Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
DonCorleone je napisao/la:Pricas o kratkoj pameti a podrzavas Safeta Susica, ima li to logikeJuventinisimo je napisao/la: Medjutim,vaznije u svoj prici...dug jezik,kratka pamet..Sada se jos vise ukopao...e moj Zuka..
![]()
Najvaznije,od danas,Zuka je postao idol mnogima....Who is next???
?
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
I treba da nas otjeraju...sve one koji ne misle isto kao ti...forum ce biti idealno mjesto gdje ce te diskutovati sami sa sobom...bvb je napisao/la:
Ti ono bijase protiv Susica momcino ?
Tebe bi bilo sevap poslat' u Banovice.
Forum i jeste izmisljen,da svi imaju isto misljenje,donose iste zakljucke...like in real life...yeah right
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ne znam koliko je Papac posten van fudbala al ga uhapsi policija neki dan u Mostaru.Misir je napisao/la:Ovo je Pape i zelio, odigrao je kartu na koju je Zuka nasjeo, al opet bolje je ostati častan nego nečastan.
Historija fudbala ce pamtiti samo one časne. Ovo me podsjeti na Papca
1946
Neznas sta je gore, pojedini navijaca Sarajeva koju umisljaju da je ovo sve sto je Susic pitar pa se blati njegovo ime. Ili ovi drugi pojedinci koji su toliko zaslijepili da im spasa nema. Al kad malo bolje skontam sve jedna ista je to grupa hahah.
Yebote pa vama da Susic ukrade partnericu vi bi i tad govorili kako ona nevelja a Susic zlato.
Yebote pa vama da Susic ukrade partnericu vi bi i tad govorili kako ona nevelja a Susic zlato.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- hogarstrasni
Ne bih rekao da je to zelio, Susic nema obraza ni casti , tako da ga ne bi pozvao i ne bi nista objasnjavao. Ovako, jos jedna javna pljuska, puno ljudi je suosjecalo sa Ervinom, ali su mislili da nije imao srece ,sada je jasno da su mu namjestili.Misir je napisao/la:Ovo je Pape i zelio, odigrao je kartu na koju je Zuka nasjeo, al opet bolje je ostati častan nego nečastan.
Historija fudbala ce pamtiti samo one časne. Ovo me podsjeti na Papca
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kakve to ima veze sa izjavama Zukanovica???DonCorleone je napisao/la:Pricas o kratkoj pameti a podrzavas Safeta Susica, ima li to logikeJuventinisimo je napisao/la: Medjutim,vaznije u svoj prici...dug jezik,kratka pamet..Sada se jos vise ukopao...e moj Zuka..
![]()
Najvaznije,od danas,Zuka je postao idol mnogima....Who is next???
?
Znaci,samo oni koji misle isto kao ti su pametni...svi ostali budale...svasta...
A sta da radimo za Borisa Pandzu??? I on je pljuvao selektora..red bi bio da ga podrzimo...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Hajde mi navedi navijace Sarajeva, popularne pitare koji brane Susica.sajo10 je napisao/la:Neznas sta je gore, pojedini navijaca Sarajeva koju umisljaju da je ovo sve sto je Susic pitar pa se blati njegovo ime. Ili ovi drugi pojedinci koji su toliko zaslijepili da im spasa nema. Al kad malo bolje skontam sve jedna ista je to grupa hahah.
1946
- ibrakadabra
- Kontakt:
Evo materijala za teleći glavu da Zuku optuži za krah u ovim kvalifikacijama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Reprezentacija je ogledalo stanja države koju predstavlja. A kod nas štela ili ti nepotizam su no1 domaći proizvod 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nadam se skorom odlasku teleće glave i prelazak amidzica u Slaven Belupo
- velez_mostar
- Kontakt:
Zuka je jos jednom dokazao ono sto se zna, a to je da se guraju igraci iz agencije Seada Susica, i da je nepotizam rak rana nase repke..ko to ne vidi, nece da vidi, onda je slican..
Safet Susic nikada nece imati podrsku istinskih navijaca reprezentacije BiH, moze imati samo onih koji povrsno prate repku, i nista ne znaju!
Zuka, ubrzo ces dobiti priliku, ovog hajvana necemo dugo gledati u svetinji.
Safet Susic nikada nece imati podrsku istinskih navijaca reprezentacije BiH, moze imati samo onih koji povrsno prate repku, i nista ne znaju!
Zuka, ubrzo ces dobiti priliku, ovog hajvana necemo dugo gledati u svetinji.
