Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne valja nikako sto Bale nece igrati u klasiku 
Ko sve ne igra protiv Liverpoola ?
Citam za Bale-a, Ramosa, Varana i Benzemu ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma yebo liverpul, realno bit ce 2-3 razlike za nas ali ce nam nedostajati Bale u subotu, dok je neigranje Benzeme je pojacanje 
Fino sam pitao, pa sam ocekivao i fin odgovor.mirzatele je napisao/la:Ma yebo liverpul, realno bit ce 2-3 razlike za nas ali ce nam nedostajati Bale u subotu, dok je neigranje Benzeme je pojacanje
Precijenio sam vas..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
vidjet ces u srijedu navece kakav je odgovorgaston je napisao/la:Fino sam pitao, pa sam ocekivao i fin odgovor.mirzatele je napisao/la:Ma yebo liverpul, realno bit ce 2-3 razlike za nas ali ce nam nedostajati Bale u subotu, dok je neigranje Benzeme je pojacanje
Precijenio sam vas..
igrac koji jednim potezom moze da rijesi utakmicu,drugi najbolji igrac u timu,pa kud bas sad nadje da se povrjedi jbm ti i ove reprezentativne nastupemirzatele je napisao/la:Ne valja nikako sto Bale nece igrati u klasiku
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ramo i Bale samo,Varane i Benzema su trenirali danas,imali gripu neku, zato su propustali proslu.gaston je napisao/la:Ko sve ne igra protiv Liverpoola ?
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trebalibi ste se odreći Brke Del Bosquea jer je postao Barcina ku.čka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo budala očekuje pobjedu protiv Barcelone. Likovi u kakvom god da su stanju, kada govorimo o psihi, fizičkoj spremi, trenutnoj formi itd., uvijek su protiv nas na 200%.
A nas vodi Carlo...
A nas vodi Carlo...
To ste se sad ujedinili?Caeruleus je napisao/la:Trebalibi ste se odreći Brke Del Bosquea jer je postao Barcina ku.čka.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Oćmo jaiti po pare?Cap17an je napisao/la:Samo budala očekuje pobjedu protiv Barcelone. Likovi u kakvom god da su stanju, kada govorimo o psihi, fizičkoj spremi, trenutnoj formi itd., uvijek su protiv nas na 200%.
A nas vodi Carlo...
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Stalno kukaš kako ti je sav "svit" malo, tako da si mi nesiguran oko plaćanja. Ipak, i bez obzira na to, čujemo se večeras na dobrom starom skajpu oko opklade.
Zadnja izmjena: Cap17an, dana/u 20 okt 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Očekivalo se i gaženje Ludogoretsa pa,..Furymaker je napisao/la:ovi sto misle da Liverpool ima ikakve sanse protiv Reala ili su najveci navijaci Liverpoola ili su coravi .
Real sa hendikepom i to ce se stediti za El Clasico , igrat ce sa 60% snage
Livepool jest igrački slabiji i u lošoj su formi al' na Anfieldu je sve moguće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pozdrav prijatelji 
Ima li vam onog Policemana ? hahha
Ima li vam onog Policemana ? hahha
[youtube][/youtube]
Kakve asistencije mesutaDzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Još ga nisi prežalio? 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
NikadToxicity je napisao/la:Još ga nisi prežalio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.