Safet Sušić - Pape
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
j*bo vas zivot, sta se uradi od repke u poslednjih 12 mjeseci.....covjece boziji, pa sta je ovo?!?!?! GDJE JE VISE KRAJ????? zgadila mi se ova repka, koliko god da je volim, vise mi je svejedno, nek nas i Andora podere!.....koja sprdnja covjece......daj gdje su ti fanaticosi, gdje je raja?!?!?!....ovo je preslo sve mjere.....

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- undefined007
- Kontakt:
vidi mu onog šuškavca ulojio se u njemu nije opr'o nikad
odlazi blehou! 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- hogarstrasni
Susic priznaje zasto ga nije poveo na SP, ne cijeni ga kao igraca , kao covjeka, pa ce mu nastimati da ne dobije vizu za Ameriku.
Onda ce ga "kazniti " da ne ide na SP, a tu su se , u medjuvremenu, pojavili TSS i Hadzic, koje cijeni kao igrace i kao ljude, a prije svega jer su puno doprinijeli reprezentaciji!
Djubre nitkovsko !
Onda ce ga "kazniti " da ne ide na SP, a tu su se , u medjuvremenu, pojavili TSS i Hadzic, koje cijeni kao igrace i kao ljude, a prije svega jer su puno doprinijeli reprezentaciji!
Djubre nitkovsko !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- storm_raider
- Kontakt:
Raduj se malo 'ogarce, dok ti zastava ne preleti iznad kevine glave.hogarstrasni je napisao/la:Susic priznaje zasto ga nije poveo na SP, ne cijeni ga kao igraca , kao covjeka, pa ce mu nastimati da ne dobije vizu za Ameriku.
Onda ce ga "kazniti " da ne ide na SP, a tu su se , u medjuvremenu, pojavili TSS i Hadzic, koje cijeni kao igrace i kao ljude, a prije svega jer su puno doprinijeli reprezentaciji!![]()
Djubre nitkovsko !
Sport je lijek za tijelo i duh.
- hogarstrasni
"Neko rece da se Zuka druzio sa vehabijima, mozda je glupost a mozda je i istina. Ali znam da se amerikanci i izraelci prilicno lizu i ako mu amerikanci nisu odobrili vizu zbog nekih grijehova iz proslosti ili nesto slicno, 99% je ne bi dobio ni od izraela."
Ovo je sinoc jedan forumas, branitelj safeta , napisao
Danas Susic kaze
"On je taj koji treba reći zašto nije dobio vizu, jer ako nije dobio vizu za SAD, vjerovatno ne bi dobio ni za Izrael. Ljudi iz Saveza nemaju nikakve veze sa tim", kategoričan je Sušić."
Dakle uvezani su u nitkovluku i prebacivanju stvari sa sportskog na politicki, od njih nista ne iznenadjuje !
Ovo je sinoc jedan forumas, branitelj safeta , napisao
Danas Susic kaze
"On je taj koji treba reći zašto nije dobio vizu, jer ako nije dobio vizu za SAD, vjerovatno ne bi dobio ni za Izrael. Ljudi iz Saveza nemaju nikakve veze sa tim", kategoričan je Sušić."
Dakle uvezani su u nitkovluku i prebacivanju stvari sa sportskog na politicki, od njih nista ne iznenadjuje !
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 21 okt 2014, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Do sada sam se protivio uvredama lične prirode na račun Sušića, jer smatram da i najveći neprijatelj zaslužuje određenu dozu poštovanja. Nakon ove posljednje izjave našeg selektora na odlasku, koji je pogubio konce na profesionalnom, ako zna smisao te riječi i personalnom planu, mislim da zaslužuje svaku uvredu i osudu.
Kreatura bez grama obraza i časti, ogrezla u korupciju i nepotizam do te mjere da je spreman pljuvati po svakome ko mu ne ljubi stražnjicu. Kada jedna takva brđanska spodoba telećeg pogleda i što je još gore, teleće pameti, počne govoriti o tome ko je čovjek a ko ne, onda znaš da smo definitivno dotakli dno. Zbog toga ovu ebolu u srcu naše reprezentacije ne da treba odstraniti sa selektorske pozicije poput malignog tumora, što on i jeste, nego ga treba šutnuti do Pariza, oduzeti mu bh. državljanstvo i zabraniti ulazak u zemlju narednih 50 godina.
Ako ljudi u Savezu konačno ne počnu raditi na tome da se kutarišemo ovog kvazi-trenera, koji aranžmana više u nogometu definitivno naći neće, treba ih blokirati u zgradi NSBiH, kao one u Parlamentu, sve dok ga ne otjeraju. Također tužiti onoga ko mu je ponudio novi ugovor poslije SP-a.
