Safet Sušić - Pape
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Safetu dati podrsku, a istovremeno se smatrati navijacem BiH moze samo degenerik prve klase, to jednostavno ne ide jedno a drugim.
Zuka je zrtva Susicevog nepotizma!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zuka je zrtva Susicevog nepotizma!
ja sam forumas od krvi i mesa kao i vi, valjda imam pravo na licni stav?RobertoBaggio je napisao/la:Ne pada mi na pamet braniti Papeta sad, ali moderator foruma koji selektora reprezentacije zove "teleća glava"...KK_Bosna je napisao/la:ervin ne bi ni ovo rekao da teleca glava nije maliciozno izjavila ono za ljajica bez ikakve potrebe... eto ispade samo zukanovica ljudi prolaze, svi ostali nasi defanzivci igraju kao mjesavina beckenbauera, tassotija, gentilea i moorea...
zasto pape, kad je vec tako kriticki raspolozen - na primjer - nije rekao gdje je bio nas desni bek prilikom drugog gola kipra? ili mozda tu utakmicu nije gledao (po obicaju)?![]()
Sad znam zašto inače ne zalazim u ove dijelove foruma.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- sagitarius
- Kontakt:
PAPE ODLAZI!!!!!!!!!!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- hogarstrasni
Nema te izjave!zgembo89 je napisao/la:MOze li mi neko reci gdje je izjava selektora kako ne racuna na ZUkanovica za Izrael na koju se on poziva u svom saopstenju ??
Susic se, po prvi put , ocitao o igri Zukanovica rekao da je lose reagovao u duelu sa Ljajicem, a Zukanovic da vise ne racuna na Safeta

Moje misljenje je da je razlog tome , to sto je Susic, nitkov, djubre, kriminalac, grobar reprezentacije, smetljar....
Vjerovatno ima i onih koji ce tvrditi da je Susic vec bio napravio spisak na kom je Zukanovic, ali ga sada nece pozvati. Vidis, misljenja su cudo

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Svi ovi "branitelji" glavatog, ili su potplaceni ili trebaju se lijeciti. Ja bih licno ovog Amarkonj, odveo kod psihijatara pa vidjeti imali pomoci.
*since 29 sep 2008, 13:05
"Gledao sam meč između Rome i Chieva, koji igra u formaciji u kojoj mi vjerovatno nećemo nikada. Oni pokušavaju držati liniju sa tri stopera, a Zukanović je lijevo. Gledao sam utakmicu i vidio kako mu je Ljaljić pobjegao kod drugog pogotka, što se ne smije desiti. Morao mu je ranije ući u šut, a uz Zukanovića, krivicu snosi i golman"hogarstrasni je napisao/la:Nema te izjave!zgembo89 je napisao/la:MOze li mi neko reci gdje je izjava selektora kako ne racuna na ZUkanovica za Izrael na koju se on poziva u svom saopstenju ??
Susic se, po prvi put , ocitao o igri Zukanovica rekao da je lose reagovao u duelu sa Ljajicem, a Zukanovic da vise ne racuna na Safeta![]()
Moje misljenje je da je razlog tome , to sto je Susic, nitkov, djubre, kriminalac, grobar reprezentacije, smetljar....
Vjerovatno ima i onih koji ce tvrditi da je Susic vec bio napravio spisak na kom je Zukanovic, ali ga sada nece pozvati. Vidis, misljenja su cudo
Ja ne znam da li sportsport.ba tezi da bude profesionalan portal, ali sa ovakvom administracijom to nikada nece postici.RobertoBaggio je napisao/la: Ne pada mi na pamet braniti Papeta sad, ali moderator foruma koji selektora reprezentacije zove "teleća glava"...![]()

- RobertoBaggio
- Kontakt:
Naravno da imaš, ali neko bi trebao probati počistiti silne nebuloze na dijelovima foruma posvećenim reprezentaciji. A kad moderatori krenu vrijeđati selektora, znači da od toga nema ništa.KK_Bosna je napisao/la:ja sam forumas od krvi i mesa kao i vi, valjda imam pravo na licni stav?RobertoBaggio je napisao/la:Ne pada mi na pamet braniti Papeta sad, ali moderator foruma koji selektora reprezentacije zove "teleća glava"...KK_Bosna je napisao/la:ervin ne bi ni ovo rekao da teleca glava nije maliciozno izjavila ono za ljajica bez ikakve potrebe... eto ispade samo zukanovica ljudi prolaze, svi ostali nasi defanzivci igraju kao mjesavina beckenbauera, tassotija, gentilea i moorea...
zasto pape, kad je vec tako kriticki raspolozen - na primjer - nije rekao gdje je bio nas desni bek prilikom drugog gola kipra? ili mozda tu utakmicu nije gledao (po obicaju)?![]()
FK Željezničar 1921
safete mame ti se nayebem dabogda ne pobjedili sve utakmice do kraja kfalifikacija samo da odes nemogu vise da te gledam u tu facu nezainteresovanu
habib
Pa i treba ga vrijeđat, nece mu valjda pjesme pjevat
KK_Bosna je napisao/la:ja sam forumas od krvi i mesa kao i vi, valjda imam pravo na licni stav?RobertoBaggio je napisao/la:Ne pada mi na pamet braniti Papeta sad, ali moderator foruma koji selektora reprezentacije zove "teleća glava"...KK_Bosna je napisao/la:ervin ne bi ni ovo rekao da teleca glava nije maliciozno izjavila ono za ljajica bez ikakve potrebe... eto ispade samo zukanovica ljudi prolaze, svi ostali nasi defanzivci igraju kao mjesavina beckenbauera, tassotija, gentilea i moorea...