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
- DonCorleone
- Kontakt:
Upravo takoJuventinisimo je napisao/la: Znaci,samo oni koji misle isto kao ti su pametni...svi ostali budale...svasta...![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ma ja ne mogu da vjerujem da ima jos ljudi koji ga brane, to ili se zajebavaju ili su fkt ograniceni ili potplaceni nema daljeDonCorleone je napisao/la:Upravo takoJuventinisimo je napisao/la: Znaci,samo oni koji misle isto kao ti su pametni...svi ostali budale...svasta...![]()
. Ne samo pametni, nego i iskreni i pravi navijaci Bosne i Hercegovine. Kao sto legenda kaze, ko je za Safeta, taj je i za gofno
.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa barem bi vi,iskreni,pravi,fini,kulturni,navijaci,trebali imati neke kulture,bontona,kucnog odgoja...ne samo krkanluk,korida,psovanje,vrijedjanje..to je vase ogledalo danasnjeg drustva?DonCorleone je napisao/la:Upravo takoJuventinisimo je napisao/la: Znaci,samo oni koji misle isto kao ti su pametni...svi ostali budale...svasta...![]()
. Ne samo pametni, nego i iskreni i pravi navijaci Bosne i Hercegovine. Kao sto legenda kaze, ko je za Safeta, taj je i za gofno
.
Kao i obicno...uredno si preskocio ono sto ti ne odgovara...nije problem,vec sam se navikao..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
svaka mu cast za ovo, ovo je veliki šamar mendazerima i menadzercicicma oko repke...
Jedan hajrovic kao krilo sjedi na klupi a igra u BL a jedan hajdukovac igra u prvih 11 zaosno smijesno
Jedan vezni igrac proosjescnog austrijskog kluba igra stopera a jedan vrsni stoper koji igra u italiji nije pozvan. o onome sto je jedva nasao klub u Češkoj (a zamalo u mančester nije otisao
) neću ni da pricam 
Jedan hajrovic kao krilo sjedi na klupi a igra u BL a jedan hajdukovac igra u prvih 11 zaosno smijesno
Jedan vezni igrac proosjescnog austrijskog kluba igra stopera a jedan vrsni stoper koji igra u italiji nije pozvan. o onome sto je jedva nasao klub u Češkoj (a zamalo u mančester nije otisao
Re: Odg: Ervin Zukanovic
Kao prvo, da se zna da ja podrzavam Zukanovica i da sam protiv Susica.
Par istina, sto posto provjerenih:
Zukanovic je svojevremeno imao tucu u jednom lokalu u Austriji i radi toga mu je odbijena viza za Ameriku. Nakon toga on pocinje pricati protiv saveza da je savez kriv i ako su ga navodno po informacijama koje ja imam, namjeravali prikljuciti ekipi kad dodju u Brazil. Susic i savez su se nasli uvrijedjeni i radi toga nije dalje pozivan.
Koliko je to ispravno, ne bih znao reci. Cini mi se da je Zuka malo prenaglio i da je pricao sto nije smio, ali cinjenica je takodje i to da nam je jako potreban u ekipi.
Par cinjenica:
Jako glup istup Zukanovia danas. Nakon ovoga ne bi me cudilo da ne zaigra ni kod slijedeceg selektora. Ovo nije samo napad na Susica nego i na sam savez.
Druga stvar, ovo neutemeljeno prozivanje Seada Susica i to da ga je zvao u svoju agenciju, zasniva se na istoj istini ili lazi kao sto Pandza nije pozvan zato sto je Hrvat.
Naravno, svi ste osuli paljbu po Pandzi a Zuka je narodni heroj, a niko blage veze nema da li iti jedan govori istinu i da li oba lazu.
Da je Pandza rekao isto ovo sto i Zuka i da nije pominjao nacionalnst, bez ikakve provjere vi bi i Pandzu docekali kao heroja.
Par istina, sto posto provjerenih:
Zukanovic je svojevremeno imao tucu u jednom lokalu u Austriji i radi toga mu je odbijena viza za Ameriku. Nakon toga on pocinje pricati protiv saveza da je savez kriv i ako su ga navodno po informacijama koje ja imam, namjeravali prikljuciti ekipi kad dodju u Brazil. Susic i savez su se nasli uvrijedjeni i radi toga nije dalje pozivan.
Koliko je to ispravno, ne bih znao reci. Cini mi se da je Zuka malo prenaglio i da je pricao sto nije smio, ali cinjenica je takodje i to da nam je jako potreban u ekipi.
Par cinjenica:
Jako glup istup Zukanovia danas. Nakon ovoga ne bi me cudilo da ne zaigra ni kod slijedeceg selektora. Ovo nije samo napad na Susica nego i na sam savez.
Druga stvar, ovo neutemeljeno prozivanje Seada Susica i to da ga je zvao u svoju agenciju, zasniva se na istoj istini ili lazi kao sto Pandza nije pozvan zato sto je Hrvat.
Naravno, svi ste osuli paljbu po Pandzi a Zuka je narodni heroj, a niko blage veze nema da li iti jedan govori istinu i da li oba lazu.
Da je Pandza rekao isto ovo sto i Zuka i da nije pominjao nacionalnst, bez ikakve provjere vi bi i Pandzu docekali kao heroja.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
al kao prvo, on podrzava Zukanovica i dole salva optuzbi i kritika na njegov racun 
Trenutno korisnika/ca: al87, ANamelessGhoul, Fudbalbr1, General505, Iceplayer, imekorisnicko, Leotar, Micron, Mostarska, Pact1921, s4mke, ultrazonfa, Wilshere10 i 71 gost.