Kad bi osvojio EP i dalje mislim da ovaj priučeni brđanin ne zaslužuje da i sata više nosi obilježja naše zemlje i sramoti nas u svijetu. Svaka minuta koju on nosi ta obilježja je popišavanje po zemlji i svim njenim građanima. Ako u Savezu ima i najmanje pameti, danas bi mu ekspresno uručili otkaz. Nema rezultata, ne zna posao, vrijeđa igrače, tjera nepodobne iz reprezentacije, ima krajnje sumnjive kriterije pri određivanju reprezentativaca i pokazuje cijeloj zemlji srednji prst dok uništava ono za što svi navijači žive. Krajnje je vrijeme da se gubi, pa ako treba i fizički ga iz fotelje istjerati.
Kreatura bez grama obraza i časti, ogrezla u korupciju i nepotizam do te mjere da je spreman pljuvati po svakome ko mu ne ljubi stražnjicu. Kada jedna takva brđanska spodoba telećeg pogleda i što je još gore, teleće pameti, počne govoriti o tome ko je čovjek a ko ne, onda znaš da smo definitivno dotakli dno. Zbog toga ovu ebolu u srcu naše reprezentacije ne da treba odstraniti sa selektorske pozicije poput malignog tumora, što on i jeste, nego ga treba šutnuti do Pariza, oduzeti mu bh. državljanstvo i zabraniti ulazak u zemlju narednih 50 godina.
Ako ljudi u Savezu konačno ne počnu raditi na tome da se kutarišemo ovog kvazi-trenera, koji aranžmana više u nogometu definitivno naći neće, treba ih blokirati u zgradi NSBiH, kao one u Parlamentu, sve dok ga ne otjeraju. Također tužiti onoga ko mu je ponudio novi ugovor poslije SP-a.
Kad bi osvojio EP i dalje mislim da ovaj priučeni brđanin ne zaslužuje da i sata više nosi obilježja naše zemlje i sramoti nas u svijetu. Svaka minuta koju on nosi ta obilježja je popišavanje po zemlji i svim njenim građanima. Ako u Savezu ima i najmanje pameti, danas bi mu ekspresno uručili otkaz. Nema rezultata, ne zna posao, vrijeđa igrače, tjera nepodobne iz reprezentacije, ima krajnje sumnjive kriterije pri određivanju reprezentativaca i pokazuje cijeloj zemlji srednji prst dok uništava ono za što svi navijači žive. Krajnje je vrijeme da se gubi, pa ako treba i fizički ga iz fotelje istjerati.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Bayern@heart
- Kontakt:
Može li neko nekako dostaviti najvećoj prevari od trenera ovu stranicu da pogleda
http://www.germania-sportagentur.com/contact
Pa teleća glavo kako te nije stid lagat narod čuj nema Sead agenciju
ODLAZI ODLAZI SPASI NAS ODLASKOM
http://www.germania-sportagentur.com/contact
Pa teleća glavo kako te nije stid lagat narod čuj nema Sead agenciju
Pa moze da laze narod kad smo glupi i zaostali......
Samo mu vi skandirajte i dalje mozda vas sledeci put i pozdravi, da bog da vam bio selektor narednih 100 godina...

Samo mu vi skandirajte i dalje mozda vas sledeci put i pozdravi, da bog da vam bio selektor narednih 100 godina...
- hogarstrasni
Na sta smo spali
Da selektor insinuira americko -izraelsku politiku i dovodi u vezu sa vizama igraca. Drugim rijecima , optuzuje Zukanovica za sta ? Neka kaze !
Je li Zuka na nekom americko -izraelskom spisku !?
Nevidjeno, na sta je spreman covjek koji prima platu 50 000, djubre !
Da selektor insinuira americko -izraelsku politiku i dovodi u vezu sa vizama igraca. Drugim rijecima , optuzuje Zukanovica za sta ? Neka kaze !
Je li Zuka na nekom americko -izraelskom spisku !?
Kako smo se nadali, jos smo se i dobro udali.hogarstrasni je napisao/la:Na sta smo spali![]()
Je li Zuka na nekom americko -izraelskom spisku !?![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Unisti nam tele, uz pomoc ovaca, zmajeve !
Mars iz svetinje djubre jedno. Ni trunke morala nemas.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- hogarstrasni
Ali pazi cime on barata !!??soccerfan je napisao/la:Kako smo se nadali, jos smo se i dobro udali.hogarstrasni je napisao/la:Na sta smo spali![]()
Nevidjeno, na sta je spreman covjek koji prima platu 50 000, djubre !![]()
![]()
Da li bi ili ne bi dobio izraelsku vizu !?
