Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Ja neznam da li ima koji smotani igrač u napadu kad krene od ovoga Kirilenka
Evo ga 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Ma ovaj Anderson je gori glup igrac skroz, nerazmislja nikako samo se zabija u igrace u , Mirza po meni fino igra sada ovo drugo poluvrijeme pametnije nego prvo samo je ostalo da ga procepi sut.mirzateletovicc je napisao/la:Ja neznam da li ima koji smotani igrač u napadu kad krene od ovoga Kirilenka
Ne smije sad ni uzet sut
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Stvarno neznam kako je bio izabran da igra za reprezentaciju ove godine na SP dobro nije se naigrao ali ipak nebi ni trebao da bude u roosteru stvarno pojma nema lik.robery22 je napisao/la:Plamli 1/8 slobodna..
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Hm sta reči.Sta vi mislite, da li če Mirza biti sposoban igrati sam jedan na jedan.Ili če uvjek biti odvisan o suigrača.
Iz vedra neba

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Takoooooo je brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ponavlja se ORLANDOOOOOOOOOOOOOOOOO.ojhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma tooooooo oko moje
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ma ide too ! 
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Tooooo Mirzaaaaaaaa
Kako mu se Deron nasmija kao " sta si cekao dosad " 
Na kraju 9 poena,9 skokova,2 asistencije
I džaba što nije u startnoj petorci, opet najviše vremena uz Plumlee-a proveo na terenu. Falio je taj jedan poen za double-double, ali nećemo se žaliti. Jedna jako solidno odigrana utakmica. Samo naprijed Mirza! 
9 PTS, 11 REB, 2 AST.
9 PTS, 11 REB, 2 AST.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Solidan, jos da mu se malo sut popravi i sve ce biti
Idemo sutra opet, samo na drugoj temi
Idemo sutra opet, samo na drugoj temi
Hvala Vedo, Mirza solidan skokovi su tu, ali morale su bar jos dvije uci one kad je bio sam na sutu, dobro ipak 9 poena 11 skokova i 2 asistencije za 27 minuta
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- storm_raider
- Kontakt:
Ma nema mjesta za brigu. Hollins je dovoljno iskusan i dobar trener, da ne bi nasjedao na ove Mirzine povremene fule. Desi se to suterima, ali on je sebi "kupio" jos prosle godine 20+ minuta u ovoj sezoni i nema zime za njega.
Nakon svih tih godina intenzivnog pracenja Mirze, mene i dalje impresionira njegov nedostatak savjesti pri uzimanju suteva. Da mu se da apsolutna sloboda u ovom Bruklinu, uzimao bi i 15-20 suteva za tri poena bez ikakve savjesti. I svaki sut bi gledao kao da je prvi.
Nakon svih tih godina intenzivnog pracenja Mirze, mene i dalje impresionira njegov nedostatak savjesti pri uzimanju suteva. Da mu se da apsolutna sloboda u ovom Bruklinu, uzimao bi i 15-20 suteva za tri poena bez ikakve savjesti. I svaki sut bi gledao kao da je prvi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ko ja na terminustorm_raider je napisao/la:Ma nema mjesta za brigu. Hollins je dovoljno iskusan i dobar trener, da ne bi nasjedao na ove Mirzine povremene fule. Desi se to suterima, ali on je sebi "kupio" jos prosle godine 20+ minuta u ovoj sezoni i nema zime za njega.
Ma dobro, ne treba covjek biti nezadovoljan. Kad se sjetim koliko smo prvu godinu pa i drugu znali ostati kasno, a on i ne udje u igru
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.