Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la dubrovnik » 21 okt 2014, 00:55

hogarstrasni je napisao/la:
@dubrovnik
Pandzu i Zukanovica je u najmanju ruku neukusno stavljati u isti kos. Svima je bilo razumljivo zasto je Pandza izgubio mjesto. Covjek nije imao klub, nije bio u formi i kao takav bi bio izostavljen kod svakog normalnog selektora. Iako Susic nije normalan selektor jer mi i sada imamo takvog igraca u repki. Pandza je to iskoristio da proturi pricu o nacionalnoj ugrozenosti a svakom je jasno da Susica to nimalo ne tangira. On samo vjeruje u zveket novca ali onako glupav to nije u stanju ni upakovat. Zukanovic za razliku od Pandze ima klub i to u ligi 5 i zato je ova prica vise nego prozirna. Pandza se bunio da je njegov dres zaduzio Kolasinac koji je po svemu bolji igrac od njega a Zukin je zaduzio Hadzic koji je smijesan nogometas u usporedbi sa Zukanovicem. Susic je smece koje nas vodi ka provaliji iz koje spasa nema.
Izgleda da su neki , s foruma, uspjeli da provale u State Departmant , te pronadju dokumentaciju o vizama . Kad tamo, tuca u Austriji.
Cestitke :thumbup:
To je vec nepotrebno i komentirati. Takve stvari su mi zalosne i za procitati i moze ih napisati samo neko ko nikad nije aplicirao za USA vizu. Jasno je ko dan da je Zukanovicu neko od moljaca iz saveza smjestio. Greskom ili po necije, nalogu. To je svakoj budali jasno. Ne da mi se traziti a i ne sjecam se da li je Zuka igraao onu prethodnu utakmicu u St. Louisu i ako jest kako je tada dobio vizu.

storm_raider
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2014, 01:01

storm_raider je napisao/la:Albanske zastave mu iznad sela lete, a on o State Departmentu. :facepalm: :facepalm:
Inbox bekane ! :lol:
Uz nogu, to si naucio psicu. Stoljece iskustva. :kafa: :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 okt 2014, 01:04

Zukanoviceva izjava(ako je istinita),moze samo nastetiti repki,nista dobro donijeti...
Odlicno montirana,u pravo vrijeme,bas kao i ona od Pandze...

Cudno,takve stvari se desavaju uvijek u najgorim trenutcima...kada treba dodatno poljuljati i baciti repku na koljena... :hmmmmm:
Vidjecemo sta ce biti narednih dana...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 okt 2014, 01:05

Consigliere je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
"Ukoliko bude igrao u Chievu Zukanović će biti na spisku reprezentativaca BiH. Nisam ljut na njega. Ne bih se vraćao na to što je bilo, ali i ovaj put kažem nije imao potrebu napadati ljude iz N/FS BiH. Oni apsolutno nisu bili krivi što nije dobio vizu za SAD, gdje smo igrali test mečeve za SP. Nisam ga na koncu zvao u Brazil, a trebao je biti u kadru od 23 igrača. Učinio sam to da ne bih pokvario atmosferu u timu, jer se stvorila tenzija između njega i pojedinih čelnika Saveza. To je prošlost i on opet može konkurisati za reprezentaciju BiH, ako bude igrao u Italiji i ponašao se kako treba. Ista je stvar i sa Prcićem. Neka izjavi da želi igrati za BiH, nastupa u svom klubu, te će se moći naći na mom spisku u narednom periodu“
Eto, sad znaš.
Znaci ti vjerujes da je sve ovo oko Zukanovica bio sam nesporazum? Da je Susic sasvim slucajno pozvao 24 igraca, a Zukanovic otpao nesretnim spletom okolnosti?