Je li mozda Safet ima neke informacije da je Zukanovic nepozeljan od strane Izraela i Amerike!?
je li Susic svjestan na koji je teren upravo krocio !?
Imbecil glupi, bez skrupula, optuzice Zukanovica za , ko zna sta, samo da bi sebe opravdao.
Nikad veci nitkov nije bio u reprezentaciji.
-
gradacaczmaj
- Kontakt:
zasto Zukanovic i Stilic ne igraju u reprezentaciji Susicu smrade zasto
jedini koji ima tako jak uticaj da ovog kozojeba otjera sa klupe je kapiten,jer ocigledno da ljude iz saveza boli k za sve sto se desava u reprezentaciji.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
"To je priča stara nekoliko godina. Prije nego što je zaigrao za reprezentaciju on je pričao istu tu priču, kako nije u reprezentaciji samo zato što mu nije menadžer Sead Sušić," rekao je selektor i nastavio:
"Nakon toga me zvao i izvinjavao se i kleo kako on to nije rekao, a sada je opet izvukao tu priču koja apsolutno nije tačna," kaže Sušić.
Selektor našeg nacionalnog tima ističe kako Zukanović nema mjesta u najboljem timu naše zemlje samo iz dva razloga.
"On nije tu samo iz dva razloga. Prvi je taj što ga ne cijenim kao igrača, a drugi što ga ne cijenim kao čovjeka i on je to više puta dokazao," rekao nam je Sušić.
Ne znam sto ovdje ljudima nije jasno, jer je Susic sve objasnio. Zukanovic se ponasa kao "uvrijedjena mlada", umisljeno, kao da je Bogom dan da igra u repki. Rekao sam vec, niti jedan ozbiljan trener ne bi pozelio ovakav karakter od igraca.
"Nakon toga me zvao i izvinjavao se i kleo kako on to nije rekao, a sada je opet izvukao tu priču koja apsolutno nije tačna," kaže Sušić.
Selektor našeg nacionalnog tima ističe kako Zukanović nema mjesta u najboljem timu naše zemlje samo iz dva razloga.
"On nije tu samo iz dva razloga. Prvi je taj što ga ne cijenim kao igrača, a drugi što ga ne cijenim kao čovjeka i on je to više puta dokazao," rekao nam je Sušić.
Ne znam sto ovdje ljudima nije jasno, jer je Susic sve objasnio. Zukanovic se ponasa kao "uvrijedjena mlada", umisljeno, kao da je Bogom dan da igra u repki. Rekao sam vec, niti jedan ozbiljan trener ne bi pozelio ovakav karakter od igraca.
"Problem je u tome što kroz današnje medije svako može vrijeđati i blatiti bilo koga i iznositi i takve neistine. Mene međutim zanimaju normalni ljudi koji prilaze, tapšaju me po ramenu i pružaju podršku.", tvrdi bh. selektor.
hahahahha
hahahahha
Ama Safeta ljudi moji pucaju teski prenosi. Nije mu se razumiti. Kad procitas njegove izjave, i budali je jasno da je on fakat il glup, il lud, il nas samo da prostis zahebava jer mu se moze. Trazili smo, gledajmo. Sijali smo, sad zanjemo. Kad je trebalo reagovati mi smo mu skandirali sa tribina i podrsku mu dali. Neki to jos uvijek rade.hogarstrasni je napisao/la:Ali pazi cime on barata !!??soccerfan je napisao/la:Kako smo se nadali, jos smo se i dobro udali.hogarstrasni je napisao/la:Na sta smo spali![]()
Nevidjeno, na sta je spreman covjek koji prima platu 50 000, djubre !![]()
![]()
Da li bi ili ne bi dobio izraelsku vizu !?
Je li mozda Safet ima neke informacije da je Zukanovic nepozeljan od strane Izraela i Amerike!?
je li Susic svjestan na koji je teren upravo krocio !?
Imbecil glupi, bez skrupula, optuzice Zukanovica za , ko zna sta, samo da bi sebe opravdao.
Nikad veci nitkov nije bio u reprezentaciji.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Convicts1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Amarkony je napisao/la:"To je priča stara nekoliko godina. Prije nego što je zaigrao za reprezentaciju on je pričao istu tu priču, kako nije u reprezentaciji samo zato što mu nije menadžer Sead Sušić," rekao je selektor i nastavio:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.