Cartman je napisao/la:Oj Emire ko udari na te iz Osla pucat ce granate.
Aferim momciluko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cartman je napisao/la:Oj Emire ko udari na te iz Osla pucat ce granate.
ekspresan povratak Spahića na njemačke terena nakon što je ovdje prenemago se od bolova i nije odradio nijedan trening jasno govori da su u pitanju bili neriješeni računi izmedju njega saveza i selektora..U prilog tome ide i saopstenje Bayera kako je SPahic zavrsio karijeru u rep.Virtu4l je napisao/la:Klonovima ne repliciram.
Zaista nikada slovo protiv tebe nisam napisao niti uvrijedio, ali ti baš nekada pretjeraš.Virtu4l je napisao/la:Vidim, baš vidim koliko je Emirovih sljedbenika na posljednjim stranicama. Ostali su samo oni koji nemaju obrazabagrcavi je napisao/la:Ostao si sam Virtualni
Samo se sjeti euforije kad je izašao spisak za Vels i Belgiju, kolektivno svršavanje, gazija, ne zaslužujemo ga... gdje nestadošeHariTz je napisao/la:Zaista nikada slovo protiv tebe nisam napisao niti uvrijedio, ali ti baš nekada pretjeraš.Virtu4l je napisao/la: Vidim, baš vidim koliko je Emirovih sljedbenika na posljednjim stranicama. Ostali su samo oni koji nemaju obraza
Tu smo ba,tu smo...samo nema nam Gazije.Virtu4l je napisao/la:Samo se sjeti euforije kad je izašao spisak za Vels i Belgiju, kolektivno svršavanje, gazija, ne zaslužujemo ga... gdje nestadošeHariTz je napisao/la:Zaista nikada slovo protiv tebe nisam napisao niti uvrijedio, ali ti baš nekada pretjeraš.Virtu4l je napisao/la: Vidim, baš vidim koliko je Emirovih sljedbenika na posljednjim stranicama. Ostali su samo oni koji nemaju obraza
Ja i dalje priželjkujem Spahića u repki i respektujem ga kao bivšeg kapitena. Bio sam oduševljen što je pozvan i što će biti pozivan. Evo još uvijek sam na ovom pdf-u i sada ja nemam obraza jer sam izrazio oduševljenje zbog njegovog pozivanja?Virtu4l je napisao/la:Samo se sjeti euforije kad je izašao spisak za Vels i Belgiju, kolektivno svršavanje, gazija, ne zaslužujemo ga... gdje nestadošeHariTz je napisao/la:Zaista nikada slovo protiv tebe nisam napisao niti uvrijedio, ali ti baš nekada pretjeraš.Virtu4l je napisao/la: Vidim, baš vidim koliko je Emirovih sljedbenika na posljednjim stranicama. Ostali su samo oni koji nemaju obraza

I ti i ja znamo na koga se sve ovo odnosilo.HariTz je napisao/la:Ja i dalje priželjkujem Spahića u repki i respektujem ga kao bivšeg kapitena. Bio sam oduševljen što je pozvan i što će biti pozivan. Evo još uvijek sam na ovom pdf-u i sada ja nemam obraza jer sam izrazio oduševljenje zbog njegovog pozivanja?
http://www.uefa.com/trainingground/skil ... 61094.html" onclick="window.open(this.href);return false; @ 1:45Aragon je napisao/la:Niko nema konkretan dokaz da je Emir zaista dosao na pripreme u Zenicu?
Ako mislis na ovog sto centrira, to je Kvesic. Znaci i dalje niti jedan materijalni dokaz da je Spahic ikako bio na ovom zadnjem okupljanjupirotehnik je napisao/la:http://www.uefa.com/trainingground/skil ... 61094.html" onclick="window.open(this.href);return false; @ 1:45Aragon je napisao/la:Niko nema konkretan dokaz da je Emir zaista dosao na pripreme u Zenicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.