjesni, nemaju nasi para da im adidas pravi dresove , i onako je savez u dugovima preko glave
Sjecam se tog brata,zvali ga na telefon stara mu se javila. Kakav brat.Fustang je napisao/la:Dajte onu legendu što je dogovarala transfer za Dormund.![]()
**** me ionako prostata zadnjih dana,pa ako se upišam nek barem bude s razlogom.
ovo je bio pravi insajder na forumu, vidiš ti kad je on raspolagao informacijama o današnjoj opremi naše repkeDonnie Darko je napisao/la:Klasik svih klasikaNe budite smjesni, nemaju nasi para da im adidas pravi dresove , i onako je savez u dugovima preko glave
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 3 gosta.