Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 21 okt 2014, 11:51

soccerfan je napisao/la: Ama Safeta ljudi moji pucaju teski prenosi. Nije mu se razumiti. Kad procitas njegove izjave, i budali je jasno da je on fakat il glup, il lud, il nas samo da prostis zahebava jer mu se moze. Trazili smo, gledajmo. Sijali smo, sad zanjemo. Kad je trebalo reagovati mi smo mu skandirali sa tribina i podrsku mu dali. Neki to jos uvijek rade. :wtf: :wtf: Elem sto se kaze, posle je.anja nema kajanja. :kafa: :kafa: :kafa:
Ma u pravu si, ali covjek ne moze da se pomiri sa ovom kolicinom idiotizma. :roll:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 okt 2014, 11:55

hogarstrasni je napisao/la:
soccerfan je napisao/la: Ama Safeta ljudi moji pucaju teski prenosi. Nije mu se razumiti. Kad procitas njegove izjave, i budali je jasno da je on fakat il glup, il lud, il nas samo da prostis zahebava jer mu se moze. Trazili smo, gledajmo. Sijali smo, sad zanjemo. Kad je trebalo reagovati mi smo mu skandirali sa tribina i podrsku mu dali. Neki to jos uvijek rade. :wtf: :wtf: Elem sto se kaze, posle je.anja nema kajanja. :kafa: :kafa: :kafa:
Ma u pravu si, ali covjek ne moze da se pomiri sa ovom kolicinom idiotizma. :roll:
Znam. Ovo vise zdrav razum podnijeti ne moze. :kafa: :kafa: :kafa: Meni se :puke: od same pomisli na to ko nam je selektor i sa kim najbolji ambasadori nase domovine imaju posla. Majke mi mile dobro su nam igraci normalni ikako sa kakvom ublehom moraju komunicirati i ko im pravi "taktiku" za utakmice. Da sam na njihovom mjestu, davno bi za mene mjesto u ludnici trazili. :x :x
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 21 okt 2014, 11:56

SAFETE MAJSTORE,HORDE I ČARŠIJA SU UZ TEBE :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 21 okt 2014, 11:57

Kad bi Asmir Begovic, Edin Dzeko, Miralem Pjanic i ostalih 20 fudbalera ovako nesto izmislili kao Ervin Zukanovic i sluzili se ovim forama?! Nikad, zato sto su profesionalci i rade svoj posao a ne pokusavaju svoje mjesto osigurati preko medija.

:bih:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 okt 2014, 11:57

rishaaa je napisao/la:SAFETE MAJSTORE,HORDE I ČARŠIJA SU UZ TEBE :bih:
Sarajevo Hodre Zla Germanija i Carsija, neka zivi dugo teleca glava nasa trenercina :tokralju:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 okt 2014, 11:58

I da se vrati glava teletu ! :stop:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 okt 2014, 12:00

Henry Kissinger je kriv za sve.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 21 okt 2014, 12:03

Amarkony je napisao/la:Kad bi Asmir Begovic, Edin Dzeko, Miralem Pjanic i ostalih 20 fudbalera ovako nesto izmislili kao Ervin Zukanovic i sluzili se ovim forama?! Nikad, zato sto su profesionalci i rade svoj posao a ne pokusavaju svoje mjesto osigurati preko medija.

Dijete ti se sad prosu ko nikad u životu :rol: Samo zaboravljaš jednu stvar,ZUKANOVIĆ je igrao već za repku... On je izbačen iz repke zbog drugih igrača!

A znamo kako je ušao u repku TINO SVEN SUŠIĆ,nesuđeni BEŠIĆ na poziciji defanzivnog veznog :rol: Slagali mu poziciju da bi ušao u repku,i to slagao je SAFET SUŠIĆ :rol:
I on nekom može reći da je nikakav čovjek i karakter :D AKO JE NEKO UGURAN PREKO MEDIJA,ONDA JE TO TINO SUŠIĆ... HRVATI SUZE RONE ŠTO IH JE ODBIO TINO,BELGIJANCI U NEVJERICI KAKVOG SU IGRAČA IZGUBILI :rol: MAKELELE OD ZAVIDOVIĆA :kafa:

Čuj Džeko,Pjanić,Begović najveće zvijezde našeg tima,zar bi oni trebali imati problema da igraju za repku :rol:
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 21 okt 2014, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2014, 12:04

Raduj se ogare bre. :kafa:

Valjda ce Savez reagovati.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 21 okt 2014, 12:04

Amarkony je napisao/la:Kad bi Asmir Begovic, Edin Dzeko, Miralem Pjanic i ostalih 20 fudbalera ovako nesto izmislili kao Ervin Zukanovic i sluzili se ovim forama?! Nikad, zato sto su profesionalci i rade svoj posao a ne pokusavaju svoje mjesto osigurati preko medija.