Kad bi sutra Zukanovic rekao da nece igrati za ekipu dok joj je na celu Susic a kriminalci u Savezu, svaki istinski navijac bi stao na njegovu stranu i upotpunosti ga razumio...
Jos ga ona ubleha uslovljava redovnim igranjem! E, boze dragi... :eh: :roll:
Napisano 18. jula :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 okt 2014, 01:05

storm_raider je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Albanske zastave mu iznad sela lete, a on o State Departmentu. :facepalm: :facepalm:
Inbox bekane ! :lol:
Uz nogu, to si naucio psicu. Stoljece iskustva. :kafa: :kafa:
;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 21 okt 2014, 01:10

Juventinisimo je napisao/la:Zukanoviceva izjava(ako je istinita),moze samo nastetiti repki,nista dobro donijeti...

Cudno,takve stvari se desavaju uvijek u najgorim trenutcima...kada treba dodatno poljuljati i baciti repku na koljena... :hmmmmm:
I Safet uvijek izjavjuje da odbija visemilionske ugovore kada je gusta situacija (Iran, Azerbajdzan,Besiktas ) i montira narodu laz o nekakvom patriotizmu i da je dobar i trazen trener kada zna da se javnost okrece protiv njega zato prestani trollati majketi :shh: Cudno, zar ne da se uvijek pojavi takva informacija u najgorim trenutcima hahah otvori oci momcino.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 okt 2014, 01:25

Jos jedan dokaz kako kriminala familija radi u talu sa prodanim poltronskim novinarcicima je pamflet u kojem opskurni Dautbegovic relativizira stvar sa Zukom(spinuje)i u dijelu svog pamfleta nam otkriva da je znao da je Sead nudio Zukanovicu svoje usluge cak i prije ovog drugog pokusaja koji Zuka spominje.

Treba li jasniji dokaz da se radi o (dobro)organizovanoj kriminalnoj grupi?

Dautbegovicu,znam da citas ovaj forum,pi.cko jedna prodana,poltronska,ljigava...sto nisi pisao o tome kad si znao?
Zato sto si smrad i novinarska kur.va.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2014, 01:57

Rusilac je napisao/la:Dautbegovicu,znam da citas ovaj forum,pi.cko jedna prodana,poltronska,ljigava...sto nisi pisao o tome kad si znao?
Zato sto si smrad i novinarska kur.va.
Odavno ništa pametnije nisi rekao. U stvari, kad bolje razmislim, nikad ništa pametnije nisi rekao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 okt 2014, 02:24

muhamedkonjic je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Zukanoviceva izjava(ako je istinita),moze samo nastetiti repki,nista dobro donijeti...

I Safet uvijek izjavjuje da odbija visemilionske ugovore kada je gusta situacija (Iran, Azerbajdzan,Besiktas ) i montira narodu laz o nekakvom patriotizmu i da je dobar i trazen trener kada zna da se javnost okrece protiv njega zato prestani trollati majketi :shh: Cudno, zar ne da se uvijek pojavi takva informacija u najgorim trenutcima hahah otvori oci momcino.
:nene:
Prijateljska ponuda

Sušića smo upitali da nam prokomentariše i navode pojedinih medija kako je odbio klupu Azerbejdžana.

"Nisam ja ništa odbio. Prvenstveno, nemam menadžera - Milan Ćalasan je moj prijatelj, a ne zastupnik. I istina je da me je pitao da li sam zainteresovan za Azerbejdžan, na što sam ga odmah prekinuo. Moj jedini interes je BiH", kaže selektor zmajeva, koji će za meč protiv Izraela ponovo na spisak uvrstiti i Emira Spahića, koji se oporavio od povrede leđa, a ukoliko budu u kombinaciji za utakmice narednog vikenda, pozvani će biti i Sejad Salihović i Ermin Bičakčić.
Kao i ovo...
"Izet me je nazvao i drhtavim glasom objasnio kako ta vijest nije istinita. Vidio sam da mu je teško zbog tog teksta, a rekao mi je da nikad nije ni pomislio oprostiti se, iako je vjerovatno razočaran što nije dobio priliku protiv Belgije. Navijači su skandirali njegovo ime, ali procijenio sam drugačije", tvrdi Sušić i nastavlja:

"Hajrović je počeo igrati kod mene u reprezentaciji i svjestan je da ne mogu svi igrati od prve minute, ali ozbiljno računam na njega, a na njemu je da se na treninzima nametne."
Kao i ovo..
Džeko nikad više nije trčao

