Ozbiljna kritika se utopi u moru ovih drugih, neozbiljnih, postova. Steta. Sto se tice podrzavanja i nepodrzavanja Susica, prvo moramo racionalno pogledati sta to znaci. Racionalan covjek nece letiti na prvu loptu. Nekima je izgleda najvaznije smjeniti Susica a onda sta bude da bude, ko dodje da dodje. Nedavno je zasjedao izvrsni odbor i spominjao se Aljosa Asanovic kao potencijalni selektor ako bi Susica otpustili. Ja to ne smatram nekim napredkom. Naprotiv, to bi bio nazadak. I zasto bih onda bio za njegovu smjenu? Kada vidim da postoji sansa da dodje neko bolji, onda cu vjerovatno biti za smjenu, ako budem smatrao da sa Susicem ne mozemo vise napredovati.revan je napisao/la:Jarane, slijepa odbrana nekoga ili nečega nije "realnije ponašanje", kako ti to tvrdiš. Ima, istina, ovdje ljudi koji vrijeđaju Sušića, ima i djece, neupitno, ali ima i nas koji analitički razmišljamo, upućujemo na greške, na čudne radnje, na stvari koje nemaju smisla. Simptomatično je da većina vas koji branite Sušića rado odgovarate na postove prve dvije kategorije, ali kada se zadesi neki post koji Sušića argumentovano kritizira ili postavlja neka neugodna pitanja, vi takve postove po pravilu preskačete i pravite se da nisu nikada napisani.calcio je napisao/la:
Sad ispada da mi branimo svaki Susicev potez a dobro znamo da nije tako. Mi smo malo realniji od vecine koji se ponasaju djetinjasto i skacu na svaku glupost. Neki nas igrac u znj klubu i znj ligi zabije gol i odmah je svjetska klasa koga Susic ignorise jer nije iz germanije...... Ako se ne slazem sa tim, onda sam Susicev placenik.
Zašto ne branite Sušića nakon utakmica poput Nigerije, prve Slovačke, Egipta ili Kipra? Tada vas nestane u potpunosti. Jednostavno vas nema. Zašto? Ako toliko vjerujete u tog čovjeka, ako ima neki opravdan razlog za katastrofe u navedenim susretima, zašto se ne pojavite i ne objasnite, kao što ste tu poslije drugih susreta?
Ja razumijem da mi svi imamo različita mišljenja, viđenje stvari u životu. Nismo svi isti i mislimo svojim glavama, ali gledajući po sebi lično, moja najčvršća uvjerenja se jednostavno moraju promijeniti ukoliko mi se predstavi dovoljno dokaza u suprotno. To je jednostavno proces formiranja stava i razmišljanja. Ništa nije uklesano u kamen da se ne može promijeniti.
Nije mi stvarno cilj da nekoga vrijeđam ili omalovažavam. Ja poštujem vaša razmišljanja iako se ni najmanje ne slažem sa njima, ali me jednostavno zanima kako dolazite do tih stavova. na osnovu čega Safetu Sušiću dajete takvu bezrezervnu podršku? Najiskrenije me zanima i volio bih znati.
Edit: progutana slova u brzini kucanja.
Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
doduse, vidjeli smo da zna upaliti kompjuter i gledati transfermarktGoalgetter je napisao/la:Ovu mogucnost ne bih iskljucio.KK_Bosna je napisao/la:osim ako licno safet susic nije pod nekim nickom...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Mozambik je napisao/la:"Gledao sam meč između Rome i Chieva, koji igra u formaciji u kojoj mi vjerovatno nećemo nikada. Oni pokušavaju držati liniju sa tri stopera, a Zukanović je lijevo. Gledao sam utakmicu i vidio kako mu je Ljaljić pobjegao kod drugog pogotka, što se ne smije desiti. Morao mu je ranije ući u šut, a uz Zukanovića, krivicu snosi i golman"hogarstrasni je napisao/la:Nema te izjave!zgembo89 je napisao/la:MOze li mi neko reci gdje je izjava selektora kako ne racuna na ZUkanovica za Izrael na koju se on poziva u svom saopstenju ??
Susic se, po prvi put , ocitao o igri Zukanovica rekao da je lose reagovao u duelu sa Ljajicem, a Zukanovic da vise ne racuna na Safeta![]()
Moje misljenje je da je razlog tome , to sto je Susic, nitkov, djubre, kriminalac, grobar reprezentacije, smetljar....
Vjerovatno ima i onih koji ce tvrditi da je Susic vec bio napravio spisak na kom je Zukanovic, ali ga sada nece pozvati. Vidis, misljenja su cudo
sto je najsmjesnije istu poziciju je igrao zukanovic u utakmici protiv grcke gdje je imao vranjesa i spahu kao stopere a mujdzu i lulica kao bocne ....i u ovoj utakmici kijeva i rome zuka je po potrebi bio lijevi bek ili treci stoper....da ne kazem da je u ekipi kijeva drugu najvecu ocjenu dobio upravo zukanovic
safete neobaziri se na dusmane uvjek ce biti tu samo guraj svoje ko ih ****
habib
hogarstrasni je napisao/la:Vracaj glavu govedo !stokton je napisao/la:
Safete vrati glavu teletu![]()
![]()

Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ako cemo vjerovati ublehaskom (sport tacka ba) onda jeste.bhsport je napisao/la: Sukob je izazvao vas Ban Ki Mun, nepotrebnim lajanjem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Susic i ne zna da uopste postoji takav portal, a kamo li sta vise.
Ervin je naivcina i nista vise.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- DonCorleone
- Kontakt:
On je nas doveo pred sami rub ispadanja, svaki naredni kiks znaci eliminacija za EP. Imamo dva boda iz tri utakmice, i njemu skandira citav stadion, pa sta smo, nego glupa, retardirana stoka? Ovaj forum predstavlja inteligentnu manjinu naspram idiotske situacije 'vani'.emir79 je napisao/la: Kojeg normalnog svijeta, vaseg tabora ?
Pridruzuju vam se ljudi, koji nam pljuju po naciji, nazivaju nas tupim, glupim,tupim ,glupim i ti to podrzavas? Ma bravo Einstein, ma ti si Zweistein
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
jel citao ko komentare na klix-

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- The_Target
- Kontakt:
bravo! ekipa protiv grcke:arius je napisao/la:sto je najsmjesnije istu poziciju je igrao zukanovic u utakmici protiv grcke gdje je imao vranjesa i spahu kao stopere a mujdzu i lulica kao bocne ....i u ovoj utakmici kijeva i rome zuka je po potrebi bio lijevi bek ili treci stoper....da ne kazem da je u ekipi kijeva drugu najvecu ocjenu dobio upravo zukanovic
-------------dzeko-ibisevic
lulic----------misimovic----medunjanin
---------------zahirovic
zukanovic-spahic-vranjes-mujdza
----------------begovic
http://www.flashscore.com/match/8YYZy1sU/#lineups;1
s tim da se mujdza ubacivao gore, a lulic i vracao nazad kad je zuka ulazio na mjesto stopera
Zadnja izmjena: KK_Bosna, dana/u 20 okt 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
-
- Kontakt:
Ljudi napredak je to bar sto je pogledao akcju kod koje je Zukanovic kao pogrijesio 

ako je tako onda,KK_Bosna je napisao/la:iznosenje licnog stava o selektoru i igracima je dozvoljeno, nismo u sjevernoj koreji... moja uloga kao moderatora je da se korisnici medjusobno ne vrijedjaju, a ni ja kao korisnik nisam uvrijedio nijednog forumasa, osim ako licno safet susic nije pod nekim nickom...RobertoBaggio je napisao/la:Naravno da imaš, ali neko bi trebao probati počistiti silne nebuloze na dijelovima foruma posvećenim reprezentaciji. A kad moderatori krenu vrijeđati selektora, znači da od toga nema ništa.
isto vrijedi kao i ovo gore. ja sam obican forumas i biti moderator nije nikakva nagrada ili privilegija, vec velika obaveza, samo ima dosta ljudi koji to ne shvacaju... znas, umjesto da stavim prst u usi i gledam u zvijezde, ja moram ovdje dezurati da se ne bi vi poceli vrijedjati i unistiti temu tako da moram svaki post citatiAmarkony je napisao/la:Ja ne znam da li sportsport.ba tezi da bude profesionalan portal, ali sa ovakvom administracijom to nikada nece postici.
Safete kobilo jedna odlaziiii da te je_bem u tvoju telecu glavu majmune jedan odlazii , idi u Azerbajdzan u Iran ma idi u tri p.m.

