Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 20 okt 2014, 22:59

bhsport je napisao/la:Semire čekamo i tebe. Javno objasni sta ti je Papke tražio, tebi i tvom ocu!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nebi me zacudilo da i ovo bude jedna od opcija rusioca reprezentacije BIH. Idemo novinari!!!!!!!

Navikli smo pred svaku bitnu utakmicu da izadjete sa rusilackim ciljem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 20 okt 2014, 22:59

calcio je napisao/la:
Sad ispada da mi branimo svaki Susicev potez a dobro znamo da nije tako. Mi smo malo realniji od vecine koji se ponasaju djetinjasto i skacu na svaku glupost. Neki nas igrac u znj klubu i znj ligi zabije gol i odmah je svjetska klasa koga Susic ignorise jer nije iz germanije...... Ako se ne slazem sa tim, onda sam Susicev placenik. :facepalm:
Jarane, slijepa odbrana nekoga ili nečega nije "realnije ponašanje", kako ti to tvrdiš. Ima, istina, ovdje ljudi koji vrijeđaju Sušića, ima i djece, neupitno, ali ima i nas koji analitički razmišljamo, upućujemo na greške, na čudne radnje, na stvari koje nemaju smisla. Simptomatično je da većina vas koji branite Sušića rado odgovarate na postove prve dvije kategorije, ali kada se zadesi neki post koji Sušića argumentovano kritizira ili postavlja neka neugodna pitanja, vi takve postove po pravilu preskačete i pravite se da nisu nikada napisani.

Zašto ne branite Sušića nakon utakmica poput Nigerije, prve Slovačke, Egipta ili Kipra? Tada vas nestane u potpunosti. Jednostavno vas nema. Zašto? Ako toliko vjerujete u tog čovjeka, ako ima neki opravdan razlog za katastrofe u navedenim susretima, zašto se ne pojavite i ne objasnite, kao što ste tu poslije drugih susreta?

Ja razumijem da mi svi imamo različita mišljenja, viđenje stvari u životu. Nismo svi isti i mislimo svojim glavama, ali gledajući po sebi lično, moja najčvršća uvjerenja se jednostavno moraju promijeniti ukoliko mi se predstavi dovoljno dokaza u suprotno. To je jednostavno proces formiranja stava i razmišljanja. Ništa nije uklesano u kamen da se ne može promijeniti.

Nije mi stvarno cilj da nekoga vrijeđam ili omalovažavam. Ja poštujem vaša razmišljanja iako se ni najmanje ne slažem sa njima, ali me jednostavno zanima kako dolazite do tih stavova. na osnovu čega Safetu Sušiću dajete takvu bezrezervnu podršku? Najiskrenije me zanima i volio bih znati.

Edit: progutana slova u brzini kucanja. :D
Zadnja izmjena: revan, dana/u 20 okt 2014, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 20 okt 2014, 23:00

Mrs iz svetinje majku ti ****

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 okt 2014, 23:00

bhsport je napisao/la:Semire čekamo i tebe. Javno objasni sta ti je Papke tražio, tebi i tvom ocu!

Vec je izjavio nedavno. Pustite ovog @bagrcavog, momak ima bujnu mastu.
S obzirom da igraš u sjajnoj formi, očekuješ li poziv u reprezentaciju?

“Nije na meni da odlučujem o pozivu. Moj se posao bazira na to da na terenu igram što je moguće bolje, a onda da se kroz to pokušam nametnuti selektoru. Mislim da ne moram posebno napominjati koliko bih bio sretan kada bih dobio poziv u reprezentaciju svoje zemlje”.

Jesi li pratio SP u Brazilu, kako bi ocijenio igru Zmajeva?

“Naravno da sam pratio. Kada se sve sagleda, mislim da nismo razočarali. Da nije bilo sudijskih grešaka, otišli bismo u osminu finala. Ipak, ovo je nama bilo prvo veliko takmičenje i bila nam je ovo dobra škola”.

Amarkony
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Amarkony » 20 okt 2014, 23:00

KK_Bosna je napisao/la:A da ja upitam Zukanovica: Pa sine kako si upisao ikako nastupe u drzavnom timu kod Safeta, ako ti je to razlog.
Ponasa se kao "uvrijedjena mlada". Nije otisao u Brazil i sad ce uciniti sve da se osveti selektoru. :D

Pa da je Safet stvarno htio da ga kaparise u agenciju, ucjenio bi ga odmah i rekao neces igrati dok ne potpises. A momak odigrao dobrih 6 utakmica za repku. :D :D :D

A jos je interesantna cinjenica kako se tek sad sjetio da ovo spomene, naumpalo mu nakon duuugog razmisljenja. :D

Pa davno bi ti to spomenuo Ervine da si iskren u ovoj prici... :roll:

:bih:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 23:03

Susicevi nitkovi opet na kartu patriotizma, nacionalizma, zbijanja redova pred vazne bitke...svi smo izdajnici , provokatori, rusitelji atmosfere. :lol:
Safete djubre nitkovsko!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 okt 2014, 23:03

emir79 je napisao/la: Neka su ovakvi u vasem taboru @Goalgetter ;)
Ti me najvise podsjecas na tabor IDIL-a (ISIS), i oni su uvjereni u svoju ideologiju, pa su u ocima normalnog svijeta obicni neandertalci.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 okt 2014, 23:04

ervin ne bi ni ovo rekao da teleca glava nije maliciozno izjavila ono za ljajica bez ikakve potrebe... eto ispade samo zukanovica ljudi prolaze, svi ostali nasi defanzivci igraju kao mjesavina beckenbauera, tassotija, gentilea i moorea...