Dobro je, najvažnije je da se Tino izborio,časno i pošteno :bih:

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 21 okt 2014, 12:05

kriminalac, biznismen, zlatni sat, lexus :lol: :lol: :lol: ko sam ja safet brate svako mene znaaa ko si ti zukanee pušhi gaaa lexus pucaa sad, nisam ti ja socijalaa višee bratov kriminalac idi radi treniraaj itd ... :mrgreen: :lol: :lol:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 21 okt 2014, 12:06

Mene bi bilo stid podrzavati ovog lazova i neznalicu.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 21 okt 2014, 12:06

A kad bi Otmar Hitzfeld, Joachim Loew, Fabio Capello i ostalih 1000 trenera stavili igrača Hajduka ispred igrača Werdera i Deportiva?! Kad bi pozvali igrače Pribrama i Sturma ispred igrača Chieva?!Nikad zato što su profesionalci i uspjeh reprezentacije im je važniji od siće za Tina koji će zaigrat u ligama petice nikad.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Vandelanoite, dana/u 21 okt 2014, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 21 okt 2014, 12:07

Ovdje se nešto mora poduzeti,ovako stvarno više ne može.Čovjek nam uništava reprezentaciju.Ali fino je on to odradio,prvo pozvao Tinkija za prijateljsku Egiptom i znao jer je prijateljska neće biti toliko galame oko toga.Onda nakon toga riješio se Zukana i stvorio mjesto za Tinu.Tu je trebalo reagirati dok nije bilo kasno,ali se ništa nije uradilo i sad je Tino siguran u prvoj postavi.Naravno i formacija se igra samo zbog Tine,ne daj Bože da jednu tekmu igramo sa krilima.Iako smo u pripremama za SP ubijali sa 4-5-1,to je nebitno.
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 21 okt 2014, 12:11

Jos kad cujem da mu ljudi skandiraju, a covjek ih lagano u mozak :guz: :guz: :guz:
FORZA MILAN

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 21 okt 2014, 12:14

ne razumijem, zašto konkretno sportsport.ba ne reaguje na safetovu laž da sead nije ni menadžer ni član agencija, u kontaktu germanie mu ime stoji..
ne moraju ga optuziti da laze, al treba javnosti predočiti o kakvom se čovjeku radi!

gradacaczmaj
Kontakt:

Post Postao/la gradacaczmaj » 21 okt 2014, 12:17

Amarkony je napisao/la:"To je priča stara nekoliko godina. Prije nego što je zaigrao za reprezentaciju on je pričao istu tu priču, kako nije u reprezentaciji samo zato što mu nije menadžer Sead Sušić," rekao je selektor i nastavio:

"Nakon toga me zvao i izvinjavao se i kleo kako on to nije rekao, a sada je opet izvukao tu priču koja apsolutno nije tačna," kaže Sušić.

Selektor našeg nacionalnog tima ističe kako Zukanović nema mjesta u najboljem timu naše zemlje samo iz dva razloga.

"On nije tu samo iz dva razloga. Prvi je taj što ga ne cijenim kao igrača, a drugi što ga ne cijenim kao čovjeka i on je to više puta dokazao," rekao nam je Sušić.

Ne znam sto ovdje ljudima nije jasno, jer je Susic sve objasnio. Zukanovic se ponasa kao "uvrijedjena mlada", umisljeno, kao da je Bogom dan da igra u repki. Rekao sam vec, niti jedan ozbiljan trener ne bi pozelio ovakav karakter od igraca.
ne blamiraj se ba zasto onda Stilica nikad nije pozvao u reprezentaciju momak rastura u Poljskoj i nema ga na spisku HVALA MU ZA SVE ALI VRIJEME JE DA ODE VISE!!!!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 21 okt 2014, 12:18

plavipatriota je napisao/la:ne razumijem, zašto konkretno sportsport.ba ne reaguje na safetovu laž da sead nije ni menadžer ni član agencija, u kontaktu germanie mu ime stoji..
ne moraju ga optuziti da laze, al treba javnosti predočiti o kakvom se čovjeku radi!
Samo postaviti ovu sliku sa kontakt informacijama Germanije. Ne treba nikakav članak.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 21 okt 2014, 12:26

slika

sa fifine stranice!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []