FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
A utakmice u pm 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Tak je*ote 
Iako je ova nula najgori rezultat.

Iako je ova nula najgori rezultat.
Auu da je ovo Ibrino uslo.Nema niti zvizduka na kraju...
Uh sto bi bilo fino da ga Ibra dade na kraju
Steta sto izjednacismo, nek Thohir vidi uzivo kakvu p*cku ima na klupi
I Bonazzolija vise ne treba zvat u prvi tim, momak samo dzaba ne igra za Primaveru. Mogo je i on koji danas uvalit komsijama
Steta sto izjednacismo, nek Thohir vidi uzivo kakvu p*cku ima na klupi
I Bonazzolija vise ne treba zvat u prvi tim, momak samo dzaba ne igra za Primaveru. Mogo je i on koji danas uvalit komsijama
Loša utakmica dvije loše ekipe, oba trenera došla ovdje na X. Toliko o Mazzarijevim ambicijama da se domogne CL. Najgori mogući rezultat za navijača Intera, s porazom bih barem koliko-toliko večeras legao spavat zadovoljan jer bih se nadao da će me ujutro dočekat vijest da smo smijenili ovog konjinu što nam uzima milione za ništa. Sramota što su ih navijači nagradili pljeskom umjesto zvižducima, ko da su ta sretna gola mogla izbrisati onoliko lošu utakmicu i manjak ambicija.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
POTPISBiscione je napisao/la:Loša utakmica dvije loše ekipe, oba trenera došla ovdje na X. Toliko o Mazzarijevim ambicijama da se domogne CL. Najgori mogući rezultat za navijača Intera, s porazom bih barem koliko-toliko večeras legao spavat zadovoljan jer bih se nadao da će me ujutro dočekat vijest da smo smijenili ovog konjinu što nam uzima milione za ništa. Sramota što su ih navijači nagradili pljeskom umjesto zvižducima, ko da su ta sretna gola mogla izbrisati onoliko lošu utakmicu i manjak ambicija.
Nema se na ovo sta dodati, to je poenta svega.. Mazzari objasnio sa izmjenama, prekucao je i Mancinia, kada je svojevremeno izbacivao Adriana a ubacivao Dacourta, kada smo ganjali pobjedu..
Nesto u posljednje vrijeme niko ne pljuje Guarina ?

Dokle god pocinje na klupi niko ga nece pljuvatGuarin14 je napisao/la:Nesto u posljednje vrijeme niko ne pljuje Guarina ?![]()

Samo u Interu ima da najbolji igrac, sjedi na klupi..arminz je napisao/la:Dokle god pocinje na klupi niko ga nece pljuvatGuarin14 je napisao/la:Nesto u posljednje vrijeme niko ne pljuje Guarina ?![]()
Ostavka se i ne spominje ? Vidic na klupi niko ni to ne spominje ? Promjena formacije, ni o tome se ne prica ? Ne davanje prilike mladim napadacima u trenucima kada treba napasti, pogotovo ?
Nema ovdje napretka ali nikako, davno sam ja rekao kuda Benitez prodje tu trava vise ne raste, decenije su potrebne da se klub oporavi.
Palacio se lagano vraca,Hernanes dize formu.Jos da je i bodove pocet skupljat iz kola u kolo.
Bas to, trebamo pocet pobjedjivat, a iduce kolo Cesena idealna prilika..ja bi da sam na Mazzarijevom mjestu odmaro gotov sve igrace protiv St. Etiennea. Palacia, Kovacica, Hernanesa, Medela, Dodoa, Vidica sve odmorit i fokusirat se na ligu. U EL smo vec prikupili neke bodove i trebalo bi da mozemo proc i sa rezervnim sastavom
I nadam se da je Obi sa ovom utakmicom izbacio Japanca iz prve postave..meni je dosta dobar bio
I nadam se da je Obi sa ovom utakmicom izbacio Japanca iz prve postave..meni je dosta dobar bio
- invincible1921
- Kontakt:
Ove godine je Seria A se sastojala od samo jednog klub, a to je Inter iz Milana. Nakon završetka sezone Inter je obezbjedio plasman u LP nakon što je zauzeo drugo mjesto..... ovako igramo i izgledamo zadnjih godina 

=\_1921_/=
Ako samo jedan navijac misli da je on najbolji igrac kluba onda vjerovatno nijeGuarin14 je napisao/la:Samo u Interu ima da najbolji igrac, sjedi na klupi..
Izgleda da je Mazzari dobio crveni karton
moje mišljenje je da Inter nema ambicije, zato i trpe Mazanog
ako i kad odlučite napravit' iskorak, plasman u LP ili borba za Scudetto, on će sigurno dobit' nogu
jer ako imate neke ambicije ove sezone, a Thohir ovo trpi, onda bi trebao da se preispita

