Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

storm_raider
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2014, 09:01

hogarstrasni je napisao/la: ;)
'ogarce bre, miran! :mrgreen: :mrgreen: :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 okt 2014, 09:44

Zao mi je zbog ovog momka, ali mi je drago jer je dobro postupio. Težak put je imao da dodje do ovoga gdje je sad (Liga 5) a uprkos tome ga Safet ignorira ili ga kritikuje po medijima.
Zar Vranjesa nije Samaras pretrcao kao da je čunj a ne igrač? I taj Vranješ ima zasluge kod selektora iako je mogao biti krivac za gol koji nas je kasnije mogao u baraž poslati, a Zukanovića je Ljajić pretrčao u utakmici Chieva (ne reprezentacije) i zbog toga on ne može pozvati Zukanovića?! Spahić je znao pogriješiti u Leverkusenu (iako je češće bio jedan od boljih!), Vedad od januara bez gola za Stuttgart, Hajrovic u zadnje vrijeme sjedi na klupi, Salihović nažalost više neigra nego sto igra, sad je i Fejzić izgubio mjesto u prvoj ekipi njemačkog drugoligaša, Mujdža kako kad ali je češće povrijedjen i ne igra nego što je zdrav, Bešić zezne protiv Chelsea, Pjanić napravi penal protiv Juventusa i promaši 100%-tnu priliku, Medunjanin promaši penal za Deportivo.... Nemam ništa ni protiv jednog od ovih navedenih igrača, ali činjenica je da će oni svi dobiti priliku i da će biti/su bili pozvani (nakon što su neke od navedenih pogrešaka učinili) ni jednom od njih se te pogreške ili slaba forma neće nabiti na nos, ali eto bitno je da je Ljajić pretrčao Zukanovića i Zukanović zbog toga nema mjesta u prvih 11 reprezentacije!!
Aragon je napisao/la:Intelektulac, uz odbijenici za vizu cesto, ne i uvijek, stoji razlog odbijanja.
Ali postoji li iti jedan dokaz da ga je Sejo vrbovao?
Nije tacno (vlastito iskustvo!). Ambasada nije obavezna da obrazloži odbijanje (pogotovo kad se o vizi za SAD radi).

Vjerovatno postoji dokaz. Dok je bio jedan od najboljih i najstandardnijih defanzivaca Belgije (igrao stopera, beka ili defanzivnog veznog, svaku poziciju kvalitetno pokrivao!), Safet ga je ignorirao (a tad nismo imali Kolasinca na beku, nismo imali Besica na zadnjem veznom, nismo imali Bicakcica na stoperu) uz obrazloženja kako mu ne treba (istina, imali smo Zahirovica koji je uvijek dobro igrao za repku i imali Pandzu koji je ginuo na terenu). Tako da tu tvrdnju i ne treba odbaciti, a sumnjam da bi Zukanovic samo iz ljutnje takvo nesto rekao.

Ibricic je bio na uvjetnoj kazni jer je tukao policajca, protiv Spahica je podnesena krivicna prijava, ukoliko se ne varam, isto zbog napada na policajca (prijava je pokazana u onoj emisiji na FTV-u) a oba su dobila vizu za SAD.
Za Ervina je receno da je viza odbijena jer je bio član selefijskog pokreta u Austriji, sad je zbog neke tuče u Austriji.. Ništa ne želim negirati, ali moguće jest da je zbog nekih dešavanja u Austriji. Jedino zbog čega sumnjam da odbijenica ima veze sa dešavanjima u Austriji je to da on sigurno ne bi prozvao Savez ukoliko je znao da ima nesto mutno u proslosti sto bi moglo prouzrokovati odbijenicu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 okt 2014, 10:01

Kako sam i jučer pisala, vjerujem da ovo nije cijela priča i jedini razlog "sukoba" između Ervina i Papeta. Odnosno, vjerujem da se ovdje radi o sukobu između saveza (nekog od ljudi na vrhu) i Ervina, plus ovo sa Safetom. Nadam se da će se Savez objasniti, kako su znali i nekad u junu reći da je Ervin povrijedio svoje suigrače.
No, imajući u vidu da ovdje niko ne miriše, ne možemo znati kako će se ovo na kraju raspetljati. Samo mi je žao Ervina, ali vjerujem da ni on nije 100% čist.
Želim mu sve najbolje u karijeri. Novi selektor će nam možda dati i nove detalje ove priče, tj. poziv ili odbijanje Ervina...

@Murga, kao i uvijek odličan komentar. :clap:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 21 okt 2014, 10:04

A gdje je izjava Sušića da ga više neće zvat u repku?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 okt 2014, 10:12

Evil Genius II je napisao/la:cestitam ti zukanovicu, postao si heroj forumasa koji mahalaju o stvarima o kojima malo znaju i cija se stvarnost vec godinu dana temelji na pretpostavkama. dok je tvoj reprezentativni uspjeh to sto ce mnogi od njih nositi tvoj lik na avataru, kolege su ti obisle ameriku i brazil, a vjerovatno ce i francusku. sjedi tu gdje jesi i pusti da ti mahala i senzacionalisticki mediji i dalje diktiraju misljenje koje, nazalost po reprezentaciju i po sve nas koji istu pratimo, nisi naucio drzati za sebe jer da jesi sutio bi, marljivo bi radio i sasvim sigurno zauzeo svoje mjesto medju 23.