Edin Džeko, tvrdi Safet Sušić, oduševio je stručni štab, navijače, ali i obične građane, predstavom protiv Belgije.
"Nikad mi se nije desilo da me zaustavljaju na ulici i govore kako su oduševljeni Edinom. Pretrčao je najviše na utakmici protiv Belgije, baš kao i Vedad Ibišević. Svima sam im čestitao nakon utakmice", kaže Pape.
Medjutim,vama je za oko zapalo ovo... :kafa:
"Gledao sam meč između Rome i Chieva, koji igra u formaciji u kojoj mi vjerovatno nećemo nikada. Oni pokušavaju držati liniju sa tri stopera, a Zukanović je lijevo. Gledao sam utakmicu i vidio kako mu je Ljaljić pobjegao kod drugog pogotka, što se ne smije desiti. Morao mu je ranije ući u šut, a uz Zukanovića, krivicu snosi i golman"
Ne vidim da je sta slagao... :hmmmmm:

Pape je pozvao u repku Lulica,koji ga je kritikovao,poslije Kipra...u Zukanovicu je puno veci problem,dobro ga je zasrao...i taj nece igrati za repku,ja mislim i kada Pape ode sa klupe...zivi bili pa vidjeli..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 okt 2014, 04:15

Ne smije se desiti i da na Mundijalu igramo bez beka u ključnoj utakmici, ali eto, desilo se moj Pape. Ko tu snosi osim tebe krivicu, :shh:

Sead na klupi, Lulić krilni bek, :clap:

Uz Ervina, Pape je davno pokazao svoj odnos prema reprezentacije, kao da je neki bordel gdje dovodi svoje igrače preko tuđih leđa. Ervin, ako ne zaslužuje da bude u prvom timu, onda svakako zaslužuje da bude među pozvanima.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 okt 2014, 05:19

Zao mi momka
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 okt 2014, 05:58

**** nas vremena cekaju sa ovim savezom i trenerom bojim se da cemo se vratit tamo gdje i pripadamo 4ta jakonska skupina
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la bhsport » 21 okt 2014, 06:30

i tebe cu podsjetiti da je vas vodja ničim izazvan počeo prozivati Zuku. Mjesto da je rekao počeo je igrati, svaka čast. On proziva praveći sebi alibi da ga ne zove sad ni kad je standardan.
Sam pao, sam se ubio. Ne spinujte sa Pandžom i drugim stvarima, prica jasna ko dan. Prije 3 godine je sve počelo oko ovoga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 21 okt 2014, 06:46

Govorite da se Zuka strpi jer ce ponovo nositi dres repke. Ja ne kazem ni da nece niti da hoce, mene samo interesuje kako vi to sve znate? Je li Zuka zasluzio da ide u Brazil? Po meni 100%.

To sto Susic ne racuna na neke igrace, u ovom slucaju Zukanovica, ne mora znaciti da je do Susica. Ko imalo otvoreno razmislja, vidjet ce to barem kao mogucnost. Je li branim Susica? Ne branim, pravio je dosta gresaka (po mom nekom misljenju), ali i dobrih stvari i ja ga pamtim i po jednim i drugim stvarima i necu da vrijedjam ni njega niti igrace.
Ako je Zuka (ili bilo ko drugi) stao nekome na zulj u savezu, od Papeta se ocekuje da on preuzme tu odgovornost (jer je placen i za to) i da daje "svoje" razloge, a svi vidimo da i Pape nema nekog dobrog razloga da ga ne zove, sto po meni izgleda kao da je i sam u neugodnoj situaciji, jer on mozda tako i ne osjeca, ali mora da radi tako.
Opet, ne kazem ni da je moj nacin razmisljanja tacan, ali pokusavam da vidim stvari iz neke druge perspektive, a ne kako nam se servira, ni od Zuke ni od Papeta.
Ako je slucaj kao sto sam napisao iznad, onda su Zukanovicu vrata u reprezentaciji zatvorena za sva vremena. To se nece promjeniti ni kada Pape ne bude vise selektor. Vidjet cemo nakon Papeta, ako Zuka ne bude vise pozvan, onda je on zakuhao sa savezom.