Zna se zasto je Mazzarri dobio jos jednu priliku/sezonu,100 puta ispricana prica.O nedostatku ambicija nema govora.To je bio slucaj u zadnjim Morattijevim sezonama.
ja ne znam
ne pratim svakodnevno dešavanja u Interu, logično, tako da nisam upoznat' zašto je dobio još jednu sezonu
ne znam kakve su vam ambicije za ovu sezonu, al' pojačanja nisu dostojna LP, niti imate igru, a ni rezultate za LP
to je moje mišljenje koje naravno ne mora biti tačno

ne pratim svakodnevno dešavanja u Interu, logično, tako da nisam upoznat' zašto je dobio još jednu sezonu

Zasto ne bi bilo ambicija?
Juve i Roma idu u ligu prvaka,
a za to 3. mjesto se bori barem 5, 6 ekipa.. među njima je i Inter.
Kakve god probleme ima Inter, nisu nista manji od problema koje imaju Milan, Napoli, Fiorentina i jos nekoliko klubova.. Nijanse ce tu odlucivati.
Juve i Roma idu u ligu prvaka,
a za to 3. mjesto se bori barem 5, 6 ekipa.. među njima je i Inter.
Kakve god probleme ima Inter, nisu nista manji od problema koje imaju Milan, Napoli, Fiorentina i jos nekoliko klubova.. Nijanse ce tu odlucivati.
Inter shareholders met on Monday to discuss issues over the club’s debt in light of Financial Fair Play rules.
A meeting with UEFA has been planned in which Erick Thohir’s five-year plan for the club will be scrutinised by Europe’s top footballing body.
News agency ANSA report that the Nerazzurri saw their losses increase to €103 million during the 2013/14 season.
The club’s chief financial officer Michael Williamson outlined some of the issues at a press conference after the meeting.
“As you know the club underwent a refinancing operation,” he explained, “That created another company called Inter Media & Communications.
“Of the €230m raised in the refinancing operation, €200m covered outstanding Inter and Inter Brand debts, while €30m is working capital.”
Under Erick Thohir, the Nerazzurri have been looking to cut costs and reduce debt in order to comply with UEFA’s strict FFP regulations.
A meeting with UEFA has been planned in which Erick Thohir’s five-year plan for the club will be scrutinised by Europe’s top footballing body.
News agency ANSA report that the Nerazzurri saw their losses increase to €103 million during the 2013/14 season.
The club’s chief financial officer Michael Williamson outlined some of the issues at a press conference after the meeting.
“As you know the club underwent a refinancing operation,” he explained, “That created another company called Inter Media & Communications.
“Of the €230m raised in the refinancing operation, €200m covered outstanding Inter and Inter Brand debts, while €30m is working capital.”
Under Erick Thohir, the Nerazzurri have been looking to cut costs and reduce debt in order to comply with UEFA’s strict FFP regulations.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Dobio je zato što Inter od Mourinha (znači čak 4 godine) nije imao kontinuitet sa niti jednim trenerom,a znamo da te učestale smjene trenera nisu dobre po ekipu.I pošto je ranije kada bi dobio koju sezonu s tim timovima napravio određeni napredak.S Interom to nažalost nije slučaj.Chinaglia je napisao/la:ja ne znam![]()
ne pratim svakodnevno dešavanja u Interu, logično, tako da nisam upoznat' zašto je dobio još jednu sezonune znam kakve su vam ambicije za ovu sezonu, al' pojačanja nisu dostojna LP, niti imate igru, a ni rezultate za LP
to je moje mišljenje koje naravno ne mora biti tačno
Pojačanja i ekipa su dostojne borbe za 3.poziciju do samog kraja.Mazzarri je debelo podbacio za sada i što se rezultata i igre tiče.
Inače,u odnosu na prošlu sezonu u ovo vrijeme Inter u Serie A gleda cca. 17200 navijača manje.Sve to zahvaljući Walterovom prekrasnom nogometu.No,Thohir ima sigurno i ovaj podatak i to je još jedan mali koracic blize prema Mazzarrijevoj smjeni.
A evo šta je bilo na skupštini:
http://interclubfedeli.com/izvjestaj-s- ... skupstine/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stoji da ne valja stalno mijenjati trenere ali kada vidiš da se trener uopće ne trudi da nešto promijeti taj se mora otjerat. Inter od prošle sezone i inter od ove sezone, sve isto (formacija, taktika, fizička sprema...) i nikakvih koraka naprijed čak nema nikakvih promjena uopće. I budalaština je radi 7 miliona oštete što će mu morat platit izgubit preko 20 mil. zbog neplasiranja u CL. Hvala bogu ima dobrih slobodnih trenera već sad, npr. Spaletti bi sigurno s ovom ekipom izborio CL uprkos ovolikom zaostatku već sad.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
A kad pogledaš koliko je bilo kikseva (Torino,Palermo,Cagliari,Fiorentina) zaostatak od 5 bodova uopce nije toliko velik.Racunam 5 jer je Milan prvi ozbiljan konkurent za 3.mjesto,Sampdorija to nije i oni će se borit da EL izbore.Na ove 4 utakmice se nepotrebno izgubilo najmanje 6 bodova i s tim bodovima bi se sada držala 3.pozicija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.