- RobertoBaggio
- Kontakt:
Ja se s onim tvojim stavom koji si citirao u potpunosti slažem, odlično je to sve, ali "teleća glava" je suvišno. Ne misliš da forum za reprezentaciju već odavno postaje nečitljiv? Umjesto da si dosad poslao desetoricu u Banoviće, ti si se pridružio.KK_Bosna je napisao/la:iznosenje licnog stava o selektoru i igracima je dozvoljeno, nismo u sjevernoj koreji... moja uloga kao moderatora je da se korisnici medjusobno ne vrijedjaju, a ni ja kao korisnik nisam uvrijedio nijednog forumasa, osim ako licno safet susic nije pod nekim nickom...RobertoBaggio je napisao/la:Naravno da imaš, ali neko bi trebao probati počistiti silne nebuloze na dijelovima foruma posvećenim reprezentaciji. A kad moderatori krenu vrijeđati selektora, znači da od toga nema ništa.
A neozbiljno je za forum da brani vrijeđanje forumaša, a ne brani vrijeđanje selektora i reprezentativaca.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
idi safete da zakljucamo ovu temu vise

- plavipatriota
- Kontakt:
MOLIM VAS, VI NORMALNI OVDJE (jer stvarno ne mogu da vjerujem da iko normalan ko prati reprezentaciju podržava Safeta), ZAŠTO SE PREPIRETE SA MENTOLIMA:
-calcio
-emir79
-amarnešto
i sl. ?
Pa ljudi koji kažu da se Ervin Zukanović ufurao jer misli da zaslužuje da igra, jer igra za NEKI Chievo, u top 5 liga, da mali Tino prekucava HNL i da je to bitno, i sl. stvari, i vi ih smatrate ozbiljnim za komunikaciju? Znači, zamolio bih da poštujete prvo sebe pa i nas ostale koji želimo razgovarati o selektoru, pa čak i onim mentolima koji imaju neke argumente, neke normalne, a ne sa onim koji bi, kad bi se Asmir Begović požalio na Safeta, rekli: "Šta zna jablan od dva metra, da zna nešto ne bi toliko godina bio u Stoke-u.. Ufuro se"
ZATO VAS MOLIM, IGNORIŠITE OVE MENTOLE!! MOLIM VAS!
-calcio
-emir79
-amarnešto
i sl. ?
Pa ljudi koji kažu da se Ervin Zukanović ufurao jer misli da zaslužuje da igra, jer igra za NEKI Chievo, u top 5 liga, da mali Tino prekucava HNL i da je to bitno, i sl. stvari, i vi ih smatrate ozbiljnim za komunikaciju? Znači, zamolio bih da poštujete prvo sebe pa i nas ostale koji želimo razgovarati o selektoru, pa čak i onim mentolima koji imaju neke argumente, neke normalne, a ne sa onim koji bi, kad bi se Asmir Begović požalio na Safeta, rekli: "Šta zna jablan od dva metra, da zna nešto ne bi toliko godina bio u Stoke-u.. Ufuro se"
Zukanovć je svojim radom došao do lige petice.PAMETNOM DOSTA.A nama osuđenim na tamni vilajet kako je to sarajevsko dijete objasnilo u jednoj kolumni ostaje nada da će onaj primitivac i neznalica završiti na smetljištu.Valjda će naša djeca dočekati da makar u repki bude ni po babu ni po stričevima ma kolika to utopija bila.
A tebi Ervine nama običnim Bosancima ostaje samo da ti želimo da istraješ.uostalom ovaj primitivizam,pitarluk kako god hoćeš ti ga može samo popušiti.Ti si se dokazao a njima ostaje balega i blato
A tebi Ervine nama običnim Bosancima ostaje samo da ti želimo da istraješ.uostalom ovaj primitivizam,pitarluk kako god hoćeš ti ga može samo popušiti.Ti si se dokazao a njima ostaje balega i blato
pa takve stavis na ignore listu i rahat si na forumu..plavipatriota je napisao/la:MOLIM VAS, VI NORMALNI OVDJE (jer stvarno ne mogu da vjerujem da iko normalan ko prati reprezentaciju podržava Safeta), ZAŠTO SE PREPIRETE SA MENTOLIMA:
-calcio
-emir79
-amarnešto
i sl. ?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
valjda da igra u svom klubu,a treninzi nisu bitni svi oni treniraju..Što se tiče Zukanovića ne znam šta bih reko saki naš igrač pogriješi ponegdje sigurno i skrivi neki gol Šunjić je sad primi 6komada ali to ne znači da ako igra standardno da ne treba biti pozvan dok jedan Vranješ dobija pozive"Hajrović je počeo igrati kod mene u reprezentaciji i svjestan je da ne mogu svi igrati od prve minute, ali ozbiljno računam na njega, a na njemu je da se na treninzima nametne."
plavipatriota je napisao/la:MOLIM VAS, VI NORMALNI OVDJE (jer stvarno ne mogu da vjerujem da iko normalan ko prati reprezentaciju podržava Safeta), ZAŠTO SE PREPIRETE SA MENTOLIMA:
-calcio
-emir79
-amarnešto
i sl. ?