- hogarstrasni
Ma jeste lose reagovao, ali je , takodjer, bio i medju najboljim igracima Kijeva na tom mecu.Mozambik je napisao/la: "Gledao sam meč između Rome i Chieva, koji igra u formaciji u kojoj mi vjerovatno nećemo nikada. Oni pokušavaju držati liniju sa tri stopera, a Zukanović je lijevo. Gledao sam utakmicu i vidio kako mu je Ljaljić pobjegao kod drugog pogotka, što se ne smije desiti. Morao mu je ranije ući u šut, a uz Zukanovića, krivicu snosi i golman"
Poenta je sto je ovom imbecilu Susicu, neko javio da je Zukanovic kriv za go, a on jedva docekao da ga popljuje i pripremi teren za nepozivanje.
Jos jednom ispao bezobrazni glupan

Safete vrati glavu teletuRobertoBaggio je napisao/la:Ne pada mi na pamet braniti Papeta sad, ali moderator foruma koji selektora reprezentacije zove "teleća glava"...KK_Bosna je napisao/la:ervin ne bi ni ovo rekao da teleca glava nije maliciozno izjavila ono za ljajica bez ikakve potrebe... eto ispade samo zukanovica ljudi prolaze, svi ostali nasi defanzivci igraju kao mjesavina beckenbauera, tassotija, gentilea i moorea...

Kojeg normalnog svijeta, vaseg tabora ?DonCorleone je napisao/la:Ti me najvise podsjecas na tabor IDIL-a (ISIS), i oni su uvjereni u svoju ideologiju, pa su u ocima normalnog svijeta obicni neandertalci.emir79 je napisao/la: Neka su ovakvi u vasem taboru @Goalgetter

Pridruzuju vam se ljudi, koji nam pljuju po naciji, nazivaju nas tupim, glupim,tupim ,glupim i ti to podrzavas? Ma bravo Einstein, ma ti si Zweistein

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- hogarstrasni
Vracaj glavu govedo !stokton je napisao/la:
Safete vrati glavu teletu

- The_Target
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Sukob je izazvao vas Ban Ki Mun, nepotrebnim lajanjem.emir79 je napisao/la:Nebi me zacudilo da i ovo bude jedna od opcija rusioca reprezentacije BIH. Idemo novinari!!!!!!!bhsport je napisao/la:Semire čekamo i tebe. Javno objasni sta ti je Papke tražio, tebi i tvom ocu!
Navikli smo pred svaku bitnu utakmicu da izadjete sa rusilackim ciljem.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
iznosenje licnog stava o selektoru i igracima je dozvoljeno, nismo u sjevernoj koreji... moja uloga kao moderatora je da se korisnici medjusobno ne vrijedjaju, a ni ja kao korisnik nisam uvrijedio nijednog forumasa, osim ako licno safet susic nije pod nekim nickom...RobertoBaggio je napisao/la:Naravno da imaš, ali neko bi trebao probati počistiti silne nebuloze na dijelovima foruma posvećenim reprezentaciji. A kad moderatori krenu vrijeđati selektora, znači da od toga nema ništa.
isto vrijedi kao i ovo gore. ja sam obican forumas i biti moderator nije nikakva nagrada ili privilegija, vec velika obaveza, samo ima dosta ljudi koji to ne shvacaju... znas, umjesto da stavim prst u usi i gledam u zvijezde, ja moram ovdje dezurati da se ne bi vi poceli vrijedjati i unistiti temu tako da moram svaki post citatiAmarkony je napisao/la:Ja ne znam da li sportsport.ba tezi da bude profesionalan portal, ali sa ovakvom administracijom to nikada nece postici.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovu mogucnost ne bih iskljucio.KK_Bosna je napisao/la:osim ako licno safet susic nije pod nekim nickom...

- hogarstrasni
STOP vrijedjanju teladi, goveda i ostalih domacih zivotinja !
I da se vrati glava teletu !
I da se vrati glava teletu !

Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 20 okt 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.