Mozda ce neko reci "Ako si slijep da vidis sto je ocigledno.....", to je OK, ali po meni onda to znaci da moramo svi da imamo isto misljenje, a ako dvije osobe imaju isto misljenje (osim u braku, vezi i prijateljstvu), onda je jedna osoba visak. Prema tome, ja cesto i ne pisem ovde vise jer se moras slagati sa ostalima da bi tvoje misljenje bilo uopste uvazeno. Meni je forum bio zabava, ali sad mi je smor, tako da mi ne pada tesko i ako ne pisem cesto.

Bilo kako bilo, steta za Zuku i reprezentaciju, cija god krivica da je.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 21 okt 2014, 07:42

Zukanoic je dobar i fin momak i mislim da je vrijeme bilo da kaze istinu...Svi se pitamo zasto se ne poziva novinari pitaju susica i odgovor je jednostavan nije u agenciji Germania za koju susic nije nikad cuo,,,

Zukaaa nicija nije do zore a tako nece ni susiceva
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 okt 2014, 07:56

cestitam ti zukanovicu, postao si heroj forumasa koji mahalaju o stvarima o kojima malo znaju i cija se stvarnost vec godinu dana temelji na pretpostavkama. dok je tvoj reprezentativni uspjeh to sto ce mnogi od njih nositi tvoj lik na avataru, kolege su ti obisle ameriku i brazil, a vjerovatno ce i francusku. sjedi tu gdje jesi i pusti da ti mahala i senzacionalisticki mediji i dalje diktiraju misljenje koje, nazalost po reprezentaciju i po sve nas koji istu pratimo, nisi naucio drzati za sebe jer da jesi sutio bi, marljivo bi radio i sasvim sigurno zauzeo svoje mjesto medju 23.

sam pao sam se ubio . . . part 2 :bih:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 21 okt 2014, 08:08

Zukanović Ervin jedan je od nas SVAKA ČAST MAJSTORE

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 21 okt 2014, 08:34

Evil Genius II je napisao/la:cestitam ti zukanovicu, postao si heroj forumasa koji mahalaju o stvarima o kojima malo znaju i cija se stvarnost vec godinu dana temelji na pretpostavkama. dok je tvoj reprezentativni uspjeh to sto ce mnogi od njih nositi tvoj lik na avataru, kolege su ti obisle ameriku i brazil, a vjerovatno ce i francusku. sjedi tu gdje jesi i pusti da ti mahala i senzacionalisticki mediji i dalje diktiraju misljenje koje, nazalost po reprezentaciju i po sve nas koji istu pratimo, nisi naucio drzati za sebe jer da jesi sutio bi, marljivo bi radio i sasvim sigurno zauzeo svoje mjesto medju 23.

sam pao sam se ubio . . . part 2 :bih:

Sreca pa nosonja protiv Izraela napokon leti....ne znam kako do sad jos nije dobio nogu....zar nije bilo zacrtano makar 3 boda eventualno 4 iz prosle 2 utakmice...a ono 2 boda...al nista idemo po novi bod u Izrael i nosonja ce ponovo palamudit kako ima jos bodova u igri .....slavit cu dan kad ce najnepismeni terener i njegov brat takodjer vratit se u svoj Pariz

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2014, 08:45

Ovo sam napisao 24 sep 2014, 20:16:
Principatus je napisao/la:Zukanovic je bio jedan od najboljih defenzivaca Belgijske lige kada ga je ona gamad sto se naziva selektorom ignorisala. On je od pocetka imao nekakav problem sa Zukanovicem. Cudi me kako ga braco njegov iz Belgije nije zapazio ranije pa ga doveo u Germaniju, ili im je to bio problem...
;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2014, 08:58

Na ovoj temi se tako ocigledno vidi ko su ubaceni i placeni elementi na forumima i medijima, postavljeni da sire sitne lazi (tuca u Austriji) i pokusavaju da ublaze ono sto Safet Susic u*sere. Koliko porcija cevapa kostate, evo ja cu vam platiti vise od famelije Susic da promijenite spiku. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”