zasto pape, kad je vec tako kriticki raspolozen - na primjer - nije rekao gdje je bio nas desni bek prilikom drugog gola kipra? ili mozda tu utakmicu nije gledao (po obicaju)?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 20 okt 2014, 23:05

i nakon svega, ovi mentoli ga nađu braniti :mrgreen: :mrgreen:
kad ode safet, calcia, ovog amarkonija i ostale nagurati u kofer i u Pariz, voli Safet urednu kuću da ima pa se potrudite da zadovoljite velikog vođu!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2014, 23:05

emir79 je napisao/la:
Ziko je napisao/la: Vi Bosanci ste ste stvarno tupi glupi,tupi glupi kada vjerujete u tezu da nije mogao i trebao dobiti vizu za SAD.Nije je dobio iz razloga što to nije odgovaralo Safetu Sušiću i Izvršnom odboru NS BIH.Prvi razlog što mu je menadžer Gospodin Veljković Srbin,a ne Sead Sušić ,a drugi razlog je vjerovatno pinka koja sljeduje selektora i neke iz njegovog njegovog okruženja.......... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Neka su ovakvi u vasem taboru @Goalgetter ;)
Ja tabora nemam. Moje licno misljenje se orijentise prema dobru reprezentacije, a to Safet Susic ne donosi. A takvi kao on iz pogresnih razloga ovdje trollaju i pljuju.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 okt 2014, 23:06

plavipatriota je napisao/la:i nakon svega, ovi mentoli ga nađu braniti :mrgreen: :mrgreen:
kad ode safet, calcia, ovog amarkonija i ostale nagurati u kofer i u Pariz, voli Safet urednu kuću da ima pa se potrudite da zadovoljite velikog vođu!
ali safet nema para, najneplaceniji selektor u galaksiji, ipak zivi u francuskoj, skupo sve, kako ce njima moci placati u parizu smjestaj i sve to? :think:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 okt 2014, 23:07

KK_Bosna je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:i nakon svega, ovi mentoli ga nađu braniti :mrgreen: :mrgreen:
ali safet nema para, najneplaceniji selektor u galaksiji, ipak zivi u francuskoj, skupo sve, kako ce njima moci placati u parizu smjestaj i sve to? :think:
Bice za srnecih ledja, a salatu samo Safet !
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 20 okt 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Gladiator
Kontakt:

Post Postao/la Gladiator » 20 okt 2014, 23:07

[youtube][/youtube]
:lol:
ja bi rekao da je on ovdje zalutao

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 20 okt 2014, 23:08

emir79 je napisao/la:

Nebi me zacudilo da i ovo bude jedna od opcija rusioca reprezentacije BIH. Idemo novinari!!!!!!!

Navikli smo pred svaku bitnu utakmicu da izadjete sa rusilackim ciljem.
Sjeti se mjesec prije SPa...forumasi su naveliko popili tu pricu.. :kafa:
Historija se ponavlja...sve za boljitak repke..da izgubimo i svaku nadu za EP...poslije toga ce biti tajac,neko vrijeme..kao da ih ne znamo...pih.. ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 okt 2014, 23:08

KK_Bosna je napisao/la:
Da vidis u Baje Lexusa, taze sa pranja :mrgreen:

Safet k'o govedo, umalo ne napravi sudar u sred rodnog :mrgreen: Sarajeva

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 okt 2014, 23:08

MOze li mi neko reci gdje je izjava selektora kako ne racuna na ZUkanovica za Izrael na koju se on poziva u svom saopstenju ??

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 20 okt 2014, 23:08

Nebranim nikoga ali nije ovo nacin da se raspravlja o nekim stvarima ... Safetu nije fino da iznosi sta se njemu nesvida kod jednog igraca to mora da ostane izmedu njih a tako nije fino da Zukanovic njega napada ...
Papetu se vec vise puta desava da se raspravlja preko medija i to je krajnje neprofesionalno ... Ako je Zukanovic pogrijesio i nece da ga radi toga zove uredu je ali sta je onda sa ISKUSNIM Spahicem koji napravi onaku katastrofalnu gresku protiv Francuza, pa utakmica protiv Nigerije kad se je protivnik s njim igrao kao mala beba ... pa se pitam da li je i on onda zasluzio da se opet zove u repku ... ma tu smrdi dosta toga ....
Anti Nakarada

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 okt 2014, 23:09

ovaj je za.ebao jocu amsterdama..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 20 okt 2014, 23:09

KK_Bosna je napisao/la:ervin ne bi ni ovo rekao da teleca glava nije maliciozno izjavila ono za ljajica bez ikakve potrebe... eto ispade samo zukanovica ljudi prolaze, svi ostali nasi defanzivci igraju kao mjesavina beckenbauera, tassotija, gentilea i moorea...

zasto pape, kad je vec tako kriticki raspolozen - na primjer - nije rekao gdje je bio nas desni bek prilikom drugog gola kipra? ili mozda tu utakmicu nije gledao (po obicaju)?
Ne pada mi na pamet braniti Papeta sad, ali moderator foruma koji selektora reprezentacije zove "teleća glava"... :facepalm:
Sad znam zašto inače ne zalazim u ove dijelove foruma.
FK Željezničar 1921

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.