izvod iz pravila:RobertoBaggio je napisao/la:Ja se s onim tvojim stavom koji si citirao u potpunosti slažem, odlično je to sve, ali "teleća glava" je suvišno. Ne misliš da forum za reprezentaciju već odavno postaje nečitljiv? Umjesto da si dosad poslao desetoricu u Banoviće, ti si se pridružio.
A neozbiljno je za forum da brani vrijeđanje forumaša, a ne brani vrijeđanje selektora i reprezentativaca.
ja kao moderator ih samo postujem, nista vise-nista manje...Na našem forumu nije dozvoljeno:
1. Psovke i bilo kakvo vrijeđanje članova foruma, administracije i uposlenih na portalu SportSport.ba
2. Svi oblici vjerske,nacionalne, polne i rasne netrpeljivosti
3. Uvrede na račun Bosne i Hercegovine i njenih simbola, negiranje državnosti BiH, njene cjelovitosti i jednistvenosti ili državnih simbola, nacionalističko preimenovanje dijelova BiH ili gradova u BiH
4. Veličanje i opravdavanje protuzakonitih dijela, kao i pozivi na vršenje istih
5. Diskusija o političkim temama, te temama koje nisu vezane za sport (osim na dijelu foruma gdje su dopuštene laganije teme, ali ne i one sa političkim sadržajem)
6. poticanje mržnje
7. huliganizam
8. Spam
9. Udaljavanje sa teme
10. Ugrožavanja identiteta članova foruma
11. Prijetnje i pozivi na fizički obračun
12. Smišljeno miniranje diskusija na forumu
13. Potkopavanje autoriteta moderacije i administracije

sto se tice "telece glave", tako ga zovem od davnina, jos mnoooogo prije nego je preuzeo repku

a ne bi vjerovao koliko ih dnevno ode u banovice sa ovog PDF-a, ali se vracaju i nicu kao gljive poslije kise... no ovo nije jedini podforum, mozes zamisliti koliko je to posla, a i niko od moderatora nije ovdje 24/7... sto se tice ovog veceras u banovice je otisao ko je i zasluzio, tj. ko se oglusio o pravila foruma... da je ovo diktatura valjda bi recimo nestali ili ovi sto su na papetovoj strani, ili ovi na drugoj... sloboda govora, za to su gradjani dali svoj glas u martu 1992. godine...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.