sam pao sam se ubio . . . part 2 :bih:
Ne kroji njemu mahala sudbinu, nego selektor nitkov i dzukela, skupa sa , sudski dokazanom, kriminalnom organizacijom NFSBiH.
Zukanovic je jedan od rijetkih koji se usudio reci nesto otvoreno o nepotizmu i samovolji selektora i ljudi u savezu. O nacinu na koji se radi, a radi kog neki sjede u zatvoru, radi kog smo dosli na rub potpunog gasenja saveza, dosli na samo dno.
Zato ga i mrze jer, u mafiji, sutnja je zlato, sutnja se cijeni, ako sutis i slusas, mozda i uspijes. Ko progovori, taj je "izdajnik"
Istina je , mnogi ce u Ameriku, Brazil, Francusku,npr TSS, Vrsajevic, Hadzic, otisla je i familija NFSBiH funkcionera i ko zna ko jos.
Mnoga djeca studiraju po New Yorku, Londonu, a shoppinguju po Parizu, dok neki jedva da ima ju da jedu, a zasluzili su vise.
Izuzetno licemijeran i odvratan stav i komentar, dostojan sistema vrijednosti koji nas je doveo tu gdje smo. :puke:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 21 okt 2014, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 okt 2014, 10:18

ne citiraj me, molim te :pray:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 okt 2014, 10:21

I necu, nego, kao svi advokati kriminalaca i nikova, ides na ignore ! :thumbup:

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 21 okt 2014, 10:24

adisice je napisao/la:A gdje je izjava Sušića da ga više neće zvat u repku?
A, nema je. Opro ga je na ruke zbog nastupa u klubu, ispalio par gluposti da ne igramo formaciju koju igra Chievo (a Roma i Lazio kao igraju) ko što je i Misimovića svojedobno znao oprat. Navuko ga je ko bekana. Svakako ga ne bi zvao, a sad mu je dao i razlog.

Nek idu u kuarc obojica.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 okt 2014, 10:25

teferič je napisao/la:Nek idu u kuarc obojica.
+1 :clap:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 okt 2014, 10:35

Susic je nitkov koji nema zrna obraza, takvim ljudima je bitno da opstaju na poziciji. Podrzavaju ga , ocigledno, neki ljudi i otkaz nece dobiti dok nas ne upropasti.
To je tipicna bosanska prica :roll:

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 21 okt 2014, 11:03

Pouzdan izvor moj otac se druzi u istim krugovima kao i Zukin otac.
Otac je sve kriv lajao je na savez isao im tamo kada je bio problem viza.
Zestoko su se posvadjali on i savez.To je istinita prica.
Babo mu je sve usro.Sada on trpi.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 21 okt 2014, 11:33

vecaveca je napisao/la:Pouzdan izvor moj otac se druzi u istim krugovima kao i Zukin otac.

i da je istina to pa sto onda nije isto i dzeki uradio kad je njegov otac **** im sve? znaci to je cista glupost da ga zbog toga nije zvao i nema ni jednog argumenta za odbranu susica :!:
FORZA MILAN

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 okt 2014, 12:40

vecaveca je napisao/la:Pouzdan izvor moj otac se druzi u istim krugovima kao i Zukin otac.
Pa jeli on zove Babu da igra ili njega :urnebes: :urnebes:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 okt 2014, 12:50

vrebac86 je napisao/la:
Pa jeli on zove Babu da igra ili njega :urnebes: :urnebes:
Ma to su ti carsijski argumenti, koji kreiraju realnost, sta je ispravno, sta nije .
Katastrofa ! :roll:

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 21 okt 2014, 14:19

imao sam priliku razgovarati sa ervinom nakon neodlaska u brazil na temu atmosfere u reprezentaciji i samo mi je rekao kako pojedinci previse se*u u svlacionici (posebno je spomenuo spahica), da postoje klanovi i u fazonu da je on isao na SP ispao bi neko iz nekog klana sto pojedincima nije odgovaralo.....a zukanovicu svaka cast, momak se uspio probiti bez reprezentacije u ligu petice, nekima to nije uspjelo ni kroz nastupe na SP....daBogda vise prodali onog vrsajevica, susica i takve da ih vise ne gledam u repkiiii...vranjes imao nastup na SP iza sebe i na to sve 6 mjeseci nije mogao naci klub, jedva otisao u ceskog drugoligasa i cak tu ne moze igratiii !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2014, 18:59

E moj Ervine, kako si ti naivan...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 21 okt 2014, 19:14

Virtu4l je napisao/la:E moj Ervine, kako si ti naivan...
A ti dosadan,J.Ebo te susic.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 okt 2014, 21:57

Ervine, najbolji sine bosanski, nek si odje.bao onog kretena i isprskao ga pred sirim auditorijem.... Istina je naravno izasla na vidjelo... Dakle pravda je ipak postojana i dostizna....
Otici ce krme sa klupe kad-tad, a ti ces se vratiti, ne samo na spisak vec i na mjesto koje ti pripada uz bosansku gaziju Spahu... Prvi stoper....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 21 okt 2014, 22:03

Naivan i glup, ali eto

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 21 okt 2014, 22:11

Strpljen spasen moj zuka.Ubrzo ide ubleha i njegovi poltroni sa foruma adio ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: atomac123, Drum, Google Adsense [Bot], jasmin10, MostarReds22 i 64 gosta.